Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αργησε να βγει ο χρηστιδης να πει οτι δεν εδωσε ο διαιτητης 2 πεναλτυ στον γαυρο,δεν απεβαλε κανα παιχτη του αρη και οτι το γκολ του αρη ηταν οφσαιντ.περιεργο.
εχει παει καφετερια....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αργησε να βγει ο χρηστιδης να πει οτι δεν εδωσε ο διαιτητης 2 πεναλτυ στον γαυρο,δεν απεβαλε κανα παιχτη του αρη και οτι το γκολ του αρη ηταν οφσαιντ.περιεργο.

Εσύ που είσαι μέσα, γιατί δε μας αναλύεις το ότι απαγορεύεται να σκοράρει
δεξιοπόδαρος με το αριστερό, γιατί μπερδεύονται έτσι οι αντίπαλοι του γαύρου;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε συ αιγεα ....μς συγχωρεις...εχεις 10 ποσταρισματα γκρινιας και παραπονου πριν και μετα το γκολ του αρη...ισοφαρισαμε ,ειμαστε καλυτεροι,εχουμε κατοχη το γκολ μπηκε απο μια ΚΑΘΑΡΑ λαθος υποδειξη πλαγιου(δεν εννοω οτι εχεο προθεση αλλα τι να κανουμε η μπαλλα ειναι δικη μου την δινει σε αυτους και κανουν το γκολ...να μην πω οτι ειναι λαθος;;)
και δεν λες κουβεντα...εγω στην ισοφαριση χαρηκα ...εσυ;;; :think: :think: :think:
ειλικρινα το εχω απορια!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε συ αιγεα ....μς συγχωρεις...εχεις 10 ποσταρισματα γκρινιας και παραπονου πριν και μετα το γκολ του αρη...ισοφαρισαμε ,ειμαστε καλυτεροι,εχουμε κατοχη το γκολ μπηκε απο μια ΚΑΘΑΡΑ λαθος υποδειξη πλαγιου(δεν εννοω οτι εχεο προθεση αλλα τι να κανουμε η μπαλλα ειναι δικη μου την δινει σε αυτους και κανουν το γκολ...να μην πω οτι ειναι λαθος;;)
και δεν λες κουβεντα...εγω στην ισοφαριση χαρηκα ...εσυ;;; :think: :think: :think:
νατος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΑΓΙΟΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εσύ που είσαι μέσα, γιατί δε μας αναλύεις το ότι απαγορεύεται να σκοράρει
δεξιοπόδαρος με το αριστερό, γιατί μπερδεύονται έτσι οι αντίπαλοι του γαύρου;;
το οτι αναφερουμε φασεις οπως το πεναλτυ με τον αστερα,το πεναλτυ που δεν δοθηκε στην λαρισσα,και το πεναλτυ στον βολο αναποδες φασεις,εσυ το θεωρεις αναποδα πλαγια και αουτ...οκ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΑΓΙΟΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επρεπε να εβλεπες τι ελεγε στο ματς μεταξυ σας στην τουμπα,για το πεναλτυ που δεν δοθηκε στον μιραλας,για κοκκινη καρτα,και οτι σας επαιζαν μονοτερμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε χριστιδη ποσες ευκαιριες καναμε αφου ειμαστε πολυ καλυτεροι και εχουμε κατοχη;;;εχουμε κανει 30 σεντρες να παρει κεφαλια ποιος;;;;;;;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το οτι αναφερουμε φασεις οπως το πεναλτυ με τον αστερα,το πεναλτυ που δεν δοθηκε στην λαρισσα,και το πεναλτυ στον βολο αναποδες φασεις,εσυ το θεωρεις αναποδα πλαγια και αουτ...οκ.
Νομίζω πως έχω γράψει τα λιγότερα περί διαιτησίας από όλους.
Σίγουρα πολύ λιγότερα από εσένα που ασχολείσαι όλη την ώρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Νομίζω πως έχω γράψει τα λιγότερα περί διαιτησίας από όλους.
Σίγουρα πολύ λιγότερα από εσένα που ασχολείσαι όλη την ώρα.
εγω δεν αναφερθηκα σε σενα καθολου,αν δεις το ποστ μου,και δεν καταλαβα γιατι απαντησες εσυ.και δεχομαι οτι δεν εχεις γραψει για την διαιτησια.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

σε ολες τις ομαδες εχει τυπους που ειναι μαζοχες, εχουν λογο υπαρξης με το να χανει η ομαδα τους για να μπορουν να γκρινιαζουν και δεν πανε ποτε στο γηπεδο για να μην φανε καμια κλωτσια και βρεθουν να μετρανε τα σκαλια με το σαγονι τους

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΠΡΟΤΕΙΝΩ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΟ Κυριακή μεσάνυχτα για την τιμωρία του διαιτητή για ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΑΓΙΟΥ

να μην ξανασφυρίξει τον θρήνο της καρδιάς μας

ΥΓ με νίκη άρη,13 Μαρτίου τελειώνει ο θίασος Μαρινάκη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για οποιο καριολικι δεν μπορει να καταλαβει....δεν διαμαρτυρεται ουτε κλαιει κανεις για ενα αναποδο πλαγιο....αυτο τι θα πει οτι δεν θα το αναφερουμε;;;δηλαδη μια λαθος υποδειξη αν δεν εχει προθεση ο διαιτητης δεν ειναι λαθος;;;το να δινει ΛΑΘΟΣ κατοχη στον αντιπαλο και εξαιτιας αυτης να βαζει το γκολ δεν ειναι λαθος;;;;
μετα μπορει να κανει λαθος υπερ μου...αν δεν εχει προθεση εσεις τα καριολικια θα πειτε ενταξει δεν τρεχει τιποτα...
ασχοληθειτε καμμενα ανθρωπακια με τον θρυλο...ασχοληθειτε κατακαθια με κατι που αντιπαθειτε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε χριστιδη ποσες ευκαιριες καναμε αφου ειμαστε πολυ καλυτεροι και εχουμε κατοχη;;;εχουμε κανει 30 σεντρες να παρει κεφαλια ποιος;;;;;;;
εισαι αρρωστος...στον γιατρο οσο ειναι νωρις...εγω δεν μπορω να σε βοηθησω...
Υ.Γ. αν κανεις πλακα για να με κουρδισεις ολα καλα εισαι γατονι...αν οχι ισχυουν αυτα που ειπα παραπανω  ;) ;) ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σε ολες τις ομαδες εχει τυπους που ειναι μαζοχες, εχουν λογο υπαρξης με το να χανει η ομαδα τους για να μπορουν να γκρινιαζουν και δεν πανε ποτε στο γηπεδο για να μην φανε καμια κλωτσια και βρεθουν να μετρανε τα σκαλια με το σαγονι τους
οτι πεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο αιγαιας δεν παιζει με τιποτα να ειναι τετοιο ατομο.εδω εισαι φαουλ΄τυπε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι αρρωστος...στον γιατρο οσο ειναι νωρις...εγω δεν μπορω να σε βοηθησω...
Υ.Γ. αν κανεις πλακα για να με κουρδισεις ολα καλα εισαι γατονι...αν οχι ισχυουν αυτα που ειπα παραπανω  ;) ;) ;)
σου εχω πει την αποψη μου, αν δεν την καταλαβαινεις, οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom