Νέα

Θρίλερ στην ορεινή Κορινθία: «Άνθρωποι των σπηλαίων» μια πενταμελής οικογένεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261
Επενέβη η αρχαιολογική υπηρεσία για να ερευνήσει αν έχουν σχέση με τον αρχαίο μας πολιτισμό.Τα μεχρι στιγμης ευρήματα κανουν λογο για τον χαμένο κρίκο στην εξέλιξη του ανθρώπου
πήγαν και τους χάλασαν τη φασούλα εκεί πέρα οι νεοέλληνες του κώλου.
μια χαρά την είχαν βρει την ακρουλα τους εκεί στην απομόνωση.

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.265
Πόντοι
3.656
Εισαγγελική παραγγελία για να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια που ζει πρωτόγονα

Ο 45χρονος αναφέρθηκε και στην δύσκολη, όπως είπε, ζωή που έκανε στην Αθήνα με τα έξι παιδιά του.

«Εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο στα απορριμματοφόρα και είχα έξι παιδιά. Οκτώ στόματα, οκτώ μερίδες φαγητό. Έπαιρνα ένα χιλιάρικο, μου έδιναν επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ και εγώ έπρεπε να ενοικιάσω σπίτι με πάνω από 500. «Μου είπαν πως έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και εγώ τους πίστεψα. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει».

Ένα δίκιο για αυτό του το δείνα πάντως. Θα μου πεις αφού δεν βγαίνεις τι τα κάνεις τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν γονέα να συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του.
Πιο λιγδιάρης πεθαίνεις....

λες και τον υποχρέωσε κανένας να κάνει 8 παιδιά...θεωρεί ότι τα πάντα πρέπει να του παρέχονται δωρεάν...

και ποιος του δίνει το δικαίωμα να απομονώνει τα παιδάκια να μη τα στέλνει σχολείο να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με τις θρησκευτικές του μαλακίες και να τα καταδικάζει σε μια ζωή ασκητική???

Αυτά τα παιδάκια δεν έχουν δικαιώματα? Μόνο των γκέιδων έχουν? Αυτά δεν βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που πρέπει να απομακρυνθούν από τους τρελούς??

Δηλαδή τι φάση μπορεί να αρρωσταίνουν και αυτοί να λένε θα το γιατρέψει ο θεός δεν δίνω φάρμακα.

τρανταχτό παράδειγμα για την συζήτηση περί προτύπων και οικογενειακού περιβάλλοντος....με το ζόρι να τους επιβάλλουν τα πιστεύω τους οι χριστιανοταλιμπάν.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.538
Πόντοι
206
Όντως. Και σε κάποιες ερωτήσεις φάσκουν και αντιφάσκουν. Περί το πόσα παιδιά έχουν, ποιος μένει ακριβώς εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στείλε τύπε αν σου είναι εύκαιρο.

Συνημμένα

• Screenshot_2024-02-17-14-26-25-27_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2024-02-17-14-26-25-27_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    727,6 KB · Εμφανίσεις: 35

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Γιατί οι γύφτοι θεωρούνται μειονοτική ομάδα και ξέρουμε την ευαισθησία των τελευταίων ετών, εκ μέρους της πολιτείας.
Την "θεωρησαν" εννοεις και μαλιστα σε καθε εκλογικη διαδικασια τους πληρωνουν για να ψηφισουν "καταλληλα"

Ειναι μια κοινοτητα πολυ ισχυρη οπου οι πολιτικοι της ελλαδας σεβονται την δυναμη κ ισχυ της!

Κεντροβορεια ευρωπη δεν τολμαν να παν...ευτυχως εχουν εμας τον αποπατο γι αυτες τις δουλειες

Lee Van Cleef

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Και τι θα μάθουν τα παιδιά ρε τύπε?

Να αρμέγουν κατσίκες?
δεν ειπα οτι ειμαι συμφωνος με αυτο που κανουν - αν συμφωνουσα θα το εκανα και εγω - απλα σε αυτο το τεραστιο μπουρδελο που ζουμε προβληματιζομαι στο ποιος τελικα εχει δικιο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Πιο λιγδιάρης πεθαίνεις....

λες και τον υποχρέωσε κανένας να κάνει 8 παιδιά...θεωρεί ότι τα πάντα πρέπει να του παρέχονται δωρεάν...

και ποιος του δίνει το δικαίωμα να απομονώνει τα παιδάκια να μη τα στέλνει σχολείο να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με τις θρησκευτικές του μαλακίες και να τα καταδικάζει σε μια ζωή ασκητική???

Αυτά τα παιδάκια δεν έχουν δικαιώματα? Μόνο των γκέιδων έχουν? Αυτά δεν βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που πρέπει να απομακρυνθούν από τους τρελούς??

Δηλαδή τι φάση μπορεί να αρρωσταίνουν και αυτοί να λένε θα το γιατρέψει ο θεός δεν δίνω φάρμακα.

τρανταχτό παράδειγμα για την συζήτηση περί προτύπων και οικογενειακού περιβάλλοντος....με το ζόρι να τους επιβάλλουν τα πιστεύω τους οι χριστιανοταλιμπάν.
Σαούλ ! Και εσύ με τον Πανούση είσαι!

Πρώτα να τελειώσω το πανεπιστήμιό μου
Μετά να κάνω τη θητεία στο στρατό
Να πιάσω δουλειά σε κανένα γραφείο
Να παντρευτούμε να κάνουμε παιδιά
Να πάνε σχολείο να πάνε στρατό μετά για δουλειά.....
Και εγώ σ' αγαπώ!
Να κόψουμε τα ναρκωτικά!

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
456

Και εγώ σ' αγαπώ!
Να κόψουμε τα ναρκωτικά!
Αθάνατος Τζίμης... Κ εγώ σ,' αγαπώ γαμω το Χριστό μου:rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
Εισαγγελική παραγγελία για να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια που ζει πρωτόγονα

Ο 45χρονος αναφέρθηκε και στην δύσκολη, όπως είπε, ζωή που έκανε στην Αθήνα με τα έξι παιδιά του.

«Εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο στα απορριμματοφόρα και είχα έξι παιδιά. Οκτώ στόματα, οκτώ μερίδες φαγητό. Έπαιρνα ένα χιλιάρικο, μου έδιναν επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ και εγώ έπρεπε να ενοικιάσω σπίτι με πάνω από 500. «Μου είπαν πως έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και εγώ τους πίστεψα. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει».

Ένα δίκιο για αυτό του το δείνα πάντως. Θα μου πεις αφού δεν βγαίνεις τι τα κάνεις τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν γονέα να συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του.
Μήπως θέλει ο εισαγγελέας να παρει τα παιδια των ανθρώπων να δώσει στους ομοφυλους του νομοσχεδιου?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
456
Μήπως θέλει ο εισαγγελέας να παρει τα παιδια των ανθρώπων να δώσει στους ομοφυλους του νομοσχεδιου?
Λογικό με τόσους μπουστηδες δεν βγαίνουν τα παιδιά για τα μπουστοζευγη:confused:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
456

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Mαλακίες. Μόνο γι αυτό το στίχο και μόνο έχει πέσει τόσο στο να τον ακυρώσω τελείως. Ενώ είχει βγάλει πολύ καλά κομμάτια.
Χαλάρωσε Κολόμπο
Εγώ τρεις φορές είπα σήμερα γαμω τον Χριστό μου,
Πάω τουαλέτα το πρωί μόλις είχα κάνει τα κακα μου, απλώνω χέρι πουθενά κωλοχαρτο,
Γαμω τον Χριστό μου πιο μελωδικά και με πάθος από τον Πανούση, ένα πράγμα σας έχω ζητήσει να βάζετε χαρτί μόλις το τελειώσετε πασαληφτηκε το σύμπαν να πάω σέρνοντας να βρω στο ντουλάπι.
Να μη γράψω για τις άλλες δύο.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.265
Πόντοι
3.656
δεν ειπα οτι ειμαι συμφωνος με αυτο που κανουν - αν συμφωνουσα θα το εκανα και εγω - απλα σε αυτο το τεραστιο μπουρδελο που ζουμε προβληματιζομαι στο ποιος τελικα εχει δικιο
ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

Όχι όμως να μπλέκει το μέλλον των παιδιών του στις προτιμήσεις τους...ας τα αφήσει να πάνε σχολείο και αν αυτά μετά αποφασίσουν ότι θέλουν να γίνουν βοσκοί μακρυά από τον πολιτισμό οκ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εγώ σ' αγαπώ!
Να κόψουμε τα ναρκωτικά!
Είμαι με το δικαίωμα των παιδιών να έχουν ίσες ευκαιρίες και προοπτικές με όλα τα υπόλοιπα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.286
Πόντοι
456
Η υποκρισία δεν έχει όρια. Υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις από γονείς που χτυπάνε ακόμα και που κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους και το γαμημενο το σύστημα δε κάνει τίποτα εκτός άμα φτάσουν σε πολύ τραβηγμένο επίπεδο.

Αυτούς έπεσε να τους φάει αμέσως και τους πείτε και τα παιδιά. Τα παιδιά αυτά θα μεγαλώσουν χωρίς μάνα και πατέρα επειδή οι δικοί τους ήταν ήρωες που έφτυσαν το σύστημα.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
456
Χαλάρωσε Κολόμπο
Εγώ τρεις φορές είπα σήμερα γαμω τον Χριστό μου,
Πάω τουαλέτα το πρωί μόλις είχα κάνει τα κακα μου, απλώνω χέρι πουθενά κωλοχαρτο,
Γαμω τον Χριστό μου πιο μελωδικά και με πάθος από τον Πανούση, ένα πράγμα σας έχω ζητήσει να βάζετε χαρτί μόλις το τελειώσετε πασαληφτηκε το σύμπαν να πάω σέρνοντας να βρω στο ντουλάπι.
Να μη γράψω για τις άλλες δύο.....
Oντως ρε φιλε κανεις δεν βαζει αλλο χαρτι οταν τελειωσει το προηγουμενο..Ε δεν θελουν τα καντηλια τους?Τα θελουν και με παθος οπως ειπες:rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515

Termin

Σπουδαίος