alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ενταξει ρε αλεξ...σεβαστη η αποψη σου..δεν υπαεχει προβλημα...απλα διαφωνουμε...
εγω και στον τοροσιδη βλεπω να τραβαει με τα χερια και τελικα να ανατρεπει ο αμυντικος και στον φουστερ μετα το κανονικο διψξιμο τον ανατρεπει ενω η μπαλλα ειναι μεσα απο τις γραμμες του αγωνιστικου χωρου...
δεν θα σκασουμε κιολας στην τελικη...ετσι και αλλοιως η διαιτησια κανει λαθη και θα συνεχισει να κανει...
απο μπαλλιτσα τι βλεπεις;;;οπως πανε τα πραγματα σε λιγο καιρο θα εχουμε αντιπαλο η αρχιδια;;;
και δεν το λεω ειρωνικα...πιστεψε με...
δεν βλεπω να κουνιεται τιποτα περα απο τον δικο μου τον χοντρο...
Θα σου μιλησω απολυτα σοβαρα, μια και οπως φαινεται υπολογιζεις την αποψη μου.
Ο Ολυμπιακος εχει αυτη τη στιγμη μια πολυ στρωμενη και ποιοτικη ομαδα, με ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (πολυ σημαντικο) και σοβαρη τακτική.
Αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα δεν εχει αντιπαλο, κυρίως λόγω της αυτοδιαλυσης του Παναθηναικου και θα μπορουσε ακομη και με το παρον ρόστερ να φθασει στους 16 ή και στους 8 του Τσ.Λιγκ.
Εχω ομως μια σοβαρη ενσταση. Η ομαδα αυτη εχει μια τεραστια διαφορα απο την ομαδα του 1997. Εκεινη η ομαδα, ειχε μαζεψει ό,τι καλυτερο στην ελληνικο χωρο και τον καλυτερο ξενο (Τζολε) στα 23 του. Δηλαδη εχτιζε σε πολυ γερα θεμελια.
Σημερα ο Ολυμπιακος ειναι μεν μια στρωμενη ομαδα με εμπειρους παικτες, αλλά ειναι ομαδα το πολύ για 1-2 χρονια με το μεσο ορο ηλικιας που έχει. Αφενος μεν ο μεγαλος μεσος ορος ηλικιας, αφετερου δε η πληρης αφελληνοποιηση, μου προκαλουν βεβαιοτητα οτι δεν θα εχει την διαρκεια της ομαδας του 1997. Ο Μαρινακης δεν θελησε να χτισει. Προφανως μεσα στο αγχος του να διαδεχθει επαξια τον Κοκκαλη, προτιμησε τη σιγουρη λυση των εμπειρων παικτων. Οταν ομως ο κορμος σου ειναι 5-6 παικτες ανω των 34, δεν υπαρχει μελλον. Εκτός πια, αν προβλεπεις οτι μετα απο 2 χρονια θα υπαρξει αλλαγη τακτικης. Η αποκτηση Μανιατη δειχνει μια τετοια ταση. Προς το παρον παντως, ειναι μια ομαδα με ημερομηνια ληξης του χρονου.