You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και καλα σε ψαρευε να δει αν ξερεις το ναομονο σιγα τα κουμπια, μην τα πατας με νευρα γιατι θα τα πονεσεις
εισαι πολυ αγριος εσυ τελικα... εγω σου λεω ποια 13 κ λες να ρωτησω τον αλλο...
σε λιγο θα μας πει οτι εχει και καρβουνοσκονη φυλαγμενη απο το παλιο
ισα ρε σεσημασμενε φλωρε
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έλα ρε τύπε, σε δέχτηκαν στο Summer of Code;σωστός.... αλλά βγάζω κάτι 4χίλιαρα σε $$$ κάνοντας την πλάκα μου.
κλάψε μωρή βρωμοκώλα
Δε χρειάζεται να μας πεις ποιο είναι το project σου, γιατί θα μάθει ο κάθε μαλακάκος τα στοιχεία σου.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
1. παραδεχεσαι οτι παιχτης σας, Ελληνας και απο τα σπλαχνα της σιχαμερης ομαδας σου ηταν πουσταρα. αυτο μου φτανει
2. δες τη γυναικα του Νταρκο και μετα πες μου αν ειναι πουστης, επειδη κανει χαβαλε με τους συμπαικτες του
3. το "ζηλεψατε και ειπατε να παρετε και εσεις εναν" το λεγαμε στο δημοτικο, δεν εισαι αστειος :-
μ' αρέσει που θίγεστε και βαλθήκατε ντε και καλά να τον υπερασπίσετε. όταν το κάνει παίχτης του ΠΑΟ είναι πουστάρα. όταν το κάνει του ΟΣΦΠ, απλώς κάνει χαβαλέ.
η όμορφη σύζυγος είναι απόδειξη ότι δεν τον παίρνει κάποιος; βάλε ρε λίγο το μυαλό να δουλέψει. μέχρι και τα παιδιά του δημοτικού, που αναφέρεις, ξέρουν ότι πολλοί πούστηδες έχουν παντρευτεί με μουνάρες
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μα εσυ το παραδεχτηκες για τους παιχτες του παο...
χαχαχα.... εγώ, στον πούτσο μου κι αν ήταν αδερφή ο τύπος της φωτο (που δεν τον αναγνωρίζω κιόλας) στον πούτσο μου κι αν δεν ήταν. εσείς φαίνεται να ζορίζεστε για τον δικό σας, λες και τον τρώτε εσείς κι όχι εκείνος. και άσχετο αν παραδέχομαι κάτι ή όχι, ξέρεις καλά ότι αποδείξεις δεν έχουμε για κανέναν. με τις ίδιες ενδείξεις λοιπόν, τον έναν εσύ τον αθωώνεις και τον άλλον τον καταδικάζεις, απλά γιατί φοράς τις οπαδικές σου παρωπίδες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η εταιρεια για τους βαζελους λεγεται ΙΝΤΡΑΚΟΤ
χαραμίζεσαι ρε μαλάκα ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ εδώ μέσα....
πραγματικά άτομο με τόσο ευρηματικό χιούμορ δεν έχω ξαναγνωρίσει.
απλά ρισπέκτ.
όσο για την καρβουνόσκονη....
κλάψε ......
υπάρχει κομμάτι και με το νούμερο θέσης απάνω στο μπετό.......
χαχαχα.... εγώ, στον πούτσο μου κι αν ήταν αδερφή ο τύπος της φωτο (που δεν τον αναγνωρίζω κιόλας) στον πούτσο μου κι αν δεν ήταν. εσείς φαίνεται να ζορίζεστε για τον δικό σας, λες και τον τρώτε εσείς κι όχι εκείνος. και άσχετο αν παραδέχομαι κάτι ή όχι, ξέρεις καλά ότι αποδείξεις δεν έχουμε για κανέναν. με τις ίδιες ενδείξεις λοιπόν, τον έναν εσύ τον αθωώνεις και τον άλλον τον καταδικάζεις, απλά γιατί φοράς τις οπαδικές σου παρωπίδες.
μα αφου διαφωνεις με αυτο το σκεπτικο, γιατι λοιπον μπαινεις στο τρυπακι και γραφεις αυτο?: "πες και για τον Κοβέτσεβιτς που τον δείχνουν κάτι βιντεάκια να φιλάει συμπαίκτη στα χείλη σε πανηγυρισμό ή να πιάνει τον κώλο αλλουνού".
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
την εχεις ξαναπει αυτη τη μαλακια...σταματα τη...[size=20pt]τι σε κανει να αμφισβητεις τη μαρτυρια ενος αθλητη που ποτε ως τωρα δεν εχει προκαλεσει με τη συμπεριφορα του??[/size]
τι σε κανει να θεωρεις απιστευτο να πυροβοληθηκε με αεροβολο με δεδομενο το κλιμα που ειχε δημιουργηθει ολη την εβδομαδα,το <<μπλοκο>> στο καλιμαρμαρο και την προιστορια των οπαδων σας???
τι σε κανει να αμφισβητεις γνωματευσεις ιατροδικαστων και να σκαλιζεις το παρελθον τους???αν σημερα βγει και αλλος ενας ιατροδικαστης και υποστηριξει τα ιδια,θα ψαχνετε παλι το <<ιστορικο>> του???
τι σε κανει να αμφισβητεις φωτογραφιες και να υποστηριζεις τις κωλοφυλλαδες που μιλανε για τσιμπηματα κουνουπιων??
Η αρρωστια σου..Τιποτα αλλο..
Θεμα χρονου τα χειροτερα...
δεν εχει προκαλεσει ενας αθλητης που χωρις κανενα λογο στο περσινο ματς στο τηγανι πηγε στο ζεσταμα ΕΠΕΙΔΙΚΤΙΚΑ μπροστα στην 7 και φιλαγε το τριφυλλι;
και μην μου πουλησεις τρελλα λεγοντας οτι απλα φιλαγε το σημα της ομαδας του γιατι θα ξευτιλιστεις ακομα περισσοτερο απο οσο ξευτιλιζεσαι οταν μιλας για ''αθλητη που δεν εχει προκαλεσει ποτε!!!!)
ελεος πια...σκεφτειτε λιγο πριν πειτε την μαλακια σας....
kokkinoskoufitsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την εχεις ξαναπει αυτη τη μαλακια...σταματα τη...
δεν εχει προκαλεσει ενας αθλητης που χωρις κανενα λογο στο περσινο ματς στο τηγανι πηγε στο ζεσταμα ΕΠΕΙΔΙΚΤΙΚΑ μπροστα στην 7 και φιλαγε το τριφυλλι;
και μην μου πουλησεις τρελλα λεγοντας οτι απλα φιλαγε το σημα της ομαδας του γιατι θα ξευτιλιστεις ακομα περισσοτερο απο οσο ξευτιλιζεσαι οταν μιλας για ''αθλητη που δεν εχει προκαλεσει ποτε!!!!)
και ο κοκακιας ο γεωργατος ειχε ερθει κ εδιεχνε τη φανελα σε εμας( που ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προκληση) αλλα δεν το πυροβολησαμε στη καραφλα...αλλα ειπαμε....αλλο τα σκατα , αλλο τα αρωματα...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τις μαλακιες που λες δεν μπορω να τις αφησω ασχολιαστες...την εχεις ξαναπει αυτη τη μαλακια...σταματα τη...
αυτο που περιγραφεις μπορει καλλιστα να ειναι μια ακομη μαλακια σου....
υπαρχει καποιο βιντεο???καποια φωτο???ειναι ευρεως γνωστο ή το ξερουν 100 ατομα που ετυχε να κοιτανε το τζορβα στο ζεσταμα??
με τι δικη σου λογικη για την προλκιση,ο κηπουρος επρεπε να εκτελεστει στο συνταγμα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ρε παλιομαλακα μπορεις να μας πεις γιατι δεν εγινε ο ιδιος ντορος οταν χτυπηθηκαν ο φροντιστης του ολυμπιακου και ο πριντεζης με αεροβολο;;;κοίτα...
δεν είναι όλοι οι άνθρωποι με ΙQ μπετόβλακα...
βγάζετε μια μαλακία βίντεο.....
1.
όταν κάνεις μελανιά μετά από 1 περίπου εβδομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ίδια.
2.
όταν κάνεις ένα σημάδι με πέτρα λχ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
γιατί υπάρχει διαφορά απόστασης, σχήματος πέτρας, δύναμης εκτόξευσης, γωνία που πετάχτηκε όπως και το ότι διαφορετικοί οργανισμοί ανάλογα με το σημείο επαφής έχουν διαφορετικό ιστό...
κοινώς ιατρικά ΒΛΑΜΜΕΝΕ άλλη μελανιά θα κάνεις στον κώλο και άλλη στο στομάχι...
τα ψιλά γράμματα στο χιλό που έχετε για κεφάλι καθορίζουν και το επίπεδο επιχειρηματολογίας σας.
Αλλα έστω ότι ακολουθώ τη λογική του Αντώνη ΝΑ ένα μήλο.
Πες μου ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ η εκτόξευση κροτίδας είναι λιγότερο παράνομη ή λιγότερο επικίνδυνη..
Γαμώ τη ιθαγένειά σας ρε.
αει σιχτίρ κάθομαι και συζητάω με αρχίδια.
Ακου δικαιολογία ρε μαλάκα.
Ηταν λέει από ΚΡΟΤΙΔΑ και όχι από ΑΕΡΟΒΟΛΟ οπότε όλα ΚΑΛΑ.
αει γαμήσου τώρα.
αυτο μονο πες μου...εγω τα καταδικαζω και τα μεν και τα δε...
εσυ μπορεις να μου πεις γιατι τοσο διαφορετικη μεταχειρηση απο τον τυπο;;;;ε;; μονο αυτο...τιποτα αλλο...
η μηπως ασχοληθηκαν τα μεσα τοσο πολυ και ειδικα για ενα γεγονος που ΤΟΤΕ ηταν πρωτογνορο αρα λογικα θα επρεπε να ξαφνιαζε και περισσοτερο;;; ;) ;)
kokkinoskoufitsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τις μαλακιες που λες δεν μπορω να τις αφησω ασχολιαστες...
υπαρχει καποιο βιντεο???καποια φωτο???ειναι ευρεως γνωστο ή το ξερουν 100 ατομα που ετυχε να κοιτανε το τζορβα στο ζεσταμα??
με τι δικη σου λογικη για την προλκιση,ο[size=10pt][size=10pt][size=10pt] κηπουρος επρεπε να εκτελεστει στο συνταγμα...[/size][/size][/size]
ντροπη...εναν ανθρωπο του ηθους κ του επιπεδου του αντωνακη δεν τον πιανουμε στο στομα μας.....ποτε προκαλεσε ο αντουαν?στο τελικο με την ΑΕΚ μηπως που ηρθε στην κερκιδα απλα για να πει καλησπερα κ να τον χειροκροτησετε?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
και;;;;ισχυριστηκα ρε μαλακα εγω ΟΤΙ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ;;;;;;τις μαλακιες που λες δεν μπορω να τις αφησω ασχολιαστες...
με τι δικη σου λογικη για την προλκιση,ο κηπουρος επρεπε να εκτελεστει στο συνταγμα...
τι πινετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εσυ ρε γραφικε ισχυριζεσαι οτι δεν εχει προκαλεσει ο αλλος και οτι ειναι αθωα περιστερα....
και αν δεν ξερεις αυτο το γεγονος που εγινε περσι και αναφερθηκε απο τα μμε (χωρις φυσικα να γινει ο αντιστοιχος ντορος) τοτε μην ασχολεισαι και μην εχεις αποψη και μην μαρτυρας για αθλητες που δεν ''εχουν προκαλεσει ποτε... ) καταλαβες;;;;
γιατιο οταν λες κατι θα πρεπει να εισαι σιγουρος για αυτο...
και στην τελικη απαντησε μου...αν αποδειχθει οτι εχει γινει αυτο που λεω θα ανακαλεσεις η θα συνεχισεις απτοητος;;;
kokkinoskoufitsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παλιομαλακα μπορεις να μας πεις γιατι δεν εγινε ο ιδιος ντορος οταν χτυπηθηκαν ο φροντιστης του ολυμπιακου και ο πριντεζης με αεροβολο;;;
αυτο μονο πες μου...εγω τα καταδικαζω και τα μεν και τα δε...
εσυ μπορεις να μου πεις γιατι τοσο διαφορετικη μεταχειρηση απο τον τυπο;;;;ε;; μονο αυτο...τιποτα αλλο...
η μηπως ασχοληθηκαν τα μεσα τοσο πολυ και ειδικα για ενα γεγονος που ΤΟΤΕ ηταν πρωτογνορο αρα λογικα θα επρεπε να ξαφνιαζε και περισσοτερο;;; ;) ;)
καλα, μην καταδικαζεις τοσο κ σου πεσει κ τιποτα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις