Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλησπερα σας...7 και πλεον χρονια στο σαιτ κανενας δεν εχει αμφισβητησει την εγκυροτητα τον γραφομενων μου.Γνωριζω πολυ καλα πως πολλες φορες αυτα που γραφω ενοχλουν αλλα τι να κανουμε;;;η αληθεια συνηθως ενοχλει.Οτι φτασανε σε σημειο να σβησουνε ποστ μου κατι σημαινει.
Εγω αυτο το σβησιμο του ποσταρισματος το βλεπω ως παρασημο.Γι αυτο και το πηρα εντελως χαλαρα.
Για ολους και για ολα υπαρχει παντοτε και καποια αντιδραση...
Την δικη μου αντιδραση δεν την ειδατε ακομα...
θα επανελθω...

Άσε τα θα επανέλθω και γράψε ότι θέλεις να πεις.
Και γρήγορα γιατί έχουμε και δουλειές.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Χθες το βραδυ με πτηση της blue air ηρθα ελλαδα...απο χθες το βραδυ ειμαι θεσσαλονικη.Καλημερα σας καλως σας βρηκα...αλλαξα την ημερομηνια της αδειας μου και θα τα λεμε απο ελλαδα.Δευτερα βραδυ επιστρεφω στην Κυπρο.
Αντε να μαζευονται τα αλανια του φορουμ...εχουμε να αναλυσουμε πολλα πραγματα.Θα υπαρχξει ενημερωση για τα ταικταινομενα. :heavymetalbig:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Χθες το βραδυ με πτηση της blue air ηρθα ελλαδα...απο χθες το βραδυ ειμαι θεσσαλονικη.Καλημερα σας καλως σας βρηκα...αλλαξα την ημερομηνια της αδειας μου και θα τα λεμε απο ελλαδα.Δευτερα βραδυ επιστρεφω στην Κυπρο.
Αντε να μαζευονται τα αλανια του φορουμ...εχουμε να αναλυσουμε πολλα πραγματα.Θα υπαρχξει ενημερωση για τα ταικταινομενα. :heavymetalbig:
αντε μας έψησες το ψάρι στα χείλη... τελείωνε :P

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
στο μέρος που βγαίνει η Φιόνα( btw που χάθηκε αυτή?),μπροστά στην στάση είναι πολλές φορές μια trans ηλικιομένη. Ξέρουμε τί παίζει με την περίπτωσή της? Έχει μαζί της πάντα μια ομάδα απο σκυλιά. Τί φάση? τις έχει μιλήσει ποτέ κανείς?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Προς ενημερωση και προστασια των υπολοιπων μελων που ισως δε γνωριζουν καλα και την περιοχη,θα γραψω κατι που μου εκανε εντυπωση χθες τη νυχτα...

Εχουν αναφερθει τον τελευταιο καιρο καποια κρος,μαλλον Βουλγαρικης καταγωγης και μαλλον λιγο γυφτακια που κανουν πιατσα στο τριγωνο Βουτυρα-Σαπφους-Κυριλου.Ειναι γυρω στα 5 αν δε κανω λαθος και κινουνται σ'αυτους τους τρεις δρομους ειτε σαν παρεα ειτε μεμονομενα.
Επισης στην Οδο Κυριλου αραια και που εμφανιζονται και γυναικες και μαλιστα η ξανθια μιλφ με το μπλε αμαξι ειναι και μονιμα εκει.
Που θελω να καταληξω ομως?

Χθες τη νυχτα κανοντας μια γυρα στις πιατσες οταν περασα απο Κυριλου ειδα μια εικονα που δεν ειχα ξαναδει.Πανω απο 10 Πακιστανοι σε ολο το δρομο και μαλιστα τη στιγμη που περνουσα ξεπεταχτηκαν και μερικοι ακομα απο το γιαπι που ειναι στο αριστερο μας χερι και κοιτουσαν πολυ περιεργα,ο ενας μαλιστα απο αυτους στεκοταν σχεδον στη μεση του δρομου και χρειαστηκε να κοψω και προς δεξια για να περασω ανετα.
Εγω επειδη δεν ειμαι και τοσο προοδευτικος ας πουμε και δεν καταλαβαινω τα οφέλη αυτης της πολυπολιτισμικότητας και λαμβανοντας υποψιν οτι αυτοι πλεον σφαζονται μεταξυ τους μερα μεσημερι στην Αριστοτελους,θα ελεγα οτι οσοι κινειστε σ'αυτο το τριγωνο ή εχετε σκοπο να κανετε και μια σταση εκει στην καβατζα της οδους Σαπφους στα δεξια δηλαδη στην αλανα,καλο θα ειναι να το σκεφτειτε λιγο παραπανω πλεον γιατι η γειτονια εχει αλλαξει.

Σε βλεπουν φορτωνεις,αρα εχεις λεφτα πανω σου και πας στην καβατζα μες στα σκοταδια...και αυτοι ξεπεταγονται 10 μεσα απο το γιαπι σε κανουν φυλλο φτερο σε ενα λεπτο και γεια σας....Ισως να ακουγονται λιγο υπερβολικα αυτα ομως η χθεσινη εικονα που περιγραφω ηταν ας πουμε λιγο διαφορετικη εως και επικινδυνη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Σωστα μιλας...Θελει προσοχη..
Οσο περναει ο καιρος και ξεψαρωνουν..θα αποθρασυνθουν..

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
τους ειδα και γω καμια 5 ατομα δεξια αριστερα απλα αραζαν και περιμεναν εκει μες τα σκοταδια...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Προς ενημερωση και προστασια των υπολοιπων μελων που ισως δε γνωριζουν καλα και την περιοχη,θα γραψω κατι που μου εκανε εντυπωση χθες τη νυχτα...

Εχουν αναφερθει τον τελευταιο καιρο καποια κρος,μαλλον Βουλγαρικης καταγωγης και μαλλον λιγο γυφτακια που κανουν πιατσα στο τριγωνο Βουτυρα-Σαπφους-Κυριλου.Ειναι γυρω στα 5 αν δε κανω λαθος και κινουνται σ'αυτους τους τρεις δρομους ειτε σαν παρεα ειτε μεμονομενα.
Επισης στην Οδο Κυριλου αραια και που εμφανιζονται και γυναικες και μαλιστα η ξανθια μιλφ με το μπλε αμαξι ειναι και μονιμα εκει.
Που θελω να καταληξω ομως?

Χθες τη νυχτα κανοντας μια γυρα στις πιατσες οταν περασα απο Κυριλου ειδα μια εικονα που δεν ειχα ξαναδει.Πανω απο 10 Πακιστανοι σε ολο το δρομο και μαλιστα τη στιγμη που περνουσα ξεπεταχτηκαν και μερικοι ακομα απο το γιαπι που ειναι στο αριστερο μας χερι και κοιτουσαν πολυ περιεργα,ο ενας μαλιστα απο αυτους στεκοταν σχεδον στη μεση του δρομου και χρειαστηκε να κοψω και προς δεξια για να περασω ανετα.
Εγω επειδη δεν ειμαι και τοσο προοδευτικος ας πουμε και δεν καταλαβαινω τα οφέλη αυτης της πολυπολιτισμικότητας και λαμβανοντας υποψιν οτι αυτοι πλεον σφαζονται μεταξυ τους μερα μεσημερι στην Αριστοτελους,θα ελεγα οτι οσοι κινειστε σ'αυτο το τριγωνο ή εχετε σκοπο να κανετε και μια σταση εκει στην καβατζα της οδους Σαπφους στα δεξια δηλαδη στην αλανα,καλο θα ειναι να το σκεφτειτε λιγο παραπανω πλεον γιατι η γειτονια εχει αλλαξει.

Σε βλεπουν φορτωνεις,αρα εχεις λεφτα πανω σου και πας στην καβατζα μες στα σκοταδια...και αυτοι ξεπεταγονται 10 μεσα απο το γιαπι σε κανουν φυλλο φτερο σε ενα λεπτο και γεια σας....Ισως να ακουγονται λιγο υπερβολικα αυτα ομως η χθεσινη εικονα που περιγραφω ηταν ας πουμε λιγο διαφορετικη εως και επικινδυνη
οσο υπαρχει κοσμος που συντηρει αυτες τις κρος,μαλλον Βουλγαρικης καταγωγης οπωσ ειπες και πηγαινει μαζι τους ολο και θα πολαπλασιαζονται τα ατομα που θα ειναι γυρω τους νταβατζιδες κτλ πεινασμενοι επι της ουσιας εσεις που ειστε πελατες συντηρειτε αυτη τη κατασταση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οσο υπαρχει κοσμος που συντηρει αυτες τις κρος,μαλλον Βουλγαρικης καταγωγης οπωσ ειπες και πηγαινει μαζι τους ολο και θα πολαπλασιαζονται τα ατομα που θα ειναι γυρω τους νταβατζιδες κτλ πεινασμενοι επι της ουσιας εσεις που ειστε πελατες συντηρειτε αυτη τη κατασταση
Συμφωνω σ'αυτο που λες αλλα βλεπεις κατω εχει μαζευτει η σαρα και η μαρα και φυσικα αυτο που γραφω αφορα και τη δικη σας ασφαλεια που ειστε μονιμες τοσα χρονια κατω...
Πες οτι εσυ πας σε μια καβατζα εκει κοντα....σε βλεπουν μια φορα...σε βλεπουν δευτερη...σε βλεπουν πεντε φορες μες τη νυχτα.Το λιγο λιγο εχεις πανω σου 150 ευρω δηλαδη

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Μαλλον δεν καταλαβες..
Και πριν που δεν υπηρχαν αυτες,εκει αραζανε αυτοι..

Και πιο περα βλεπεις πακια,δεν ειναι τα βουλγαρακια το προβλημα..

Μην το βλεπεις ανταγωνιστικα..

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Μαλλον δεν καταλαβες..
Και πριν που δεν υπηρχαν αυτες,εκει αραζανε αυτοι..

Και πιο περα βλεπεις πακια,δεν ειναι τα βουλγαρακια το προβλημα..

Μην το βλεπεις ανταγωνιστικα..
καθολου ανταγωνιστικα δεν το βλεπω απλα για να ειναι στο δρομο ολοι αυτοι καποιο λογο θα εχουν αυτο προσπαθω να πω ανταγωνισμος με τρανς του 10ευρου δεν υπαρχει πιστεψε με

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Συμφωνω σ'αυτο που λες αλλα βλεπεις κατω εχει μαζευτει η σαρα και η μαρα και φυσικα αυτο που γραφω αφορα και τη δικη σας ασφαλεια που ειστε μονιμες τοσα χρονια κατω...
Πες οτι εσυ πας σε μια καβατζα εκει κοντα....σε βλεπουν μια φορα...σε βλεπουν δευτερη...σε βλεπουν πεντε φορες μες τη νυχτα.Το λιγο λιγο εχεις πανω σου 150 ευρω δηλαδη
εχω σταματησει χρονια να πηγαινω σε καβατζες μιας και εργαζομαι μονο στο χωρο μου εδω και πολλα χρονια αλλα για καποιες αλλες ειναι επικινδυνα συμφωνω αλλα και παλι παντα στο δρομο ηταν αγρια τα πραγματα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
καθολου ανταγωνιστικα δεν το βλεπω απλα για να ειναι στο δρομο ολοι αυτοι καποιο λογο θα εχουν αυτο προσπαθω να πω ανταγωνισμος με τρανς του 10ευρου δεν υπαρχει πιστεψε με
Ο λογος ειναι οτι εκει κοντα μενουν...σε γιαπια,εγκαταλελειμενα σπιτια κλπ..
Δεν ειναι εκει επειδη ειναι τα κροσακια..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εχω σταματησει χρονια να πηγαινω σε καβατζες μιας και εργαζομαι μονο στο χωρο μου εδω και πολλα χρονια αλλα για καποιες αλλες ειναι επικινδυνα συμφωνω αλλα και παλι παντα στο δρομο ηταν αγρια τα πραγματα
Καλα κανεις εχει αλλοιωθει πολυ η εικονα της πιατσας και δυστυχως αν πιασουν μονιμα ποστα αυτοι οι βρωμιαρηδες κατω αυτο θα χειροτερευει...

Και φυσικα πρεπει να πω για οσους δε γνωριζουν και εφοσον εχεις ξεκοψει απο την πιατσα οτι υπηρξες το απολυτο fashion icon της πιατσας και το ειχα γραψει και παλιοτερα αυτο.Παντα καλοντυμενη,παντα με ωραια μαλλια,με ωραιες φουστες και φυσικα οι γοβες σου εκλεβαν την παρασταση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ο λογος ειναι οτι εκει κοντα μενουν...σε γιαπια,εγκαταλελειμενα σπιτια κλπ..
Δεν ειναι εκει επειδη ειναι τα κροσακια..
κι ομως νομιζω οτι τα γυφτοκροσακια εχουν καποιους απο αυτους για προστασια,πολλες φορες καθονται μαζι και φαινεται οτι υπαρχει οικειοτητα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Καλα κανεις εχει αλλοιωθει πολυ η εικονα της πιατσας και δυστυχως αν πιασουν μονιμα ποστα αυτοι οι βρωμιαρηδες κατω αυτο θα χειροτερευει...

Και φυσικα πρεπει να πω για οσους δε γνωριζουν και εφοσον εχεις ξεκοψει απο την πιατσα οτι υπηρξες το απολυτο fashion icon της πιατσας και το ειχα γραψει και παλιοτερα αυτο.Παντα καλοντυμενη,παντα με ωραια μαλλια,με ωραιες φουστες και φυσικα οι γοβες σου εκλεβαν την παρασταση
ευχαριστω για τα καλα σου λογια δεν αξιζει τον κοπο πια να ξοδευω μια περιουσια σε ρουχα παπουτσια κτλ και να ερχεταιη αλλη 3 δρομους πιο κατω και να ζηταει 10 και 20 ευρω με το κινεζικο φορεμα και την πλαστικη τζαμπο περουκα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
κι ομως νομιζω οτι τα γυφτοκροσακια εχουν καποιους απο αυτους για προστασια,πολλες φορες καθονται μαζι και φαινεται οτι υπαρχει οικειοτητα
Εγω Αλ,βουλγαρογυφτους εχω δει για παρεες κλπ..
Σιγα μην συστησανε και εγκληματικη =οργανωση τα πακια?
Ακομα,τουλαχιστον..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν σε πιστευω.

δεν παω ταβερνα ή ακριβο εστιατοριο γιατι μπορω να φαω με 1-2 ευρω φτηνο φαγητο δρομου.

ομοιως αν ερθουν πχ κινεζουλες με 5-10 ευρω

δεν θα πληρωνω να γαμησω με 30-50 ευρω ρουμανες και ρωσιδες.

στην Αθήνα που γαμουσα με 20 ευρω για ποιο λογο να πληρωσω 200 ευρω ένα εσκορτ με τις ιδιες ουσιαστικα για μενα υπηρεσίες.

αν εχεις 5 πελατες που ειναι ερωτευμενοι μαζι σου οκ, οι αλλοι 50 ομως θα παν στα φτηνα.

νομος της αγορας προσφορα και ζητηση, ανταγωνισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom