Νέα

Θρίλερ στην ορεινή Κορινθία: «Άνθρωποι των σπηλαίων» μια πενταμελής οικογένεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κλασσικοί γυφτοΡομά που κάνουν ότι γουστάρουν.
Για να αποδεχθούμε
τις όποιες συνθήκες
ας αποδείξουν ότι αυτή η γη που ζουν είναι δική τους νόμιμα κι ας τσεκάρουν
οι φορείς αν τα μικρά παιδιά επιτρέπεται να στερούνται
το σχολείο. Επίσης κόψιμο
σε τυχόν επιδόματα. Αφού είναι μάγκες ας ζήσουν ξεκάθαρα μέσω φύσης.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα μαζί τους.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το τροχόσπιτο είναι νόμιμο για να πηγαίνεις όπου γουστάρεις αλλά εδώ έχουμε επέκταση και διαμονή σε μπόλικη γη
και μάλιστα με εργασίες.
Πρέπει να γίνει έλεγχος.
Αν δεν γίνει θα πρέπει να αφήσουμε ελεύθερους από έξοδα νομιμοποίησης ένα τεράστιο μέρος πολιτών
με αυθαίρετα. Έτσι πάει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τέλος αυτο που είπε ο τύπος περί τεχνουργημάτων πρέπει να ελεγθεί. Βλέπουμε
και όπλα. Τα όπλα απαγορεύονται. Όπλα έχουν μόνο οι δολοφόνοι στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι πρέπει απλά να κάνουμε ότι κοιμόμαστε. :2funny: Διαφωνώ στο τόξο. Κάτι άλλες μαλακίες που έχουν δεν νομίζω να είναι ποινικό αδίκημα. Έχω ειδικευση να βρίσκω πατήματα. Δεν έχω ειδίκευση δικηγόρου. :2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Έχει μία σειρά ντοκυμαντέρ στην ΕΤ-3. Ένα από αυτά αφορούσε ανθρώπους στην Αμερική που επιλέγουν να ζήσουν με ανάλογο τρόπο. Σε πιο πρωτόγονη μορφή φυσικά. Το ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα σε ανθρώπους των σπηλαίων τυπου Θεόπετρας και Πετραλώνων και τους πρώιμους Ινδιάνους. Αστοί που επιλέγουν να βιώσουν την εμπειρία του να λειτουργείς ως τροφοσυλλέκτης-κυνηγος, να παράγεις τα ρουχα, τα εργαλεία, τα όπλα που χρειάζεσαι μόνος σου. Το κάνουν κάποιους μήνες και μετά επιστρέφουν στην προηγούμενη ζωή τους ή σε κάποια προσανατολισμένη στην εμπειρία που έζησαν. Κάποιοι κολλάνε βέβαια και το κάνουν μόνιμα.
Αλλά καμία σύγχρονη ευκολία.
Πραγματικά πρωτόγονη κατάσταση. Και μαζεύονται από διάφορες χώρες να το ζήσουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
λαμβανοντας υποψην την κατασταση που επικρατει σε αρκετα σχολεια της ελλαδας αλλα και τη γενικη κατασταση της δημοσιας παιδειας νομιζω οτι κανονικα θα επρεπε να απαγορευεται στα παιδια να πηγαινουν σχολειο παρα το αντιθετο.
Και τι θα μάθουν τα παιδιά ρε τύπε?

Να αρμέγουν κατσίκες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βρήκαμε τώρα το παραμύθι με τους Αμις. Όλοι οι Άμις προέρχονται από τις οικογένειες των 200 πιονέρων του 18ου αιώνα, οι κοινότητές τους μαστίζονται από πολύ υψηλά ποσοστά γενετικών ανωμαλιών, εξαιτίας της ενδογαμίας. Για τον ίδιο λόγο έχουν και πολύ υψηλό δείκτη παιδικής θνησιμότητας, κάτι που δεν πτοεί βέβαια τους πιστούς, αφού το αποδίδουν στη "θέληση του Θεού".
Οι Άμις αρνούνται
να υποβληθούν σε προγεννητικούς ελέγχους ή τεστ πριν από τον γάμο για τον βαθμό συγγένειας του μελλοντικού ζευγαριού. Αυτά θα τα πει κανείς; να δούμε πως θα αντιδρασει η κοινή γνώμη. Άντε γιατί όλα φυσιολογικά πάμε να τα βγάλουμε όπως το μεγάλωμα αγορασμένων παιδιών με δύο μπαμπάδες (που έχει πολλές συνέπειες) και στον πούτσο τους αν στο σχολείο τα πηγαίνουν γαμιώντας στο μπούλινγκ
τα υπόλοιπα παιδιά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Αν αντεχα τη βρωμα την πεινα και ειχα κανα καλο ξεκωλο μαζι μου.. θα το εκανα κι εγω!
ταχα τι ελευθεροι ανθρωποι κ ετσι θα ειμασταν :rockon:
Ρε οτι κανεις και δεν πληρωνεις την εφορια καλο ειναι :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
βλαμμενοι γονεις που βγαζουν βλαμμενα παιδια υπαρχουν σε μεγαλυτερο ποσοστο στις συγχρονες μεγαλουπολεις... καθως επισης και μεγαλυτερο ποσοστο οπλοκατοχης
Έτσι, δεν τολμανε οι σκληροί του Χρυσοχοΐδη να πανε Κρήτη να δουνε για όπλα η στο άβατο στο Ζεφύρι
Βρήκαν τα ανθρωπακια με τα τόξα να κάνουν τον μάγκα
Σήψη και δυσωδία στο κουλησταν

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
Αυτό που λες, έχει και κάποια κενά (χωρίς να είμαι αντίθετος στον τρόπο ζωής τους).
Μπορεί ο καθένας να αγοράσει ένα οικόπεδο 8 στρέμματα και να ζει μέσα αυτόνομα;
Να χτίσει αυθαίρετη καλύβα; Ας πούμε ότι είχαν σπηλιά, ΟΚ.
Σκουπίδια έκαναν; Αν ναι, πού τα πετούσαν; Για την αποκομοιδή σκουπιδιών πλήρωναν, όπως όλοι μας;
Αρρώσταιναν; Στο νοσοκομείο πήγαιναν; Πλήρωναν ασφάλεια;
Γενικά, ήταν ΟΚ με τις υποχρεώσεις τους προς την πολιτεία;
Γιατί σκέψου αν μεθαύριο, εμφανιστούν εκατοντάδες τέτοιες κοινότητες των 50-100 ατόμων...Ποιός πρέπει να πληρώνει για κάποια έξοδα που κάνουν αυτοί;
Επίσης έχω ένσταση σχετικά με τα παιδιά τους και την εκπαίδευση σε σχολείο.
Έχει δικαίωμα ο γονέας να απαγορεύσει σε κάποιο παιδί να πάρει μόρφωση;
Έχεις δίκιο σε όλα.
Οι Γύφτοι όμως το ίδιο δεν κάνουν; Γιατί να έχουν αυτό το δικαίωμα λοιπόν, και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που πληρώνουν τους γύφτους, όχι;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Έχεις δίκιο σε όλα.
Οι Γύφτοι όμως το ίδιο δεν κάνουν; Γιατί να έχουν αυτό το δικαίωμα λοιπόν, και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που πληρώνουν τους γύφτους, όχι;
Ρε τυπε οι γυφτοι μπουκάρουν και κακοποιούν γέρους ανθρώπους, τι σχέση έχουν με τους ακακους ανθρώπους?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
Ρε τυπε οι γυφτοι μπουκάρουν και κακοποιούν γέρους ανθρώπους, τι σχέση έχουν με τους ακακους ανθρώπους?
Εστίασα στο "δικαίωμα" που ανέφερε ο φίλος πάνω, να ζουν "απομονωμένοι από την κοινωνία" όπου τους συμφέρει και χωρίς να συνεισφέρουν, αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και παροχές του κράτους.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Έχεις δίκιο σε όλα.
Γιατί οι γύφτοι θεωρούνται μειονοτική ομάδα και ξέρουμε την ευαισθησία των τελευταίων ετών, εκ μέρους της πολιτείας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
Γιατί οι γύφτοι θεωρούνται μειονοτική ομάδα και ξέρουμε την ευαισθησία των τελευταίων ετών, εκ μέρους της πολιτείας.
Πού είναι λοιπόν η ισότητα όλων, σε μια πολιτεία; Παπάρια μέντολες. Διακρίσεις επί διακρίσεων, παντού. Μην μιλήσουμε τώρα για τους γύφτους, εσαεί προστατευμένη ομάδα και λαμακίες εις τον κύβο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Πού είναι λοιπόν η ισότητα όλων, σε μια πολιτεία; Παπάρια μέντολες. Διακρίσεις επί διακρίσεων, παντού. Μην μιλήσουμε τώρα για τους γύφτους, εσαεί προστατευμένη ομάδα και λαμακίες εις τον κύβο.
Δεν υπάρχει ισότητα αδερφέ.
Υπάρχει το δίκιο του δυνατού και το δίκιο των μειονοτήτων πλέον. Και το βλέπουμε με γκέι, αλλοδαπούς, κλπ.
Οι υπόλοιποι είμαστε οι μαλάκες.
Κάποια στιγμή είχα μία συζήτηση με γνωστό. Αυτός στην κρίση είχε οικονομικά προβλήματα, χρωστούσε δάνειο κλπ.
Μου λέει μία μέρα "...βαρέθηκα, θα χτίσω καλύβα στο βουνό, θα πάρω και την οικογένεια, 10 κότες, 5 πρόβατα και θα ζήσω...".
Του λέω επί λέξη : "...Οι αστυνομικοί θα σε βρουν όπου κι αν πας και θα σου γκρεμίσουν την καλύβα. Μη νομίζεις ότι το κράτος θα αφήσει έτσι εύκολα τον καθένα να χτίζει καλύβες και να ζει μόνος του...".
Τελικά επαληθεύτηκα με τους παλαιοχριστιανούς. Βέβαια δεν ξέρω αν θα γινόταν το ίδιο αν δεν πυροβολούσαν τον κυνηγό, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι πάλι θα τους έβγαζαν από τα λαγούμια.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Αριστερά
Δεν υπάρχει ισότητα αδερφέ.
Υπάρχει το δίκιο του δυνατού και το δίκιο των μειονοτήτων πλέον. Και το βλέπουμε με γκέι, αλλοδαπούς, κλπ.
Οι υπόλοιποι είμαστε οι μαλάκες.
Κάποια στιγμή είχα μία συζήτηση με γνωστό. Αυτός στην κρίση είχε οικονομικά προβλήματα, χρωστούσε δάνειο κλπ.
Μου λέει μία μέρα "...βαρέθηκα, θα χτίσω καλύβα στο βουνό, θα πάρω και την οικογένεια, 10 κότες, 5 πρόβατα και θα ζήσω...".
Του λέω επί λέξη : "...Οι αστυνομικοί θα σε βρουν όπου κι αν πας και θα σου γκρεμίσουν την καλύβα. Μη νομίζεις ότι το κράτος θα αφήσει έτσι εύκολα τον καθένα να χτίζει καλύβες και να ζει μόνος του...".
Τελικά επαληθεύτηκα με τους παλαιοχριστιανούς. Βέβαια δεν ξέρω αν θα γινόταν το ίδιο αν δεν πυροβολούσαν τον κυνηγό, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι πάλι θα τους έβγαζαν από τα λαγούμια.
Αυτό ακριβώς άμα ήταν τίποτα λαθραίοι η γύφτοι δε θα τους πειράζει κάνεις.

Άμα δε ήταν και τίποτα άπλυτοι που το εκαναν για να ζήσουν " εναλλακτικό τρόπο ζωής " τότε ο Μητσοτάκης θα τους έκανε γλυφοκώλι.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Εισαγγελική παραγγελία για να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια που ζει πρωτόγονα

Ο 45χρονος αναφέρθηκε και στην δύσκολη, όπως είπε, ζωή που έκανε στην Αθήνα με τα έξι παιδιά του.

«Εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο στα απορριμματοφόρα και είχα έξι παιδιά. Οκτώ στόματα, οκτώ μερίδες φαγητό. Έπαιρνα ένα χιλιάρικο, μου έδιναν επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ και εγώ έπρεπε να ενοικιάσω σπίτι με πάνω από 500. «Μου είπαν πως έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και εγώ τους πίστεψα. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει».

Ένα δίκιο για αυτό του το δείνα πάντως. Θα μου πεις αφού δεν βγαίνεις τι τα κάνεις τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν γονέα να συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.313
Πόντοι
1.346
Επειδή δεν έγινε ακόμα η γνωστή ερώτησις... ποια μέλη είναι;
Να μας απαντήσει ο @enduro αν οι παλαιολιθικών αρχών είχαν πάει σε κανένα σισίτιο απόρων :confused:

ΑΙΣΧΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...

Όφειλε να περίμενε λίγες ώρες ακόμη να ανέβαζε κυριακάτικα το θέμα :confused:

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Τον κυνηγο και το καμενο αυτοκινητο τα ειδε καποιος ? Εγω σε οσα site ειδα την ειδηση πουθενα δεν βλεπω τον κυνηγο και το καμενο αυτοκινητο.
Επισης αν οντως ειχαν τα οπλα που λενε τωρα θα τους ειχαν μεσα μεχρι το δικαστηριο. Αντιθετως ειναι εξω και χαλαροι. Πολυ στημενο το σκηνικο.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.493
Πόντοι
206
Σε φωτογραφία στο fb είδα την κυρία με πολύ ωραία ρούχα. Όντως κάτι δεν κολλάει.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Όπως έχω ξαναγράψει εγώ άνετα μπορώ να επιζήσω σε σπηλιά λαγούμι αρκεί να έχει ίντερνετ να μπαίνω στο bou.

Μια φορά είχα ξεχαστεί με το bou στην Κοζάνη στο αυτοκίνητο και έπεσε μείον 12 Κελσίου και όταν ξύπνησα ήταν όλα άσπρα γύρω μου και νόμισα ότι είχα πεθάνει γιατί όλο το σώμα είχε παγώσει και δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα. Παίζει να ήμουν στο νήμα Τι τρέχει με τις Ελλεηνίδες σελίδα 4000 περίπου ...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom