You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θρίλερ στην ορεινή Κορινθία: «Άνθρωποι των σπηλαίων» μια πενταμελής οικογένεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 532
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.452
- Πόντοι
- 456
Ναι ειδα και οσους τα στελνουν τι μαθαινουν,για φαλτσετες πεταλουδες και αλλα ωραιαΚαλά δεν απαγορεύεται να μην στέλνει κανείς τα παιδιά του στο σχολείο?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
λάθος μαθαίνουν και για γκάνια,ντρόγκια, τιμόνια και ξέρω τι θέλεις ρε πουτάνα μεγιστάνα από αλάναΝαι ειδα και οσους τα στελνουν τι μαθαινουν,για φαλτσετες πεταλουδες και αλλα ωραια
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.452
- Πόντοι
- 456
Ετσιλάθος μαθαίνουν και για γκάνια,ντρόγκια, τιμόνια και ξέρω τι θέλεις ρε πουτάνα μεγιστάνα από αλάνα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
ε και τι προτιμάς να γίνουν τίποτα δαπήτες?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
δεν ξέρω την ιστορία του ως άτομοo mad clip ήταν αξιοθαύμαστο άτομο
τα μπασταρδάκια δεν είναι να τα ακούνε αυτά όμως ειδικά αυτές τις εποχές του ιντερνετ που δεν έχει πια νόημα να κάνει τίποτα ένα παιδί
αλλά τα τραγούδια του για να τα ακούσεις πρέπει να είσαι 15χρονος με σπυριά, σιδεράκια και τενοντίτιδα από τη πολύ μαλακία
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.452
- Πόντοι
- 456
Κ αν δεν γινουν δαπητες θα γινουν ζαιοι..Παπαρια μαντολες δηλαδη,τι μπουστης τι γκευ τα ιδια ειναιε και τι προτιμάς να γίνουν τίποτα δαπήτες?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
δαπήτες, ζαίοι, κουμούνια, χρυσαυγίτες, εθνοχριστιανοταλιμπάν....Κ αν δεν γινουν δαπητες θα γινουν ζαιοι..Παπαρια μαντολες δηλαδη,τι μπουστης τι γκευ τα ιδια ειναι
όλοι τα ίδια σκατά....ψάχνουν μαντρί να μπουν.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
Δεν ακούω τέτοια ρε τύπε...από χιπ χοπ ακούω πιο εναλλακτικά πράγματα όχι τους γεροντοπόζερους
τσέκαρε αυτό. Εντάξει είναι και ο υπο στο κομμάτι αυτό. Άλλος κορυφαίος.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
δηλαδή οι active member, οι ffc, οι txc και ο 12ος (πιο καινούριος) τι θεωρούνται?εναλλακτικο χιπ χοπ πρώτη φορά το ακούω. όχι και γέρους
45 είναι ο μαν
Πες την αληθεια.εμπαινα στην παλαιοχριστιανη
Σε σενα μιλαει στο τηλεφωνο;
Κλεινετε ραντεβου;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 5.506
και μερικοι σημερινοι σαουλ.....που στα τραγουδια δεν παιζει μονιμα και εμμονικα η λεξεις γκανια,κοκα,πουτανες,ταχυτητα.....δηλαδή οι active member, οι ffc, οι txc και ο 12ος (πιο καινούριος) τι θεωρούνται?
ο λεξ μου λεει κατι εμενα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
εννοείται.....και άλλοι πολλοί που δεν έχουν πολλές προβολές στο youtube...και μερικοι σημερινοι σαουλ.....που στα τραγουδια δεν παιζει μονιμα και εμμονικα η λεξεις γκανια,κοκα,πουτανες,ταχυτητα.....
ο λεξ μου λεει κατι εμενα
βάζω ένα παράδειγμα που δεν είναι από τους παλιούς....και κάνε σύγκριση ποιότητας με τις κόκες (από άχνη σκλαβενίτη) και τα γκάνια (από τα τζάμπο) που μιλάνε οι ''τράπερς''....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 5.506
δεν μου αρεσει η μια φωνη καθολου αλλα το κομματι λεει....εννοείται.....και άλλοι πολλοί που δεν έχουν πολλές προβολές στο youtube...
βάζω ένα παράδειγμα που δεν είναι από τους παλιούς....και κάνε σύγκριση ποιότητας με τις κόκες (από άχνη σκλαβενίτη) και τα γκάνια (από τα τζάμπο) που μιλάνε οι ''τράπερς''....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
Δεν έχει σταματήσει εδώ και 15 χρόνια απλά δεν το ακούν πολλοί. Συμφωνώ όλοι αυτά τα τραπ είναι μια μαλακία που μοιάζει με χιπ χοπ.Χιπ χοπ λέγεται αυτό. Οι καινούργιες μαλακίες δεν έχουν σχεση με αυτό. το οποιο έχει σταματήσει εδώ και 15 χρόνια σαν μουσική.
Κάνουν μια μαλακια που μοιαζει με χιπ χοπ.
Ποιος ακούει ffc και 11ο πίθηκο ρε τύπε;
Active member είναι σχήμα; Δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πόσα κομμάτια έχει βγάλει τα οποία τα περισσότερα δεν βγάζουν κανένα νόημα.
Πες σε ένα 20χρονο για αυτά τα ονόματα και θα σου πει μπαρντον;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχαχα έχεις ξεφύγει τελείως
Τι σημασία έχει ποιος ακούει τύπε? Εσύ ακούς κάτι επειδή το ακούν πολλοί? Γιατί δεν ακούς και ζοζεφίν τότε?
Τι με νοιάζει τι θα πει ο κάθε 20χρονος που ακόμα βγάζει σπυριά από τη μαλακία? Εγώ όταν ήμουν 20 πάντως αντί για light άκουγα ffc....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.440
- Πόντοι
- 34.538
Αρνουμαστε τη τεχνολογια,αλλα βγαινουμε στα καναλια!Κορινθία: «Δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Ρωμιοί, αρνούμαστε την τεχνολογία» λέει ο πατέρας των παλαιοχριστιανών
Ερωτηθείς για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του και τα τόξα, ο ίδιος είπε πως δεν είναι όπλα, αλλά «τεχνουργήματα»www.protothema.gr
Δεν γαμιομαστε να ασπρισουμε..
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.568
- Πόντοι
- 206
Και φέρνει σε Ειρήνη Παππά, ΕΜΠ1 και εγώεμπαινα στην παλαιοχριστιανη