Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
κάντα όλα εμετό τρούμπα....μια ζωη ψεμα....μου γαμησες τα ντολμαδακια
κάντα όλα εμετό τρούμπα....μια ζωη ψεμα....μου γαμησες τα ντολμαδακια
ενώ αυτός που λέει ότι στην επόμενη ζωή δεν θα υπάρχουν συγγενείς είναι πιο λογικόΟι άνθρωποι πολυ μπροστά είχαν προβλεψει τις ανώμαλες καταστάσεις με τους γάμους ομόφυλων και πηραν τα βουνά να σώσουν τις οικογενειες
κάτσε να έρθει το γκομενάκι στο σπίτι και βάλε social weist
έφυγε τρέχοντας τύπε
εδώ είναι τα γκομενάκια πλέον
τυπε εχεις παει ποτε με γυναικα που δεν ειναι τερμα τσοκαρο?κάτσε να έρθει το γκομενάκι στο σπίτι και βάλε social weist
έφυγε τρέχοντας τύπε
εδώ είναι τα γκομενάκια πλέον
κάτσε να έρθει το γκομενάκι στο σπίτι και βάλε social weist
έφυγε τρέχοντας τύπε
εδώ είναι ταγκομενάκιαανεγκέφαλα πλέον
εχεις βγει ποτε με 28χρονη που ερχεται σστο ραντεβου με παραααα πολυ καλο αμαξι.δουλευει σε πολυεθνικη,περναει πολυ χρονο σε ταξιδια και ....κρατησου τωρα θα γινει μακελειο....ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!Αν το γκομενάκι σου το βάζει στο ριπιτ 200 φορές σε ένα βράδυ τι να της πεις; Κάνε κι αλλιώς.
Οι γκόμενες μετά τα 25 είναι λες και έχουν πρώτου βαθμού συγγένεια με το Βαρεμένο, γι αυτό και τις αποφεύγω. Εκτός αν είναι 40+
πρώτον τα καλά μιλφάκια δεν συγκρίνονται με τα ούγκανα που βρίσκονται στο 2ο έτος της σχολής τους....είναι για το πέο τα πουρά ρε τύπε
Α οκ....μας δουλεύεις ρε τύπε;
εδώ πληρώνω μέχρι τις σερβιέτες κι έχω μάθει όλους τους τράπερς απ έξω
-Μαμά τι είναι μουνι;Αυτό μόνο σε ταινία του Λάνθιμου θα το φανταζόμουν,σαν τον Κυνόδοντα
Αυτό για τα βιβλία ήταν η χαριστική βολήεχεις βγει ποτε με 28χρονη που ερχεται σστο ραντεβου με παραααα πολυ καλο αμαξι.δουλευει σε πολυεθνικη,περναει πολυ χρονο σε ταξιδια και ....κρατησου τωρα θα γινει μακελειο....ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!
εξαρτάται τι πληρώνει ρε τύπε....πχ αν πληρώνει το ενοίκιο, το ρεύμα, το λίζινγκ, τα έξοδα, τα ταξίδια και τα χόμπι τότε δεν πειράζει ας πρήζει και μπάλες θα το αντέξουμεΑν η γκόμενα πλερώνει κι έχει πορτοφόλι δε κάνει και μεγαλύτερο κουμάντο; Το οποίο είναι και ότι πιο σπαστικό να σε έχει στη πίπα μόνιμα και να σαι στο τσακ να σε αδειάσει με το παραμικρό;
εμπαινα στην παλαιοχριστιανη
Εχω εξοχικο εκει κοντα, θα το κανω airbnb να βλεπουν οι τουριστες τα ελληνικα νεατερνταλΆντε τώρα να χαθείς εκεί στη περιοχή και ξαφνικά να βγεί από το λαγούμι ο Ταλιμπάν και να σου πετάει βέλη με το τόξο
Είχαν και εκκλησάκι μέσα στο λαγούμι...θα φρικαρουν ασχημα!!!Για φαντασου να βγει εξω στο δρομο και να δει αντρες να ξηγιουντε γλωσσοφιλα και μπουλκουμεδες στις γωνιες