Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω εχω την εξης περιεργεια.Τοσα ατομα πανε με βραζιλιανεςκαι οτι αλλο ερθει ..Ενας χρστιανος που δινει100-150 ευρω δεν βρισκεται να τις πει οτι το γαμημενο το google translate ειναι για τον πουτσο καβαλα και οτι μεταφραζει οτι ναναι και φαινονται ασυναρτισιες;;;;Δεν βαριεσαι παμε παρακατω..να κλαις και να γελας ειναι.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Εγω εχω την εξης περιεργεια.Τοσα ατομα πανε με βραζιλιανεςκαι οτι αλλο ερθει ..Ενας χρστιανος που δινει100-150 ευρω δεν βρισκεται να τις πει οτι το γαμημενο το google translate ειναι για τον πουτσο καβαλα και οτι μεταφραζει οτι ναναι και φαινονται ασυναρτισιες;;;;Δεν βαριεσαι παμε παρακατω..να κλαις και να γελας ειναι.

Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη, αλλά οι περισσότερες λατίνες που βάζουν στο kanesex, δεν είναι βραζιλιάνες, είναι κουβανές οι περισσότερες (και 1-2 κολομβιανές), και δεν παίρνουν εξ όσων γνωρίζω 100-150, παίρνουν περίπου όσο και οι Ελληνίδες. Κατά τα λοιπά, ναι, θα μπορούσαν να βάλουν κάποιον να τους μεταφράσει το κείμενο της αγγελίας τους από τα ισπανικά. Δεν μπορεί κάποιος θα βρισκόταν.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Μία στιγμή καταλαβαίνω γιατί γελώ, για να μη κλαίω! Το google translator προχώρησε παραπέρα, δεν γνωρίζει γραμματική, αρσενικό θηλυκό, όλα το ίδιο.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Η κυρία αυτή έχει να έρθει καιρό στην πόλη μας ή κανω λάθος?
Γνώμες έχουμε??
Σοφια...Ητανε το πρωτο μου κολλημα με τρανς...Θυμαμαι μεσα σε 2 εβδομαδες ειχα παει 5 φορες μαζι της.Ψηλη εντυπωσιακη ...ΑΛΛΛΑ...μιλαμε για την εποχη 2005.
Πολυ καληστο παθητικο και μονιμα σηκωμενο υδραυλικο.
Εσυ που διαβαζεις τωρα κοιταξε πιο πανω στην ημερομηνια 2005.
Ενω εχει ερθει πολλες φορες θεσσαλονικη δεν πηγα μαζι της διοτι ειχα αριστες εντυπωσεις και δεν ηθελα θεωρητικα να χαλασουν.
Οι φωτο τις ειναι παλιες...αρκετα παλιες.Το ποσο μπορει να επηρεασει την αποδοση μιας τρανς μετα απο 15 χρονια ειναι αγνωστο και σηκωνει συζητηση.
Η λογικη λεει πως αν παει καποιος μαζι της θα περασει καλυτερα ως ενεργητικος παρα ως παθητικος.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Σοφια...Ητανε το πρωτο μου κολλημα με τρανς...Θυμαμαι μεσα σε 2 εβδομαδες ειχα παει 5 φορες μαζι της.Ψηλη εντυπωσιακη ...ΑΛΛΛΑ...μιλαμε για την εποχη 2005.
Πολυ καληστο παθητικο και μονιμα σηκωμενο υδραυλικο.
Εσυ που διαβαζεις τωρα κοιταξε πιο πανω στην ημερομηνια 2005.
Ενω εχει ερθει πολλες φορες θεσσαλονικη δεν πηγα μαζι της διοτι ειχα αριστες εντυπωσεις και δεν ηθελα θεωρητικα να χαλασουν.
Οι φωτο τις ειναι παλιες...αρκετα παλιες.Το ποσο μπορει να επηρεασει την αποδοση μιας τρανς μετα απο 15 χρονια ειναι αγνωστο και σηκωνει συζητηση.
Η λογικη λεει πως αν παει καποιος μαζι της θα περασει καλυτερα ως ενεργητικος παρα ως παθητικος.

Έχεις καλά γούστα, κουμπάρε!!!

Koiken

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες αύριο έρχομαι Θεσσαλονίκη για σκ ποιες ενεργειακές υπαρχουν να προτείνει κανεις

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Η Σοφία η αλλιώς Αντιγόνη ένα φεγγάρι μια κούκλα πραγματική ιδιαίτερα στην εποχή που αναφέρει ο λάγνος. Την βλέπεις και μόνο ενεργητικό σκέφτεσαι...πολύ προσεγμένη με μυαλό γκόμενας πραγματικά αλλά και μυαλό ξυράφι γενικά...αν πάει κάποιος κι εγώ θα ήθελα να μάθω σε τι κατάσταση είναι πλέον μετά από τόσα χρόνια

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Καλημερα ρε καρντασακια,επειδη θα ειμαι για ενα διαστημα θεσσαλονικη ποιες τρανς θα μου προτεινατε?

them

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
77
Πόντοι
0

Nikol

Μέλος