Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εμενα μου αρκει που χτες το βραδυ τα εδειξαν τα καρυδια τους σε ολους τους μιζερους δωρητες της πλακας Ο ΤΖΟΡΒΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Ο ΤΖΙΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ!ΒΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμενα μου αρκει που χτες το βραδυ τα εδειξαν τα καρυδια τους σε ολους τους μιζερους δωρητες της πλακας Ο ΤΖΟΡΒΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Ο ΤΖΙΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ!ΒΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!
έχεις δίκιο ... μας τρόμαξε η ποιότητα των παικτών σας.
Αν εξαιρέσεις τον Τζόρβα, οι υπόλοιποι δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο.
Τι έκαναν δηλαδή;
πούτσες...για την ακρίβεια...μπλε.

Η καραμέλα της εθνικής σας είναι παλιά...και για τον πούτσο επιχείρημα. Σε αυτή την Εθνική δεν θέλω να παίζουνε οι παίκτες μας. Τι να το κάνω να παίζει ο Τοροσίδης αριστερός μπακ; Για να χάνει αξία ή να αχρηστεύεται;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τι έκαναν δηλαδή;

Η καραμέλα της εθνικής σας είναι παλιά...και για τον πούτσο επιχείρημα. Σε αυτή την Εθνική δεν θέλω να παίζουνε οι παίκτες μας. Τι να το κάνω να παίζει ο Τοροσίδης αριστερός μπακ; Για να χάνει αξία ή να αχρηστεύεται;

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...................................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν θελω να εχω κανεναν διεθνη γινεται?ουτε ταξιδια ουτε καλοκαιρια ουτε ολες τισ τεταρτες....οι διεθνεις τραβανε ζορια και οι αλλοι εχουν ρεπο...ασε που απο εκει παιρνουν και καλες μεταγραφες...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τι έκαναν δηλαδή;

www.youtube.com/watch?v=_K_9wRR1lVk&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=_K_9wRR1lVk&feature=related[/url[/video]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom