Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ετσι οπως τα λες. Πολυ τουπε για το τιποτα,μεγαλωσε κι αυτη πια! Μια φορα συνευρεθη μαζι της εις το παρελθον και μου εμεινε στο μυαλο μου ως μια μετριοτητα για να μην πω ψυχροτητα αλλα εχει κωλαρα παντως!
Kοιταξε....αρκετες τρανς που ειναι στον χωρο και εχουν γραψει ιστορια καλο ειναι καποια στιγμη να τις παιρνεις για την εμπειρια και για το παλμαρε σου. :hi:

them

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
77
Πόντοι
0
Για Evelina γνωρίζουμε κάτι; Δεν την έχω ξαναδει σε αγγελία

them

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
77
Πόντοι
0
Btw, μέλος από παλιαααα, δεν έχω γράψει ποτέ ως τώρα, παρακολουθώ και έχω βρει πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Αξίζει ένα ευχαριστώ σε πολλούς εδώ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Η γνωστη ελενα...κοιταξε στις φωτο ειναι αυτο που βλεπεις...οπως και στα βιντεο της .Περισοτερο  γουσταρει να ειναι ενεργητικη.Δεν θα σου πει οχι αν την θελεις παθητικη.Αλλα αν περιμενεις gfe θα απογοητευτεις διοτι βγαζει υπερμετρο επαγγελματισμο στο κρεβατι.
Αν δεν ξερεις πως να το διαχειριστεις μαλλον θα απογοητευτεις.
να σαι καλα αδελφε
η γνωμη σου αξιοσεβαστη
ειδα αυτο το βιντεο με ιωαννα και κολλησα
αλλα μου πες οτι ειναι μονο για παθητικους
και ξενερωσα
δεν ξερω που να παω

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να σαι καλα αδελφε
η γνωμη σου αξιοσεβαστη
και ξενερωσα
δεν ξερω που να παω
Η ιωαννα ειναι μια κατηγορια μονη της.Αλλα δεν ειναι για gfe καταστασεις...την αληθεια λεμε.Το δυνατο της σημειο ειναι το ενεργητικο και καταεπεκταση το αυταρχικο...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
να σαι καλα αδελφε
η γνωμη σου αξιοσεβαστη
και ξενερωσα
δεν ξερω που να παω
ειναι κ γ ενεργητικους εγω τ λαχιστων δεν την ξεχνω ....

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
ειναι κ γ ενεργητικους εγω τ λαχιστων δεν την ξεχνω ....
Για ενεργητικους το κανει ψιλοαγγαρεια,ειχα βρεθει πριν κανα  χρονο μαζι της και οταν της ειπα να την γ αμησω με ρωτησε "πολυ ωρα?" και φανηκε οτι πονουσε. Ενταξει μετρια αποδοση αλλα οντως το κοριτσι εμφανισιακα ειναι σκετη τσοντα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Για ενεργητικους το κανει ψιλοαγγαρεια,ειχα βρεθει πριν κανα  χρονο μαζι της και οταν της ειπα να την γ αμησω με ρωτησε "πολυ ωρα?" και φανηκε οτι πονουσε. Ενταξει μετρια αποδοση αλλα οντως το κοριτσι εμφανισιακα ειναι σκετη τσοντα!

οχι κ μετρια μουτρο νουμερο 1 ειναι αθηνα θες ολοι παραμιλάν και στ ενεργητικο ειναι καλη αφου ειμαι μονο ενεργητικος κ  τ εχω παρει πολλες φόρες και δεν σταματισα ν πιγενω κατυ μ αρεσε ...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
επιβεβαιώνω και εγώ είχα ανάλογη εμπειρία

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
οχι κ μετρια μουτρο νουμερο 1 ειναι αθηνα θες ολοι παραμιλάν και στ ενεργητικο ειναι καλη αφου ειμαι μονο ενεργητικος κ  τ εχω παρει πολλες φόρες και δεν σταματισα ν πιγενω κατυ μ αρεσε ...
Που ξερω φιλε ισως να χεις δικιο..μπορει να πεσα σε λαθος μερα 'η οταν ειχε ερθει Λαρισα να κοιτουσε για ξεπετες και ευκολο χρημα. Αν με ξαναφερει ο δρομος  στην Θεσσαλονικη θα την ξαναδοκιμασω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Που ξερω φιλε ισως να χεις δικιο..μπορει να πεσα σε λαθος μερα 'η οταν ειχε ερθει Λαρισα να κοιτουσε για ξεπετες και ευκολο χρημα. Αν με ξαναφερει ο δρομος  στην Θεσσαλονικη θα την ξαναδοκιμασω.
για ξεπετες τ να σου πω δεν ξερω ......εχουν ακουστει διαφορα αλλα τελευτεα απο θες ακουω μονο θετικα και σε μενα μια χαρα εχει φερθει οποτε νομιζω οτι αμα σου αρεσει πρεπει να ξανα πας ....αν παλη η εμφανιση σ αφινει αδιάφορο τοτε υπαρχουν κ αλλες ....

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ειναι πανεμορφη ,για τα δικα μου γουστα αλλα απομακρη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
ειναι πανεμορφη ,για τα δικα μου γουστα αλλα απομακρη

ειναι απομακρη αφου μ εχει αφήσει εδω στ αθηνα τοσο καιρο μονο συμφωνω μαζι σου..Καταραμένε βορα

giannis4253

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
καινουργιος εδω και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Λια ή Ιωαννα? θα ηθελα η κοπελα να ειναι ενεργητικη. Ποιο ειναι το δυνατο σημειο της καθεμιας?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Επειδή χρωστάω και τα χρωστούμενά μου τα πληρώνω θα δώσω 3 ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη μας. Ζω στο εξωτερικό, μπαίνω στο φόρουμ κυρίως όταν είμαι Ελλάδα και όταν είμαι στις καύλες μου φυσικά.
Είμαι αντρας καθαρός, ευγενικός, περιποιημένος, παντρεμένος, οπότε κατά βάσιν οι γυναίκες και οι τρανς που συνευρίσκομαι έιναι θετικά προδιατεθειμένες (νομίζω).

Το λοιπόν: Ιωάννα: Πανέμορφη. Τη βρήκα στο τς14 πριν κάνα χρόνο στις 2 το πρωί, ζήτησα ευγενικά την παρέα της και μου την παρείχε. Ψωλάρα (γύρω στους 17 πόντους), μυρωδάτη, καθαρή, όμορφη κοπέλα. Είμαι συνηθισμένος και σε μεγαλύτερα εργαλεία διότι από καιρού εις καιρόν δοκιμάζω και καμία domina (στα εξωτερικά, μιας και η Θεσσαλονίκη δεν έχει τίποτα, αλλά με ικανοποίησε. Με πήδηξε κάνα μισάωρο και το ευχαριστήθηκα. Δεν ήθελα να την πάρω εγώ είχα ήδη χύσει όπως και η Ιωάννα. Ευγενικότατη, άτριχη, όπως αρμόζει στον όρο τρανς. Δε φιλάει γι' αυτό...Βαθμός 9. Θα την ξαναεπισκεφθώ.

Έλενα sunrise: Πάνω από μία ώρα στο χώρο της. Ενεργοπαθητικό πρόγραμμα. Στις λεπτομέρειες τώρα. Καθαρή, μυρωδάτη, άτριχη. Πούτσα κοντή και χοντρή, θα την ήθελα μακρύτερη (γύρω στα 14cm). Γαμάει και φιλάει με πάθος, η χημεία ανάμεσά μας ήταν καλή και περάσαμε καλά. Μετά που με έχυσε άπληστα την πήρα κι εγώ. Καθαρό κωλάκι, στενό. Έχει 2-3 κιλάκια παραπάνω (και μιλάω με ακρίβεια) αλλά δε στεκόμαστε σε λεπτομέρειες. Καλό dirty talking. Τιμές λίγο τσιμπιμένες για περίοδο οικονομικής κρίσης, αλλά εμένα δε με απασχολεί. σε περίοδο μεγάλης κάβλας θα την ψάξω. Βαθμός: 8.

Ισαβέλλα: Δεν ήταν φρεσκοξυρισμένη, αλλά μύριζε ωραία. Είναι άντρας που βάφεται. Ψωλή 16/17cm. Σκληρή. Την ήθελα ενεργητική, αλλά μετά που είδε το 19 εκατοστά, χοντρό πούτσο μου ήθελε να γαμηθεί και το έκανε καλά. Στενή και πρόθυμη, αντέχει το σφυροκόπημα. Στα αρνητικά το γεγονός ότι γύρευε διαρκώς το ακάποτο. Δεν της έκανα τη χάρη, έχω και οικογένεια. Βαθμός 5-6. Δεν θα ξαναπάω.

Ελπίζω να βοήθησα. Αν οι λέξεις που χρησιμοποίησα είναι λίγο βάρβαρες λυπάμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom