sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Παράγκα και στο μπάσκετ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)
άσε πάρε τον Master21 και κρυφτείτε!
Παράγκα και στο μπάσκετ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)
Έτσι, να τα δώσει όλα ο Διαμαντίδης μπας και κλατάρει εντελώς μέχρι τον τελικό Κυπέλλου.Πολύ καλός ο βάζελος στη Βαρκελώνη.Στον πόντο έχασε.Παραλίγο να τους πάρει μόνος του στο τέλος ο Διαμαντίδης.
ο τελικος ειναι μια εβδομαδα μετα το final4 αν δεν παμε θα ειναι ξεκουραστοςΈτσι, να τα δώσει όλα ο Διαμαντίδης μπας και κλατάρει εντελώς μέχρι τον τελικό Κυπέλλου.
Ωχ, αυτό δε μας συμφέρει. Καλά τα κανονίσατε πάλι με την αναβολή του Κυπέλλου.ο τελικος ειναι μια εβδομαδα μετα το final4 αν δεν παμε θα ειναι ξεκουραστος
τυπε το καναμε για να φορμαριστουν οι τεπιτς-καλαθης-περπερογλου-μαριτςΩχ, αυτό δε μας συμφέρει. Καλά τα κανονίσατε πάλι με την αναβολή του Κυπέλλου.
ρε συ τωρα ξεμπλεξατε;; εγω την εκανα στο 4ρτο δεκαλεπτο, αφου ηταν τσονταμολις γυρισα απο το ΣΕΦ , μου φανηκε πως παιζαμε με ερασιτεχνικη ομαδα...η διαφορα καλλιστα θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερη , ομως ο Ντουντα , ορθως , εβαλε νεα παιδια μεσα πχ Κατσιβελη Παπανικολαου Πελεκανο κτλ
αμα νικησουμε και τη Μπαρτσα στον ημιτελικο ...μαλλον το 97' θα επαναληφθει ;)
γιατι ρε εμενα μ'αρεσουν οι τσοντες ;)ρε συ τωρα ξεμπλεξατε;; εγω την εκανα στο 4ρτο δεκαλεπτο, αφου ηταν τσοντα
μετα απο αυτο εφυγα ;) ;)γιατι ρε εμενα μ'αρεσουν οι τσοντες ;)
οι τσιρλιντερς οταν βαλανε τα καουμποικα ηταν καυλα...
...ε τοτε εφυγες χορτατος ;)μετα απο αυτο εφυγα ;) ;)
μετράει μόνο η δουλειά.
Χορταστικότατο το θέαμα!!!γιατι ρε εμενα μ'αρεσουν οι τσοντες ;)
οι τσιρλιντερς οταν βαλανε τα καουμποικα ηταν καυλα...