1antonioni δες εδωΌτι είσαι [size=14pt]μαλάκας[/size] το ξέραμε και πριν το γράψεις αυτό...
Υ.Γ. μην ξεχνιεσαι ΑΕΚΑΚΙ -13
1antonioni δες εδωΌτι είσαι [size=14pt]μαλάκας[/size] το ξέραμε και πριν το γράψεις αυτό...
(Τα ,και τα κοκκινα γραμματα τα πρόσθεσα εγώ)Είναι πιο γρήγορος απ'το Λεντέσμα και το Μαρέσκα(που κανει τα 100μ σε 40 δευτερα), είναι ο δυνατότερος μετά από Στολτίδη-Μέλμπεργκ (αυτο σημαινει οτι ειναι δυνατος?) και μαρκάρει :jerkingαυτο διεκδικει το βραβειο της μαλακιας της χρονιας..). 1 είναι το πρόβλημα, ότι φέτος παίζει την ψωλή του ασυστόλως
Ο Μπελούτσι έπρεπε να μείνει.
Ότι είσαι [size=14pt]μαλάκας[/size] το ξέραμε και πριν το γράψεις αυτό...
A ρε θ(ε)ωμα ...Τοσοι βιασμοι και φυλακη δε μπηκες...
Παρε εξαρα και χωρις ποντικιδες..
Στον παπαρο μου σε γραφω πουστραδελφω...Περασμένα μεγαλεία πούστη! Κλάψε τώρα πούστρα χανούμα!
Στον παπαρο μου σε γραφω πουστραδελφω...
Κατι μουνακια κλακαδορους σαν και εσενα τους εχουμε για να σκουπιζουνε τα φλοκια...
ρε πουστρακι του λημανιου,βρες μου ενα ποστ που κλαιω...αυτα σε αλλους..γλιτσα...εγώ ούτε στα παπάρια μου δεν σε γράφω γιατί είσαι ανύπαρκτος...
Τράβα γαμήσου κλαψομούνη και ζήσε με τις αναμνήσεις!
ρε πουστρακι του λημανιου,βρες μου ενα ποστ που κλαιω...αυτα σε αλλους..γλιτσα...
Υ.Γ.Μαλλον τα παπαρια σου ειναι ανυπαρκτα...
θα με φαει η αγωνια.έλα να μου τα πιάσεις να δεις αν έχω ή όχι!
θα με φαει η αγωνια.
ενταξει αντε στο τραμπολινο σου τωρα....
Υ.Γ.δεν το συνεχιζω το σπαμ...
τριβεσαι μωρη καργιολα....ούτε εγώ ούτε να σε κλάσω δε λέει
τριβεσαι μωρη καργιολα....
αει στα διαλα....
Γαμώ την παράγκα.
Θα είμαστε ηθικοί πρωταθλητές και ο Μήτρογλου ηθικός πρώτος σκόρερ.
ΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
Ε λογικο αυτο!!!Οπως τοσα χρονια δουλευε η παραγκα για Ολυμπιακο, τωρα δουλευει για το βαζελοΓαμώ την παράγκα.
Θα είμαστε ηθικοί πρωταθλητές και ο Μήτρογλου ηθικός πρώτος σκόρερ.