Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε βγαίνει μίζα σε μανατζαρέους/ προπονηταράδες, τεχνικούς διευθυντές αν φέρουν καλό και φθηνό παίκτη από β'/γ'
εθνική, ούτε αν προωθηθεί παίκτης απ'την ακαδημία. Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση λοιπόν η μη χρησιμοποίηση των νέων από το Ζίκο.
Θέλει να λέει ότι δεν έχει παίκτες για να φέρει ακριβούς δικούς του.
εμένα μου λες;;
το έχω ξαναπεί από πρόπερσι.... εδώ δεν θέλανε εμένα να μου δώσουνε ένα 3% προμήθεια ρε συ για φυντάνι που θα τους έφερνα βουλγάρικης προέλευσης...

δεν τα ξέρω νομίζεις;;
και την ίδια μαλακία την κουβαλάνε και οι δύο μεγάλοι.
η ΑΕΚ ούτως ή άλλως δεν έχει χρήματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Bullάκο...
τα σέβη μου...
καλημέρα...

προς λοιπούς...την καλημέρα μου και τα ξαναλέμε από αύριο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μεγαλέφα...ευτυχώς που είχαμε τον Όσκαρ εχθές, ετσι;;;
χαχααχαχα
πάντως η αλήθεια είναι πως εχθές είδα κάποιες καλές πάσες από τον Όσκαρ.
αλλά υστερεί απελπιστικά στο τελείωμα φάσεων και στην ντρίπλα ενώ είναι επιθετικός....ούτε στην Ξάνθη δν θα έπρεπε να παίζει κανονικά....
αυτόν τον Κιτάνα και τον Πόι....δεν τους κοιτάμε ρε γμτ;;;;; γιογιό τους κάνανε τον Ραούλη και τον Γκαλίτσιο εχθές....
Έχουμε Σοϊλέδη και Νικλητσιώτη για τα άκρα που είναι καλύτεροι, νεώτεροι και Έλληνες.
Αλλά πως θα βγει μίζα από αυτούς τους 2;;;; :huh:

Σταμάτα να κράζεις τον άμπαλο Όσκαρ. Θα τα πάρει κρανίο ο δωρητής!! :tickedoff:

το 1-2 σου θυμίζει κάτι;

Θα θυμούνται αμυδρά κάποιο 1-2 που έκαναν οι παίκτες τους πριν φύγει ο προδότης....
Από τότε μόνο κλωτσοσκούφι παίζουν.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Έχουμε Σοϊλέδη και Νικλητσιώτη για τα άκρα που είναι καλύτεροι, νεώτεροι και Έλληνες.
Αλλά πως θα βγει μίζα από αυτούς τους 2;;;; :huh:

Σταμάτα να κράζεις τον άμπαλο Όσκαρ. [size=20pt]Θα τα πάρει κρανίο ο δωρητής[/size]!! :tickedoff:
Γάμησε τον ρε τον αγαπούλη... :zfuck: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
το αεροβολο περαστηκε απο τους ανθρωπους ασφαλειας του καραισκακη.

ειπαμε σε αυτο το παιχνιδι,ετσι και ειχε μπει μπροστα στο σκορ ο παναθηναικος θα γινοταν ακομα περισσοτερα..

επρεπε να χασει.και αυτη η γραμμη ειχε περασει παντου.μεχρι τον τελευταιο χουλιγκανο και security.

αυτα που ειδαμε εκεινη την ημερα δεν ηταν απλα παραξενα,ντροπιαστικα.

ηταν τραγικα επικινδυνα..
αν τα ξερεις αυτα γιατι δεν πας στον εισαγγελεα?νομιζω οτι θα ενδιαφεροταν να του προσκομισεις τ αποδεικτικα σου στοιχεια....αλλα τι να λεμε τωρα??πεταμε οτι πιπα ναναι για να χουμε να λεμε..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
πούτσες μπλε που ενδιαφέρεται....
πρέπει να κρατήσουμε πολύ μικρό καλάθι για τις μεταγραφές του Γενάρη...δυστυχώς.
Όλα εξαρτώνται από τον αγώνα με την Άρσεναλ...και πάλι δυστυχώς.
μα δε μιλησε κανεις για γεναρη..ουτε καν για καλοκαιρι..απλα ο συγκεκριμενος παικτης εχει τεθει υπο παρακολουθηση..θυμισου το αυτο...παιζει και τραμπα σουμπινιο στην ξανθη... :sunglasses:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
πεσμου την αληθεια...σε ποσα παιχνιδια των νεων εχεις παρακολουθησει τα παιδια αυτα???γιατι ολοι λετε αλλα αμφιβαλλω αν τα χετε δει να παιζουν....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
Ο σχεδιασμος της Σουπερ μουφας, φαινεται πως γυρναει μπουμερανγκ σε οσους τον σκεφτηκαν. Αφου λοιπον τους γυρισαμε την πλατη στα τηλεοπτικα μας εβαλαν να παιζουμε παντα Σαββατο ανεξαρτητως του ευρωπαικου μας προγραμματος. Ο πολυτραγικος παντα λοιπον την Κυριακη ξερει το αποτελεσμα μας. Με τη βοηθεια πρωτιστως απο την γυμνια της ομαδας μας και κατα δευτερον διαφορων παραξενων διαιτητων καταφεραν να συντηρουν μια διαφορα 2-4 βαθμων. Αλλα φευ.. αργα η γρηγορα θα επρεπε να παιξουν και με μας.. Πλεον ειναι στη φυσικη(2η) τους θεση και το πλεονεκτημα που ειχαν μεχρι τωρα μοιαζει με εφιαλτη. Τρεμουν τα ποδαρακια τους τωρα που καθε Κυριακη πρωι ειναι 4 ποντακια πισω και χρειαζονται οπωσδηποτε νικη. Φανηκε και σημερα με τον Ατρομητο που τους εκανε πλακα αλλα ο πρασσινος κωλος εκανε την εμφανιση του. Ας προσεχατε κοριτσια.. πλεον οι γκελες λογω του τρεμουλου ειναι θεμα χρονου και εχω ενα προαισθημα οτι θα σταματησουμε να παιζουμε Σαββατο...

ΥΓ Μηπως γινανε τιποτα επεισοδια στο ΟΑΚΑ? μπα.. σιγα, ο Ολυμπιακος επαιζε? Αλλα ρε Νοβα μια καμερα να δουμε κι εμεις τι γινεται ρε παιδια.. Ηρθανε λεει αναρχικοι. Ασυμετρες απειλες τωρα και στα παιχνιδια του ΠΟΑ.. Της πουτανας γινοτανε στο ΟΑΚΑ , κατι γκομενες εδειχνε η ΝΟΒΑ και ο Καραλης τη μια τα εριχνε στους..εξωγηινους , την αλλη στους Ατρομηταιους και την αλλη στα ΜΑΤ που εριξαν χημικα. Μαντεψτε ποιοι ηταν οι μονοι που δεν εφταιγαν..

ΥΓ το μαθατε το νεο ανεκδοτο.?         Βαζελος αντιεξουσιαστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=20pt]ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Όλοι στον Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι έλεγαν ότι θα νικήσουν. Γιατί εσείς επιλέξατε το δρόμο της σιωπής;

«Ξέχασαν στον Παναθηναϊκό ότι οι πρωταθλητές μιλάνε στο χορτάρι. Πριν το ντέρμπι άκουγα ένα σωρό δηλώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού. "Θα νικήσουμε" και άλλα τέτοια. Όταν με ρωτούσαν εμένα οι δημοσιογράφοι για το ματς, προτιμούσα να μην πω τίποτε. Πριν τους μεγάλους αγώνες η καλύτερη απάντηση είναι η σιωπή. Μετά από αυτούς είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές το βουλώνουν και μιλάνε μόνο μέσα στο γήπεδο. Με τα λόγια δεν νίκησε κανείς».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γεια σας αδερφια,
Ο σχεδιασμος της Σουπερ μουφας, φαινεται πως γυρναει μπουμερανγκ σε οσους τον σκεφτηκαν. Αφου λοιπον τους γυρισαμε την πλατη στα τηλεοπτικα μας εβαλαν να παιζουμε παντα Σαββατο ανεξαρτητως του ευρωπαικου μας προγραμματος. Ο πολυτραγικος παντα λοιπον την Κυριακη ξερει το αποτελεσμα μας. Με τη βοηθεια πρωτιστως απο την γυμνια της ομαδας μας και κατα δευτερον διαφορων παραξενων διαιτητων καταφεραν να συντηρουν μια διαφορα 2-4 βαθμων. Αλλα φευ.. αργα η γρηγορα θα επρεπε να παιξουν και με μας.. Πλεον ειναι στη φυσικη(2η) τους θεση και το πλεονεκτημα που ειχαν μεχρι τωρα μοιαζει με εφιαλτη. Τρεμουν τα ποδαρακια τους τωρα που καθε Κυριακη πρωι ειναι 4 ποντακια πισω και χρειαζονται οπωσδηποτε νικη. Φανηκε και σημερα με τον Ατρομητο που τους εκανε πλακα αλλα ο πρασσινος κωλος εκανε την εμφανιση του. Ας προσεχατε κοριτσια.. πλεον οι γκελες λογω του τρεμουλου ειναι θεμα χρονου και εχω ενα προαισθημα οτι θα σταματησουμε να παιζουμε Σαββατο...

ΥΓ Μηπως γινανε τιποτα επεισοδια στο ΟΑΚΑ? μπα.. σιγα, ο Ολυμπιακος επαιζε? Αλλα ρε Νοβα μια καμερα να δουμε κι εμεις τι γινεται ρε παιδια.. Ηρθανε λεει αναρχικοι. Ασυμετρες απειλες τωρα και στα παιχνιδια του ΠΟΑ.. Της πουτανας γινοτανε στο ΟΑΚΑ , κατι γκομενες εδειχνε η ΝΟΒΑ και ο Καραλης τη μια τα εριχνε στους..εξωγηινους , την αλλη στους Ατρομηταιους και την αλλη στα ΜΑΤ που εριξαν χημικα. Μαντεψτε ποιοι ηταν οι μονοι που δεν εφταιγαν..

ΥΓ το μαθατε το νεο ανεκδοτο.?         Βαζελος αντιεξουσιαστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=20pt]ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
[/size]

τελικά, δεν κατάλαβα. είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να παίζεις Κυριακή ξέροντας το αποτέλεσμα του αντίπαλου;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τελικά, δεν κατάλαβα. είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να παίζεις Κυριακή ξέροντας το αποτέλεσμα του αντίπαλου;;;
ειναι πλεονεκτημα οταν εχεις στο νου σου να βαζεις τρικλοποδιες στον αντιπαλο και να εισαι μπροστα.... ;)
αλλα οταν χαλασει η μαγια και κυνηγας εσυ τοτε ειναι μειονεκτημα....τι ακριβως δεν καταλαβες;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακουστε τι ειπε ο τεβεκελης στη νοβα για το τριτο γκολ του σισε....
ηταν λεει οφσαιτ αλλα οριακο και καλα εκανε ο εποπτης και το αφησε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ειναι πλεονεκτημα οταν εχεις στο νου σου να βαζεις τρικλοποδιες στον αντιπαλο και να εισαι μπροστα.... ;)
αλλα οταν χαλασει η μαγια και κυνηγας εσυ τοτε ειναι μειονεκτημα....τι ακριβως δεν καταλαβες;;;;

πώς τις βάζεις τις τρικλοποδιές δηλαδή; κι αν παίζεις την ίδια μέρα, δεν μπορείς να βάλεις τρικλοποδιές;

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ηταν λεει οφσαιτ αλλα οριακο και καλα εκανε ο εποπτης και το αφησε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εδω μας ειπανε οτι εφυγαν απο το Συνταγμα και πηγαν εξω απο το ΟΑΚΑ να κανουν επεισοδια οι αναρχικοι , εκει κολλας? Πρωτη φορα ειναι που πανε να μας τρελανουν..?
Δεν πειραζει , ετσι γουσταρουμε .. Το φετινο ξερεις γιατι θα ειναι το καλλυτερο? Γιατι με τοση αβαντα που εχουν μολις το παρουμε θα κρυφτουνε για χρονια μετα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

στην ΦΙΦΑ έχει βγει οδηγία ότι σε οριακές περιπτώσεις οφσάιντ ο λάινσμαν οφείλει να είναι υπέρ του επιτιθέμενουθ και όχι του αμυνόμενου.
εσύ βέβαια είναι λογικό ν ακολυοθάς μόνο τις οδηγίες του τσουκαλά...
γιατί από μπάλλα...... δεν.........

μήπως αδίκησε και τον ατρόμητο σήμερα ρε ταραμά;
μήπως το 0-8 έπρεπε να είναι 0-38;
για να μην ξεχνιόμαστε.
αει γαμήσου

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
καλα βλεπεις μαλαμα τεβεκελη?
δεν σου φταιει κανεις ... :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
στην ΦΙΦΑ έχει βγει οδηγία ότι σε οριακές περιπτώσεις οφσάιντ ο λάινσμαν οφείλει να είναι υπέρ του επιτιθέμενουθ και όχι του αμυνόμενου.
εσύ βέβαια είναι λογικό ν ακολυοθάς μόνο τις οδηγίες του τσουκαλά...
γιατί από μπάλλα...... δεν.........

μήπως αδίκησε και τον ατρόμητο σήμερα ρε ταραμά;
μήπως το 0-8 έπρεπε να είναι 0-38;
για να μην ξεχνιόμαστε.
αει γαμήσου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαλάκα...πέθανα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πω πωωωωωωωωωωωωω ο ταλος....
χρονια και ζαμανια..που ειμαι χαμενος εγω ρε πουστη μου τοσο καιρο....
καλησπερα σε οοοοοοοοοοοολα τα αλανια!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πω πωωωωωωωωωωωωω ο ταλος....
χρονια και ζαμανια..που ειμαι χαμενος εγω ρε πουστη μου τοσο καιρο....
καλησπερα σε οοοοοοοοοοοολα τα αλανια!!!!
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

που σαι παικταρά μου

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom