You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μαλλον τα δικα σου χαπακια ξεχασες...Έλα παραδέξου το...πόσο καιρό έχεις να πάρεις τα χαπάκια σου και σε πιάνουν τέτοιες κρίσεις;
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
έχει κανείς βιντεάκι με τη φάση που λένε για τον Τοροσίδη; Εχθές κοίταξα σκάϊ αλλά δεν την είχε
να δω γιατί σκούζουνε πάλι
τσ,τσ γιατι αραγε..???
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πέναλτυ ήταν,τον τραβάει ο Τόρο κανονικά.έχει κανείς βιντεάκι με τη φάση που λένε για τον Τοροσίδη; Εχθές κοίταξα σκάϊ αλλά δεν την είχε
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
τα δικά μου τα παίρνω κανονικά.μαλλον τα δικα σου χαπακια ξεχασες...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Επειδή χτύπησε το πέναλτυ.μπορει καποιος να μου πει γιατι εφυγε ο Μητρογλου???
Επειδή χτύπησε το πέναλτυ.
δεν με βοηθας
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαχαχαχαχα...παλι κλαινε οι παρθενες;;;;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στην Κύπρο.Πλάκα κάνω φυσικά.δεν με βοηθας
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παντως αν κανουμε ενα φλασ-μπακ στα τελευταια ματσακια της ερυθρολευκης υπερ-ομαδας βλεπουμε οτι στο βολο πηρε το παιχνιδι με ενα γκολ διαφορα ενω το κορακι επνιξε πεναλτυ που βγαζει ματια(-2βαθμοι),με τον αστερα το πεναλτυ που
κερδισε το εκραξε μεχρι και ο ερνεστος!(-2βαθμοι) κ με τους ανεκδιηγητους λεοντες εχανε 2-1 στο 67΄ κ χρειαστηκε
καραμουφα πεναλτυ στην επομενη φαση για να ισοφαρισει!!!
τελικα ετσι χτιζουν τις μεγαλες διαφορες οι μεγαλες ομαδες.....!!!
κερδισε το εκραξε μεχρι και ο ερνεστος!(-2βαθμοι) κ με τους ανεκδιηγητους λεοντες εχανε 2-1 στο 67΄ κ χρειαστηκε
καραμουφα πεναλτυ στην επομενη φαση για να ισοφαρισει!!!
τελικα ετσι χτιζουν τις μεγαλες διαφορες οι μεγαλες ομαδες.....!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ρε συ Θαλή απάντα μου σε παρακαλώ ξεκάθαρα κι απλά.Παίζει ή όχι ο Ολυμπιακός καλύτερη(όχι σούπερ)μπαλίτσα απ τους υπόλοιπους φέτος?Έχει πληρές ρόστερ?Έχει κανονικό και καλό προπονητή?Έχει λίγους τραυματισμούς?(άρα και καλό τεχνικό τημ)Έχει σοβαρή διοίκηση με λεφτά και όραμα?Τι άλλο ψάχνετε δηλαδη?
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτό το πέναλτι πληρώνει ακόμα ο Μήτρογλου.Στην Κύπρο.Πλάκα κάνω φυσικά.
Το οποίο κατά 50% θα έχανε και ο Γκαλέτι, 3 χαμένα είχε στη συνέχεια της χρονιάς.
Σε παιχνίδι που χάσαμε από εγκλήματα του Βαλβέρδε
Μα πάγκο στον παικταρά τον Μπελούτσι για να ξεκινήσει ο Όσκαρ;;;;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι,τα εχει,για αυτο δεν μπορει να καταλαβει κανεις,γιατι θα πρεπει σε καθε αγωνιστικη να εχει και ενα καθοριστικο φαλτσο σφηριγμα υπερ του.εσυ πιστευεις οτι τα χρειαζεται;Ρε συ Θαλή απάντα μου σε παρακαλώ ξεκάθαρα κι απλά.Παίζει ή όχι ο Ολυμπιακός καλύτερη(όχι σούπερ)μπαλίτσα απ τους υπόλοιπους φέτος?Έχει πληρές ρόστερ?Έχει κανονικό και καλό προπονητή?Έχει λίγους τραυματισμούς?(άρα και καλό τεχνικό τημ)Έχει σοβαρή διοίκηση με λεφτά και όραμα?Τι άλλο ψάχνετε δηλαδη?
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι να σου απαντησω?απαντησε μου εσυ αφου τα εχει ολα αυτα γιατι οταν παιζει στην ευρωπη γελαει ο καθε πικραμενος...???Ρε συ Θαλή απάντα μου σε παρακαλώ ξεκάθαρα κι απλά.Παίζει ή όχι ο Ολυμπιακός καλύτερη(όχι σούπερ)μπαλίτσα απ τους υπόλοιπους φέτος?Έχει πληρές ρόστερ?Έχει κανονικό και καλό προπονητή?Έχει λίγους τραυματισμούς?(άρα και καλό τεχνικό τημ)Έχει σοβαρή διοίκηση με λεφτά και όραμα?Τι άλλο ψάχνετε δηλαδη?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εσυ ρε τυπε ενα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου οταν συμβαινει κατι που ειναι υπερ των αλλων ομαδων,εχεις παντα αποψη,αλλα οταν συμβαινει κατι που ειναι υπερ του ολυμπιακου,δεν το βλεπεις ποτε...έχει κανείς βιντεάκι με τη φάση που λένε για τον Τοροσίδη; Εχθές κοίταξα σκάϊ αλλά δεν την είχε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ούτε ο Παναθηναικός τα χρειαζόταν πέρσι αλλά τα είχε όπως και η ομάδα μου και η ομάδα σου σε εποχές διοικητικής πυγμής και οικονιμικής ευρωστίας.Όλοι με τους ισχυρούς θέλουν να είναι στο "ίδιο ύφασμα".Λογικό όσο και άδικο φυσικά.ναι,τα εχει,για αυτο δεν μπορει να καταλαβει κανεις,γιατι θα πρεπει σε καθε αγωνιστικη να εχει και ενα καθοριστικο φαλτσο σφηριγμα υπερ του.εσυ πιστευεις οτι τα χρειαζεται;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις