Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καντε καμία καλη πρωταση σε εμας τους αρχάριους να έχουμε μια εικόνα .

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0

Έχουμε γνώμη για τν κοπελιά και αν αξίζει .

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Αξίζει φίλε μου. Και όμορφη και καλή στην πράξη. Τα τιμάει τα λεφτά της.
Διάβασε εδώ κριτικές: https://www.bourdela.com/transexual/amanta

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0

Ρε τυπε στο πμ σου έκανα αναλυτική έκθεση για ότι αξίζει Θεσσαλονίκη και έρχεσαι και ξαναρωτας? Η πάρε το απόφαση και πήγαινε ή μην μας ζαλίζεις τον έρωτα. Και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Ρε τυπε στο πμ σου έκανα αναλυτική έκθεση για ότι αξίζει Θεσσαλονίκη και έρχεσαι και ξαναρωτας? Η πάρε το απόφαση και πήγαινε ή μην μας ζαλίζεις τον έρωτα. Και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ
Δλδ είναι τόσο κακο το να πάρω καμιά δεύτερη γνώμη .

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Δλδ είναι τόσο κακο το να πάρω καμιά δεύτερη γνώμη .
Έχεις δίκιο. Όχι δεν είναι κακό. Κακό είναι που κάθομαι και χαραμίζω χρόνο σε άτομο που δεν πρόκειται να πάει και απλά περναει τον χρόνο του εδώ μέσα.
Αν θέλει κάποιος συνάδελφος να σε βοηθήσει παραπάνω , by all means

Edit : όσα σου μετέφερα δεν είναι μόνο από προσωπικές εμπειρίες αλλά λίγο πολύ μια συλλογική εικόνα από άτομα που ασχολούνται με το άθλημα αυτό και έχουν γράψει εδώ μέσα.

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο. Όχι δεν είναι κακό. Κακό είναι που κάθομαι και χαραμίζω χρόνο σε άτομο που δεν πρόκειται να πάει και απλά περναει τον χρόνο του εδώ μέσα.
Αν θέλει κάποιος συνάδελφος να σε βοηθήσει παραπάνω , by all means

Edit : όσα σου μετέφερα δεν είναι μόνο από προσωπικές εμπειρίες αλλά λίγο πολύ μια συλλογική εικόνα από άτομα που ασχολούνται με το άθλημα αυτό και έχουν γράψει εδώ μέσα.
Το εκτιμώ πάρα πολύ και σε ευχαριστώ για τν χρόνο που σπαταλησες . Αλλά τι να κάνουμε ΑΡΧΆΡΙΟΣ

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Το εκτιμώ πάρα πολύ και σε ευχαριστώ για τν χρόνο που σπαταλησες . Αλλά τι να κάνουμε ΑΡΧΆΡΙΟΣ
Καλά κάνεις και ρωτάς και ξαναρωτας φίλος, πιστεύω ότι λίγο πολύ μια γνώμη θα την έχεις σχηματίσει με όσα γράφονται εδώ. Η συμβουλή μου είναι βρες μια κοπέλα που να σου κάνει ένα κλικ και η οποία έχει θετικά σχόλια και βουρ στον πατσά που λένε. Όσο και να το ψάχνεις σαν την προσωπική εμπειρία δεν θα βρεις. Εδω μέσα όπως και παντού τα γούστα του καθενός διαφέρουν και κάνεις δεν θα σου εγγυηθεί ότι όλα θα είναι τέλεια και όπως τα έχεις στο δικό σου μυαλό/φαντασία. Αν δεν δοκιμάσεις και να φας και τη φόλα( όπως την έχουν πατήσει λίγο πολύ όλοι που ασχολούνται με το άθλημα) δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Καλά κάνεις και ρωτάς και ξαναρωτας φίλος, πιστεύω ότι λίγο πολύ μια γνώμη θα την έχεις σχηματίσει με όσα γράφονται εδώ. Η συμβουλή μου είναι βρες μια κοπέλα που να σου κάνει ένα κλικ και η οποία έχει θετικά σχόλια και βουρ στον πατσά που λένε. Όσο και να το ψάχνεις σαν την προσωπική εμπειρία δεν θα βρεις. Εδω μέσα όπως και παντού τα γούστα του καθενός διαφέρουν και κάνεις δεν θα σου εγγυηθεί ότι όλα θα είναι τέλεια και όπως τα έχεις στο δικό σου μυαλό/φαντασία. Αν δεν δοκιμάσεις και να φας και τη φόλα( όπως την έχουν πατήσει λίγο πολύ όλοι που ασχολούνται με το άθλημα) δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
σωστος ο παικτης!!! μακαρι ρε παιδια να ειμασταν στον παραδεισο των τρανς στην βραζιλια στην ιταλια η στην ταιλανδη να γουσταραμε τρελλα και να ειχαμε τις παμπολλες επιλογες ... εδω το καλο θελει λιγο ψαξιμο !

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
λοιπον... ωραια ερωτηση να θεσω στο γκρουπ και να ενημερωθουν τα μελη.. ποιες τρανς εχουν μεγαλο εργαλειο και ποιες μικρο?? ισως να ενδιαφερει καποιους μερακληδες

don_crhis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0

Συναντηση πριν λιγο με Φιονα. Καπου-καπου παω με τρανς, μια στο 6μηνο και αν..

Προχθες ειχα κατι σηκωμαρες, ειμαι και μονος αυτη την περιοδο, λεω θα παω μια βολτα απο Γιαννιτσων.
Βλεπω το ξανθο μαλλι και τις βυζαρες, στη διχαλα για φεβερ. Δεν πηγε καν το μυαλο μου, οτι ειναι τρανς. Φτανω, κι εκεινη την ωρα την φορτωνει αλλος. Φτου γμτ, δεν επαιζε κατι καλυτερο, γυριζω σπιτι. Σημερα ξανα κατεβαινω, περναω απ το ιδιο μερος, παλι μολις την φορτωσε κι αλλος... Λεω θα κανω καμια γυρα να περασει η ωρα και θα ξανα παω. Περναω μετα απο κανα μισαωρο, ειναι εκει και μιλαει με εναν συναγωνιστη. Σταματαω παρακατω, με ειχε παρει πρεφα κι ερχετε.

Εχει μια ψιλη και καυλωτικη φωνη, απο κοντα φαινετε οτι ειναι λιγο μεγαλη και οι φωτο στην αγγελια ειναι παλιες και την αδικουν, απο κοντα ειναι καλυτερη.
Ειναι καυλωτικη με τρελο αψεγαδιαστο κορμι και ωραιο προσωπο. Λεω παμε. Κρυβομαστε, ξεκιναει τον αγωνα(εγω ακομα δεν εχω παρει πρεφα τι παιζει...)
Πως βαζω χερι, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Εδω ειμαστε λεω.

Χωρις βιασυνες και πεντακαθαρη.
Απ οτι καταλαβα, της αρεσουν οι πιτσιρικαδες. Επειδη μικροδειχνω(ειμαι 29, αλλα ξυρισμενος-κουρεμενος), με ρωτουσε αν ειμαι φοιτητης ή φανταρος κι εδειχνε οτι ηταν δοτικη(οχι ξεπετα δλδ). Το μονο σιγουρο ειναι, οτι θα την ξανα προτιμησω!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21

Προχθες ειχα κατι σηκωμαρες, ειμαι και μονος αυτη την περιοδο, λεω θα παω μια βολτα απο Γιαννιτσων.
Βλεπω το ξανθο μαλλι και τις βυζαρες, στη διχαλα για φεβερ. Δεν πηγε καν το μυαλο μου, οτι ειναι τρανς. Φτανω, κι εκεινη την ωρα την φορτωνει αλλος. Φτου γμτ, δεν επαιζε κατι καλυτερο, γυριζω σπιτι. Σημερα ξανα κατεβαινω, περναω απ το ιδιο μερος, παλι μολις την φορτωσε κι αλλος... Λεω θα κανω καμια γυρα να περασει η ωρα και θα ξανα παω. Περναω μετα απο κανα μισαωρο, ειναι εκει και μιλαει με εναν συναγωνιστη. Σταματαω παρακατω, με ειχε παρει πρεφα κι ερχετε.

Εχει μια ψιλη και καυλωτικη φωνη, απο κοντα φαινετε οτι ειναι λιγο μεγαλη και οι φωτο στην αγγελια ειναι παλιες και την αδικουν, απο κοντα ειναι καλυτερη.
Ειναι καυλωτικη με τρελο αψεγαδιαστο κορμι και ωραιο προσωπο. Λεω παμε. Κρυβομαστε, ξεκιναει τον αγωνα(εγω ακομα δεν εχω παρει πρεφα τι παιζει...)

Απ οτι καταλαβα, της αρεσουν οι πιτσιρικαδες. Επειδη μικροδειχνω(ειμαι 29, αλλα ξυρισμενος-κουρεμενος), με ρωτουσε αν ειμαι φοιτητης ή φανταρος κι εδειχνε οτι ηταν δοτικη(οχι ξεπετα δλδ). Το μονο σιγουρο ειναι, οτι θα την ξανα προτιμησω!
η φιονα ειναι θεσσαλονικη??? πολυ καλα λογια εχω ακουσει πανω στο σεξ .. ποσο σου πηρε φιλε?? αυτοκινητο η σπιτι?? εχυσε??

evr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
11
Πόντοι
0

και εγω σκεφτομαι να παω με φιονα αξιζει ?? ειναι καθαρη η θα κολλησω τιποτα ?(πρωτη φορα)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Παιδιά προσοχή με την Φιόνα, της αρέσουν οι "ελεύθερες" συνερεύσεις

• Like
Αντιδράσεις: Babis_

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Παιδιά προσοχή με την Φιόνα, της αρέσουν οι "ελεύθερες" συνερεύσεις
ποια φιονα φιλος αυτη η ξανθια?? φιλε τι να σου πω μια φορα πηγα σπιτι της με γαμησε και εχυσε μεσα μου. ισχυει αυτο που λες! την λεω τι εκανες ρε ηλιθια??? πας καλα?? και μου δειξε ενα προσφατο πιστοποιητικο εξετασης για AIDS αρνητικο. μιλαμε τρελαθηκα ετσι?? ειναι επικινδυνη αυτη!!! μεγαλη προσοχη, ευτυχως εκανα εξετασεις και ειμουν καθαρος αλλα ποτε δεν ξερεις ...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
ποια φιονα φιλος αυτη η ξανθια?? φιλε τι να σου πω μια φορα πηγα σπιτι της με γαμησε και εχυσε μεσα μου. ισχυει αυτο που λες! την λεω τι εκανες ρε ηλιθια??? πας καλα?? και μου δειξε ενα προσφατο πιστοποιητικο εξετασης για AIDS αρνητικο. μιλαμε τρελαθηκα ετσι?? ειναι επικινδυνη αυτη!!! μεγαλη προσοχη, ευτυχως εκανα εξετασεις και ειμουν καθαρος αλλα ποτε δεν ξερεις ...
Δηλαδη σε πηδουσε ακα κ εχυσε μεσα σου;

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Γιατι ετσι οπως το γραψες στην αρχη.....ευτυχως ολα καλα.
ναι αλλα ρε φιλε επαγγελματιας υποτιθεται οτι ειναι... καμια φορα οι καποτες σπανε δλδ .. ασε δεν εχω ξαναφοβηθει τοσο πολυ στην ζωη μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom