Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

evr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
11
Πόντοι
0
Για εντελως πρωτη φορα με τρανς ποια προτεινετε?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Από ότι καταλαβαίνω η Αμάντα είναι η καλύτερη γαμιας της Θεσσαλονίκης

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, από αυτά που έχω διαβάσει από συναγωνιστές, Λία και Ιωάννα είναι εξίσου καλές αλλά πρέπει να τις πετύχεις στην μέρα τους

Koiken

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, από αυτά που έχω διαβάσει από συναγωνιστές, Λία και Ιωάννα είναι εξίσου καλές αλλά πρέπει να τις πετύχεις στην μέρα τους
Η Αμάντα όμως πάντα είναι στην μέρα της

Babis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
0
Άξιο αναφοράς η αναλογία στην περίπτωση της Ιωάννας: "στην μέρα της / οχι στη μέρα της" είναι στο "20/80".

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
Άξιο αναφοράς η αναλογία στην περίπτωση της Ιωάννας: "στ
Έφυγε Γερμανία αδερφέ
καρτελες των τρανς ποιος ανοιγει στο σαιτ? βλεπω αρκετες ελλειψεις... ισως αν αναφεραμε τις τρανς να τις εβαζαν στην λιστα...

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Έχω βρεθεί και με τις τρεις από δύο φορές και πάνω (Αμάντα, Ιωάννα, Λία) και προτιμώ την Αμάντα. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο εργαλείο αλλά ξεφεύγει σε όλα τα άλλα , πάντα βέβαια μιλάμε για την προσωπική μου άποψη.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Έχω βρεθεί και με τις τρεις από δύο φορές και πάνω (Αμάντα, Ιωάννα, Λία) και προτιμώ την Αμάντα. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο εργαλείο αλλά ξεφεύγει σε όλα τα άλλα , πάντα βέβαια μιλάμε για την προσωπική μου άποψη.
Και η Ιωάννα και η Αμάντα είναι καλές περιπτώσεις, απ' τη δική μου τουλάχιστον εμπειρία. Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζουν.

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
πηγα μαζι της ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας στο αυτοκινητο της με γαμησε.. για τα 20 ευρω που της εδωσα αξιζε παντως!!
Μια ερώτηση φίλε μου έχει κανονική στύση;;θέλω να την δοκιμάσω αλλά επειδή έφαγα φόλα από μια άλλη..το ψάχνω καλύτερα τωρα

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
εμφανισιακά πως είναι;
δεν τρελαθηκα κιολας εμφανισιακα ....μια ειναι η γαματη!! ΑΜΑΝΤΑ!! τσολιας φιλε ψηλη τσουπωτη τελειο μακιγιαζ , περναει και γυρνας οπωςδηποτε να την κοιταξεις!! με την πρωτη ευκαιρια θα της τον φαω!!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
κανε μια προεργασια απο το σπιτι πριν πας να τον φας αν θες την γνωμη μου... να διαλεξεις μια που να τον εχει μικρο

• Like
Αντιδράσεις: evr

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Μια ερώτηση φίλε μου έχει κανονική στύση;;θέλω να την δοκιμάσω αλλά επειδή έφαγα φόλα από μια άλλη..το ψάχνω καλύτερα τωρα
ναι στυση εχει κανονικη , παταει γερα και βαθια, αλλα ξενερωσα ρε φιλε, τριχωτο το ειχε ουτε πιπα δεν μου βγηκε να της παρω.. μπορει να ετυχε τοτε.. αλλα δεν πας δουλεια με απεριποιητο εργαλειο , ετσι δεν ειναι??

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Και να ζητάς λεφτά για αυτό κιόλας..μου φαίνεται περιποίηση γίνεται μόνο για τις φωτό ...να τραβάνε τον κόσμο

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.826
Πόντοι
3.886
Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω..Αν θες να πασ να τον φας δοκιμασε να βάλεις τπτ από πίσω να δεις πως είναι σαν αίσθηση και να ανοίξεις κ λίγο..

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ψηνεσαι να τον φας απο αυτην φιλος??

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Καλημέρα συναγωνιστές, ας ενημερώσω και εγώ...Χθεσινή επίσκεψη στη Νάνσυ που βρίσκεται στη πόλη με την Αννα! Πολύ καλά παιδιά και τα δύο, έτσι για αλλαγή χθες προτίμησα τη Νάνσυ...Ωραίο διαμέρισμα στην Εγνατία κοντά στη Καμάρα, σχετικά δύσκολο πάρκινγκ αλλά ακριβώς από κάτω έχει ένα 24ωρο. Τώρα για τη Νάνσυ τι να πω, πιο γυναίκα από γυναίκα, πεντακάθαρη, με ΣΤΗΘΟΣ πλέον, ωραίο και συμμετρικό χωρίς υπερβολές και κωλάρα ατελείωτη. Αντέχει το σφυροκόπημα και καυλώνει απλά καθαρά παθητικά...Τιμές λογικότατες,αυτά από μένα!

• Like
Αντιδράσεις: Babis_

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές, ας ενημερώσω και εγώ...Χθεσινή επίσκεψη στη Νάνσυ που βρίσκεται στη πόλη με την Αννα! Πολύ καλά παιδιά και τα δύο, έτσι για αλλαγή χθες προτίμησα τη Νάνσυ...Ωραίο διαμέρισμα στην Εγνατία κοντά στη Καμάρα, σχετικά δύσκολο πάρκινγκ αλλά ακριβώς από κάτω έχει ένα 24ωρο. Τώρα για τη Νάνσυ τι να πω, πιο γυναίκα από γυναίκα, πεντακάθαρη, με ΣΤΗΘΟΣ πλέον, ωραίο και συμμετρικό χωρίς υπερβολές και κωλάρα ατελείωτη. Αντέχει το σφυροκόπημα και καυλώνει απλά καθαρά παθητικά...Τιμές λογικότατες,αυτά από μένα!
Ισχύει η Νάνσυ είναι απίστευτη. Να προσθέσω σε αυτό ότι κάνουν και πρόγραμμα μαζί , και μιας και η Άννα είναι ενεργοπαθητικη για τους μερακλήδες είναι πολύ vfm.

Έκανα ραντεβού και με τις 2 μαζί στα 150 το οποίο είναι πολύ καλή τιμή για το τι παίρνεις

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα τν βοήθεια απο τους πιο έμπειρους γτ είμαι είμαι πρωτάρης . Υπάρχει κάτι που να πρότεινε για Θεσσαλονίκη καλό . Γτ η πρώτη φορά είναι έχει μεγάλη σημασία .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom