argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.684
- Πόντοι
- 9.297
Παρόμοια σκηνικό υπήρχε και στην αμερικανική ταινία "Captain Fantastic".
Κλεισε και καμια συμφωνια με Netflix για σειρα ντοκιμαντερ!Εχω εξοχικο εκει κοντα, θα το κανω airbnb να βλεπουν οι τουριστες τα ελληνικα νεατερνταλ
Ρε τυποι γιατί σπαμαρετε το θέμα?εχεις βγει ποτε με 28χρονη που ερχεται σστο ραντεβου με παραααα πολυ καλο αμαξι.δουλευει σε πολυεθνικη,περναει πολυ χρονο σε ταξιδια και ....κρατησου τωρα θα γινει μακελειο....ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!
εχεις βγει ποτε με 28χρονη που ερχεται σστο ραντεβου με παραααα πολυ καλο αμαξι.δουλευει σε πολυεθνικη,περναει πολυ χρονο σε ταξιδια και ....κρατησου τωρα θα γινει μακελειο....ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!
Το έτος 2004 πριν το netflix γαμήσει το σύμπαν στον χώρο της παραγωγής ταινιών γυρίστηκε μια ταινία παρόμοια με το θέμα μας.Παρόμοια σκηνικό υπήρχε και στην αμερικανική ταινία "Captain Fantastic".
Θα ειναι στο crew του πατερ
KινδυνεύουμεΆντε τώρα να χαθείς εκεί στη περιοχή και ξαφνικά να βγεί από το λαγούμι ο Ταλιμπάν και να σου πετάει βέλη με το τόξο
Αυτό που λες, έχει και κάποια κενά (χωρίς να είμαι αντίθετος στον τρόπο ζωής τους).Μια χαρα τον ειδα τον τυπο και τις τυπισες. Ζουν στη φυση, αυτονομοι, γαμιωνται αβερτα, αμα δεν παιζει τηλεοραση και PC τι θα κανεις θα γαμας οπως εκαναν οι πατεραδες μας των πιο μεγαλων. Εχουν ρευμα απο φωτοβολταικα, ζωα καλιεργουν τη γη δεν εχουν λογαριασμους. Δεν πειραζουν κανεναν ας τους αφησουν στην ησυχια τους.
Ενταξη μετα το νομοσχεδιο για τον γαμο των gay επρεπε να σκασει θεμα ωστε να ψιλο περασει στο ντουκου και οι ψηφοφοροι της ΝΔ να εχουν κατι αλλο να αχοληθουν.
τα οργανικα σκουπιδια γινονται λιπασμα, πλαστικα λογικα θα εχουν ελαχιστα με αυτο τον τροπο ζωης και παντως το ενεργειακο τους αποτυπωμα θα ειναι ελαχιστο σε σχεση με του μεσου πολιτηΑυτό που λες, έχει και κάποια κενά (χωρίς να είμαι αντίθετος στον τρόπο ζωής τους).
Μπορεί ο καθένας να αγοράσει ένα οικόπεδο 8 στρέμματα και να ζει μέσα αυτόνομα;
Να χτίσει αυθαίρετη καλύβα; Ας πούμε ότι είχαν σπηλιά, ΟΚ.
Σκουπίδια έκαναν; Αν ναι, πού τα πετούσαν; Για την αποκομοιδή σκουπιδιών πλήρωναν, όπως όλοι μας;
Αρρώσταιναν; Στο νοσοκομείο πήγαιναν; Πλήρωναν ασφάλεια;
Γενικά, ήταν ΟΚ με τις υποχρεώσεις τους προς την πολιτεία;
Γιατί σκέψου αν μεθαύριο, εμφανιστούν εκατοντάδες τέτοιες κοινότητες των 50-100 ατόμων...Ποιός πρέπει να πληρώνει για κάποια έξοδα που κάνουν αυτοί;
Επίσης έχω ένσταση σχετικά με τα παιδιά τους και την εκπαίδευση σε σχολείο.
Έχει δικαίωμα ο γονέας να απαγορεύσει σε κάποιο παιδί να πάρει μόρφωση;
Είναι αυτό που έχουμε πει όλοι μας κάποτε στην ζωή μας. Θα εξαφανιστω ούτε ΑΦΜ, ούτε ταυτότητα.
Αυτοί το έκαναν πράξη και δεν επιβάρυναν πουθενά ούτε σχολεια τα παιδιά .
Θέλει αρχιδια να εξαφανιστείς έτσι.
Εντύπωση μου έκανε πως άρχισε η διαμάχη με τον κυνηγό που στρίμωξε το γουρουνάκι κοντά στην καλύβα. Ξέρω τι κωλοπαιδια είναι οι κυνηγοί και τι μαγκιες κάνουν καθώς έχουν όπλο, έκλασε πατάτες όμως όταν βγήκε ο άλλος με όπλο και κατευθείαν να τους καταδώσει στην αστυνομία.
Δεν υπάρχει πιο ύπουλο βρωμιιαρικο ον, από Έλληνα κυνηγό είναι ισοδύναμο με τον δικηγόρο του site τον ζωντανό νεκρό τον Αρτέμη Μάτσα.
λαμβανοντας υποψην την κατασταση που επικρατει σε αρκετα σχολεια της ελλαδας αλλα και τη γενικη κατασταση της δημοσιας παιδειας νομιζω οτι κανονικα θα επρεπε να απαγορευεται στα παιδια να πηγαινουν σχολειο παρα το αντιθετο.Καλά δεν απαγορεύεται να μην στέλνει κανείς τα παιδιά του στο σχολείο?
βλαμμενοι γονεις που βγαζουν βλαμμενα παιδια υπαρχουν σε μεγαλυτερο ποσοστο στις συγχρονες μεγαλουπολεις... καθως επισης και μεγαλυτερο ποσοστο οπλοκατοχηςΘυμάμαι κάτι αναρχικούς που έλεγαν αντίστοιχες πίπες, να πάμε όλοι πίσω στις σπηλιές, να ζούμε χωρίς εργασία και καπιταλισμό, να μορφωνόμαστε μόνοι μας.
Αν θέλει κάποιος να αφήσει την πόλη και να πάει να ζήσει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα όπως δηλαδή πριν 80 χρόνια, ας το κάνει, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν έτσι. Τα όπλα όμως τι τα θέλουν; Τους επιτέθηκε η απέναντι φυλή μήπως; Μήπως λοιπόν πρόκειται για βλαμμένους γονείς που θα έβγαζαν αντίστοιχα βλαμμένα παιδιά;