bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 456
τελειωσε η ευρωπη δυστυχώς
Ο Ζέλσον σου φταίει εσένα. Έχει βγάλει δύο του Ουκρανού και δύο του Ζέλσον ο αλλος οι παίχτες σου φταίνε.Νταξει ρε μαλακά μου 2 μπαλιές ο Κοστινια 2 ευκαιρειες
Ζελσον δηλαδή πραγματικά ελεος
Άλλο να τα χάσουν φάσεις κι αλλο να είναι ατομιστεςΟ Ζέλσον σου φταίει εσένα. Έχει βγάλει δύο του Ουκρανού και δύο του Ζέλσον ο αλλος οι παίχτες σου φταίνε.
Να προσέχεις γιατί αρχίζουν σαρωτικους ελέγχους και μαζικές διασταυρώσεις,τα γκολ θα έρθουν...Πρέπει να βάλουμε γκολ
Αυστηρά πρόστιμα στον ΚΟΚ μην έρθουν γιατι σκοτώθηκαν μόνο 8 σε τροχαία στην Αττική τις τελευταίες ημέρεςΝα προσέχεις γιατί αρχίζουν σαρωτικους ελέγχους και μαζικές διασταυρώσεις,τα γκολ θα έρθουν...
Άλλο να τα χάσουν φάσεις κι αλλο να είναι ατομιστες
Μέχρι το 2027 ο ηγέτης ζήτησε υπομονήΑυστηρά πρόστιμα στον ΚΟΚ μην έρθουν γιατι σκοτώθηκαν μόνο 8 σε τροχαία στην Αττική τις τελευταίες ημέρες
Η γνώμη μου είναι ότι ο Ζέλσον είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας αλλά δυστυχώς δεν σκοράρει.
Ότι και να είναι που είναι η αποτελεσματικότητα μετράειΗ γνώμη μου είναι ότι ο Ζέλσον είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας αλλά δυστυχώς δεν σκοράρει.
Προειδοποίησα μία ώρα προ έναρξης...Ο δε ΟΣΦΠ πάει για over 2.5, αυτό δείχνουν οι αναλύσεις μία ώρα προ έναρξης. Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ διαλέξετε σημείο.
Πουστόκρυο, την άλλη εβδομάδα θα νομίζουν ότι έχουμε καύσωναΕντωμεταξύ αυτοί δεν παίζουν πρωτάθλημα πως έχουν τέτοιο τέμπο;
Έπαιξαν καλύτερα αυτή είναι η πραγματικότητα και δικαιούνταν κι αλλο γκολΕντωμεταξύ αυτοί δεν παίζουν πρωτάθλημα πως έχουν τέτοιο τέμπο;