Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Eδω ειναι η κλασσικη περιπτωση...να μην ξερεις αν θα πρεπει να γελασεις η να κλαψεις.....

φιλε lagne εδω ειναι να κλαψεις κοιτώντας τις επιλογες στην αθηνα και βλέποντας την θεσσαλονικη αυτες τις μέρες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
Καλησπερα.δεν ηθελα να το γράψω αλλά μετά από ώριμη σκέψη και επειδή αυτό που έπαθα δεν θέλω να το πάθει κανένας θα το γράψω.
Συνάντηση πριν αρκετό καιρό με Νικολέττα
Μιλάμε τηλ κανονίζεται η φάση και φεύγω να την βρω.να σημειωθεί ότι είχα τολμήσει να πάω κ πιο παλιά μια φορά να την συναντήσω πριν βάλει το στήθος.τοτε η φάση είχε κυλίσει μια χαρά.
Αυτή την φορά ξαπλώνω και αρχίζουμε να χαιδευομαστε.θα χαϊδέψω βυζαρες λέω (από μέσα μου)θα πιπίλισω.αρχιζει τα σιγά σιγά.ειναι ευαίσθητα.μην εκείνο μην το άλλο.τα αφήνω.αρχιζει πίπα(πάντα με προφύλαξη) μέτρια.προσπαθω να μείνω όρθιος για να αρχίσει η μάχη κ πριν ξεκινήσουμε βγάζει 2 προφυλαχτικο και μου το βάζει σαν Καλτσά.η συνεχεια είναι ότι εγω επεσα,ξενέρωσα και έφυγα.οταν την ρώτησα γιατί βάζεις 2 ο προφυλαχτικο μου λέει ένα βάζω με σταθερούς.τι να πω;την πρώτη φορά ήταν με ένα τι σκατα άλλαξε;
Χωρίς παρεξηγήσεις αυτό έγινε με εμένα.αν κάποιος περνάει καλα έχουμε πει αυτά είναι θέματα χημείας και λοιπά.
μουτρο εμενα το 2 προφυλακτικο ποιοπολυ μ φοβιζει οποτε θα εφευγα

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τα λω σε κατοιδιαν συζητησεις τα λεω και δημοσια.Μπαινετε στο σαιτ και γραψτε.Ο ενημερωμενος πελατης ξερει τι ζηταει οποτε με τον ανταγωνισμο που υπαρχει θα βελτιωθουν και οι υπηρεσιες. :heavymetalbig:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
δεν εισαι ο μονος αλλα οπως κ να χει ν προσεχεις αλλη φωρα ποιο πολυ...
Ναι ναι εννοείτε. Με παγίδεψε το βυζι αδερφέ και έφαγα παπά.
Μου αρέσει πολυ και η πέρασα μαζί τις 2φορες πολυ ωραία αλλά ξενερώσω που δεν έχει λιγο βυζακι.ειμαι λάτρης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
...παντελης ελλειψη λεηντημποη στην πολη μας

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
1000 Επιπεδα επανω η Αθηνα σε σχεση με
θεσσαλονικη σε Τρανς.

Συνημμένα

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 31

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Καλη ειναι αλλα μεχρι εκει,εχει και καλυτερα καθως και πολυ χειροτερα.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Καλη ειναι αλλα μεχρι εκει,εχει και καλυτερα καθως και πολυ χειροτερα.
Οντως ετσι ειναι. Απο εμφανιση σκιζει αλλα στην συμμετοχη μετρια πραγματα με το ζορι καθεται να την γαμησεις..Ναρκισιστρια.

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Μπορεί η Αθήνα να έχει πενταπλάσιο ή εξαπλάσιο πληθυσμό από την Θεσσαλονίκη αλλά σε τρανς-τραβεστί η αναλογία γίνεται 20 προς 1. Και δεν υπολογίζω καν τις βραζιλιάνες που κάναν βάση τους την Αθήνα και αυτές που διαρκώς ανανεώνονται. Τα γεμάτα πορτοφόλια είναι κάτω. Ή Κύπρο. Άσε που αυτήν τη περίοδο στη Θεσσαλονίκη πολλές δεν σηκώνουν τηλέφωνα λόγω γιορτών. Γενικά μιζέρια.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
Μπορεί η Αθήνα να έχει πενταπλάσιο ή εξαπλάσιο πληθυσμό από την Θεσσαλονίκη αλλά σε τρανς-τραβεστί η αναλογία γίνεται 20 προς 1. Και δεν υπολογίζω καν τις βραζιλιάνες που κάναν βάση τους την Αθήνα και αυτές που διαρκώς ανανεώνονται. Τα γεμάτα πορτοφόλια είναι κάτω. Ή Κύπρο. Άσε που αυτήν τη περίοδο στη Θεσσαλονίκη πολλές δεν σηκώνουν τηλέφωνα λόγω γιορτών. Γενικά μιζέρια.
ρε μουτρο οι περησοτεροι απο μας ενα 50 δυνουμαι τ μηνα και αυτο για να γνωρισουμε κατυ νεο ολα τα αλλα ειναι στο παζαρι και βλεπουμε για ποιες βραζιλιανες ουτε σ παιζοδρομειο δεν εχω δει ποτε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σε οτι εχει να κανει με αλλοδαπες τρανς εχω εκφραστει πολλες φορες.Το συνηθισμενο μειονεκτημα που εχουν ειναι οτι δεν γνωριζουν αγγλικα με αποτελεσμα η συννενοηση να γινεται στην νοηματικη.
Προτιμω προτεινω στηριζω την ελληνικη αγορα και τα προιοντα αυτης. :orchestra:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
καλή σου χρονιά μωράκι και σε όλους τους συναγωνιστές εκει στην όμορφη Θεσ/κη !!!
με χαρά παρατηρώ ότι το 2017 αυξήθηκαν  τα ωραία κορίτσια της πόλης σας.... κοντράρετε άνετα την αθήνα!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom