Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:pipa3:
Να  ασχολειται  μονο  με  αυτα  και  ας  αφησει  το  δυσμοιρο   ποδοσφαιρο  στην 

ησυχια  του.............και  εμας  φυσικα.......
τύπε εμείς τον πουλησαμε τι μας νοιαζει απο κει και περα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τύπε εμείς τον πουλησαμε τι μας νοιαζει απο κει και περα...

Απλα  ο  καστιγιο  νομιζει  οτι  παιζει  ακομα  μπαλα  ,αυτο  ειναι  το  προβλημα

κατα  τα  αλλα  να  ειναι  καλα  δεν  εχω  τιποτα  εναντιον  του........

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
τωρα με τον τζιμπουρ τι παιζει;ειναι ελευθερος η οχι;

Ηξερα οτι έχει υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του απο τον Ιανουάριο. Διαβάζω κάτι περίεργα πως δεν οριστικοποιήθηκε, πως η διοίκηση πιστεύει πολύ στον Μήτρογλου κλπ.Η ουσία οτι αν ο Μαρινάκης πάρει λάχανο τον έδωσε επιτόπου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ηξερα οτι έχει υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του απο τον Ιανουάριο. Διαβάζω κάτι περίεργα πως δεν οριστικοποιήθηκε, πως η διοίκηση πιστεύει πολύ στον Μήτρογλου κλπ.Η ουσία οτι αν ο Μαρινάκης πάρει λάχανο τον έδωσε επιτόπου.
καλυτερα να φυγει μπουρσασπορ θα παει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κάποιοι όταν ακούν για λεφτά τους κόβει κρύος ιδρώτας, μην ξεχνάμε οτι ο Τζιμπούρ ηρθε τζάμπα και πρόσφερε.
ο μακουν επρεπε να αποκτηθει οπως και ο ορμπαιθ..ο τζιμπουρ αμα δωσει η μεταγραφη του κανα φραγκο καλα θα ειναι αλλα δεν νομιζω

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σήμερα,χθές,7/7 ήταν η πρώτη της ομάδας,ευχόμαστε τα καλύτερα για τη σαιζόν.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σε οποιον αρεσει το ιστιοπλοικο καλυτερα να παει σημερα να  ρουφηξει τον καφε του γιατι αυριο ξημερωνει μια  καινουργια μερα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε οποιον αρεσει το ιστιοπλοικο καλυτερα να παει σημερα να  ρουφηξει τον καφε του γιατι αυριο ξημερωνει μια  καινουργια μερα
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα....
ιδια μερα θα ειναι τυπε...δεν αλλαζεις τιποτα...ολα ιδια μενουν...
χτεσινοι πουστηδε σημερινοι κωλομπαραδες γινεται; δεν γινεται...
που πα ρε καραμητρο να κανεις τον κοκορα;δεν ηξερες δεν ρωταγες;;εκει ισχυουν αλλοι νομοι...λες να ερχοταν ο αβανταδορος σου ο αποδυτηριακιας η το πουτανοσπερμα ο τσακιρης να σε γλυτωσουν;;
βρεχει πουτσες εκει ΓΑΤΑΚΙ  ;)

www.gazzetta.gr/football/article/521540/aek-xana-xana-ston-peiraia]http://www.gazzetta.gr/football/article/521540/aek-xana-xana-ston-peiraia[/url]

έτε να είναι τυχαίο; Και να είναι πραγματικά του γουστάρω πολύ... Τρελά όμως! Είναι να μη σε κάνει να φτιάχνεσαι... Ωχ, γράφω χωρίς να εξηγώ τι εννοώ. Απαράδεκτος και ζητώ συγνώμη για αρχή και προχωράω στο... παρασύνθημα!

Ενημερώθηκα κι εγώ, όπως όλοι, ότι η νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ επισήμως και με παρουσία ΜΜΕ και κόσμου, θα γίνει στον Πειραιά και στο Μικρολίμανο. Ε, τι να κάνω ο άνθρωπος, φτιάχτηκα. Η πρώτη αντίδραση ήταν ένα διάπλατο χαμόγελο. :2funny: :2funny:.. Καθόμουν στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον Χρηστάρα και γέλαγα μόνος μου. τοσο μαλακας εισαι  :2funny:

Γιατί φτιάχτηκα; Διότι στον Πειραιά είναι κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη οι πιο γνήσιοι ΑΕΚτσήδες στις δυνατές πειραιώτικες γειτονιές... Περισσότερο και από την Νέα Φιλαδέλφεια. Ειλικρινά το λέω. Πιο ΑΕΚάρα είναι εκεί! Και θαρρώ πως συμφωνούμε όλοι στο σκεπτικό μου για τους ΑΕΚτσήδες του Πειραιά, για τις πειραιώτικες – προσφυγικές σούπερ γειτονιές...

Ολο αυτό μου έφερε στο μυαλό μία ανάμνηση πιτσιρικάς που ήμουν. Επαιζε η ΑΕΚ μπάσκετ στο Παπαστράτειο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ο πατέρας μου με πήρε από τον Κορυδαλλό που είναι το σόι μας να πάμε μία βόλτα να δούμε το ματς. Μιλάμε για πιτσιρίκι, ήμουν δεν ήμουν 7-8 χρονών. Τον ρώτησα τότε: «Μα ρε μπαμπά δεν θα είναι τίγκα στους Ολυμπιακούς;» και μου απάντησε: «Οχι αγόρι μου, θα δεις».

Πράγματι πήγαμε και ήταν γεμάτο το γήπεδο από οπαδούς της ΑΕΚ και υπήρχαν περί τους 100 φίλους τους Ολυμπιακού. Μπορεί να λέω και περισσότερους. Τότε οι αντίπαλοι οπαδοί δεν ασχολούνταν με το μπάσκετ. Ηταν χαρακτηριστικό πως γελούσαμε διότι φώναζαν «γκολ» στο καλάθι και οι οπαδοί μας για να τους πικάρουν φώναζαν: «Ηταν οφσάιντ». Χαχαχαχα ωραία ήταν!

Τέλος πάντων και για να μην σας κουράζω, με έφτιαξε πολύ η ιδέα πως θα πάμε ξανά Πειραιά. ΑΕΚ ξανά, ξανά στον Πειραιά. Τι ωραία... Με κάθε επισημότητα η νέα εποχή στην Ενωση μπαίνει από τον Πειραιά, έτσι για να γουστάρουμε ακόμη περισσότερο. Οχι για τους Ολυμπιακούς φίλους αλλά για τους γνήσιους ΑΕΚτσήδες του λιμανιού. Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ σας παρακαλώ, δεν εννοώ ότι είναι τίγκα Ενωσίτες η περιοχή, προφανώς και είναι απόλυτα «ερυθρόλευκη». Αλλά υπάρχουμε κι εκεί, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ!

Απίστευτο αν το καλοσκεφτείς όμως το όλο θέμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του αξίζει τεράστια υπόκλιση για τη σημασία των επιλογών του, μας έφτιαξε κάργα! Τι εννοώ; Η νέα μέρα της Μάνας ΑΕΚ, της ερασιτεχνικής ντε, ήρθε από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας (στο ξενοδοχείο President) που είναι η βάση του Παναθηναϊκού και η νέα μέρα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ έρχεται από τον Πειραιά, την βάση του Ολυμπιακού... Τόσο απλά, τόσο υπέροχα, τόσο ΑΕΚτσήδικα... Ραντεβού, λοιπόν, την Τρίτη και [size=20pt]πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί[/size].
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]

Παμε παρακατω...
www.gazzetta.gr/football/article/522613/allaxe-meros-kai-mera-i-synenteyxi]http://www.gazzetta.gr/football/article/522613/allaxe-meros-kai-mera-i-synenteyxi[/url]

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα....
που πα ρε ΓΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παιδια συγχωρεστε με αλλα και η εμπαθεια και το μισος για καποιον συλλογο αλλα και για οτιδηποτε μπορει να εχει ταυτιστει με αυτον εχει και ορια...
αντε καταλαβαινω την πουσταρα τον παπαθεοδωρου να εχει προβλημα με τον τεοντοσιτς για τις κοντρες του με βαζελο και με χτικιαρη...αλλα μεσω της ''χιουμοριστικης΄΄ του στηλης υποτιθεται οτι χτυπαει πισωπλατα αλλα εστω με ψηγματα αληθειας...
και εξηγειστε μου...ηθελε να βγαλει χολη και εγραψε αυτο...
www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]
και ρωταω τωρα εγω;;πως γινεται να γραφει για φ4 οταν αν δεν κανω λαθος ο μιλος ο γαμιας εχει συμμετασχει σε ολα τα φ4 απο τοτε που εχει ερθει σε μας...
κανω λαθος;;αντε να μην εχει παει σε ενα...
ποσο αρρωστος παιζει να ειναι ο συγκεκριμενος;;

Συνημμένα

• πρασινοφρουρος γκαζετα .jpg
    πρασινοφρουρος γκαζετα .jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 10

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κοκκίνισε ο σβέρκος του γατούλη με το καλημέρα , έτσι για το καλωσόρισμα ...
Τσαμπουκά στο Θρύλο δε σε παίρνει .

(γελάει ο κόσμος με το άρθρο του τσακίρη , πρόσφερε άφθονο γέλιο ο μπαγάσας )

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 18:15UPD:18:29
Γ.Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη μπήκαν σήμερα το απόγευμα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, όπως αποκάλυψε μέσω του Twitter ο μάνατζερ του κορυφαίου Ευρωπαίου αθλητή για φέτος, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, παραμένοντας ο ηγέτης τους.

Ο Ραζνάτοβιτς ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του, μαζί με τον Σπανούλη ο οποίος απεικονίζεται με το στυλό στο χέρι, δευτερόλεπτα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. «Η ιστορία τελείωσε… Ο Βασίλης Σπανούλης μόλις υπέγραψε την ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά για άλλες τρεις σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος μάνατζερ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ευτυχισμένος μετά την παραμονή του στον Ολυμπιακό, τόνισε πως δεν περίμενε να γίνει αποδέκτης τόσης αγάπης και έβαλε ψηλά τον πήχη.

«Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία τα τελευταία δύο χρόνια και πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό το πράγμα με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, με περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη δίψα» δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και στη συνέχεια τόνισε: «Όπως είπαμε και πριν στόχος μας είναι πάντα να κοιτάμε, χωρίς να είμαστε αχάριστοι, να κοιτάμε το παραπάνω, εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα έχουμε χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα, όπως διακρίνει αυτό τον σύλλογο, όπως διακρίνει την οικογένεια των κύριων Αγγελόπουλων, με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και με πολύ δουλειά όπως είπα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι επιτυχίες στον Ολυμπιακό».

Όσο για την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, ο 31χρονος γκαρντ τόνισε: «Αυτό που εισέπραττα εγώ ήταν μια απίστευτη αγάπη από τον κόσμο, σε επίπεδα που ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι μπορεί να φτάσουν. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού κάτω από τη διοίκηση των κύριων Αγγελόπουλων, με το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές και όπως είπα και πριν δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πλέον μας περιμένει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Αυτο  ειναι  το  ΜΕΓΑΛΕΙΟ  του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.........και  λιγοτερα  να  παιρνεις

και  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ  να  εισαι.......το  καταλαβατε  τωρα  ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοκκίνισε ο σβέρκος του γατούλη με το καλημέρα , έτσι για το καλωσόρισμα ...
Τσαμπουκά στο Θρύλο δε σε παίρνει .

(γελάει ο κόσμος με το άρθρο του τσακίρη , πρόσφερε άφθονο γέλιο ο μπαγάσας )
Τον τσαμπουκα που τον ειδες;Γραμμενους σας εχει στις πουτσοτριχες του,ουτε καν ασχολειται με τον πουθενα.Αντιθετα,βλεπουμε καθε μερα σχεδον πρωτοσελιδα οι γαυροπροβατοφιλαδες,ο μελισσαν αυτο,ο μελισσαν εκεινο,ο ελεφαντακης να λεει οτι του χαριζουν γηπεδο...Ενταξει οτι ειστε χεστες ειναι γνωστο απο ανεκαθεν,αλλα αλλαξτε και κανα σωβρακο,βρωμισε ρε σεις.

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ευτυχισμένος μετά την παραμονή του στον Ολυμπιακό, τόνισε πως δεν περίμενε να γίνει αποδέκτης τόσης αγάπης και έβαλε ψηλά τον πήχη.

«Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία τα τελευταία δύο χρόνια και πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό το πράγμα με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, με περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη δίψα» δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και στη συνέχεια τόνισε: «Όπως είπαμε και πριν στόχος μας είναι πάντα να κοιτάμε, χωρίς να είμαστε αχάριστοι, να κοιτάμε το παραπάνω, εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα έχουμε χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα, όπως διακρίνει αυτό τον σύλλογο, όπως διακρίνει την οικογένεια των κύριων Αγγελόπουλων, με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και με πολύ δουλειά όπως είπα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι επιτυχίες στον Ολυμπιακό».

Όσο για την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, ο 31χρονος γκαρντ τόνισε: «Αυτό που εισέπραττα εγώ ήταν μια απίστευτη αγάπη από τον κόσμο, σε επίπεδα που ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι μπορεί να φτάσουν. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού κάτω από τη διοίκηση των κύριων Αγγελόπουλων, με το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές και όπως είπα και πριν δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πλέον μας περιμένει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Αυτο  ειναι  το  ΜΕΓΑΛΕΙΟ  του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.........και  λιγοτερα   να  παιρνεις

και   ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ   να   εισαι.......το  καταλαβατε  τωρα  ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ;
τους τα πηρε χοντρα ο φραγκοφωνουλης πως να μην ειναι ευτυχισμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom