StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κλάψτε ρόμπες για .....αδικία...
Φωνάζει ο κλεφταράς ο πουσταράς να φοβηθεί ο νοικοκύρης..
Πόσο ξεφτυλισμένοι μπορείτε να γίνετε ακόμα ρεεεεε...
α, μάλιστα.... τώρα το γυρνάμε στην κλάψα;
οκ, μαζί σουΑν είναι διπλασιασμός γιατί οι 4 αγωνιστικές δεν έγιναν 8; Σου κάνω copy-paste το κομμάτι από τον ΚΑΠ:
"Όλες οι προαναφερόμενες ποινές αποκλεισμού, για τις οποίες επιβάλλονται ποινές μεγαλύτερες της μίας (1) αγωνιστικής, προκειμένου για τους αρχηγούς των διαγωνιζομένων ομάδων, επαυξάνονται κατά το ήμισυ."
Όπως αναγράφεται και στον ΚΑΠ μόνο οι ποινές πάνω της μιας αγωνιστικής επαυξάνονται κατά το ήμισυ. Θεωρώ ότι αυτό γίνεται γιατί διαφορετικά θα μιλούσαμε για διπλασιασμό ποινής. Πάντως το επί μισό είναι δεδομένο. Δεν υπάρχει διπλασιασμός. Αν υπήρχε θα μιλούσαμε για 8 αγωνιστικές αλλά ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος (επαυξάνονται κατά το ήμισυ).
έτσι, ε;Δεν υπαρχει περιπτωση να γινοτανε ποτε κατι τετοιο για παιχτη του γαυρου το ξαναπαμε.Εδω ολοκληρο πρωταθλημα και δεν εχει φαει παιχτης του ουτε κοκκινη.
Κλαψτε μαλακες.....[size=70pt]40[/size]
Γιατι οπως γουσταρουμε ρε τυπε.Γεγονος ειναι αυτο.έτσι, ε;
για πες μας τώρα και κάθε πότε παίρνουμε πέναλτι.
μια και τις στατιστικές τις μετράτε όπως γουστάρετε.
Αυτοί που κλαίνε εδώ και μια βδομάδα πάντως άλλοι είναι...Sold out στα χαρτομάντηλα εκεί στο πασαλιμάνι...
Νομίζωντας οτι με αυτό τον τρόπο θα ξεπλύνουν απο πάνω τους τη βρώμα..Το μόνο που καταφέρνετε γαύροι είναι να γίνεστε, εκτός απο γελοίοι και κλόουν, ακόμα πιο σιχαμένοι και αντιπαθητικοί
κακομοιρηδεςΑυτοί που κλαίνε εδώ και μια βδομάδα πάντως άλλοι είναι...Sold out στα χαρτομάντηλα εκεί στο πασαλιμάνι...
Νομίζωντας οτι με αυτό τον τρόπο θα ξεπλύνουν απο πάνω τους τη βρώμα..Το μόνο που καταφέρνετε γαύροι είναι να γίνεστε, εκτός απο γελοίοι και κλόουν, ακόμα πιο σιχαμένοι και αντιπαθητικοί
Γιατι οπως γουσταρουμε ρε τυπε.Γεγονος ειναι αυτο.
Οσο για το καθε ποτε παιρνετε πεναλτυ..το παιρνετε οποτε χρειαζεται.
οι επαγγελματιες ειναι ο κωστακης,ο αλλος ο παλιος του παοκ και ο χολεμπας;Οι επαγγελματιες αμυντικοι απο τους κατσαπλιαδες που βαρανε στο γονατο πρεπει να ξεχωριζουν.
οι επαγγελματιες ειναι ο κωστακης,ο αλλος ο παλιος του παοκ και ο χολεμπας;
το θέμα είναι πως ο Ντιόγο ΔΕΝ είχε φάει κόκκινη, τι να κάνουμε τώρα.Το 1 ή 4(+2) αγωνιστικές είναι για το πως χαρακτηρίζεται κάτι. Εξύβριση ή δεν ξέρω εγώ τι. Είπα την γνώμη μου, αν δεν είχαμε την περίπτωση Ντιογκο δεν θα υπήρχε και τόσο μεγάλη συζήτηση. Τα περί δάκτυλος Ολυμπιακού τα θεωρώ αστεία. Επίσης είναι αστείο το να μην υπάρχει κάρτα σχεδόν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Όπως διάβασα κάπου και δεν νομίζω να είναι ψέματα ο ΠΑΟΚ παίρνει 1 κίτρινη κάθε 5,5 φάουλ και ο Ολυμπιακός κάθε 13. Ο ΠΑΟΚ παίρνει 1 κόκκινη κάθε 58 φάουλ και ο Ολυμπιακός αντί 6 που του αναλογούν καμία. Ας μην ήταν 6 και ας ήταν 3. Αλλά είναι καμία. Ο ΠΑΟΚ εκτός από τις κόκκινες είχε απώλειες λόγω συμπλήρωσης καρτών σε άλλους 8 παίκτες. Από Ολυμπιακό μόνο ο Κοντρέρας συμπλήρωσε 4 και όλοι οι άλλοι κάτω από 2. Δεν γίνονται φάουλ για κάρτα; Δεν νομίζω να πιστεύει κανένας κάτι τέτοιο. Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να δίνεις τέτοια δικαιώματα και να "πατάς" τον άλλον με την αξία σου. Έτσι γίνεσαι και πιο ανταγωνιστικός και στέκεσαι καλύτερα στην Ευρώπη. Το να είμαι ξεκούραστος στην Ευρώπη κάνοντας περίπατο και χωρίς άγχος στην Ελλάδα είναι ο λάθος δρόμος. Ελπίζω να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα του χρόνου γιατί και το φετινό ήταν σούπα.
σε ποιους ρε καραγκιοζη;;σε κατι νουμερα σαν την παρτη σου;;Αυτοί που κλαίνε εδώ και μια βδομάδα πάντως άλλοι είναι...Sold out στα χαρτομάντηλα εκεί στο πασαλιμάνι...
εν τω μεταξυ τα μουνια αν μια φαση επιδεχεται αμφισβητηση ειναι αυτης του ντιογο κατα ποσον ειναι μουτζα η οχι...το θέμα είναι πως ο Ντιόγο ΔΕΝ είχε φάει κόκκινη, τι να κάνουμε τώρα.
κακώς για μένα, αλλά από τη στιγμή που δεν την έφαγε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
ούτε μπορείς να διορθώσεις μια μαλακία κάποιου διαιτητή με μαλακία νέα ενός δικαστικού.
Δηλαδη δεν ηταν μαλακια οι 3+3 αλλα ηταν η μειωση της ποινης.Τον θεο σας δεν εχετε.οσο για τον Ντιογο ναι δεν εφαγε κοκκινη.Το βιντεο δεν το ειδαν οι αρμοδιοι;να ριξουν εστω μια αγωνιστικη για τα ματια του κοσμου;το θέμα είναι πως ο Ντιόγο ΔΕΝ είχε φάει κόκκινη, τι να κάνουμε τώρα.
κακώς για μένα, αλλά από τη στιγμή που δεν την έφαγε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
ούτε μπορείς να διορθώσεις μια μαλακία κάποιου διαιτητή με μαλακία νέα ενός δικαστικού.
κατ'αρχας μαθε γραμματα για να μην εκτιθεσαι και να εχει καποια βαρυτητα η αποψη σου...Δηλαδη δεν ηταν μαλακια οι 3+3 αλλα ηταν η μειωση της ποινης.Τον θεο σας δεν εχετε.οσο για τον Ντιογο ναι δεν εφαγε κοκκινη.Το βιντεο δεν το ειδαν οι αρμοδιοι;να ριξουν εστω μια αγωνιστικη για τα ματια του κοσμου;
σου ξαναλεω γιατι καταντας γραφικος και προσπαθω να σε προστατεψω...Δηλαδη δεν ηταν μαλακια οι 3+3 αλλα ηταν η μειωση της ποινης.Τον θεο σας δεν εχετε.οσο για τον Ντιογο ναι δεν εφαγε κοκκινη.Το βιντεο δεν το ειδαν οι αρμοδιοι;να ριξουν εστω μια αγωνιστικη για τα ματια του κοσμου;