Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ντσου
καθόλου πλάκα
ο Μπράβο δεν κρατάει τη θέση του, ξεχνιέται.
και παίρνει υπερβολικά λεφτά (α,ρε θείο - εκείνη τη χρονιά τα είχες κάνει μαζεμένα)
προτιμούσα τον Τζαβελλάκο γμτ το κρανίο μου...
αλλά και γενικώς Έλληνα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εισαι βεβαιος οτι υπεγραψε χθες βραδυ?
Γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι σημερα το πρωι θα υπεγραφε.
θεωρητικά είναι τελειωμένη υπόθεση
τώρα, μπροστά στις τζίφρες δεν είμαι, αλλά είτε έγινε είτε γίνει σήμερα ποια η διαφορά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θεωρητικά είναι τελειωμένη υπόθεση
τώρα, μπροστά στις τζίφρες δεν είμαι, αλλά είτε έγινε είτε γίνει σήμερα ποια η διαφορά;

Μου εστειλες ενα λινκ, που ελεγε οτι υπεγραψε. Το ιδιο που μου ειχε στειλει και ο Χρηστιδης χθες.
Και τελικα αποδεικνυεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ ελεγε παπαριές.
Φυσικα καταλαβαινεις και μονος σου οτι το "υπεγραψε" με το "υπογραφει" εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, ειδικα οσον αφορα το θεμα που συζητουσαμε χθες.
Για το αν δηλαδη ο Πανιωνιος προκειμενου να δωσει τον Μανιατη, εξασφαλισε πρωτα τον Μητρογλου.
Αποδεικνυεται οτι ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον Μανιατη, χωρις να εχει εξασφαλισει (και θα δουμε αν θα τον παρει τελικα) τον Μητρογλου.
Εμενα αυτο σαν ΑΕΚ με ενοχλει, γιατι ηθελα τον Μανιατη στην ομαδα μου.
Και δικαιουμαι να κραζω τον Πανιωνιο, ο οποιος εχει κατεβασει τα σωβρακα στον Ολυμπιακο ελπιζοντας να τον κρατησει στην κατηγορια.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Χωρίς Ιμπαγάσα με Πανσερραϊκό

Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως έγινε γνωστό. Σε αυτό το παιχνίδι, θα εκτίσει τη δική του ποινή ο Βασίλης Τοροσίδης, άρα δύο παίκτες μείον!

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ομάδα της Κέρκυρας στο νησί πριν από δύο ημέρες και η νίκη ήρθε εύκολα με 2-0, χάρη σε γκολ των Πάντελιτς και Μιραλάς. Ο Ιμπαγάσα από τη μεριά του αντίκρισε μια κίτρινη κάρτα σε κάποια φάση, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει ένα από τα τέσσερα ματς της ομάδας μας. Και αυτό γιατί ήταν η τέταρτη.

Όπως έγινε γνωστό από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, στο ματς με τις Σέρρες, αφού ακολουθούσαν πιο δύσκολα. Αυτά με Αστέρα και Βόλο εκτός και εντός με Ξάνθη.

Στο παιχνίδι με τις Σέρρες, μάλιστα, θα εκτίσει τη δική του ποινή και ο Τοροσίδης.

novasports.gr

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
σχετικα με την <<ενοχληση>> των αεκτζηδων για Μανιατη:

1ον, αν πηγαινε στον ΠΟΑ θα καναν τουμπεκι (τουλαχιστον η πλειοψηφια)

2ον, δεν τον πηραμε τσαμπα

3ον, ας σκεφτουν : εισαι εμπορος και εχεις κατι μοναδικο. Παλαιοτερα πουλησεις καποια ειδη σου σε καποιον και ακομα σου χρωσταει λεφτα (βλεπε Τζιμπουρ, Μακος) Τωρα ο καποιος ερχεται να ξαναγορασει αλλα μαζι μ'αυτον ερχεται και καποιος αλλος που θα σε πληρωσει σιγουρα. Που θα πουλησεις????

4ον, ας σταματησει το παραμυθι ολοι ειναι αεκτζηδες . ΕΛΕΟΣ !
την ωρα που οι φυλλαδες τους εγραφαν για την ομαδα της καρδιας του και τον κακο Ολυμπιακο, ο Μανιατης εδινε συνεντευξη στο φως και ελεγε οτι παει μονο στον Θρυλο .

5ον, καλλος ο Μανιατης αλλα και πολυ ασχοληθηκαμε με το μπακ απ του Τοροσιδη...

6ον παιχτη που θελει ο Ολυμπιακος η ΑΕΚ μπορει να τον χτυπησει μονο για να του ανεβασει την τιμη. Εξαιρεση βεβαια ο Ντεμης αλλα μην ξεχναμε οτι η ΑΕΚ τοτε δεν ηταν αεκ μονο στο σημα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σχετικα με την <<ενοχληση>> των αεκτζηδων για Μανιατη:

1ον, αν πηγαινε στον ΠΟΑ θα καναν τουμπεκι (τουλαχιστον η πλειοψηφια)

2ον, δεν τον πηραμε τσαμπα

3ον, ας σκεφτουν : εισαι εμπορος και εχεις κατι μοναδικο. Παλαιοτερα πουλησεις καποια ειδη σου σε καποιον και ακομα σου χρωσταει λεφτα (βλεπε Τζιμπουρ, Μακος) Τωρα ο καποιος ερχεται να ξαναγορασει αλλα μαζι μ'αυτον ερχεται και καποιος αλλος που θα σε πληρωσει σιγουρα. Που θα πουλησεις????

4ον, ας σταματησει το παραμυθι ολοι ειναι αεκτζηδες . ΕΛΕΟΣ !
την ωρα που οι φυλλαδες τους εγραφαν για την ομαδα της καρδιας του και τον κακο Ολυμπιακο, ο Μανιατης εδινε συνεντευξη στο φως και ελεγε οτι παει μονο στον Θρυλο .

5ον, καλλος ο Μανιατης αλλα και πολυ ασχοληθηκαμε με το μπακ απ του Τοροσιδη...

6ον παιχτη που θελει ο Ολυμπιακος η ΑΕΚ μπορει να τον χτυπησει μονο για να του ανεβασει την τιμη. Εξαιρεση βεβαια ο Ντεμης αλλα μην ξεχναμε οτι η ΑΕΚ τοτε δεν ηταν αεκ μονο στο σημα...
καμια ενοχληση απο τους αεκτζηδες,λογικο ειναι ο υπαλληλος να δωσει στο αφεντικο του τον παιχτη.ενοχληση αλλοι ειχαν,μαλον δεν πηρες χαμπαρι τι εγινε στην νεα σμυρνη..αληθεια ποσο τον πηρε τον μανιατη,ξερει κανεις;α και ποτε ακριβως ο μανιατης ειπε οτι ειναι αεκτζης;και μην μου πεις καμια ωρα για σπορ η ενωσιτη γιατι αυτες ειναι ασοβαρες οπως καθε οπαδικη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Συγνωμη βρε φιλοι ολυμπιακοι, ενημερωστε με, τελικα ο Μητρογλου υπεγραψε ή οχι?
ειτε υπογραψε ειτε οχι τι φοβασαι μηπως ''ριξουμε'' τον πανιωνιο;;;μη φοβασαι λοιπον ...ηρεμεησε....ο χοντρος δεν ειναι λαμογιο αλλα και να ηταν ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ...
αν τελικα δεν υπογραψει ο τρελλο μητρογλου θα ικανοποιηθει ο πανιωνιος με περαιτερω μετρητα αν δεν τα βρουν για αλλο παιχτη....
τον εχεις για μαλακα τον βεντουρη;;;αν δεν ηταν ικανοποιημενος θα εδινε τον παιχτη;;;για ποιον λογο;;;δεν ξερει με ποιον κανει νταραβερι;;;λες να μην ξερει οτι δεν προκειτε να τον κοροιδεψει;;;τι ειμαστε εμεις αεκακι να βρωμαει το χνωτο μας απο την πεινα;;;;
ετσι λες να μας προτιμαει ο πανιωνιος και ο καθε πανιωνιος ;;;
και καπου εχει και δικιο ο μητρογκολ....που να παει σε μια ομαδα που πριν καν υπογραψει τον βριζουν οι φιλαθλοι οι οποιοι συμφωνα με καταγγελιες του επισημου ολυμπιακου ειναι υποκινουμενοι;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να στησω ρε,,,,δεν εχω προβλημα....μαθημενος ειμαι ...αλλα να παιχτει οσο γινεται πιο στα ισα....μην παω σαν προβατο σε σφαγη....
εισαι καλος ισως καλυτερος απο μενα και το σεβομαι...δεν πουλαω τρελλα...
αλλα να χασω στα ισα και οχι γιατι θα συμπληρωνω κατευθειαν 5 φαουλ και συ θα σουταρεις απο την γραμμη της φιλευσπλαχνιας....
οχι οι επαφες στη ρακετα μου να σφυριζονται φαουλ την ωρα που το ξυλικι στην δικια σου θα βαφτιζεται ''αμυνα που τσακιζει κοκκαλα'' απο τους συριγους και τους χατζημαλακηδες που θα σπηκαρουν  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μου εστειλες ενα λινκ, που ελεγε οτι υπεγραψε. Το ιδιο που μου ειχε στειλει και ο Χρηστιδης χθες.
Φυσικα καταλαβαινεις και μονος σου οτι το "υπεγραψε" με το "υπογραφει" εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, ειδικα οσον αφορα το θεμα που συζητουσαμε χθες.
Για το αν δηλαδη ο Πανιωνιος προκειμενου να δωσει τον Μανιατη, εξασφαλισε πρωτα τον Μητρογλου.
Αποδεικνυεται οτι ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον Μανιατη, χωρις να εχει εξασφαλισει (και θα δουμε αν θα τον παρει τελικα) τον Μητρογλου.
Και δικαιουμαι να κραζω τον Πανιωνιο, ο οποιος εχει κατεβασει τα σωβρακα στον Ολυμπιακο ελπιζοντας να τον κρατησει στην κατηγορια.
ρε φιλε μην το κουραζεις παραπανω...δεν γινεται να δημιουργειτε θεμα εκει που δεν υπαρχει....τι ψαχνεις;;;αν δεν του εκαναν τα μετρητα του βεντουρη θα υπεγραφε να φυγει ο παιχτης;;;;προφανως θα εχουν κανει συμφωνια και για μητρογλου η για διαφορα σε μετρητα η δεν ξερω εγω τι αλλο...αφου καταλαβαινεις και μονος σου οτι ο χοντρος δεν εχει ορεξη να κοροιδεψει και να εξαπατησει....μεσα σου το καταλαβαινεις ειμαι σιγουρος....
και σε ποιο αρμα μου να μπει ο πανιωνιος...πως να του εξασφαλισω εγω σωτηρια οταν δεν μπορω να εξασφαλισω ευνοια σε μενα;;;;
εδω η καρτα που δεν βγαινει στον ιωαννου στο 0-0 δεν υπαρχει...γελαει οποιος δει την φαση και πως τον αφηνει ο διαιτητης μεσα...
οσο δε για το οφσαιτ στον μιραλας ειναι θεωρω παγκοσμιο ρεκορ λαθους σε οφσαιτ...απο το σπιτι του στο βελγιο ερχεται ο μιραλας και ο αλλος περιμενει να κανει κατοχη μπαλλας και μετα κατευθειαν σηκωνει σημαια....
σε αυτο το αρμα θελει να ανεβει ο βεντουρης;;;αστο καλυτερα θα τα καταφερει μονος του... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στην τελικη υπαρχει και καποιος ολυμπιακος στη μεση ο οποιος εχει και αυτος αποψη...ε καποια στιγμη ας βαλουμε και αυτην στο τραπεζι και οχι μονιμως να την αγνοουμε επιδεικτικα επειδη προφανως δεν μας αρεσει και να υιοθετουμε μονιμως αστηριχτες και αβασιμες κατηγοριες που εχουν μοναδικο στοχο την συκοφαντια και την κακη μαρτυρια για μια συγκεκριμενη ομαδα...επιτελους ακομα και η χειροτερη προπαγανδα πρεπει να εχει καπου ορια....

Από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, ο δανεισμός του Μήτρογλου στον Πανιώνιο έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους τόσο για τη στάση του Πανιωνίου, που ζητεί πέρα από χρήματα και δύο δανεικούς για την παραχώρηση του Γκανέζου μέσου, όσο και για τις «κατηγορίες» πως ο Πανιώνιος είναι… παράρτημά τους και αποκτούν ποδοσφαιριστές με το χαμηλότερο δυνατό αντίτιμο. «Ας βρουν από αλλού τις 700.000 ευρώ που δίνουμε για τον Κουμορτζί», ανέφεραν κύκλοι της διοίκησης.

αμαν πια....δεν ξερετε τι λετε....τοσο πια ανγκη εχει ο ολυμπιακος τον μανιατη που παει να τον κλεψει απο τον πανιωνιο κοροιδευοντας τον με ανταλλαγμα τι;;;το παιχνιδι στη νεα σμυρνη;;;μα αφου θα εχει κοροιδεψει τον πανιωνιο μετα πως θα παρει το ματς;;;οι αλλοι και κεραταδες και δαρμενοι;;;και τους κοροιδεψες και θα σου δωσουν το ματς;;
η τους κοροιδεψες για να τον παρεις τζαμπα με ανταλλαγμα να τους σωσεις;;;αν ειναι δυνατον!!!!μονο αρρωστο μυαλο μπορει να σκεφτει τετοιο πραγμα...εδω πρεπει να αποδεικνυουμε τα αυτονοητα...
δηλαδη ποιος ειναι ο μανιατης που δεν μπορει να τον πληρωσει ο μαρινακης και πρεπει να καταφυγει σε συμφωνιες κατω απο το τραπεζι για να τον παρει;;;;
τουλαχιστον εσυ αλεξ πρεπει να καταλαβεις αυτα που λεω...θεωρω οτι δεν εισαι ''αρρωστος'' ετσι νομιζω....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειτε υπογραψε ειτε οχι τι φοβασαι μηπως ''ριξουμε'' τον πανιωνιο;;;μη φοβασαι λοιπον ...ηρεμεησε....ο χοντρος δεν ειναι λαμογιο αλλα και να ηταν ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ...
αν τελικα δεν υπογραψει ο τρελλο μητρογλου θα ικανοποιηθει ο πανιωνιος με περαιτερω μετρητα αν δεν τα βρουν για αλλο παιχτη....
τον εχεις για μαλακα τον βεντουρη;;;αν δεν ηταν ικανοποιημενος θα εδινε τον παιχτη;;;για ποιον λογο;;;δεν ξερει με ποιον κανει νταραβερι;;;λες να μην ξερει οτι δεν προκειτε να τον κοροιδεψει;;;τι ειμαστε εμεις αεκακι να βρωμαει το χνωτο μας απο την πεινα;;;;
ετσι λες να μας προτιμαει ο πανιωνιος και ο καθε πανιωνιος ;;;
και καπου εχει και δικιο ο μητρογκολ....που να παει σε μια ομαδα που πριν καν υπογραψει τον βριζουν οι φιλαθλοι οι οποιοι συμφωνα με καταγγελιες του επισημου ολυμπιακου ειναι υποκινουμενοι;;;;
υποκεινουμενοι απο ποιον απο τον λιακοπουλο και τους ελοχιμ;οποτε βλεπετε καποιον να εχει δικιο ειναι κατευθυνομενοι,σας εχουμε μαθει πια,ουτε εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις.με ποια μετρητα ρε μηπως εχει δωσει λεφτα για τον μανιατη;ποσα θα δωσει και ποτε ειναι το κυριο ερωτημα.....τον μιραλας τον πηρε...  :think: :think: :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ευχαριστουμε προεδρε που για λλη μια φορα μας εκανες περηφανους...
ολοι καταλαβαινουν τις (δικαιολογημενες απο την στιγμη που δεν τον ηθελαν οι πανθηρες ) αντιδρασεις του μητρο να παει πλατεια και ολοι σιγουρα θα εχουν καταλαβει την επιμονη σου να τον πεισεις απλα και μονο για την τιμιοτητα και το καθαρο μετωπο του συλλογου μιας και αφου ειχες παρει τον μανιατη και ειχαν πεσει οι τζιφρες θα μπορουσες να το παιξεις κινεζος και οχι να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ για πραγματοποιηση της τραμπας μιας και ο οδιος ο παιχτης μπρογκαγε....
να εισαι σιγουρος οτι εκανες αυτο που ολοι μας θελαμε...
βεβαια οι κομπλεξικοι καραγκιοζηδες που το μονο ενδιαφερον που εχουν στη ζωη τους ειναι να δημιουργουν σεναρια για τον θρυλο δεν προκειτε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ να δεχτουν και φυσικα ολο και καποια μαλακια θα εχουν να πουν για να δικαιολογησουν τα αικαιολογητα...
ουτως η αλλως και οι βλακες χρειαζονται σε αυτη τη ζωη....
εμεις ειμαστε γαυροι....και εμεις ξερουμε  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε φιλε μην το κουραζεις παραπανω...δεν γινεται να δημιουργειτε θεμα εκει που δεν υπαρχει....τι ψαχνεις;;;αν δεν του εκαναν τα μετρητα του βεντουρη θα υπεγραφε να φυγει ο παιχτης;;;;προφανως θα εχουν κανει συμφωνια και για μητρογλου η για διαφορα σε μετρητα η δεν ξερω εγω τι αλλο...αφου καταλαβαινεις και μονος σου οτι ο χοντρος δεν εχει ορεξη να κοροιδεψει και να εξαπατησει....μεσα σου το καταλαβαινεις ειμαι σιγουρος....
και σε ποιο αρμα μου να μπει ο πανιωνιος...πως να του εξασφαλισω εγω σωτηρια οταν δεν μπορω να εξασφαλισω ευνοια σε μενα;;;;
εδω η καρτα που δεν βγαινει στον ιωαννου στο 0-0 δεν υπαρχει...γελαει οποιος δει την φαση και πως τον αφηνει ο διαιτητης μεσα...
οσο δε για το οφσαιτ στον μιραλας ειναι θεωρω παγκοσμιο ρεκορ λαθους σε οφσαιτ...απο το σπιτι του στο βελγιο ερχεται ο μιραλας και ο αλλος περιμενει να κανει κατοχη μπαλλας και μετα κατευθειαν σηκωνει σημαια....
σε αυτο το αρμα θελει να ανεβει ο βεντουρης;;;αστο καλυτερα θα τα καταφερει μονος του... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω απολυτα στο οτι ο Ολυμπιακος δεν ενδιαφερεται να φορτωθει τον Πανιωνιο.
Απλα σκεφτομαι τους οπαδους του Πανιωνιου.
Θα σας πουν "τον Λεμονη πηραμε προπονητη, τον Βεντουρη τον υπαλληλο του Μαρινακη εχουμε Προεδρο, τον Μανιατη δωσαμε, τον Μητρογλου τον πηραμε μονο για 6 μηνες δανεικο (!!!!!), τι αλλο να κανουμε πια για να μας σωσετε?"
Ειστε ακαρδοι ομως. Εγω αρχισα να τους λυπαμαι. Τετοιο οικειοθελες ξεβρακωμα δεν εχει ξαναγινει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Συμφωνω απολυτα στο οτι ο Ολυμπιακος δεν ενδιαφερεται να φορτωθει τον Πανιωνιο.
Απλα σκεφτομαι τους οπαδους του Πανιωνιου.
Θα σας πουν "τον Λεμονη πηραμε προπονητη, τον Βεντουρη τον υπαλληλο του Μαρινακη εχουμε Προεδρο, τον Μανιατη δωσαμε, τον Μητρογλου τον πηραμε μονο για 6 μηνες δανεικο (!!!!!), τι αλλο να κανουμε πια για να μας σωσετε?"
Ειστε ακαρδοι ομως. Εγω αρχισα να τους λυπαμαι. Τετοιο οικειοθελες ξεβρακωμα δεν εχει ξαναγινει.
ενταξει...τωρα κανεις σιγουρα πλακα...δεν περιμενεις σοβαρη απαντηση...
αν δεν εχουν κατι ιδιαιτερο να πουν οι φιλαθλοι του πανιωνιου και αν ειναι ετσι οπως εσυ τα λες μπορουν απλα να πουν ενα ευχαριστω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενταξει...τωρα κανεις σιγουρα πλακα...δεν περιμενεις σοβαρη απαντηση...
αν δεν εχουν κατι ιδιαιτερο να πουν οι φιλαθλοι του πανιωνιου και αν ειναι ετσι οπως εσυ τα λες μπορουν απλα να πουν ενα ευχαριστω...
Δικιο εχεις. Στο κατω κατω ας μην μιλαω για λογαριασμο τους.
Ας μιλησει κανενας οπαδος του Πανιωνιου.
Παρεμπιπτοντως παντως, δεν ειναι απαραιτητο ο Μανιατης να ειναι μπακαπ του Τοροσιδη. Εγω πιστευω οτι ο Τοροσιδης χανεται σαν δεξι μπακ. Μπορει να αξιοποιηθει αλλου. Στα χαφ ας πουμε. Αν και εγω παντα πιστευα οτι ειναι το καλυτερο δεξι εξτρεμ της Ελλαδας.

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
παμε να γμσμε τα βαζελια ΜΕΣΑ στο σπιτι τους....και να τους αφησουμε τα ΙΧΝΗ ΜΑΣ........οπως στο φορεμα της Lewinsky  :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ξερετε ποιος θα τους ιππεύσει?????????
ο red-bill ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και για εμας τους ήπιους γαυρους.....

ΑΓΑΠΑΜΕ QYENTEL WOODS.....

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom