apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπομονη τυπε !δυστυχως αποτι εμαθα θα τον κρατησει ο τρακης και του χρονου τυπε
οτι και να γινει στο πρωταθλημα
οι πουτσες ειναι αμετρητες βαζελιαΕπιστροφή από το Παπαστράτειο όπου έγινε ο χαμός.
Τριπλό πανηγύρι (για τη νίκη στον ΠΟΑ, το κύπελλο και τη νίκη των κοριτσιών του πόλο στη Βουλιαγμένη), πολλά σωσίβια, σαμπρέλες, μπρατσάκια και βατραχοπέδιλα, προσφορά των φιλάθλων μας στους αθλητές του ΠΟΑ, δοκιμή στα αυριανά συνθήματα και άφθονο γέλιο.
Ικανοποιητική η σημερινή μέρα (νικήσαμε και του βάζελους 3-0 στους νέοι) και αύριο έρχονται τα καλύτερα.
απο την αλλη και ποιον να παρει;;;;δυστυχως αποτι εμαθα θα τον κρατησει ο τρακης και του χρονου τυπε
οτι και να γινει στο πρωταθλημα
εμενααπο την αλλη και ποιον να παρει;;;;
εχεις υψηλο κασε τύπε!!
θα το ριξω αν ειναι για το καλο της ομαδας τυπεεχεις υψηλο κασε τύπε!!
η ομαδα δεν εχει λεφτα τυπε!θα το ριξω αν ειναι για το καλο της ομαδας τυπε
αμφιρροπο αυτο το παιχνιδι???????????????????απλά άμα έχεις ΜΟΝΟ αυτά τα 20, τότε καλύτερα εξέτασε καλύτερα τις επιλογές σου.
πιθανολογώ πως για να παίζεις 20 χιλιάρικα στο στοίχημα σε αμφίρροπο αγώνα, έχεις τουλάχιστον άλλα 150 καβάτζα.
Oute tou prwtou gyrou htan...alla...αμφιρροπο αυτο το παιχνιδι???????????????????
αμα δειτε κανενα τσουναμι ασπρου πηχτου υγρου να σκεπαζει το τηγανι μην ψαρωσετε... θα ειναι εκει ο χρηστιδης με το εργαλειο του κατακαβλωμενος και ετοιμοπολεμος....
αντε καλη επιτυχια ....να δωσουμε αλλη μια καρπαζια στο συλλογο της ψευτιας και της προπαγανδας...
ντερμπυ? ποιο ντερμπυ? επειδη εγω ειμαι απο χωριο και δεν ξερω καλα εμεις ντερμπυ στο χωριο μου λεμε οταν παιζουν οι δυο καλυτερες ομαδε και οχι η μια να απεχει απο την αλλη κοντα 40 βαθμους! ή κανω λαθος???αμα δειτε κανενα τσουναμι ασπρου πηχτου υγρου να σκεπαζει το τηγανι μην ψαρωσετε... θα ειναι εκει ο χρηστιδης με το εργαλειο του κατακαβλωμενος και ετοιμοπολεμος....
αντε καλη επιτυχια ....να δωσουμε αλλη μια καρπαζια στο συλλογο της ψευτιας και της προπαγανδας...
ετσι χυστη μου ^^αμα δειτε κανενα τσουναμι ασπρου πηχτου υγρου να σκεπαζει το τηγανι μην ψαρωσετε... θα ειναι εκει ο χρηστιδης με το εργαλειο του κατακαβλωμενος και ετοιμοπολεμος....
οχι με ενα αλλο παιδι...το θεμα ειναι οτι σαν εικονα δεν μου αρσε καθολου...νεος παιδι αθλητης να τζογαρει...μονος του ηταν χριστιδη?
μπορει και να μην επαιξε..απλα να πηγε να δει τι παιζει απο περιεργια...η να επαιξε ο φιλος του και οχι αυτος..οχι με ενα αλλο παιδι...το θεμα ειναι οτι σαν εικονα δεν μου αρσε καθολου...νεος παιδι αθλητης να τζογαρει...