Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.733
Πόντοι
5.006
Λοιπόν τα χρόνια έχουν περάσει κι αρχίζω και τα χάνω κάποιος από τους δύο ή ο εντβαλντο ή ο Αμποάγκουε δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ και σε ένα φιλικό με τον εθνικό νομίζω στο Καραϊσκάκη ο κόσμος περιπαιχτικά φώναζε το όνομα του να βαρέσει ένα πέναλτι για να σκοράρει επιτέλους που δεν το είχε κερδίσει βέβαια αυτός νομίζω ήταν ο εντβαλντο . Τι έχουμε ζήσει ρε πούστη μου στα πέτρινα χρόνια και θα κολλήσω τώρα εγώ να παίξω και με τον παπακανελλο Σέντερ φορ αύριο ;
εντβαλντο ηταν....σε μια στιγμη παραφροσυνης ειχε χωσει την τάπα του 60 ποντους μεσα στο χώμα...μας το γαμησε το χορτάρι...
:confused::confused::confused:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.644
Πόντοι
2.456
ναι αλλα κερδιασαμε την κουλα 6-0...χαλαλι η θλαση του ελ καβλι....:headbang::headbang::headbang::headbang:

τεσπα, τέλος το θεμα προκριση....νικη εστω και με μισο μηδεν για να βγουμε τσουλου....:woldman:
αν ο κοσμος δεν ειναι επιπεδου περσυνου ημιτελικου με αστον βιλα, κατα πασα πιθανοτητα το ματς θα ερθει διπλό...:confused:
Αν και δε διαφωνώ δυστυχώς υπάρχουν και τα συμβόλαια με τα bonus συμμετοχων κτλ που πολλές φορές αγνοούμε οπότε ο Χ Ελ Καμπι χάνει σοβαρά λεφτά όταν δεν μπει αυτά τα 5-10 λεπτά.
Κατά αναλογία όλοι σιχτιρισαμε τον coach B που δεν άφησε 3 γαμημενα λεπτά τον Βεζενκοφ να σπάσει την 50ρα
Δυστυχώς οι Βορειοι είναι σοβαρή ομάδα και έτσι κι αλλιώς ποια ομάδα κερδισαμε με πάνω από 1 -0 φέτος που την είδαμε και στη ρεβάνς χαλαρά θα ρίξουμε 5
Το παρήγορο είναι πως αποκλείεται να κάνει τέτοιο κακό (εκ του αποτελεσματος) κοουτσαρισμα ο προπονητης μας .

Ο Ουκρανός πρέπει να κάνει κι ένα καλό παιχνίδι το χρωστάει.
ΥΓ Στην ίδια κουβέντα ο Μπετανκορ κακώς έμεινε κτλ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Ο Εντβαλντο δεν ειχε επισημο ματς νομιζω ρε συ... Μηπως ηταν ο Κουρτ Βελτζλ?
Αυτό λέω ήταν φιλικό θυμάμαι είχε περάσει η προετοιμασία και δεν είχε βάλει γκολ και ήρθαμε εδώ και παίξαμε φιλικό με εθνικό πριν το πρωτάθλημα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.640
Πόντοι
10.411
Αυριο λογω δουλειας δεν θα δω match....
Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας, μια φωνη ολοι μαζι κ ο Μεντι θα μας καθοδηγησει σε μια ιστορικη βραδια για την ομαδα μας!
Οσοι πατε γηπεδο, ειστε πολυ τυχεροι! Θα ζησετε μαγικες στιγμες! :hi:
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!
33.449 λαιμοί αύριο θα κλείσουν από τις φωνές

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Σ αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη σε σοβαρό επίπεδο τώρα που καίνε τα κάρβουνα αλλιώς να πάρει την οικογένεια του και να πάνε Κίνα μοζαμβικη Εκουαδόρ είναι δύο μέτρα άντρας μπες μέσα και βάλε τους στο τέρμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.733
Πόντοι
5.006
Μην γελας καθολου δικε μου...κανε λιγο υπομονη.
24 ωρες.....
κλανει ο πεθαμενος τυπε?
τεσπα, ο ουκρανος θα το λεει στα τρισεγγονα του οτι τον αξιωσε ο θεος να φορεσει την τιμημενη ιστορικη φανελα των 100 ετων του θρυλου....

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.644
Πόντοι
2.456
Σ αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη σε σοβαρό επίπεδο τώρα που καίνε τα κάρβουνα αλλιώς να πάρει την οικογένεια του και να πάνε Κίνα μοζαμβικη Εκουαδόρ είναι δύο μέτρα άντρας μπες μέσα και βάλε τους στο τέρμα
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως υπήρχε ποτέ στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά τέλος πάντων
Αυτή η κασέτα των κάθε μορφής Νικολακοπουλων "57 φορές διεθνης" ή "60 ματς στην Πρεμιερ" "μην τρελαθούμε δεν είναι καλός παικτης" πάει σε πλάι μεταγραφών τύπου Γουίλιαν Λεμενς Κονστανττζο κτλ τκλ
Ασχετο: θέλουμε 2 τερματοφυλακες το καλοκαίρι να δω τι θα βρουμε

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.839
Πόντοι
10.446
Δεν ειναι πεθαμενος, ουτε αμπαλος ο ουκρανος. Κανεις λαθος, αλλα δεν εχει κ τοση σημασια.
Πολυ underrated παικτης ο Γιαρεμτσουκ.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως υπήρχε ποτέ στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά τέλος πάντων
Αυτή η κασέτα των κάθε μορφής Νικολακοπουλων "57 φορές διεθνης" ή "60 ματς στην Πρεμιερ" "μην τρελαθούμε δεν είναι καλός παικτης" πάει σε πλάι μεταγραφών τύπου Γουίλιαν Λεμενς Κονστανττζο κτλ τκλ
Ασχετο: θέλουμε 2 τερματοφυλακες το καλοκαίρι να δω τι θα βρουμε
Εγώ πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης αλλά άλλο το καλός άλλο το μεγάλος παίχτης έχει προσόντα αλλά πρέπει να τα δείξει σε μεγάλο επίπεδο εκεί που παίζει η ομάδα αλλιώς ας φύγει να πάει να βάζει 40 γκολ στο πρωτάθλημα του αζερμπαιζαν.αν δεν τροφοδοτηθεί δεν θα του ρίξω ευθύνες αλλά αν χάσει ευκαιρίες προφανείς για γκολ τότε γεια σας σας ευχαριστούμε καλό δρόμο

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν πιστεύω ακόμα και τώρα ότι ο ελ καβλι είναι καλύτερος από τον ελ αραμπι έλα όμως που με διαψεύδει με όσα κάνει κάθε φορά και με κάνει να το βουλώνω με τον τρόπο του

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Ο κασιγιας ξεκίνησε την καριέρα του 18 στο ΟΑΚΑ με 75000 κομαντα να ουρλιάζουν εναντίον της ομάδας του και ήταν κέρβερος αυτός που είναι σχαιδον 30 αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει να πάει να κουρνιάσει στην αγκαλιά της μάνας του στην Μαριούπολη ή όπου στο διάολο είναι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Από το Lviv είναι :rolleyes:

Αν θέλει να το θυμόμαστε ότι είναι από εκεί πρέπει αύριο να σκίσει τα δίχτυα αλλιώς τον ξεχάσαμε χθες θα μοιράζεται το χρονοντούλαπο της ιστορίας με τον φελιξ μπορχα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.640
Πόντοι
10.411
Αν θέλει να το θυμόμαστε ότι είναι από εκεί πρέπει αύριο να σκίσει τα δίχτυα αλλιώς τον ξεχάσαμε χθες θα μοιράζεται το χρονοντούλαπο της ιστορίας με τον φελιξ μπορχα
Επειδή αύριο δεν βλέπω να βάζει γκολ ο συγκεκριμένος αλλά άλλοι,θα μείνει στο χρονοντούλαπο για το γκολ που έβαλε στην ζέλα στο Οακα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.366
Πόντοι
2.606
Επειδή αύριο δεν βλέπω να βάζει γκολ ο συγκεκριμένος αλλά άλλοι,θα μείνει στο χρονοντούλαπο για το γκολ που έβαλε στην ζέλα στο Οακα
Έχω απόλυτη πίστη μόνο στον Βάσκο γαμια είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχω καμία αμφιβολία μέσα στην ομάδα θα βρει τον τρόπο πιστεύω

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.640
Πόντοι
10.411

Stories

Νέο!