Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Επειδή χρωστάω και τα χρωστούμενά μου τα πληρώνω θα δώσω 3 ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη μας. Ζω στο εξωτερικό, μπαίνω στο φόρουμ κυρίως όταν είμαι Ελλάδα και όταν είμαι στις καύλες μου φυσικά.
Είμαι αντρας καθαρός, ευγενικός, περιποιημένος, παντρεμένος, οπότε κατά βάσιν οι γυναίκες και οι τρανς που συνευρίσκομαι έιναι θετικά προδιατεθειμένες (νομίζω).
Το λοιπόν: Ιωάννα: Πανέμορφη. Τη βρήκα στο τς14 πριν κάνα χρόνο στις 2 το πρωί, ζήτησα ευγενικά την παρέα της και μου την παρείχε. Ψωλάρα (γύρω στους 17 πόντους), μυρωδάτη, καθαρή, όμορφη κοπέλα. Είμαι συνηθισμένος και σε μεγαλύτερα εργαλεία διότι από καιρού εις καιρόν δοκιμάζω και καμία domina (στα εξωτερικά, μιας και η Θεσσαλονίκη δεν έχει τίποτα, αλλά με ικανοποίησε. Με πήδηξε κάνα μισάωρο και το ευχαριστήθηκα. Δεν ήθελα να την πάρω εγώ είχα ήδη χύσει όπως και η Ιωάννα. Ευγενικότατη, άτριχη, όπως αρμόζει στον όρο τρανς. Δε φιλάει γι' αυτό...Βαθμός 9. Θα την ξαναεπισκεφθώ.
Έλενα sunrise: Πάνω από μία ώρα στο χώρο της. Ενεργοπαθητικό πρόγραμμα. Στις λεπτομέρειες τώρα. Καθαρή, μυρωδάτη, άτριχη. Πούτσα κοντή και χοντρή, θα την ήθελα μακρύτερη (γύρω στα 14cm). Γαμάει και φιλάει με πάθος, η χημεία ανάμεσά μας ήταν καλή και περάσαμε καλά. Μετά που με έχυσε άπληστα την πήρα κι εγώ. Καθαρό κωλάκι, στενό. Έχει 2-3 κιλάκια παραπάνω (και μιλάω με ακρίβεια) αλλά δε στεκόμαστε σε λεπτομέρειες. Καλό dirty talking. Τιμές λίγο τσιμπιμένες για περίοδο οικονομικής κρίσης, αλλά εμένα δε με απασχολεί. σε περίοδο μεγάλης κάβλας θα την ψάξω. Βαθμός: 8.
Ισαβέλλα: Δεν ήταν φρεσκοξυρισμένη, αλλά μύριζε ωραία. Είναι άντρας που βάφεται. Ψωλή 16/17cm. Σκληρή. Την ήθελα ενεργητική, αλλά μετά που είδε το 19 εκατοστά, χοντρό πούτσο μου ήθελε να γαμηθεί και το έκανε καλά. Στενή και πρόθυμη, αντέχει το σφυροκόπημα. Στα αρνητικά το γεγονός ότι γύρευε διαρκώς το ακάποτο. Δεν της έκανα τη χάρη, έχω και οικογένεια. Βαθμός 5-6. Δεν θα ξαναπάω.
Ελπίζω να βοήθησα. Αν οι λέξεις που χρησιμοποίησα είναι λίγο βάρβαρες λυπάμαι.