You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
παρά το γλοιώδες ύφος σου θα σου απαντήσω...οι παοκτσήδες έχουνε κάνει πολλές μαλακίες τσαμπουκάδες,ντου,ξύλο κλπ αλλά ποτέ οργανωμένη δολοφονική επίθεση όπως οι πουστογκέι...και μια φορά στη λάρισα ήταν από αυτές που συμβαίνουν μία στο δισεκατομύριο,άσε που δεν υπήρχε δόλος...αυτή είναι η διαφορά
Ε αντε πες μου δηλαδη οτι οταν πετας μια σφαιρα 'η μια φωτοβολιδα ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν υπαρχει δολος...... το κακο φιλε ειναι οτι οπου υπαρχουν μαζες κρυβεται αναμεσα και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ η οποια πλεον εχει γινει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ..... ειτε μιλαμε για ολυμπιακο-παναθηναικο-παοκ-αρη, οτιδηποτε..... αλλα δε μπορεις να μου λες ΜΟΝΟ για την "οργανωμενη δολοφονικη επιθεση" που ξερουμε στο φιναλε οτι ηταν "ραντεβου για μαχαιρια" μεταξυ τους και να ξεχνας τι κανουν οι δικοι σου εδω περα, που μας περιμεναν εξω απο το παλαι για μανουρα και ξυλο, που δερνανε τους σερβους περυσι επειδη ειναι αδελφοποιημενοι με τους γαυρους και ποσα αλλα.... τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη να λεμε, οχι οτι μας συμφερει μονο, σωστα??
γαβροι μουνια,μουνιαρε νυφες του θερμαικου πατε να γαμηθειτε εξω απο εδω;;;;;;
αιντε εδω ειναι το θρεντ του αιωνιου πρωταθλητη.....
τι δουλεια εχουν να ποσταρουν ακουποι καρπαζοεισπρακτορες;;;;;
ουστ κοπροσκυλα
γαμω τον πειραια...
Να βριζεις μονο τα ΠΑΟΚΙΑ οχι και τα φιλαρακια μου τα ερπετα,γιατι θα αγριεψουν και μπορει να χαλασουν το...ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ!
Α,και κατι ακομα ρε συ Χρηστιδη...μια που αποκτησαμε καποιες επαφες τωρα εστω και μεσω διαδικτυου,σε παρακαλω ρε φιλε κανε κουμαντο για μενα ενα εισιτηριο για τον τελικο του ΟΥΕΦΑ να ερθω μαζι σας εκδρομη!!!γαβροι μουνια,μουνια
γαμω τον πειραια...
Να βριζεις μονο τα ΠΑΟΚΙΑ οχι και τα φιλαρακια μου τα ερπετα,γιατι θα αγριεψουν και μπορει να χαλασουν το...ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ!
Αντε γεια μωρη...ΕΥΡΩΠΟΥΤΑΝΑ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΑΡΘΡΟ 44 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Οταν σου γραφω κατι να καταλαβαινεις.Αν παλι δεν μπορεις,διαβασε κανα post πιο πριν απο του palermo!Μ'αυτους παιζεις αυριο και ασχολεισαι με τον ΠΑΟΚ!!!!Αληθεια,λες να μην ειναι φιλικο??
Οχι ρε μεγαλε, δεν καταλαβαινεις, δεν ασχολουμαι με τον παοκ, με τη ΜΑΛΑΚΙΑ που σας εχουν φυτεψει και δερνεστε-σκοτωνεστε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ασχολουμαι..... αλλα ειπαμε.... Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ....... συνεχιστε.... σφαχτειτε.... καποιοι τριβουν τα χερακια τους με τα καμωματα ΟΛΩΝ των ΗΛΙΘΙΩΝ οπαδων... (γιατι υπαρχουν και προχωρημενοι-εξυπνοι που εχουν και πιο σοβαρα πραγματα να ασχολουνται)..... καλη συνεχεια, βγαλτε και μια ανακοινωση ποιος κερδισε τον "πολεμο"!!!!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
<<αυτο που ειχε ακουστει απο το σπαθα,δηλαδη να κερδιζει ο ολυμπιακος και το αιγαλεω και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν δε ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που συνεβαινε...>>ταδε εφη ποντικης....και η πανδεσια του ελληνικου πρωταθληματος συνεχιζεται......
καλα φερνε Χ εσυ με τη Λαρισα και θα σου φταιει η "παραγκα" φτωχομπινεδιαρικο αεκακι<<αυτο που ειχε ακουστει απο το σπαθα,δηλαδη να κερδιζει ο ολυμπιακος και το αιγαλεω και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν δε ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που συνεβαινε...>>ταδε εφη ποντικης....και η πανδεσια του ελληνικου πρωταθληματος συνεχιζεται......
ρε ειναι δυνατον να παιζουμε εν ετει 2008 με τασο παντο;;;;;
ειναι καλο παιδι,φιλοτιμος ,κερναει την παρεα αλλα δεν ειναι ποδοσφαιριστης.Τι να κανουμε;;;;;
παρτε και ενα δωρο απο χρηστιδη:επειδη ο ισπανος ειναι γατι βγαζει παντο,βαζει γκαλλετι και περναει τορο δεξι μπακ....
ειναι καλο παιδι,φιλοτιμος ,κερναει την παρεα αλλα δεν ειναι ποδοσφαιριστης.Τι να κανουμε;;;;;
παρτε και ενα δωρο απο χρηστιδη:επειδη ο ισπανος ειναι γατι βγαζει παντο,βαζει γκαλλετι και περναει τορο δεξι μπακ....
Σοβαρή διαπίστωση έκανες!!!!παρτε και ενα δωρο απο χρηστιδη:επειδη ο ισπανος ειναι γατι βγαζει παντο,βαζει γκαλλετι και περναει τορο δεξι μπακ....
Κι εγώ λέω να βγάλει Νικοπολίδη και να βάλει Κοβάσεβιτς!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
χρηστίδη.....
όλο χαρά ήσουνα στο δίπλα θρεντ πρό διώρου....
πάρε τα πελέ μου τώρα και ζήτα επειγόντως να σου φέρουν τον Δώνη .......
Θα κερδίσουμε στο φιλικό την Τετάρτη;χρηστίδη.....
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μου αρεσει που ο Κοβασεβιτς βριζει αν δεν παιζει
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν ξέρω τι θα κάνουμε την Τετάρτη.Θα κερδίσουμε στο φιλικό την Τετάρτη;
πάντως είναι η πρώτη χρονιά που ο βάζελας αυτοκτονεί πριν το γαύρο και ο γαύρος αντί ως συνήθως να μας στείλει για σπίρτα, κάνει χαρακίρι και μας δίνει και τη μάσκα οξυγόνου
Επισκέπτης
παιδια η πολυ επαρση δεν κανει καλο. περαστικα!!!!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
"Δεν θα σου έλεγε κανένας ότι πρέπει να βοηθήσεις κάποια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά ήξερες την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Παίζει Παναθηναϊκός-Απόλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο Σταμούλης μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βει από τους πίνακες.
επισης απο την συνεντευξη του ποντικη για την εποχη της παραγκας του ολυμπιακου....
[size=11pt]ξεχασες να τον βαλεις αυτο μωρη μητρομανου μπαοκτζο[/size]υ;;;;;
επι εποχης παραγκας διαιτητης που επαιζε παναθηναικο να χανει εξαφανιζοταν απο πινακες;;;;;
λετε αληθεια χωρις ξυλο ρε κομπλεξικοι τυποι...
μάλλον κι εσύ ''ξέχασες'' να διαβάσεις ότι λέει πως αυτό είχε γίνει πιο παλιά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι χαλια ειναι αυτα ρε η μ α ρ τ ο ν! ! !
εγώ είχα πει πολλές φορές....
Οταν ο Γκαλέ δεν παίζει ή δεν είναι σε καλή κατάσταση απλά δεν υπάρχετε.........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις