Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανένας δεν υποτιμάει τον Αντώνη. Έχει προσφέρει πολλά και αλλίμονο αν τα ξεχνάμε. Νομίζω όμως ότι αρκετό καιρό τώρα αυτό που τον κρατάει είναι η εμπειρία και μόνο. Με τις σωστές τοποθετήσεις του καταφέρνει να στέκεται αξιοπρεπώς. Αν όμως τύχει και η μπάλλα δεν πάει πάνω του (που τις περισσότερες φορές θα φανεί ότι πηγαίνει γιατί είναι τοποθετημένος σωστά στη φάση) τότε θα πάει μέσα. Αποκρούσεις σαν αυτή του Ελευθερόπουλου προχτές δεν τις έχει πια. Θα με θυμηθείτε την επόμενη φορά που κάποιο σουτ - κεφαλιά - φάουλ (κυρίως) θα πάει προς τα μέσα.

ποτέ δεν τις είχε.
πάντα τη μπάλλα κοίταζε......
μόνο καλές τοποθετήσεις έχει και έχει μάθει να παίζει άριστα το μπαγκό.
τερματοφύλακας που δεν είναι πάνω από 1.95 μόνο εάν είναι Σαργκάνης μπορεί να κάνει καριέρα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Μιας και είπατε για τον Βούλη... Το διαβάσατε ότι ο Άντζας είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Ξάνθη για ενάμιση χρόνο;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ενώ ο Ζίκο είναι φουλ επίθεση με Στολτίδη 2ο επιθετικό και τον άμπαλο δεξιοπόδαρο Όσκαρ αριστερά. :jerking:
Αν δεν ήταν χέστης και αυτός, θα έβαζε Σοϊλέδη να βγάλουμε μια γαμημένη σέντρα.

Και η Καβάλα είναι 3η στη βαθμολογία.
ο σοιλεδης ηταν εκτος αποστολης ρε ασχετε
καταλαβε πια οτι παιζουμε με 11 τραυματιες και ξεκολλα το μυαλο σου,ολα τα ποστ σου για τον οσκαρ ειναι ρε γραφικε
ολυμπιακος εισαι η οσκαριακος? :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλά που δεν έλεγαν στον Ρομάριο ότι δεν είναι λεχώνα όταν πανηγυρίζει με το μωρό αγκαλιά....

Εδώ δεν του είπαν να μην πηγαίνει με σαγιονάρα στην προπόνηση.
sagionara.jpg

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παιδες στα @@@@μου τι θα κανει ο Ολυμπιακος με τον Παναθηναικο την Κυριακη για το πρωταθλημα!!
Θελει νικησει καλως,θελει χασει δεν με απασχολει καθολου!!!
Το ματς που μ ενδιαφερει και περιμενω τοσο καιρο ειναι το αυριανο με την Αλκμααρ,
και μακαρι να νικησουμε και να προκριθουμε στους 16  μαζι με την Αρσεναλ,η οποια
δεν προκειτε να χαρισει το ματς στην Στανταρ Λιεγης!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λες ώρες ώρες κάτι μαλακίες...
ο Ντούντου είναι πίκτης διαμάντι. Μπορεί να βάλει γκολ απ το πουθενά ως μεγάλος σέντερ φορ όταν όλοι οι άλλοι τον παίζουν.
ο Ντιόγκο είναι το καλύτερο σέντερ φορ που πέρασε απ την ελλάδα...
και συ τι παράδειγμα μου φέρνεις;
τον Ζάχοβιτς που ήρθε στο γάβρο να το παίξει μαραντόνα του πάγκου.

έλεος ρε........ ο γάβρος έχει παικταράδες. απλά όταν τον παίζουν δεν υπάρχει η ένεση του γκαγκάτση.
πόσα παίγνια πήρε η ομαδάρα του γάβρου τότε όταν οι πριμαντόνες τον έπαιζαν;
τι να πω......
έτσι όπως βλέπετε το ποδόσφαιρο μερικοί γάβροι δεν απορώ πώς ο κόκκαλης σας έχει στην ξεφτίλα και την κοροδία τόσα χρόνια...
Τώρα θυμηθήκατε ρε σαχλαμάρες τα ταλέντα; μετά απο 15 χρόνια;
ελεος δλδ.
τα ταλέντα δε βγαίνουν από το καραισκάκη ρε σαχλαμάρα.
από του ρέντη βγαίνουνε.....
δεν διαφωνώ σε ό,τι λες,
Με μία σημείωση:
πως ο Ζάχοβιτς ήταν γνωστός σε όλο το ντουνιά τότε και αποτελούσε βαρύ μεταγραφικό χαρτί, ενώ ο Ντιόγο αποτελούσε πουλέν που το χρυσοπληρώσαμε. Δεν έκρινα δηλαδή την αξί ατους αλλά τη βαρύτητα του ονόματος.
Όσο για τα ταλέντα, στα πέτρινα χρόνια το έχω ξαναπεί πως φωνάζαμε να βάλει μέσα όλη την πιτσιρικαρία και ας μην πάρουμε πρωτάθλημα αλλά διαρκώς κάναμε μεταγραφές ολόκληρης της ενδεκάδας. Το φυτώριο είναι παλιός καημός μας ... δεν είναι τωρινό χούι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν είμαι σίγουρος αν περνάει ακόμα αυτός ο τσαμπουκάς του προέδρου. Στο παρελθόν βέβαια του είχε βγει.

Αν τα καταφέρει και πάλι να πάρουμε τα δύο ματς που έρχονται με αυτό το τρόπο τότε μαγκιά του. Αν όχι καλά θα κάνει να πάρει - επιτέλους - κανένα παίκτη. Ρίξτε μια ματιά με ποιούς πάμε να παίξουμε την Άλκμααρ:

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι οι: Παναγόπουλος, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης, Μήτρογλου

Προφανώς υπάρχουν και ακόμα 12 παίκτες όμως αυτη είναι η πραγματικότητα: 9 στους 21 της αποστολής σε άλλες εποχές ούτε απέξω από του Ρέντη δεν θα τους επιτρέπαμε να είναι!

EDIT: Για Νικοπολίδη έχω τελευταία τις επιφυλάξεις μου. Ότι πάει μέσα μπαίνει - ή είναι ιδέα μου?
1. κακώς δεν υπήρχανε στην 20άδα και παλιότερα. Κάποια στιγμή επιτέλους πρέπει να βάζουμε και νεαρούς παίκτες.
2. Για τον Λεονάρντο όταν πρωτοήρθε λέγαμε πως ψωνίσαμε το νέο Ρ. Κάρλος που πήγε και στην Εθνική του. έχει τραυματιστεί στο μεταξύ ουκ ολίγο και δεν τον βάζει στη φυσική του  θέση που είναι μπακ. για χαφ δεν το έχει, αλλά σαν μπακ τα είδαμε τα διαπιστευτήρια του την πρώτη χρονιά.
3. Ασχέτως αν περνάει ακ΄μα η μαγκιά του...δεν τον παίρνει να μην πάρει παίκτες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταλαβε πια οτι παιζουμε με 11 τραυματιες και ξεκολλα το μυαλο σου,ολα τα ποστ σου για τον οσκαρ ειναι ρε γραφικε
ρε δωρητή...ο Όσκαρ δεν θα έπρεπε να παίζει ακόμα και αν όλη η ομάδα ήταν τραυματισμένη.
Αυτό σου λέει, πως αντί να πάρει το Σοϊλέδη και να τον βάλει αριστερά, βάζει τον Μαγιονέζα Όσκαρ.
Και πως βάζει τον Στολτίδη 2ο επιθετικό.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Την έχει παρατήσει (δυστυχώς) την ομάδα...
Φέτος να "παντελονιάσει" θέλει, αλλά κάτι μου προκαλεί μεγάλη απορία..
Δεν θέλει να πάρει την κούπα φέτος κ του χρονου να βγεί απ'ευθείας CHL να τα (ξανά) πάρει χοντρά???

Μου φαίνεται το Αλτζχάιμερ έχει "χτυπήσει"   :jerking: :jerking:
μιλα καλυτερα για εναν ανθρωπο με το συγκεκριμενο προβλημα υγειας..(και δεν εννοω αλτσχαιμερ)...καλως η κακως ο κοκκαλης εχει παρα πολυ σοβαρο προβλημα που τον αναγκαζει να τρεχει καθε 3 και λιγο αμερικα..παρ ολα αυτα δεν εχει αφησει την ομαδα..αν την ειχε αφησει θα κραταγε τον κατα φαντασια προπονητη καραφλα...απλα παρα ειναι εγωιστης και δεν θελει ν απαραδεχτει με τη μια τα λαθη του...σιγα σιγα ομως τα δεχεται..εδιωξε τον ασχετο και την ''ομαδα'' του πριν τα διαλυσουν ολα..προσπαθει κι εχει δωσει εντολες για μεταγραφες..προσπαθει να βαλει λεφτα μεσω τριτων στην ομαδα...ο βαζελος εχει σοβαρο προβλημα ρεσυτοτητας για οσους δεν ξερουν κι ετοιμαζεται για μεγαλο δανειο..και φυσικα θελει το φετινο πρωταθληαμ για τα φραγκα..αν δεν το θελε θα κατεβαινε ρεντη 2 φορες σε 3 μερες???
και τα γραφει αυτα ενας ακρως αντικοκκαλικος.... :sunglasses:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
1ον, δεν είναι Όσκαρ, είναι βατόμουρο. :dancing:
2ον, θα σου απαντήσω με ένα ποιηματάκι!!!! :2funny: :2funny:

O Ηρακλής που απ' την κούνια του το έπνιγε το φίδι
Ήτανε του Σπανιόλου μας μια τρίχα απ' τ' @ρχίδι
Κι οι Γερμανοί που κάνανε απόβαση στην Κρήτη
Ένα κακάδι ήτανε στου Μάρκου μας τη μύτη

Από ψηλά όταν θωρείς, Κρητικόπουλε Μιχάλη
Τι κάνει ο Γκονζάλες μας μ' αυτό του το κεφάλι
Τοίχο εις τον παράδεισο αναζητάς να βρεις
Να κοπανήσεις κι απ' τη ζήλεια σου πια να ανακουφιστείς

Όσοι ΑΡΔ τον είδανε, χάσανε το μαρκούτσι
Άσε που ξαναφύτρωσαν τα ράστα του Μπελούτσι
Όταν τον βλέπει ο Λέτο δε, αλλάζει σαμπουάν
Κι' ευθύς αυτο-αποβάλλεται ο οικτρός Μπαρκαουάν

Όταν τον βλέπω και εγώ, με πιάνει ταραχή
Αφού το αόρατο να δεις, θέλεις ακτίνες Χ
Θέλω ευθύς ν' ανεβώ, να δω τον Πειραιά,
Να πέσω μες τη θάλασσα, και να λουστώ σκ@τά.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ρε δωρητή...ο Όσκαρ δεν θα έπρεπε να παίζει ακόμα και αν όλη η ομάδα ήταν τραυματισμένη.
Αυτό σου λέει, πως αντί να πάρει το Σοϊλέδη και να τον βάλει αριστερά, βάζει τον Μαγιονέζα Όσκαρ.
Και πως βάζει τον Στολτίδη 2ο επιθετικό.
ο σοιλεδης ειναι πονεμενη ιστορια....ενω τον βλεπω με τους νεους και παει μια χαρα απορω κι εγω που δεν παιζει στην α ομαδα,εστω αλλαγη...ομως ακουγονται καποια περιεργα για τον πιτσιρικο στο ρεντη..οτι ειναι υπερτημιμενος και την εχει δει νεος φακινος (για οσους ξερουν)..εχει καβαλησει ενα καλαμι απο δω μεχρι το φεγγαρι κι ολο τσαρκες βραδυνες στην παραλια ειναι με γκομενακια και τετοια..ετσι δεν κανεις καριερα μικρε..κι ο μενδρινος μονιμα ταλεντο εμεινε...κι ο φακινος χαθηκε.... :sunglasses:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο σοιλεδης ειναι πονεμενη ιστορια....ενω τον βλεπω με τους νεους και παει μια χαρα απορω κι εγω που δεν παιζει στην α ομαδα,εστω αλλαγη...ομως ακουγονται καποια περιεργα για τον πιτσιρικο στο ρεντη..οτι ειναι υπερτημιμενος και την εχει δει νεος φακινος (για οσους ξερουν)..εχει καβαλησει ενα καλαμι απο δω μεχρι το φεγγαρι κι ολο τσαρκες βραδυνες στην παραλια ειναι με γκομενακια και τετοια..ετσι δεν κανεις καριερα μικρε..κι ο μενδρινος μονιμα ταλεντο εμεινε...κι ο φακινος χαθηκε.... :sunglasses:

ο σοιλεδης ειναι τοσο ταλεντο που θα παραμεινει ταλενταρα για αλλα 6 χρονια.

και μετα θα παρει μεταγραφη στον ΠΑΣ. :2funny:

και τοτε ο μεγαλεφαντος θα ανακαλυψει ενα αλλο ανυπαρκτο ταλεντο απο το σωρο... :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
τον συγκεκριμενο τον παρακολουθω 2 χρονια τωρα στην ομαδα νεων..πραγματικα ξερει μπαλλα αλλα δυστυχως απο μυαλο γεωργατος.... :idiot: :idiot: :idiot:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
επισης ο ολυμπιακος δεν ειναι καθολου γρηγορος σαν ομαδα.

δεν αλλαξαν και πολλα απο τοτε..

στο 1:55 περιπου..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η κλασσική παπαριά για να μην παίζουν οι νέοι λες και οι φτασμένοι δεν πάνε μπουζούκια!!! :uglystupid:
Ο Ροναλντίνιο μετά τον αγώνα αεροπλάνο και μπουζούκια, ο Ζεβλάκοβ δήλωσε ότι "όσο τραγουδάει ο Βέρτης δεν παίζω σε άλλη χώρα",
ο Αλεξανδρής Φεράρι-γκόμενα-Αράχωβα, τον Μπέκαμ τον έλεγαν φλώρο γιατί έπαιρνε ΜΟΝΟ 2 ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΗ ΦΟΡΑ :headbang: κλπ

Νέος Φακίνος;;; Ωραίο μέτρο σύγκρισης!! :2funny: :2funny:
Να μου έλεγες ότι την είδε πως θα γίνει νέος Τζόρτζεβιτς.
Αν δουλέψει ΠΟΛΥ σκληρά και του δοθούν ευκαιρίες, ίσως κάποτε γίνει μισός Τζόλε,
το οποίο είναι υπεραρκετό για Ελλάδα και για να σταθεί στις μεσαίες Ευρωπαϊκές ομάδες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Η κλασσική παπαριά για να μην παίζουν οι νέοι λες και οι φτασμένοι δεν πάνε μπουζούκια!!! :uglystupid:
Ο Ροναλντίνιο μετά τον αγώνα αεροπλάνο και μπουζούκια, ο Ζεβλάκοβ δήλωσε ότι "όσο τραγουδάει ο Βέρτης δεν παίζω σε άλλη χώρα",
ο Αλεξανδρής Φεράρι-γκόμενα-Αράχωβα, τον Μπέκαμ τον έλεγαν φλώρο γιατί έπαιρνε ΜΟΝΟ 2 ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΗ ΦΟΡΑ :headbang: κλπ

Νέος Φακίνος;;; Ωραίο μέτρο σύγκρισης!! :2funny: :2funny:
Να μου έλεγες ότι την είδε πως θα γίνει νέος Τζόρτζεβιτς.
Αν δουλέψει ΠΟΛΥ σκληρά και του δοθούν ευκαιρίες, ίσως κάποτε γίνει μισός Τζόλε,
το οποίο είναι υπεραρκετό για Ελλάδα και για να σταθεί στις μεσαίες Ευρωπαϊκές ομάδες.

ασε τα αταλαντα νεαρα παικτακια του ολυμπιακου τωρα και κοιταξε

ποιον προπονητη θα χετε απο γεναρη.γιατι μετα απο ηττα στο καραισκακη ο ζικο παιρνει τον πουλο!!! :2funny: :2funny:

λες να παρετε αυτον τωρα που ειναι ανεργος και ψαχνει ομαδα??

ερχεταιι....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Για Μαλεζάνι απάντησα ήδη στο thread του βάζελου.
Οι άμπαλοι είναι αποκλειστικά δικό σας προνόμιο δηλαδή;;;

Άλλοι ψώνισαν Τζόλε-Γιαννακόπουλο απ'τον Πανηλειακό κ'άλλοι το Βύντρα, τι να κάνουμε;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom