Νέα

θπαρχει καλιτερο τσιμποθτκι απο τησ Αλιονασ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Το καλυτερο τσιμπουκι ever, το κανει η Τζενη που λεω στο #76. Πανω στο deap throat, βγαζει τη γλωσσα της, και γλειφει τα αρχιδια. Δεν ξερω αν τοχεις ζησει ποτε.  Μιλαμε για πραγματικη εμπειρια!! Η απολυτη καυλα!!

Για ποιο ακριβως 76 μιλαμε? Λιοσιων??

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
σωπα ρε,θα την παρω τοτε...

οχι δεν το χω ζησει...βασικα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ( :headbang: ) δε μου το χουν παρει ολοκληρο μεσα στο στομα...οχι οτι εχω κανα παλουκι,αλλα δεν ξερω τι παιζει...

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι που ξύρισα τις τρίχες. Τους γαργαλούσαν τη μύτη.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Ξερουμε που βρισκουμε αποψε την αλιονα;;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι που ξύρισα τις τρίχες. Τους γαργαλούσαν τη μύτη.

Όταν το πουλάκι είναι καθαρό, μοσχομυριστό και προσεκτικά ξυρισμένο, το τσιμπουκάκι είναι βαθύ και λαρυγγάτο από όλες τις γκόμενες...

Εγω του βάζω και μελι με κανελίτσα πάνω και γίνεται ένα θαυμάσιο γλυκό.

;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Α !

Και το καλύτερο τσιμπούκι ever το έκανε η αλήστου μνημης Ρίτα.

Φυλής 66.

Εχει σταματήσει εδω και πολύ καιρό.

Όποιος δοκίμασε το τσιμπούκι της Ρίτας όλα τα άλλα του φάινονται ... πίπες!

:2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Την  καλύτερη πίπα σε  σπίτι μου την έχει κάνει η Σαμπρίνα (Ελληνίδες σε δράση)  πριν χρόνια  ... είχα ανατριχιάσει από καύλα .   Η απόλυτη ηδονή .  Τότε η συγκεκριμένη ήταν απίστευτο μουνί ....

LOL @ το καλύτερο τσιμπούκι η Αλιόνα ....

στα αγγλικα το ρημα ειναι suck(Στα ρωσικα βεβαια δεν ξερω πως ειναι)...και ετσι πρεπει να το τσιμπουκι,να ρουφαει τον πουτσο η αλλη σα να προσπαθει να αντλησει τα χυσια απ τ αρχιδια...
κι οχι να προσομοιαζει την κινηση/τριβη του πουτσου με το μουνι στο γαμησι,με το στομα της

Οι περισσότερες κάνουν αυτό το μηχανικό τσιμπούκι , που ανεβοκατεβάζουν συνεχώς το στόμα τους πάνω στον πούτσο , σαν κομπρεσέρ ....  αυτό δεν είναι πίπα . Η πίπα είναι γλύψιμο και  ρούφηγμα.  Θήλασμα.  Η αίσθηση  πρέπει είναι σαν τη σύριγγα που σου ρουφάει αίμα.
Είναι περίεργο  πράγμα  που οι περισσότερες γυναίκες , όχι μόνο στα μπουρδέλα , ακόμα και μιας ηλικίας, να μην  ξέρουν να πιπώνουν .  Μάλλον είναι έμφυτο  αλλά θέλει και υπομονή να λες στη γκόμενά σου πως να κάνει σωστή πίπα . Εγώ βασανίστηκα λίγο με την κοπέλα μου να της μάθω τα γούστα μου και κυρίως να καταπίνει .

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
στα ρωσικα το ρημα ειναι сосать μιας και εγινε ερωτηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom