Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.847
- Πόντοι
- 3.656
είναι πιο τραγουδιάριδες αυτοί όχι τόσο χιπ χοπ....δεν μου αρεσει η μια φωνη καθολου αλλα το κομματι λεει....
αλλά μιλάνε για ωραία πράματα
είναι πιο τραγουδιάριδες αυτοί όχι τόσο χιπ χοπ....δεν μου αρεσει η μια φωνη καθολου αλλα το κομματι λεει....
σιγα τυπε....μας πηρε η βια και μας σηκωσεΑν πεις στον άλλον ακούς ffc θα φας βρωμόξυλο πλέον και δε θα ξαναγαμήσεις ούτε την επόμενη δεκαετία.
ξέρω άτομα που ακούνε ακόμα από τότε και τους έχω κόψει τελείως.
Ποιος θα με δείρει τύπε επειδή ακούω ffc?Αν πεις στον άλλον ακούς ffc θα φας βρωμόξυλο πλέον και δε θα ξαναγαμήσεις ούτε την επόμενη δεκαετία.
ξέρω άτομα που ακούνε ακόμα από τότε και τους έχω κόψει τελείως.
αμα ακους μπετοβεν θα σε κανω ασηκωτο ...Ποιος θα με δείρει τύπε επειδή ακούω ffc?
τυπε εισαι ο σαντμαν της μουσικης....που λέει ο λόγος.
δεν δίνει κανένας μία για αυτά πλέον. έχουν βγάλει και λέξη γι αυτή τη φάση : boomers
αν γνωρίσεις 20-25 χρονών γκόμενα και της πεις για ffc έφυγε τρέχοντας, εκτός αν είναι παλαιοημερολογίτισα με μουστάκι
δεν είναι να παίζεις με αυτά πλέον έχουν αγριέψει τα πράγματααμα ακους μπετοβεν θα σε κανω ασηκωτο ...
εξαρτάται από τι κύκλους γνωρίζεις γκόμενες.που λέει ο λόγος.
δεν δίνει κανένας μία για αυτά πλέον. έχουν βγάλει και λέξη γι αυτή τη φάση : boomers
αν γνωρίσεις 20-25 χρονών γκόμενα και της πεις για ffc έφυγε τρέχοντας, εκτός αν είναι παλαιοημερολογίτισα με μουστάκι
ασε που δεν θα γαμησεις ποτε.....δεν είναι να παίζεις με αυτά πλέον έχουν αγριέψει τα πράγματα
μπορεί να πεις ότι ακούς τζαζ και να σε σαπίσουν στο ξύλο
Πρώτη φορά ακούω ντολμαδάκια γιαλαντζι ...πως κρατάει το σκέτο ρύζι στο λάχανο;;;;Τύπε τσιμπισα στο Αθηναϊκον στη Αθήνα Θεμιστοκλέους, χταποδακι κοκκινιστό, ντολμαδάκια γιαλαντζι, γαύρο μαρινάτο, σαγανάκι κεφαλοτύρι, σαλάτα πανδαισία, μπακαλιάρο σκορδαλιά, λιγκουίνι γαρίδες, και ένα μπαγκλαβα με φυστίκι Αιγίνης
θα προσπαθήσω να φλεξάρω, να hateάρω, να hypeάρω μήπως πάρω κάνα cloud και μπορέσω να γαμήσω τραπερογκόμενεςασε που δεν θα γαμησεις ποτε.....
και για να μην σπαμαρουμε εχουμε και μελη των σπηλαιων εδω
γιαλατζι δεν ειναι τα αμπελοφιλα?Πρώτη φορά ακούω ντολμαδάκια γιαλαντζι ...πως κρατάει το σκέτο ρύζι στο λάχανο;;;;
Πρώτη φορά ακούω ντολμαδάκια γιαλαντζι ...πως κρατάει το σκέτο ρύζι στο λάχανο;;;;
...και δεν έχουν όπλα αλλά τεχνουργήματαΑρνουμαστε τη τεχνολογια,αλλα βγαινουμε στα καναλια!
Δεν γαμιομαστε να ασπρισουμε..
Γιαλαντζι σημαίνει στα τουρκικά ψεύτικο δλδ χωρίς κιμάγιαλατζι δεν ειναι τα αμπελοφιλα?
νου σου τι μουσικη οτι ακους να λεςθα προσπαθήσω να φλεξάρω, να hateάρω, να hypeάρω μήπως πάρω κάνα cloud και μπορέσω να γαμήσω τραπερογκόμενες
μια ζωη ψεμα....μου γαμησες τα ντολμαδακιαΓιαλαντζι σημαίνει στα τουρκικά ψεύτικο δλδ χωρίς κιμά
Ο σάρκας είναι αμπελόφυλλο
Ο ντολμας λαχανο
ακούνε σνικ, τρελή "εξέλιξη/επιτυχία"Χιπ χοπ λέγεται αυτό. Οι καινούργιες μαλακίες δεν έχουν σχεση με αυτό. το οποιο έχει σταματήσει εδώ και 15 χρόνια σαν μουσική.
Κάνουν μια μαλακια που μοιαζει με χιπ χοπ.
Ποιος ακούει ffc και 11ο πίθηκο ρε τύπε;
Active member είναι σχήμα; Δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πόσα κομμάτια έχει βγάλει τα οποία τα περισσότερα δεν βγάζουν κανένα νόημα.
Πες σε ένα 20χρονο για αυτά τα ονόματα και θα σου πει μπαρντον;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχαχα έχεις ξεφύγει τελείως