Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Έλα παραδέξου το...πόσο καιρό έχεις να πάρεις τα χαπάκια σου και σε πιάνουν τέτοιες κρίσεις;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Zέρο που είσαι όταν σε χρειαζόμαστε?

Συνημμένα

• Zewasoft.jpg
    Zewasoft.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 46

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έχει κανείς βιντεάκι με τη φάση που λένε για τον Τοροσίδη; Εχθές κοίταξα σκάϊ αλλά δεν την είχε
να δω γιατί σκούζουνε πάλι
Πέναλτυ ήταν,τον τραβάει ο Τόρο κανονικά.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μπορει καποιος να μου πει γιατι εφυγε ο Μητρογλου???  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχα...παλι κλαινε οι παρθενες;;;;

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
παντως αν κανουμε ενα φλασ-μπακ στα τελευταια ματσακια της ερυθρολευκης υπερ-ομαδας βλεπουμε οτι στο βολο πηρε το παιχνιδι με ενα γκολ διαφορα ενω το κορακι επνιξε πεναλτυ που βγαζει ματια(-2βαθμοι),με τον αστερα το πεναλτυ που
κερδισε το εκραξε μεχρι και ο ερνεστος!(-2βαθμοι) κ με τους ανεκδιηγητους λεοντες εχανε 2-1 στο 67΄ κ χρειαστηκε
καραμουφα πεναλτυ στην επομενη φαση για να ισοφαρισει!!!

τελικα ετσι χτιζουν τις μεγαλες διαφορες οι μεγαλες ομαδες.....!!!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ο Μητρογλου ειναι ελληνας, παιζει εθνικη, σκοραρει καλα κ ειναι κατω απο 25...

Κατα τα αλλα θελουμε ελληνικο ροστερ :jerking:

Βεβαια δεν παει μονο στον ολυμπιακο το  :jerking:... Γενικα στην ελλαδα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε συ Θαλή απάντα μου σε παρακαλώ ξεκάθαρα κι απλά.Παίζει ή όχι ο Ολυμπιακός καλύτερη(όχι σούπερ)μπαλίτσα απ τους υπόλοιπους φέτος?Έχει πληρές ρόστερ?Έχει κανονικό και καλό προπονητή?Έχει λίγους τραυματισμούς?(άρα και καλό τεχνικό τημ)Έχει σοβαρή διοίκηση με λεφτά και όραμα?Τι άλλο ψάχνετε δηλαδη?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Στην Κύπρο.Πλάκα κάνω φυσικά.
Αυτό το πέναλτι πληρώνει ακόμα ο Μήτρογλου.
Το οποίο κατά 50% θα έχανε και ο Γκαλέτι, 3 χαμένα είχε στη συνέχεια της χρονιάς.
Σε παιχνίδι που χάσαμε από εγκλήματα του Βαλβέρδε
Μα πάγκο στον παικταρά τον Μπελούτσι για να ξεκινήσει ο Όσκαρ;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ Θαλή απάντα μου σε παρακαλώ ξεκάθαρα κι απλά.Παίζει ή όχι ο Ολυμπιακός καλύτερη(όχι σούπερ)μπαλίτσα απ τους υπόλοιπους φέτος?Έχει πληρές ρόστερ?Έχει κανονικό και καλό προπονητή?Έχει λίγους τραυματισμούς?(άρα και καλό τεχνικό τημ)Έχει σοβαρή διοίκηση με λεφτά και όραμα?Τι άλλο ψάχνετε δηλαδη?
ναι,τα εχει,για αυτο δεν μπορει να καταλαβει κανεις,γιατι θα πρεπει σε καθε αγωνιστικη να εχει και ενα καθοριστικο φαλτσο σφηριγμα υπερ του.εσυ πιστευεις οτι τα χρειαζεται;

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
τι να σου απαντησω?απαντησε μου εσυ αφου τα εχει ολα αυτα γιατι οταν παιζει στην ευρωπη γελαει ο καθε πικραμενος...???

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
...και συνεχιζω ο σεβασμος και η καταξιωση μιας ομαδας απο τους αντιπαλους κερδιζεται μεσα στο γηπεδο...πολυ απλα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
έχει κανείς βιντεάκι με τη φάση που λένε για τον Τοροσίδη; Εχθές κοίταξα σκάϊ αλλά δεν την είχε
να δω γιατί σκούζουνε πάλι
εσυ ρε τυπε ενα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου οταν συμβαινει κατι που ειναι υπερ των αλλων ομαδων,εχεις παντα αποψη,αλλα οταν συμβαινει κατι που ειναι υπερ του ολυμπιακου,δεν το βλεπεις ποτε... :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι,τα εχει,για αυτο δεν μπορει να καταλαβει κανεις,γιατι θα πρεπει σε καθε αγωνιστικη να εχει και ενα καθοριστικο φαλτσο σφηριγμα υπερ του.εσυ πιστευεις οτι τα χρειαζεται;
Ούτε ο Παναθηναικός τα χρειαζόταν πέρσι αλλά τα είχε όπως και η ομάδα μου και η ομάδα σου σε εποχές διοικητικής πυγμής και οικονιμικής ευρωστίας.Όλοι με τους ισχυρούς θέλουν να είναι στο "ίδιο ύφασμα".Λογικό όσο και άδικο φυσικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom