silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
για την ιδια μαλακια ο ντιογκο πηγε σπιτι του....
ο ντιόγκο έριξε μπουνιά αν θυμάσε.
για την ιδια μαλακια ο ντιογκο πηγε σπιτι του....
η κοκκινη μετραει..ο ντιόγκο έριξε μπουνιά αν θυμάσε.
ηθελα να 'ξερα με ποια λογικη εδιωξε νταρμπισιρ και μητρογλου και εμεινε με παντελιτς και πηρε και τζεμπουρ
το κακο ειναι οτι το πιστευει μονο αυτοςμε τη λογική ότι τους θεωρεί καλύτερους.
φιλε η συγκεκριμενη ομαδα ετσι οπως παιζει κατω απο 4 δεν θα πεσει σε κανενα παιχγνιδι, ταριφα θα τρωμε, με φουστερ και ιμπαγασα στα 40 , χωρις αμυντικο χαφ, χωρις ακραια μπακ περιγελο θα γινουμεΤο ζήτημα είναι να ετοιμαστεί η ομάδα για του χρόνου.να σταθεί αξιοπρεπώς στην ευρώπη..αλήθεια, τί θα γίνει αν χάσει ο ολυμπιακός από τον παο?
ο ολυμπιακος δεν εχει καμια δικαιολογια, ουτε ευρωπη ειχε ουτε τιποτα, διοικηση με αρχιδια εχει, οι παιχτες πληρωμενοι ολοι, γηπεδο γεματο σε καθε αγωνιστικη, για πλακα επρεπε να παρει το νταμπλΒασικα ο ΠΑΟΚ απο περσι εχει μια χαρα ομαδα, οι αλλοι 2 ειναι που σερνονται και ουσιαστικα δεν βλεπονται φετος. Προσωπικα μονο τον ΠΑΟΚ παραδεχομαι σαν ομαδα φετος, με κανονικο κορμο και προετοιμασια. Οι αλλοι 2 που μας ενδιαφερουν και ειδικα ο ΠΑΟ καταφερε να χειροτερεψει σε μεγαλο βαθμο, ανεξαρτητως ευρωπαικων υποχρεωσεων. Οποτε για μια ομαδα 5 μηνων που παει για νταμπλ (και τελικα δεν το παιρνει) μια χαρα στοχος ειναι κ το πρωταθλημα.
αυτό φοβάμαι και εγώ!φιλε η συγκεκριμενη ομαδα ετσι οπως παιζει κατω απο 4 δεν θα πεσει σε κανενα παιχγνιδι, ταριφα θα τρωμε, με φουστερ και ιμπαγασα στα 40 , χωρις αμυντικο χαφ, χωρις ακραια μπακ περιγελο θα γινουμε
ο ολυμπιακος δεν εχει καμια δικαιολογια, ουτε ευρωπη ειχε ουτε τιποτα, διοικηση με αρχιδια εχει, οι παιχτες πληρωμενοι ολοι, γηπεδο γεματο σε καθε αγωνιστικη, για πλακα επρεπε να παρει το νταμπλ
Ποια προετοιμασια, του Μπερετα?Βασικα ο ΠΑΟΚ απο περσι εχει μια χαρα ομαδα, οι αλλοι 2 ειναι που σερνονται και ουσιαστικα δεν βλεπονται φετος. Προσωπικα μονο τον ΠΑΟΚ παραδεχομαι σαν ομαδα φετος, με κανονικο κορμο και προετοιμασια. Οι αλλοι 2 που μας ενδιαφερουν και ειδικα ο ΠΑΟ καταφερε να χειροτερεψει σε μεγαλο βαθμο, ανεξαρτητως ευρωπαικων υποχρεωσεων. Οποτε για μια ομαδα 5 μηνων που παει για νταμπλ (και τελικα δεν το παιρνει) μια χαρα στοχος ειναι κ το πρωταθλημα.
ειπαμε...πανηγυρισε...δικαιουσαι....στο δευτερο ματς αξιζες...ευκολα περασες...
ετσι ειναι η μπαλλα....δεν μπορει να γαμαω μονιμως εγω...καποια στιγμη θα γαμισεις και εσυ...
Οφειλουμε ομως να παραδεχθουμε οτι ο Χρηστιδης, ακομη και αποψε, μετα απο μια μεγαλη ηττα ειναι εδω και δεν εξαφανιστηκε, σαν μερικους αλλους.
Εγω το αναγνωριζω αυτο.
Οφειλουμε ομως να παραδεχθουμε οτι ο Χρηστιδης, ακομη και αποψε, μετα απο μια μεγαλη ηττα ειναι εδω και δεν εξαφανιστηκε, σαν μερικους αλλους.
Εγω το αναγνωριζω αυτο.
καλα ο paranomos 68 ειναι ολα τα λεφτα...μιλαμε για μεγαλο αλανι..και πολυ γαμαω το τρελο αγορι ....ελα ρε τρελο αγορι με φορα
ενταξει τους γαμησες ολους....Παρε και εσυ τα αρχιδια μου......