You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πήγατε κόντρα στο κατεστημένο....ΜΟΥΝΟΓΑΒΡΑΚΙΑ...σας έριξε ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ο κοντός...κεκλεισμένων των θυρών...Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ δουλεψε σήμερα...ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ...θέλετε και πρωτάθλημα μ αυτό το ΚΑΦΕΝΕΙΟ...ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...
εσείς και το κκε
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
π..... γ.... το σπιτι τους
ΠΠΠΠΠΠΠ..............ΤΣΑ!
θελανε και... προστασια..... χωρις ομαδα οι Ανυπαρκτοι
εισπρατω ΚΑΙ απ το στοιχημα και......................ΧΧΧΧΧΧΧΥΥΥΥΥΥΥΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
ππππππππππ
οοοοοοοοοο
υυυυυυυυυυ
τττττττττττ
σσσσσσσσσ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και τωρα ..............ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
θελανε και... προστασια..... χωρις ομαδα οι Ανυπαρκτοι
εισπρατω ΚΑΙ απ το στοιχημα και......................ΧΧΧΧΧΧΧΥΥΥΥΥΥΥΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
ππππππππππ
οοοοοοοοοο
υυυυυυυυυυ
τττττττττττ
σσσσσσσσσ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και τωρα ..............ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαχαχαχα,,,χωρις αρχιδια πως χυνεις ρε μαγκα;;;;π..... γ.... το σπιτι τους
ΧΧΧΧΧΧΧΥΥΥΥΥΥΥΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
funny:
γιατι αν ειχες αρχιδια εκει που εβαλες τελειτσες θα εβαζες αυτα που ηθελες να πεις...
ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ;) ;)
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
στον πατο σου ειναι ρε μαλακα....πουσταραχαχαχαχα,,,χωρις αρχιδια πως χυνεις ρε μαγκα;;;;
γιατι αν ειχες αρχιδια εκει που εβαλες τελειτσες θα εβαζες αυτα που ηθελες να πεις...
ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ;) ;)
τι να ασχοληθω μαζι σου βωρε καημενογια σου ρε deker μπουγατσοχουλιγκανι της φαπας.μαγκες στο γυρο-γυρο ειστε και μολις γινει κανενα τσουπ και σας πετυχουν αλλου "οπα παιδια ολοι ελληνες ειμαστε".μεχρι και τα βαζελια σας τρεχανε στην κερκυρα στο λιμανι.μαγκες κλανιες και μολις φευγουν τα πρωτα μπαλανταινς πισω στην μπουγατσομανα.στην λαμια περσυ τα ιδια.μαγκες 200 σε 10 και μετα τα χανουμια σας ανηξαν τα κεφαλια.μη γραφω για τα πακετα απο τους δικους μας γιατι θα χυσεις πολλυ δακρυ.ησουν και στο γηπεδο φιδεμπορα?
γραφω τοσα χρονια κ οσοι με ξερουν ξερουν οτι δεν ειμαι παπας....
μπηκας για να κανω καζουρα με φιλαρακια
κλασε τωρα την πουτσα απο τον κωλο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μπορει να μου πει καποιος γιατι επαιξε και σημερα ο Νικοπολιδης?
Εφταιγε και για τα δυο γκολ και στα δυο ματς και πλεον δεν μπορει οχι να εκτιναχθει, ούτε καν να σκυψει.
Τον βλεπεις και τον λυπασαι.
ο Μεγερι θα ηταν χειροτερος?
Εφταιγε και για τα δυο γκολ και στα δυο ματς και πλεον δεν μπορει οχι να εκτιναχθει, ούτε καν να σκυψει.
Τον βλεπεις και τον λυπασαι.
ο Μεγερι θα ηταν χειροτερος?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
που ειναι μωρη αδερφη τα μπαλλακια σου;;;βαλε τελειτσες μωρη σισυοι τελειες σε μαραναν........... μπουγατσα με σπερμα κερασαμε
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Για σενα απόψε......Θα ειμαι εδώ και θα στα γράφω! 3 μινιμουμ!!!!!!
καλη αρχη.....
Μη μου πεις φίλε μου ότι είσαι αντιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Με απογοητεύεις.Οφειλουμε ομως να παραδεχθουμε οτι ο Χρηστιδης, ακομη και αποψε, μετα απο μια μεγαλη ηττα ειναι εδω και δεν εξαφανιστηκε, σαν μερικους αλλους.
Εγω το αναγνωριζω αυτο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Απλα ΑΕΚτζης...Μη μου πεις φίλε μου ότι είσαι αντιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Με απογοητεύεις.
Πάλι καλάΑπλα ΑΕΚτζης...
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δυστυχως εμφανιστηκαμε αψυχοι, αυτο που φοβομουν σε μια κρυα και αδεια Τουμπα με αποτελεσμα να μην κανουμε παρα ελαχιστες φασεις. Σορρυ αλλα δεν πιστευω οτι χαθηκε η προκριση απ το 1ο ματς, αν ηταν ετσι ας βαζαμε τα δευτερα εξαρχης! ΧΑθηκε η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να καθαρισουμε την προκριση απ το 1ο ματς, οχι η προκριση. Παλι ο Βαλβερδε ειχε εκτος αγωνα τον Μιραλας βαζοντας τον σ ολο το ματς αριστερα (ουτε καν μια αλλαγη πλευρας με τον Ζαιρι, ελεος δηλαδη), παλι να επιμενει στον Ρομενταλ που δεν τον εχει δικαιωσει ποτε ως τωρα, πεταξαμε ενα ημιχρονο χωρις να κανουμε φαση. Απ την αρχη πιστευα οτι η κληρωση ηταν η χειροτερη δυνατη αφου η μονη ελληνικη ΟΜΑΔΑ που μας κοντραρει ανετα ειναι ο ΠΑΟΚ (και ας καταφεραμε να χασουμε και απ τις 2 ομαδες του ΠΟΚ με 25 τελικες προσπαθειες), αποδειχτηκε αυτο και σημερα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα το διαβασες το ματς...ρομενταλ και ζαιρι για πολλες κλωτσιες...Δυστυχως εμφανιστηκαμε αψυχοι, αυτο που φοβομουν σε μια κρυα και αδεια Τουμπα με αποτελεσμα να μην κανουμε παρα ελαχιστες φασεις. Σορρυ αλλα δεν πιστευω οτι χαθηκε η προκριση απ το 1ο ματς, αν ηταν ετσι ας βαζαμε τα δευτερα εξαρχης! ΧΑθηκε η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να καθαρισουμε την προκριση απ το 1ο ματς, οχι η προκριση. Παλι ο Βαλβερδε ειχε εκτος αγωνα τον Μιραλας βαζοντας τον σ ολο το ματς αριστερα (ουτε καν μια αλλαγη πλευρας με τον Ζαιρι, ελεος δηλαδη), παλι να επιμενει στον Ρομενταλ που δεν τον εχει δικαιωσει ποτε ως τωρα, πεταξαμε ενα ημιχρονο χωρις να κανουμε φαση. Απ την αρχη πιστευα οτι η κληρωση ηταν η χειροτερη δυνατη αφου η μονη ελληνικη ΟΜΑΔΑ που μας κοντραρει ανετα ειναι ο ΠΑΟΚ (και ας καταφεραμε να χασουμε και απ τις 2 ομαδες του ΠΟΚ με 25 τελικες προσπαθειες), αποδειχτηκε αυτο και σημερα.
διακριθεντας απο παθος και μονο ο μοντεστο...
ολοι οι αλλοι σε ρηχα νερα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Παλι ο Βαλβερδε ειχε εκτος αγωνα τον Μιραλας βαζοντας τον σ ολο το ματς αριστερα
Να δούμε για ποσο καιρό θα συνεχίσει αυτή τη μαλακία
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
στην κολαρα σου ειπαμε....ο μαρινακης ιδιο χρωμα με το μπουφαν του εγινε.....αντε ολοι στο ελικοπτερο και δρομο μουνοπανα...και μη ξεχασετε τους μπατσους σας μαλακα μου κλαις.....?που ειναι μωρη αδερφη τα μπαλλακια σου;;;βαλε τελειτσες μωρη σισυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις