batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
Αυτα μ τ τεστ ειναι μαλακιες δεν σ κανει τηποτα τ covid στη ιλικια των 10 εως κ 70 εαν δεν εχεις υποκημενα νοσηματα ..ελεως κοντεψαν ν μας τρελανουν
βάτραχε περιορίσου στο θέμα των τρανς κοριτσιών που κατέχεις βαθιά γνώση, και μην βγάζεις εύκολα και αυθαίρετα συμπεράσματα για τον covid...Αυτα μ τ τεστ ειναι μαλακιες δεν σ κανει τηποτα τ covid στη ιλικια των 10 εως κ 70 εαν δεν εχεις υποκημενα νοσηματα ..ελεως κοντεψαν ν μας τρελανουν
Σκέφτομαι να επισκεφτω την συγκεκριμένη έχει κανένας εμπειρία??EMΠΕΙΡΗ SHEMALE ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ SHEMALE .. .ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 20.00 EΩΣ 6.00 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ..........ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ .... ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΘΟΣ 99. ΜΕΣΗ 77 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 102 ΥΨΟΣ 1.76 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ...kanesex.com
Τις μαλακίες στη προκειμένη περίπτωση τις λες εσύ.Αυτα μ τ τεστ ειναι μαλακιες δεν σ κανει τηποτα τ covid στη ιλικια των 10 εως κ 70 εαν δεν εχεις υποκημενα νοσηματα ..ελεως κοντεψαν ν μας τρελανουν
Μοιαζει οντως πολυ με τη Yuli. Βεβαια στις φωτογραφιες η Leona δεν εχει τατουαζ. Μπορει να ειναι φωτοσοπ ή παλιοτερες φωτογραφιες. Γιατι αν το τηλεφωνο ειναι ιδιο με Yuli, μπορει να ειναι το ιδιο ατομο, ισως δουλευοντας ανεξαρτητα. Ισως. Παντως η Leona δειχνει δυνατη επιλογη.Μάλλον η yuli είναι ,το τηλέφωνο είναι αυτό που υπήρχε στην αγγελία της παλιότερα και το περιέργο είναι ότι πουθενά δεν υπάρχουν στοιχεία της ,τέτοιο κομμάτι και να μην υπαρχει ίχνος πληροφορίας, δύσκολο
Μερακλης, μ αρεσεις! Για Αμαντα εχω διαβασει οτι χυνει αρκετα. Η Ρια μου ειχε πει χυνει αν φτιαχτει, αλλα προτιμαει παθητικο ρολο. Δεν τις εχω δοκιμασει. Η Ιωαννα επισης ειναι μια επιλογη, ομορφουλα, χυνει κ εχει καλα προσοντα, αλλα ισως πιο ασταθης στην αποδοση.ευχαριστω φιλος!! ειναι ενεργητικη αυτη η ρια η μονο παθητικη?? ψαχνω ΜΟΝΟ για ενεργητικες και να χυνουν αρκετα!!
Καλησπέρα, όπως τα λέει ο γιατρός από πάνω, η Ρία συνήθως χύνει στο γαμήσι, ξεκάθαρα η επιλογή σου στη φτωχομάνα είναι η Αμάντα!Μερακλης, μ αρεσεις! Για Αμαντα εχω διαβασει οτι χυνει αρκετα. Η Ρια μου ειχε πει χυνει αν φτιαχτει, αλλα προτιμαει παθητικο ρολο. Δεν τις εχω δοκιμασει. Η Ιωαννα επισης ειναι μια επιλογη, ομορφουλα, χυνει κ εχει καλα προσοντα, αλλα ισως πιο ασταθης στην αποδοση.
Αυτή εδώ είναι στην παρέα με τα κοκορέτσια;
Έρικα μία παιχνιδιάρα για όλα τα γούστα
Καλησπέρα τρέλα μωρά είμαι η Έρικα μία παιχνιδιάρα για όλα τα γούστα Έλα να μου το ρουφήξεις για να νιώθεις κάθε καύλα μου για αυτό μη διστάσεις6940838321 για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμέναkanesex.com
Λογικά είναι η γιουλη ,γιατί σαν Γιουλη έχει εξαφανιστεί από παντού,τώρα γιατί ενώ είχε τέτοιο καλό όνομα στην Ελλάδα κάνει τέτοια κασκαντεριά ,αφήνει ερωτήματα,για τα τατουάζ το σκέφτηκα και εγώ αλλά όλα σβήνουν με καλό φωτοσοπ,πάντως ακόμα και οι στάσεις στη φωτογράφιση αλλά και σε κάποιες φωτό στο πρόσωπο (κυρίως αυτή με το κίτρινο μαγιό) δείχνει Γιουλη......μόνο κάποιος που πήγε θα μας λύσει την απορίαΜοιαζει οντως πολυ με τη Yuli. Βεβαια στις φωτογραφιες η Leona δεν εχει τατουαζ. Μπορει να ειναι φωτοσοπ ή παλιοτερες φωτογραφιες. Γιατι αν το τηλεφωνο ειναι ιδιο με Yuli, μπορει να ειναι το ιδιο ατομο, ισως δουλευοντας ανεξαρτητα. Ισως. Παντως η Leona δειχνει δυνατη επιλογη.
Και πιθανότατα το γνωστό γραφείο με έδρα το Π. Φάληρο, χρησιμοποιεί και τον ίδιο φωτοσοπά....με μια γρηγορη ερευνα ειδα οτι τις φερνει το ιδιο πρακτορειο η οι ιδιοι ανθρωποι... μενει στο σπιτι που εμενε η yuli χρησιμοποιει το νουμερο που χρησιμοποιουσε η yuli ( και το ιδιο νουμερο το εχουν χρησιμοποιησει πανω απο 10 τρανς ερχομενες στην θεσσαλονικη ) οι φωτογραφιες μου θυμιζουν και lisa boom οχι μονο yuli
Συναγωνιστή αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό! Μερικές παράμετροι, είσαι συχνός πελάτης, Κοβιντ, εμφάνιση σου κ.ο.κΦιλάνε κανονικά και οι τρεις ή απλά στήνονται;
Φίλε μου, δεν έχω πάει μαζί της, αλλά φαντάζομαι δεν έχει Σάο Πάολο στην Τουρκία, Βραζιλιάνα είναι.Η Aline diniz πρωτη φορα απο Τουρκια νομιζω στην πολη μας
δεν φανταζομαι να εχει κανεις εμπειρια?
οι κριτικες ειναι πριν 11 χρονια... το τωρα ειναι το θεμα...Φίλε μου, δεν έχω πάει μαζί της, αλλά φαντάζομαι δεν έχει Σάο Πάολο στην Τουρκία, Βραζιλιάνα είναι.
Κριτικές, πάντως, υπάρχουν εδώ: https://www.bourdela.com/transexual/aline-diniz
(δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται Ελλάδα, έχει έρθει πολλές)
και εδώ: https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=2308&lan=en.
Επίσης, βίντεό της, μπορείς να δεις εδώ: https://www.ashemaletube.com/model/aline-diniz-3583/.