You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μακαρι φιλε να παμε καλα...λειπει αμυντικο χαφ και αριστερο μπακ...μακαρι να γινουν κινησεις εστω και την τελευταια ημερα των μεταγραφων που οι ελευθεροι παικτες καιγονται να βρουν ομαδα...επιστροφη απο το γηπεδο η ομαδα για 45 λεπτα πολυ καλη ειδικα στα πρωτα 20!βαισ καμπελ σαβιολα και φοβεροσ φεισα διακριθεντεσ και θετικοσ σαλινο!ερχονται τα καλυτερα πιστευω!σιγα σιγα...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Σε ακόμα μία προσθήκη, προχωράει άμεσα ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Χετάφε για την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες.
Μάλιστε, ο Ισπανός αμυντικός έρχεται αύριο, Πέμπτη, στην Αθήνα!
Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός είναι προσωπική επιλογή του Μίτσελ, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στην ομάδα της Μαδρίτης, ενώ τον γνωρίζει και από τις ακαδημίες της Ρεάλ.
Ο Μιγκέλ Τόρες μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας, τόσο στο κέντρο αυτής, όσο και στα άκρα.
Η καριέρα του Τόρες (συμμετοχές-γκολ):
2006/07-Ρεάλ Μαδρίτης: 21 – 0
2007/08-Ρεάλ Μαδρίτης: 28 – 0
2008/09-Ρεάλ Μαδρίτης: 17 – 0
2009/10-Χετάφε: 31 – 0
2010/11-Χετάφε: 39 – 0
2011/12-Χετάφε: 23 – 1
2012/13-Χετάφε: 25 – 0
Μάλιστε, ο Ισπανός αμυντικός έρχεται αύριο, Πέμπτη, στην Αθήνα!
Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός είναι προσωπική επιλογή του Μίτσελ, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στην ομάδα της Μαδρίτης, ενώ τον γνωρίζει και από τις ακαδημίες της Ρεάλ.
Ο Μιγκέλ Τόρες μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας, τόσο στο κέντρο αυτής, όσο και στα άκρα.
Η καριέρα του Τόρες (συμμετοχές-γκολ):
2006/07-Ρεάλ Μαδρίτης: 21 – 0
2007/08-Ρεάλ Μαδρίτης: 28 – 0
2008/09-Ρεάλ Μαδρίτης: 17 – 0
2009/10-Χετάφε: 31 – 0
2010/11-Χετάφε: 39 – 0
2011/12-Χετάφε: 23 – 1
2012/13-Χετάφε: 25 – 0
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
ακριβωσ μακαρι αυτο λεγαμε ενα δυνατο χαφ να γεμιζει το κεντρο σισοκο?οσο για το χολεμπασ ειναι στον κοσμο του κριμα αλλα ειναι πολυ πεσμενοσ!και δεν δειχνει να επανελθει..μακαρι φιλε να παμε καλα...λειπει αμυντικο χαφ και αριστερο μπακ...μακαρι να γινουν κινησεις εστω και την τελευταια ημερα των μεταγραφων που οι ελευθεροι παικτες καιγονται να βρουν ομαδα...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν κανει κακα τα ψεματα και στην εθνικη ομαδα δεν εχει παιξει ουτε σε ενα παιχνιδι καλα..ακριβωσ μακαρι αυτο λεγαμε ενα δυνατο χαφ να γεμιζει το κεντρο σισοκο?οσο για το χολεμπασ ειναι στον κοσμο του κριμα αλλα ειναι πολυ πεσμενοσ!και δεν δειχνει να επανελθει..
Μπροστα η 4αδα πεταγε απο μονη της.Και εγω να ημουν στο παγκο τα ιδια θα εκανε.Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν τελειωνει τις φασεις.Ολο πασιτσα ντριπλα και κοκο.Πισω τα γνωστα κλειστε πορτες και παραθυρα στις αντεπιθεσεις.Ο Σαλινο μονο μπακ για τον Ολυμπιακο δεν ειναι.Για τον Αρη ισως.Ο Φεισα το ιδιο ανεκδοτο σαν συγκαμενος τρεχει και δεν προλαβαινει.Η ομαδα φανηκε οτι ειναι αδουλευτη οταν βγηκαν οι 4 μπροστα που αυτοσχεδιαζανε και χρειαστηκαν πλεον οι αυτοματισμοι.Επιμενω οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη.Ηδη στο Ρεντη τον Μιτσελ τον λενε Ζικο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
φερε εσυ προπονητη και αλλουσ εντεκα παιχτεσ μιασ και δεν κανουν αυτοι που ονομασεσ!Μπροστα η 4αδα πεταγε απο μονη της.Και εγω να ημουν στο παγκο τα ιδια θα εκανε.Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν τελειωνει τις φασεις.Ολο πασιτσα ντριπλα και κοκο.Πισω τα γνωστα κλειστε πορτες και παραθυρα στις αντεπιθεσεις.Ο Σαλινο μονο μπακ για τον Ολυμπιακο δεν ειναι.Για τον Αρη ισως.Ο Φεισα το ιδιο ανεκδοτο σαν συγκαμενος τρεχει και δεν προλαβαινει.Η ομαδα φανηκε οτι ειναι αδουλευτη οταν βγηκαν οι 4 μπροστα που αυτοσχεδιαζανε και χρειαστηκαν πλεον οι αυτοματισμοι.Επιμενω οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη.Ηδη στο Ρεντη τον Μιτσελ τον λενε Ζικο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πολυ σωστα αμα ερθουν αυτοι οι δυο παικτες δεν μπορω να πω οτι δεν καναμε μεταγραφες...παντως κακα τα ψεματα ο παοκ εκανε πολυ καλη μεταγραφη..εστω και ως δανεικος ο στοχ ειναι πολυ καλη προσθηκη....μιγκελ τορεσ και σισοκο ειμαστε σουπερ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
πεντε μετριουσ και εναν καλο!πολυ σωστα αμα ερθουν αυτοι οι δυο παικτες δεν μπορω να πω οτι δεν καναμε μεταγραφες...παντως κακα τα ψεματα ο παοκ εκανε πολυ καλη μεταγραφη..εστω και ως δανεικος ο στοχ ειναι πολυ καλη προσθηκη....
Εγω φιλε μου αν ειχα τα λεφτα του Μαρινακη σιγα μην τα εβαζα στο ποδοσφαιρο για να ικανοποιειται η χλεμπα και να με βριζει ενιοτεφερε εσυ προπονητη και αλλουσ εντεκα παιχτεσ μιασ και δεν κανουν αυτοι που ονομασεσ!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
καλα φιλε οκ αλλα λεμε!Εγω φιλε μου αν ειχα τα λεφτα του Μαρινακη σιγα μην τα εβαζα στο ποδοσφαιρο για να ικανοποιειται η χλεμπα και να με βριζει ενιοτε
Τοτε εγω αυτα ειδα.Και βλεπω τον γαυρο 35 χρονια γεματα.καλα φιλε οκ αλλα λεμε!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
o βαις ο ντομινγκες ο σαλινο και ο σαβιολα ειναι καλοι..ο ρομπερτο λιγο πιο πισω απο αυτους και μετριοι ειναι ο μετζανι ο καμπελ και ο σαμαρης...τους υπολοιπους κακως τους πηραμε (ντε βισεντι,ολαιταν κλπ)πεντε μετριουσ και εναν καλο!
Δεν ειδα ΟΜΑΔΑ, ειδα παικτες ταλαντουχους απλα.Μακαρι να βγει ο Μιτσελ αλλα ειναι 7 μηνες στην ομαδα και συμπεριφερεται σαν να ηρθε τωρα.Που ειναι η προσωπικοτητα του που επρεπε ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ να εχει περασει στην ομαδα.Ειτε παιζω εγω ειτε ο Φεισα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
ο καθενασ εχει τη γνωμη του φιλε μου!το καλο ειναι να παει καλα η ομαδα..Τοτε εγω αυτα ειδα.Και βλεπω τον γαυρο 35 χρονια γεματα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
τον μεντζανι θα συμφωνησω οσο για τον καμπελ ειναι καλοσ εστω ταλαντουχοσ με εμπειριεσ απο καλα πρωταθληματα!o βαις ο ντομινγκες ο σαλινο και ο σαβιολα ειναι καλοι..ο ρομπερτο λιγο πιο πισω απο αυτους και μετριοι ειναι ο μετζανι ο καμπελ και ο σαμαρης...τους υπολοιπους κακως τους πηραμε (ντε βισεντι,ολαιταν κλπ)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
με τον μιτσελ δεν εχεισ αδικο!αλλα φετοσ θα κριθει για το τι ψαρια πιανει..Δεν ειδα ΟΜΑΔΑ, ειδα παικτες ταλαντουχους απλα.Μακαρι να βγει ο Μιτσελ αλλα ειναι 7 μηνες στην ομαδα και συμπεριφερεται σαν να ηρθε τωρα.Που ειναι η προσωπικοτητα του που επρεπε ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ να εχει περασει στην ομαδα.Ειτε παιζω εγω ειτε ο Φεισα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
σωστο και αυτο δυνατο φιλικο το οποιο πρεπει να δειξει τη βελτιωση του...αντε να δουμε και το φιλικο με βαλενθια..εκει περιμενω να παιξουμε καλυτερα..σε σχεση με την λιβερπουλ...παντως την πιστευω την ομαδα,αμα δεσει και λιγο στην αμυνα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις