Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (23 μέλη και 36 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα αντιδρουσατε οπως στις πουστιες του Γκαρσια στο Ντιογκο ? Με αποθεωση στο αεροδρομιο ? Μπραβο μαγκες. Την αδερφιστικη πουστια να βαρας στα μουλωχτα την επικροτειτε ή οχι ?

υπάρχει μια λεπτομέρεια

όταν εσύ μπεις στο σπίτι μου να με κλέψεις για πολλοστή φορά και εγώ σε χτυπήσω πισώπλατα(που δεν ήταν και από πίσω αλλά στα ίσια),τότε αυτό δεν είναι πουστιά αλλά άμυνα όπου όλα επιτρέπονται

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαλάκες παίχτες που γλύφουν τους κάφρους της κερκίδας θα υπάρχουν πάντα όπως και μαλάκες οπαδοί που θα τους κάνουν "μάγκες" και "σημαίες" της καφρίλας τους.Πάοκ κι εμείς έχουμε παράδοση σ αυτή τη μαλακία τρομάρα μας.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
υπάρχει μια λεπτομέρεια

όταν εσύ μπεις στο σπίτι μου να με κλέψεις για πολλοστή φορά και εγώ σε χτυπήσω πισώπλατα(που δεν ήταν και από πίσω αλλά στα ίσια),τότε αυτό δεν είναι πουστιά αλλά άμυνα όπου όλα επιτρέπονται

δε συμφωνω οτι ειναι ετσι αλλα το δεχομαι σα σκεπτικο. Ομως τοτε να μη λες οτι αν επαιρνε πουστικο πεναλτυ πχ καποιος παικτης σας οτι θα τον βριζατε αλλα οτι αν το εκανε με ομαδα του ΠΟΚ τον αποθεωνετε.  

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Α ρε Ελλαδάρα...αντί να κοιτάξουμε τα χάλια μας και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας τσακωνόμαστε για τις πουστιές των παικτών...Χθες ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα...άμα έβλεπε το ματσ κάποιος αντικειμενικός χωρίς να ξέρει τις ομάδες θα νόμιζε ότι ήταν παιχνίδι Γ' εθνικής :2funny: :2funny: :2funny: Πάρτε το χαμπάρι πρωτάθλημα θα παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναικός και το κύπελο που και που θα προσφέρεται σε καμια ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ :cheesy: ... άμα στην Αγγλία πεταγόταν ένα μπουκάλι από φίλαθλο και τραυμάτιζε παίκτη, θα τον είχαν μπαγλαρώσει αμέσως από τις κάμερες...αλλά εδώ είναι Ελλάδα μια ζωή μιζέρια και βρωμιά...ούτε ένα ωραίο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να φτιάξουμε και ας έχουμε τα φόντα ;)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
εγω δεν τον βγαζω σκαρτο απλα λεω οτι ειναι ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστης....
φυσικα καλα κανεις και ζητας κατι παραπανω αλλα οταν δεν το παιρνεις γιατι το παιρνει καποιος αλλος (εδω λεγε με παοκ) σταματας να ψαχνεις τι εφταιξε που δεν κερδισες (ελεος δεν γινεται μονο να κερδιζεις) και προχωρας παρακατω...δεν πετυχες το κατι παραπανω απλα γιατι το πετυχε ο παοκ και οχι γιατι επαιξε ο κεβιν στη γραμμη  ;) ;)
αν ολοι εμεις ξεραμε καλυτερα απο τον (οποιονδηποτε) προπονητη που παιζουν και πως οι παιχτες τοτε ουαι και αλλοιμονο καλυτερα ο πολντο να παραδωσει την σφραγιδα στο πρωτοδικειο και το μαγαζι να κλεισει....
αν ο καθε χρηστιδης και ο καθε docrx8 κοζαρουν καλυτερα απο τον προπονητη .....γαμα τα....
καλυτερα να κλεισει το γαμαζι... :grin: :grin:
παλι καλα αγορινα που εχουμε και εσενα και μας ανοιγεις τα ματια  :dancing: εσυ που δεν εισαι καν  ¨απολυτος¨ και ¨ισχυρογνομωνας¨ στις αποψεις σου..εσυ που τα γνωριζεις ολα..ισως ακομη καλυτερα και απο τον βαλβερδε  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παλι καλα αγορινα που εχουμε και εσενα και μας ανοιγεις τα ματια  :dancing: εσυ που δεν εισαι καν  ¨απολυτος¨ και ¨ισχυρογνομωνας¨ στις αποψεις σου..εσυ που τα γνωριζεις ολα..ισως ακομη καλυτερα και απο τον βαλβερδε  :rockon:
δεν υπαρχει λογος να παρεξηγιεσαι...
εκτος αν θεωρεις οτι εισαι καλυτερος προπονητης απο τον ισπανο...
ειδες οτι εβαλα και μενα στους ξερολες...
οι αποψεις σου ειναι σεβαστες...εγω απλα διαφωνω με αυτες...
εγω λεω οτι δεν ειναι ωρα να αρχισει προπονητολογια....αν μπορεις να καταλαβεις το γιατι εχει καλως....
μηπως αυτος δεν ηταν προπονητης στο πρωτο ματς οπου ανετα μπορουσες να εχεις διαφορα 4 γκολ και στην ουσια να εχεις περασει στον αλλο γυρο απο τοτε;;;
ξαφνικα εγινε κακος επειδη δεν μπορουμε να δεχτουμε μια ηττα;;;
δεν υπαρχει λογος να παρεξηγεισαι...δεν ειπα κατι προσωπικα για σενα...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
αυτη η σιχαμενη ομαδα το κακεκτυπο της αεκ η δικεφαλη κοτα του βορρα εκτος απο βλακες και ψευτες οπαδους εχει και βλακες και ψευτες παιχτες...
που ειδανε δηλωσεις παιχτων του ολυμπιακου οτι θα κερδισουν σιγουρα και μαλιστα ευκολα...
αυτοι για να το παιξουν μαγκες επειδη ετσι ψηνουν τους ουρακοταγκους οπαδους τους φαντασιωνονται σεναρια.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
βρε μαλακα ασχημαντρα κερατα τσιριλο ποσα θα εδινες πες μας για να φοραγες τον εφηβο στην καρδια;;;αιντε μαλακα κομπλεξικε ανυπαρκτε....

Aκομα μπουκωμενος ακουγεσαι...... :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
χριστιδη πες μας ρε νουμερο για την δηλωση που εκανε εχθες μετα το τελος του ματς ο σισε και την τιμωρια που πρεπει να φαει και δεν θα παιξει στο ντερμπι να εχεις κατι να ασχολησε για 2 εβδομαδες γραφικε σου δινω τροφη

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χριστιδη πες μας ρε νουμερο για την δηλωση που εκανε εχθες μετα το τελος του ματς ο σισε και την τιμωρια που πρεπει να φαει και δεν θα παιξει στο ντερμπι να εχεις κατι να ασχολησε για 2 εβδομαδες γραφικε σου δινω τροφη
εσυ τωρα γιατι χαιρεσαι, πουτσα φαγαμε και οι 2

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι αμφιβαλλεις;;;ειναι καθαρα δυσφημηση και επισυρει ποινες αγωνιστικης...
καθαρα πραγματα...που σου φαινεται το περιεργο ρε καραγκιοζακο...οι μαγκιες πρεπει να πληρωνονται...και οχι να υπαρχει ασυλια...αλλοιως ειναι ολοι μαγκες ;) ;)

Επισκέπτης
οι μεγαλυτεροι οπαδικοι ψευτες ολοι ξερουμε οτι ερχονται απ τον βορρα.αυτοι που το κομπλεξ τους κανει να νομιζουν οτι για ολα φταιει η αθηνα.αυτοι που ειναι η μοναδικη ομαδα που τους εφτιαξε γηπεδο η πολιτεια.αυτοι που εχουν τον μακεδονομαχο ψωμιαδη κορωνα στο κεφαλι τους.αυτοι που την δευτερα ερχονται 5000 στην αθηνα,4000 την τριτη,3000 τηνν τεταρτη και την κυριακη που ειναι το ματς κανουν εκστρατεια 500 ατομα.αυτοι που εχουν παραπειηση ολα τα πακετα που εχουν φαει για να μην χασουν κανενα παιδακι εκει πανω και γινει ολυμπιακος.αυτοι που εχουν ινδαλμα τους τοn

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι μεγαλυτεροι οπαδικοι ψευτες ολοι ξερουμε οτι ερχονται απ τον βορρα.αυτοι που το κομπλεξ τους κανει να νομιζουν οτι για ολα φταιει η αθηνα.αυτοι που ειναι η μοναδικη ομαδα που τους εφτιαξε γηπεδο η πολιτεια.αυτοι που εχουν τον μακεδονομαχο ψωμιαδη κορωνα στο κεφαλι τους.αυτοι που την δευτερα ερχονται 5000 στην αθηνα,4000 την τριτη,3000 τηνν τεταρτη και την κυριακη που ειναι το ματς κανουν εκστρατεια 500 ατομα.αυτοι που εχουν παραπειηση ολα τα πακετα που εχουν φαει για να μην χασουν κανενα παιδακι εκει πανω και γινει ολυμπιακος.αυτοι που εχουν ινδαλμα τους τοn
ποιοι ολοι;εσυ και ο φιλος σου ο κωστακης εννωεις;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα σας παραπέμψω στην πιο ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ δήλωση που έχω ακούσει ποτέ

ΒΑΛΒΕΡΔΕ "Στην Τούμπα δεν περνάμε καλά"!!!!!!

εμείς πάλι,40 χρόνια περνάμε φίνα!!!!

Μου θυμίζει αυτό που λένε οι τσατσάδες μόλις πληρώσεις και μπεις...."καλά να περάσεις"...... :s&m_3:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαα...αυτο εχουν προτομη οι μαλακες;;;αυτος ειναι ο μεγαλεξανδρος;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι ολυμπιακος και θα πεθανω ολυμπιακος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
δεν υπαρχει λογος να παρεξηγιεσαι...
εκτος αν θεωρεις οτι εισαι καλυτερος προπονητης απο τον ισπανο...
ειδες οτι εβαλα και μενα στους ξερολες...
οι αποψεις σου ειναι σεβαστες...εγω απλα διαφωνω με αυτες...
εγω λεω οτι δεν ειναι ωρα να αρχισει προπονητολογια....αν μπορεις να καταλαβεις το γιατι εχει καλως....
μηπως αυτος δεν ηταν προπονητης στο πρωτο ματς οπου ανετα μπορουσες να εχεις διαφορα 4 γκολ και στην ουσια να εχεις περασει στον αλλο γυρο απο τοτε;;;
ξαφνικα εγινε κακος επειδη δεν μπορουμε να δεχτουμε μια ηττα;;;
δεν υπαρχει λογος να παρεξηγεισαι...δεν ειπα κατι προσωπικα για σενα...
ok then μαζι σου  ;)........απλα τυγχαινω να ειμαι και εγω απο τους μεγαλυτερους υπστηρικτες του βαλβερδε (και μαλιστα ενας λογος παραπανω που πηρα διαρκειας φετος μετα απο 7 ολοκληρα χρονια και φυσικα για τον προεδρο ακομη)..αλλα ανησυχω με τα κοληματα του...και με μερικα πραγματα που ειναι εξωφθαλμα........ :rockon: thats all  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom