bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Bασικα το θεμα ειναι οτι ελαχιστα μιλαμε για μπαλα εδω και μου κανει εντυπωση. Λες και φτασαμε στο απογειο της δοξας μας και δεν μπορουμε να παιξουμε παραπανω (αφου και τα πρωταθληματα ερχονται). Στο θεμα του ΠΑΟ εχουν να ασχολουνται με τα διοικητικα μια ζωη ή το μπασκετ, εχουν άλλα θεματα. Οι μονοι που κουτσα στραβα συζητανε περισσοτερο για ποδοσφαιρο ειναι οι αεκτζηδες. Αυτοι πονανε περισσοτερο την ομαδα τους;Προφανως δεν ειμαι σε καποιο διεθνες φορουμ για ποδοσφαιρο αλλα και η ατελειωτη καζουρα και τα βρισιδια εχουν τα ορια τους. Αλλα οταν ο αυτοσκοπος ειναι η νικη με ΚΑΘΕ τιμημα, αυτα θα εχουμε
ΥΓ: Και ο Αδαμιδης οπως εχω ξαναπει ειναι ενας χαλιφης στη θεση του χαλιφη,αφου και καβαλα στο αλογο τα ιδια θα εκανε με τον καθε Μαρινακη ή Κοκκαλη. Αυτο δε σημαινει ομως οτι το ιδιο θελει κ η πλειοψηφια των οπαδων της ΑΕΚ. Σε εμας δυστυχως φοβαμαι οτι θελουμε τη νικη με καθε κοστος και οταν δεν ερχεται, ειδικα εντος Ελλαδος που 'τους εχουμε ολους ανα πασα στιγμη' φταιει ο διαιτητης, η διαθεση της ομαδας να μην ζοριστει, κτλ. Η πιο κακομαθημενη ομαδα, ενεκα των τιτλων μας, ειμαστε εμεις, κακα τα ψεμματα. Την επομενη φορα θα αναφερω μια ενδεικτικη ιστορια
ΥΓ: Και ο Αδαμιδης οπως εχω ξαναπει ειναι ενας χαλιφης στη θεση του χαλιφη,αφου και καβαλα στο αλογο τα ιδια θα εκανε με τον καθε Μαρινακη ή Κοκκαλη. Αυτο δε σημαινει ομως οτι το ιδιο θελει κ η πλειοψηφια των οπαδων της ΑΕΚ. Σε εμας δυστυχως φοβαμαι οτι θελουμε τη νικη με καθε κοστος και οταν δεν ερχεται, ειδικα εντος Ελλαδος που 'τους εχουμε ολους ανα πασα στιγμη' φταιει ο διαιτητης, η διαθεση της ομαδας να μην ζοριστει, κτλ. Η πιο κακομαθημενη ομαδα, ενεκα των τιτλων μας, ειμαστε εμεις, κακα τα ψεμματα. Την επομενη φορα θα αναφερω μια ενδεικτικη ιστορια