1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τώρα τι να πεις σε γάβρο.
απλά συμφωνείς σε όλα.
απλά συμφωνείς σε όλα.
τι να πεις ρε τρυπα?που οσο σας ανοιγουμε τον κωλο αλλο τοσο ανοιγει και το στομα σαςτώρα τι να πεις σε γάβρο.
απλά συμφωνείς σε όλα.
τι να πεις ρε τρυπα?που οσο σας ανοιγουμε τον κωλο αλλο τοσο ανοιγει και το στομα σας
με τα δευτερα και επρεπε να φατε 5
μεχρι και ο παντος θα σας εβαζε γκολ
ντροπη της ανθρωποτητας με την αλογοτροφη στο στηθος
Οχι με πουλμαν?ο πουστης εισαι σιγουρα εσυ στο μπασκετ οπως και να εχει θα το χασεις ξεχασες περσι το πλεονεχτημα εδρας που ειχες και το εχασες και εφαγες 25ποντους πουτσα στον κωλο?εεεεεεε??????μαλακα?????οσο για το αλλο απο εδω και περα αρχιζουν ολα 1ποντος δεν λεει τιποτα στον δευτερο γυρο σε εχω οακα και θα σου σκισω τον πατο μπασταρδε ασε που θα χασεις και βαθμους ενω [size=14pt]εγω θα παω τρενο [/size] Υ.Γ. οσο για την χουντα μαλλον δεν θυμασαι ποιος εδινε πληροφοριες στους γερμανους το 40 ρωτα τον παπαθεμελη να σου πει μαλακα
μην το παραχεσουμε με το πινγκ πονγκ αν και μου αρεσει πολυ το αθλημαοι νικες παντως με τους πουστηδες ειναι κ αλλες φετος... πινγκ πονγκ, βολλευ γυναικων... απ ολα εχει ο μπαξες
αγαπητε περσονααυτο που με πειράζει είναι ότι μετά τις πούτσες που θα φάτε στη συνέχεια δε θα μπορώ να πω καμμιά αντρίκια κουβέντα πλέον.
τίποτα αλλο..
λέγε ότι θες τώρα.
Και οσο ανοιγουν το στομα τοσο περισοτερο τους ανοιγει ο κωλος...περιεργο φαινομενο.τι να πεις ρε τρυπα?που οσο σας ανοιγουμε τον κωλο αλλο τοσο ανοιγει και το στομα σας
με τα δευτερα και επρεπε να φατε 5
μεχρι και ο παντος θα σας εβαζε γκολ
ντροπη της ανθρωποτητας με την αλογοτροφη στο στηθος
γαμαικανε κοιτα να δεις πως συμπεριφεροντε οι μεγαλες ομαδες και νικησε πρωτα καμια μικρομεσαια ομαδα(πανιωνιο,παοκ,γιαννινα,βαζελο)και μετα νικας και τον πρωταθλητηαγαπητε περσονα
μην μου σκας
εχεις και χιαστους....
θα τους περιμενουμε στου χαριλαου σε 2 αγωνιστηκες
παλι πρωτη μουρη θα σε κανω
αχχχχχχχχ
για σενα δουλευω παναθεμα σε
αγαπητε περσονα
μην μου σκας
εχεις και χιαστους....
θα τους περιμενουμε στου χαριλαου σε 2 αγωνιστηκες
παλι πρωτη μουρη θα σε κανω
αχχχχχχχχ
για σενα δουλευω παναθεμα σε
Θα , θα , θα , θα ,θα ,θα 15 Χρονια περασαν και ακομα ΠΟΥΤΣΑ!!!!!!αυτο που με πειράζει είναι ότι μετά τις πούτσες που [size=20pt]θα φάτε στη συνέχεια δε θα μπορώ[/size] να πω καμμιά αντρίκια κουβέντα πλέον.
τίποτα αλλο..
λέγε ότι θες τώρα.
bukkake στο προσωπακι της βαζελας απο ενα ατομο μονο πρωτη φορα βλεπω(βλ. μητρογλου)θα σου πω μπράβο....
αυτή την πουτάνα τη δωρήτρια όμως δε με παίρνει να τη χύσω στη μάπα.
απλά πράματα.
θα θα θα ελεγε και ο παπανδρεου και πεθανεΘα , θα , θα , θα ,θα ,θα 15 Χρονια περασαν και ακομα ΠΟΥΤΣΑ!!!!!!
ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΑΣ!!!!!!
υγ.καλυτεροι παικτες χθες ηταν ο ζαιρι(επιτελους χρωσταγε μια τετοια εμφανιση),ο μελμπεργκ απροσπελαστος και ο βαζελογαμης ο μητρογλου
με την αλκμααρ ηταν ο κορυφαιος αλλα ο πρωταθλητης εγραψε για τον μπραβοΝαι γιατί σε όλους τους προηγούμενους αγώνες έκλεβε την παράσταση ο Οσκαρ
περσυ σε πηρα παντωςγαμαικανε κοιτα να δεις πως συμπεριφεροντε οι μεγαλες ομαδες και νικησε πρωτα καμια μικρομεσαια ομαδα(πανιωνιο,παοκ,γιαννινα,βαζελο)και μετα νικας και τον πρωταθλητη
μια φορα στα 10 χρονια καλα ειναιπερσυ σε πηρα παντως