Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Bασικα το θεμα ειναι οτι ελαχιστα μιλαμε για μπαλα εδω και μου κανει εντυπωση. Λες και φτασαμε στο απογειο της δοξας μας και δεν μπορουμε να παιξουμε παραπανω (αφου και τα πρωταθληματα ερχονται). Στο θεμα του ΠΑΟ εχουν να ασχολουνται με τα διοικητικα μια ζωη ή το μπασκετ, εχουν άλλα θεματα. Οι μονοι που κουτσα στραβα συζητανε περισσοτερο για ποδοσφαιρο ειναι οι αεκτζηδες. Αυτοι πονανε περισσοτερο την ομαδα τους;Προφανως δεν ειμαι σε καποιο διεθνες φορουμ για ποδοσφαιρο αλλα και η ατελειωτη καζουρα και τα βρισιδια εχουν τα ορια τους. Αλλα οταν ο αυτοσκοπος ειναι η νικη με ΚΑΘΕ τιμημα, αυτα θα εχουμε

ΥΓ: Και ο Αδαμιδης οπως εχω ξαναπει ειναι ενας χαλιφης στη θεση του χαλιφη,αφου και καβαλα στο αλογο τα ιδια θα εκανε με τον καθε Μαρινακη ή Κοκκαλη. Αυτο δε σημαινει ομως οτι το ιδιο θελει κ η πλειοψηφια των οπαδων της ΑΕΚ. Σε εμας δυστυχως φοβαμαι οτι θελουμε τη νικη με καθε κοστος και οταν δεν ερχεται, ειδικα εντος Ελλαδος που 'τους εχουμε ολους ανα πασα στιγμη' φταιει ο διαιτητης, η διαθεση της ομαδας να μην ζοριστει, κτλ. Η πιο κακομαθημενη ομαδα, ενεκα των τιτλων μας, ειμαστε εμεις, κακα τα ψεμματα. Την επομενη φορα θα αναφερω μια ενδεικτικη ιστορια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε "πάθος για τα παπάρια"προχώρα παρακάτω και μην μας τα ζαλίζεις. . .

ρε αρχίδα δεν έχεις να αντιπαραθέσεις κάποιο επιχείρημα? αλλά με τί μυαλό ρε ανακυρηχθέντα καθυστερημένο? είναι από τις λίγες φορές που ενω απευθύνεσαι στον ενικό ξέρεις ότι απευθύνεσαι σε όλους μαζί τους τηγανιάρηδες γιατί ξέρουμε όλοι ότι όλοι οι γαυροι είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Bασικα το θεμα ειναι οτι ελαχιστα μιλαμε για μπαλα εδω και μου κανει εντυπωση. Λες και φτασαμε στο απογειο της δοξας μας και δεν μπορουμε να παιξουμε παραπανω (αφου και τα πρωταθληματα ερχονται). Στο θεμα του ΠΑΟ εχουν να ασχολουνται με τα διοικητικα μια ζωη ή το μπασκετ, εχουν άλλα θεματα. Οι μονοι που κουτσα στραβα συζητανε περισσοτερο για ποδοσφαιρο ειναι οι αεκτζηδες. Αυτοι πονανε περισσοτερο την ομαδα τους;Προφανως δεν ειμαι σε καποιο διεθνες φορουμ για ποδοσφαιρο αλλα και η ατελειωτη καζουρα και τα βρισιδια εχουν τα ορια τους. Αλλα οταν ο αυτοσκοπος ειναι η νικη με ΚΑΘΕ τιμημα, αυτα θα εχουμε

ΥΓ: Και ο Αδαμιδης οπως εχω ξαναπει ειναι ενας χαλιφης στη θεση του χαλιφη,αφου και καβαλα στο αλογο τα ιδια θα εκανε με τον καθε Μαρινακη ή Κοκκαλη. Αυτο δε σημαινει ομως οτι το ιδιο θελει κ η πλειοψηφια των οπαδων της ΑΕΚ. Σε εμας δυστυχως φοβαμαι οτι θελουμε τη νικη με καθε κοστος και οταν δεν ερχεται, ειδικα εντος Ελλαδος που 'τους εχουμε ολους ανα πασα στιγμη' φταιει ο διαιτητης, η διαθεση της ομαδας να μην ζοριστει, κτλ. Η πιο κακομαθημενη ομαδα, ενεκα των τιτλων μας, ειμαστε εμεις, κακα τα ψεμματα. Την επομενη φορα θα αναφερω μια ενδεικτικη ιστορια

να ένας ΜΗ ΓΑΥΡΟΣ!!!!για να καταλαβαίνουμε και τη διαφορά.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε πάθος σταμάτα να σπας πούτσες με την και καλά ανωτερότητά σου.
Μαλακίες λες και τσουβαλιάζεις άσχημα.

Δεν θέλουμε κήρυγμα από έναν με υψηλό δείκτη IQ.
Αυτά να τα πεις στα μέρη που στα τρώνε οι στριπτητζούδες.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε πάθος σταμάτα να σπας πούτσες με την και καλά ανωτερότητά σου.
Μαλακίες λες και τσουβαλιάζεις άσχημα.

Δεν θέλουμε κήρυγμα από έναν με υψηλό δείκτη IQ.
Αυτά να τα πεις στα μέρη που στα τρώνε οι στριπτητζούδες.

ναι ναι μαλακιες λέω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ποιός σου είπε ότι χρειάζεται υψηλό δείκτη νοημοσύνης για να καταλάβει κανείς την αρρώστια σας? α και εκεί που μου τα τρώνε δεν ενδιαφέρονται για ηλίθιους γαύρους

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Α κατάλαβα. Κλινική περίπτωση. Τόσα χρόνια τις ίδιες παπαριές συνεχίζεις;

αν είναι αυτά που λέω παπαριές τότε οι δικές σας τί είναι? ούτε ανέκδοτα δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις γιατί δεν βγάζουν γέλωτα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Α κατάλαβα. Κλινική περίπτωση. Τόσα χρόνια τις ίδιες παπαριές συνεχίζεις;

στην δική μου κλινική δεν έχει θέση αλλά όπως σου είπα για όλους τους γαύρους υπάρχουν πολλές κλίνες στα πέριξ της αττικής! κρά κάνουν τα ψυχιατρεία για τόσο μόνιμους πελάτες! ανίατη ασθένεια που δε θεραπεύεται!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ναι ναι μαλακιες λέω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ποιός σου είπε ότι χρειάζεται υψηλό δείκτη νοημοσύνης για να καταλάβει κανείς την αρρώστια σας? α και εκεί που μου τα τρώνε δεν ενδιαφέρονται για ηλίθιους γαύρους

Εσύ το παίζεις υπεράνω και ασχολείσαι χωρίς να υπάρχει λόγος.
ΜΕ τις πελατειακές σχέσεις που προσπαθεί να έχει ο Μαρινάκης με όποιον πατάει γήπεδο, είναι ότι πρέπει για σένα.

Ναι εκεί ενδιαφέρονται απλά για ηλίθιους που ασχολούνται με ηλίθιους γαύρους.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εσύ το παίζεις υπεράνω και ασχολείσαι χωρίς να υπάρχει λόγος.
ΜΕ τις πελατειακές σχέσεις που προσπαθεί να έχει ο Μαρινάκης με όποιον πατάει γήπεδο, είναι ότι πρέπει για σένα.

Ναι εκεί ενδιαφέρονται απλά για ηλίθιους που ασχολούνται με ηλίθιους γαύρους.

επιτέλους! Να και ένας γαύρος που παραδέχεται το αυτονόητο! εύγε!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.xxsports.gr/news/wp-content/uploads/2011/08/valverde1.jpg[/img[/URL]]

ευχαριστουμε σενιορ για τον..

[img]http://transfernews.gr/wp-content/uploads/2011/04/Leto.jpg

:rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα εχεις τρελλαθει;;;τωρα ειδα τις μαλακιες που γραφεις...ξυπνα ρε πουστη μου και ασε τα κιριλικια...ειδες τα σημερινα οργια στα πηγαδια;;;ειδες μια μουφα που πηρανε παλι;;;και θελανε και αποβολη;;;και διαμαρτυρονται για διαιτησια ;;;και ο αδραχμιδης χτες λεει αδικηθηκε;;;και εσυ το παιζεις υπερανω και ξεθαβεις παπουτσεληδες και τον και τάλλο;;;συνελθε ρε μαλακα...και σωστα να ειναι αυτα που λες σε γενικες γραμμες να σου πω πως ακουγονται ...να περπατας στην μεση σε ενα πεδιο μαχης που πεφτουν βομβες και ολμοι και με μια ντουντουκα να φωναζεις ο πολεμος ειναι κακο πραγμα και εγω θελω ειρηνη ρε αλητες με τα οπλα...
συνελθε γιατι πλακα πλακα θα καταντησεις πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα στην οια...
ασε τις μαλακιες με τον παπουτσελη και δες πως πανηγυρισαν οι αντιπαλοι σου το πεναλτι σημερα περσι με τον αρη κατι χερια του πλεσις που δεν δοθηκαν τα οργια προπερσι και ασε την υψηλη ραπτικη.....
δεν θα πανηγυρισω εγω το πρωταθλημα επειδη μπορει να κανει μαι η και δυο η και τρεις μαλακιες ενας διαιτητης;;;εισαι με τα καλα σου;;;ενταξει βρες την ομαδα που δεν εχει ευνοηθει ποτε και τοτε παμε να την υποστηριξουμε παρεα....ξυπαν γιατι βαζελο η χανουμη βασο δεν εχω δει ακομα;;;εμεις ειμαστε και εδω πρωτοποροι που ντε και καλα πρεπει να εχουμε;;;;
παλι καλα που προλαβα τον μπομπα πριν αρχισει να παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα με σενα μαλακα μου....
αστην την κωλομπαλα...αφου αλλου τα πας πολυ πιο καλα ....τι το θες να εκτιθεσαι;;;
ασχολησου με τα γνωστα παιξε και κανενα κομματακι ζορικο και ασε το γαμημενο το ποδοσφαιρο...δεν υπαρχει αυτο που οραματιζεσαι...παρτο χαμπαρι και αραξε...μη χαλιεσαι...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πιο ευκολα πειθεις κομμουνι να ψηφισει χρυση αυγη,παρα βαζελο να κατσει να μιλησει σαν ανθρωπος για τη διαιτησια :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε μαλακα εχεις τρελλαθει;;;τωρα ειδα τις μαλακιες που γραφεις...ξυπνα ρε πουστη μου και ασε τα κιριλικια...ειδες τα σημερινα οργια στα πηγαδια;;;ειδες μια μουφα που πηρανε παλι;;;και θελανε και αποβολη;;;και διαμαρτυρονται για διαιτησια ;;;και ο αδραχμιδης χτες λεει αδικηθηκε;;;και εσυ το παιζεις υπερανω και ξεθαβεις παπουτσεληδες και τον και τάλλο;;;συνελθε ρε μαλακα...και σωστα να ειναι αυτα που λες σε γενικες γραμμες να σου πω πως ακουγονται ...να περπατας στην μεση σε ενα πεδιο μαχης που πεφτουν βομβες και ολμοι και με μια ντουντουκα να φωναζεις ο πολεμος ειναι κακο πραγμα και εγω θελω ειρηνη ρε αλητες με τα οπλα...
συνελθε γιατι πλακα πλακα θα καταντησεις πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα στην οια...
ασε τις μαλακιες με τον παπουτσελη και δες πως πανηγυρισαν οι αντιπαλοι σου το πεναλτι σημερα περσι με τον αρη κατι χερια του πλεσις που δεν δοθηκαν τα οργια προπερσι και ασε την υψηλη ραπτικη.....
δεν θα πανηγυρισω εγω το πρωταθλημα επειδη μπορει να κανει μαι η και δυο η και τρεις μαλακιες ενας διαιτητης;;;εισαι με τα καλα σου;;;ενταξει βρες την ομαδα που δεν εχει ευνοηθει ποτε και τοτε παμε να την υποστηριξουμε παρεα....ξυπαν γιατι βαζελο η χανουμη βασο δεν εχω δει ακομα;;;εμεις ειμαστε και εδω πρωτοποροι που ντε και καλα πρεπει να εχουμε;;;;
παλι καλα που προλαβα τον μπομπα πριν αρχισει να παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα με σενα μαλακα μου....
αστην την κωλομπαλα...αφου αλλου τα πας πολυ πιο καλα ....τι το θες να εκτιθεσαι;;;
ασχολησου με τα γνωστα παιξε και κανενα κομματακι ζορικο και ασε το γαμημενο το ποδοσφαιρο...δεν υπαρχει αυτο που οραματιζεσαι...παρτο χαμπαρι και αραξε...μη χαλιεσαι...

για ποιόν παναθηναικό μου λές μωρέ? αυτούς τους ανύπαρκτους που δεν μπορούν να πάρουν μιά απόφαση εκεί μέσα και αλληλοεξοντώνονται σαν τις καριολίτσες τις ρουμάνες που έφαγε η μια τον πελάτη από την άλλη? και τί με νοιάζει εμένα τί έυνοια έχουν αυτοί οι άμπαλοι κατσικοκλέφτες? που παίζουν ακόμη με γιόμες λές και είναι στο εδιμβούργο και παίζουν με την χάρτς αντίπαλο? Δεν με ενδιαφέρει τί σκατά κάνει ο παναθηναικός , η ΑΕΚ και οι υπόλοιποι...τα ίδια σκατά είναι. Άλλο πράμα με πειράζει και με ενοχλεί αλλά είστε τόσο παπάρες που δεν το καταλαβαίνετε...είναι ότι δεν χαλιέστε και εσείς ενώ θα έπρεπε...για αυτό είστε σαπάκηδες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για ποιόν παναθηναικό μου λές μωρέ? αυτούς τους ανύπαρκτους που δεν μπορούν να πάρουν μιά απόφαση εκεί μέσα και αλληλοεξοντώνονται σαν τις καριολίτσες τις ρουμάνες που έφαγε η μια τον πελάτη από την άλλη? και τί με νοιάζει εμένα τί έυνοια έχουν αυτοί οι άμπαλοι κατσικοκλέφτες? που παίζουν ακόμη με γιόμες λές και είναι στο εδιμβούργο και παίζουν με την χάρτς αντίπαλο? Δεν με ενδιαφέρει τί σκατά κάνει ο παναθηναικός , η ΑΕΚ και οι υπόλοιποι...τα ίδια σκατά είναι. Άλλο πράμα με πειράζει και με ενοχλεί αλλά είστε τόσο παπάρες που δεν το καταλαβαίνετε...είναι ότι δεν χαλιέστε και εσείς ενώ θα έπρεπε...για αυτό είστε σαπάκηδες...
αυτο σου λεω και δεν παιρνεις χαμπαρι ...δεν μπορεις να ξερεις αν χαλιομαστε η οχι...εγω δεν λεω οτι αυτα που λες δεν ειναι σωστα και δεν θα ηταν ιδανικα ...αλλα οταν ειναι ετσι το συστημα η μπαινεις και χορευεις σε αυτους τους ρυθμους η το παιζεις ηρωας και γινεσαι γραφικος...νοιωσε μια φορα ...δεν πας με τον σταυρο στο χερι οταν γυρω σου πεφτουν μπομπες ...η καθεσαι σπιτι σου η παιρνεις οπλο...
παρε χαμπαρι τους αντιπαλους σου...και σε κερδισαν περσι στο οακα με ανυπαρκτο πεναλτι και αποβολη  και πλακωσανε τον παρατηρτη διαιτητη μηπως γραψει καμμια μαλακια για να ''δεσει'' το γλυκο  και εσυ μου νοιωθεις τυψεις για τον παπουτσελη και μου πουλας κουλτουρα...και ανυπαρκτοι ξεανυπαρκτοι με 2 μουφες σημερα και στην κερκυρα παμε αγκαλια στην βαθμολογια και εχουν αρχισει και την προπαγανδα για την διαιτησια ....και ειναι και συσπειρωμενοι παιχτες με κοσμο δηλ. με τους βυντρες με τους καντεδες και τους μαρινους την ωρα που εμεις κανουμε σταυροβελονια και ασκουμε υψηλη κριτικη σε κονσταντσους και μαρκανους...και σε βαλβερδε και μαρινακηδες...
αιντε ...παρτε χαμπαριιιιιι!!!!!
γιαυτο σου λεω αστο...σε νοιωθω να το ξερεις αλλα δεν εισαι γιαυτο το νταραβερι  ;) ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
επρεπε να γραψεις και για το κλαμμα για την διαιτησια οταν αυτη δεν σε παιζει 70-30
κατα τα αλλα μια χαρα τα γραφεις
αλλα που να καταλαβουν οι γαυροι,
αφου ζηλευουμαι τα 38 πρωταθληματα τους
καλα εσυ εισαι αλλου γι αλλου.....
καλα ξερω , μην απαντησεις....φταιει το κρατος τον αθηνων για ολα τα δεινα σας....
οχι η ανυπαρξια σας....δεν σου κανει εντυπωση οτι ενω θεωρητικα ειστε μεγαλη ομαδα
δεν ειχατε ποτε ισχυρη διοικηση η βαρβατο προεδρο....
να σου απαντησω εγω.....σας βολευει να φαινεσται αδικημενοι απο το κρατος τον αθηνων κ να κλαψομουνιαζεται...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Τύπε μην τον αποπαίρνεις τον αντικειμενικούλη. Θέλει ο λαγός να κρυφτεί μα τ' αυτάκια ξεχωρίζουν.
καμμια σχεση...ολυμπιακος ειναι ο παθος, απλα ο καθενας οπως κ εσεις φυσικα εχει την γνωμη του κ οχι οπαδικες παροπιδες...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
καμμια σχεση...ολυμπιακος ειναι ο παθος, απλα ο καθενας οπως κ εσεις φυσικα εχει την γνωμη του κ οχι οπαδικες παροπιδες...

Δεν είναι Ολυμπιακός και στο υπογράφω .. έχει πει πράγματα που κανένας μας δεν θα έλεγε - και τα οποία δεν ισχύουν φυσικά παρά μόνο στο αρρωστημένο του μυαλό .
Μην ασχολείστε με "ολυμπιακάρες" σαν και δαύτον .

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Με γαυροφυλλαδες που φωναζουν για τη διαιτησια του Ξανθη Παο να ασχολουμαστε ομως;  Ελεος ΜΥΑΛΟ θα βαλουν τα ζωα ποτέ, που φωναζαν (και δε λεω φωναζαμε φυσικα αφου διαφωνω καθετα) για τα εγκληματα κατα της Ελλαδας μαζι με τον προεδρα στο Αρης ΠΑΟ; Παλι τα ιδια γαμωτο μου; Τα του οικου τους θα α κοιταξουν να μας πουν τι γινεται με την ομαδα κ το υλικο της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom