Προς ενημερωση και προστασια των υπολοιπων μελων που ισως δε γνωριζουν καλα και την περιοχη,θα γραψω κατι που μου εκανε εντυπωση χθες τη νυχτα...
Εχουν αναφερθει τον τελευταιο καιρο καποια κρος,μαλλον Βουλγαρικης καταγωγης και μαλλον λιγο γυφτακια που κανουν πιατσα στο τριγωνο Βουτυρα-Σαπφους-Κυριλου.Ειναι γυρω στα 5 αν δε κανω λαθος και κινουνται σ'αυτους τους τρεις δρομους ειτε σαν παρεα ειτε μεμονομενα.
Επισης στην Οδο Κυριλου αραια και που εμφανιζονται και γυναικες και μαλιστα η ξανθια μιλφ με το μπλε αμαξι ειναι και μονιμα εκει.
Που θελω να καταληξω ομως?
Χθες τη νυχτα κανοντας μια γυρα στις πιατσες οταν περασα απο Κυριλου ειδα μια εικονα που δεν ειχα ξαναδει.Πανω απο 10 Πακιστανοι σε ολο το δρομο και μαλιστα τη στιγμη που περνουσα ξεπεταχτηκαν και μερικοι ακομα απο το γιαπι που ειναι στο αριστερο μας χερι και κοιτουσαν πολυ περιεργα,ο ενας μαλιστα απο αυτους στεκοταν σχεδον στη μεση του δρομου και χρειαστηκε να κοψω και προς δεξια για να περασω ανετα.
Εγω επειδη δεν ειμαι και τοσο προοδευτικος ας πουμε και δεν καταλαβαινω τα οφέλη αυτης της πολυπολιτισμικότητας και λαμβανοντας υποψιν οτι αυτοι πλεον σφαζονται μεταξυ τους μερα μεσημερι στην Αριστοτελους,θα ελεγα οτι οσοι κινειστε σ'αυτο το τριγωνο ή εχετε σκοπο να κανετε και μια σταση εκει στην καβατζα της οδους Σαπφους στα δεξια δηλαδη στην αλανα,καλο θα ειναι να το σκεφτειτε λιγο παραπανω πλεον γιατι η γειτονια εχει αλλαξει.
Σε βλεπουν φορτωνεις,αρα εχεις λεφτα πανω σου και πας στην καβατζα μες στα σκοταδια...και αυτοι ξεπεταγονται 10 μεσα απο το γιαπι σε κανουν φυλλο φτερο σε ενα λεπτο και γεια σας....Ισως να ακουγονται λιγο υπερβολικα αυτα ομως η χθεσινη εικονα που περιγραφω ηταν ας πουμε λιγο διαφορετικη εως και επικινδυνη