dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
Τι θα γίνει θα μας καθαρίσουν κιόλας;
τα μάτια μας πονάνε σίγουρα...
Τι θα γίνει θα μας καθαρίσουν κιόλας;
Εγω εχω την εξης περιεργεια.Τοσα ατομα πανε με βραζιλιανεςκαι οτι αλλο ερθει ..Ενας χρστιανος που δινει100-150 ευρω δεν βρισκεται να τις πει οτι το γαμημενο το google translate ειναι για τον πουτσο καβαλα και οτι μεταφραζει οτι ναναι και φαινονται ασυναρτισιες;;;;Δεν βαριεσαι παμε παρακατω..να κλαις και να γελας ειναι.Τι θα γίνει θα μας καθαρίσουν κιόλας;
Εγω εχω την εξης περιεργεια.Τοσα ατομα πανε με βραζιλιανεςκαι οτι αλλο ερθει ..Ενας χρστιανος που δινει100-150 ευρω δεν βρισκεται να τις πει οτι το γαμημενο το google translate ειναι για τον πουτσο καβαλα και οτι μεταφραζει οτι ναναι και φαινονται ασυναρτισιες;;;;Δεν βαριεσαι παμε παρακατω..να κλαις και να γελας ειναι.
μάλλον εννοουσε θα τους πεθάνει στο γαμησιΤι θα γίνει θα μας καθαρίσουν κιόλας;
Το μόνο που κατάφερε ήταν να πεθάνουμε στο γέλιο!μάλλον εννοουσε θα τους πεθάνει στο γαμησι
Εγω εχω την εξης περιεργεια.Τοσα ατομα πανε με βραζιλιανεςκαι οτι αλλο ερθει ..Ενας χρστιανος που δινει100-150 ευρω δεν βρισκεται να τις πει οτι το γαμημενο το google translate ειναι για τον πουτσο καβαλα και οτι μεταφραζει οτι ναναι και φαινονται ασυναρτισιες;;;;Δεν βαριεσαι παμε παρακατω..να κλαις και να γελας ειναι.
Η κυρία αυτή έχει να έρθει καιρό στην πόλη μας ή κανω λάθος?
Γνώμες έχουμε??
και ομως ειναι ,οκ εχει καποια χρονια αλλα ετσι ειναιΑν αυτές είναι πραγματικές φωτογραφίες, εγώ είμαι ο όσιος πατάπιος.
Σοφια...Ητανε το πρωτο μου κολλημα με τρανς...Θυμαμαι μεσα σε 2 εβδομαδες ειχα παει 5 φορες μαζι της.Ψηλη εντυπωσιακη ...ΑΛΛΛΑ...μιλαμε για την εποχη 2005.
Η κυρία αυτή έχει να έρθει καιρό στην πόλη μας ή κανω λάθος?
Γνώμες έχουμε??
Σοφια...Ητανε το πρωτο μου κολλημα με τρανς...Θυμαμαι μεσα σε 2 εβδομαδες ειχα παει 5 φορες μαζι της.Ψηλη εντυπωσιακη ...ΑΛΛΛΑ...μιλαμε για την εποχη 2005.
Πολυ καληστο παθητικο και μονιμα σηκωμενο υδραυλικο.
Εσυ που διαβαζεις τωρα κοιταξε πιο πανω στην ημερομηνια 2005.
Ενω εχει ερθει πολλες φορες θεσσαλονικη δεν πηγα μαζι της διοτι ειχα αριστες εντυπωσεις και δεν ηθελα θεωρητικα να χαλασουν.
Οι φωτο τις ειναι παλιες...αρκετα παλιες.Το ποσο μπορει να επηρεασει την αποδοση μιας τρανς μετα απο 15 χρονια ειναι αγνωστο και σηκωνει συζητηση.
Η λογικη λεει πως αν παει καποιος μαζι της θα περασει καλυτερα ως ενεργητικος παρα ως παθητικος.
Καλησπερα φρενς!
Τι εχουμε εδω?
καποιος φίλος??
Καλώς την10/7 για δυο. Μέρες Θεσσαλονίκη