Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Επιστροφή από το Παπαστράτειο όπου έγινε ο χαμός.
Τριπλό πανηγύρι (για τη νίκη στον ΠΟΑ, το κύπελλο και τη νίκη των κοριτσιών του πόλο στη Βουλιαγμένη), πολλά σωσίβια, σαμπρέλες, μπρατσάκια και βατραχοπέδιλα, προσφορά των φιλάθλων μας στους αθλητές του ΠΟΑ,  δοκιμή στα αυριανά συνθήματα και άφθονο γέλιο.
Ικανοποιητική η σημερινή μέρα (νικήσαμε και του βάζελους 3-0 στους νέοι) και αύριο έρχονται τα καλύτερα.
οι πουτσες ειναι αμετρητες βαζελια :fuck1:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απλά άμα έχεις ΜΟΝΟ αυτά τα 20, τότε καλύτερα εξέτασε καλύτερα τις επιλογές σου.
πιθανολογώ πως για να παίζεις 20 χιλιάρικα στο στοίχημα σε αμφίρροπο αγώνα, έχεις τουλάχιστον άλλα 150 καβάτζα.
αμφιρροπο αυτο το παιχνιδι???????????????????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

«Δύσκολα Ολυμπιακός και ΠΑΟ στο Final 4»

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αναλυτικά:

«Κάνει τη διαφορά ο Διαμαντίδης, είναι αδυναμία μου. Αυτήν τη στιγμή προσφέρει τα μέγιστα και η τελευταία προσπάθεια που έκανε στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αποδεικνύει ότι έχει ψυχική δύναμη, μόνο έτσι θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Μην μπερδεύετε τι έκανε ο Νίκος Γκάλης με τον Διαμαντίδη. Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει!».

Για τις μάχες του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Ο Παναθηναϊκός δεν άρχισε καλά, αλλά έχει μεγάλη βελτίωση. Στα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε επάξια, έπαιξε στα ίσα και έχει τώρα το πλεονέκτημα. Είναι δύσκολη η διπλή η εκπροσώπηση στο Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός θα πάει στο φάιναλ φορ. Έχει ήδη το 2-0. Αν θα πάρει τουλάχιστον ένα παιχνίδι έξω προκρίθηκε. Ακόμη κι αν δεν νικήσει στην Κωνσταντινούπολη θα έχει το τελευταίο στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός θέλει προσήλωση στο έργο του, σκληρή άμυνα, ομαδικό παιχνίδι, ο καθένας για όλους. Έχει πάθος, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Οι Τούρκοι δεν έχουν τακτική σωστή, παίζουν άναρχα. Δεν παίζουν σκληρή άμυνα, μπορεί να είναι ως άτομα καλοί, αλλά ομάδα δεν έχουν κάνει. Ο Ολυμπιακός βατά έφτασε ως εδώ».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμα δειτε κανενα τσουναμι ασπρου πηχτου υγρου να σκεπαζει το τηγανι μην ψαρωσετε... θα ειναι εκει ο χρηστιδης με το εργαλειο του κατακαβλωμενος και ετοιμοπολεμος....
αντε καλη επιτυχια ....να δωσουμε αλλη μια καρπαζια στο συλλογο της ψευτιας και της προπαγανδας...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αμα δειτε κανενα τσουναμι ασπρου πηχτου υγρου να σκεπαζει το τηγανι μην ψαρωσετε... θα ειναι εκει ο χρηστιδης με το εργαλειο του κατακαβλωμενος και ετοιμοπολεμος....
αντε καλη επιτυχια ....να δωσουμε αλλη μια καρπαζια στο συλλογο της ψευτιας και της προπαγανδας...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
ντερμπυ? ποιο ντερμπυ? επειδη εγω ειμαι απο χωριο και δεν ξερω καλα εμεις ντερμπυ στο χωριο μου λεμε οταν παιζουν οι δυο καλυτερες ομαδε και οχι η  μια να απεχει απο την αλλη κοντα 40 βαθμους! ή κανω λαθος???

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ετσι χυστη μου ^^

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α ...και κατι αλλο...ισως ασχετο αλλα ισως και οχι...
ειχα παει μια βολτα απο βουνο χτες..
ειδα τον μαντζαρη...δεν μου αρεσε ουτε το μερος που ηταν
(τι δουλεια εχει ενας νεος αθλητης υποτιθεται επαγγελματιας και προσηλωμενος στους στοχους της ομαδας στο ναο του τζογου;)
αλλα ουτε και το υφακι του...ψιλοντιβα και στυλ δεστε με ειμαι ''εγω''
ασχημη εντυπωση ,στεναχωρεθηκα...
ενας αθλητης που τον εχω σε εκτιμηση...
απο κατι τετοιες λεπτομερειες εγω προσωπικα βγαζω ειτε αρνητικα ειτε θετικα συμπερασματα..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μονος του ηταν χριστιδη?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οχι με ενα αλλο παιδι...το θεμα ειναι οτι σαν εικονα δεν μου αρσε καθολου...νεος παιδι αθλητης να τζογαρει...
μπορει και να μην επαιξε..απλα να πηγε να δει τι παιζει απο περιεργια...η να επαιξε ο φιλος του και οχι αυτος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom