Ηταν ενα σκοτεινο βραδυ...αρκετα χρονια πισω...6 10 2011.Εκανε κρυο θυμαμαι εκεινη την ημερα και αποφασισα να κανω λογαρισμο στο σαιτ.Εψαχνα ενα ονομα...ενα ονομα που αμεσα θα προκαλουσε εντυπωση...τραβεστολαγνος.Απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι....εχω χαρει εχω στεναχωρηθει αλλα κυριως εχω γνωρισει πολυ κοσμο..ατομα που πλεον τους θεωρω φιλους.
Θα μου πειτε τωρα ρε λαγνε στα αρχιδια μας αυτα που γραφες..ενδιαφερουν κανεναν;;;Η απαντηση ειναι ναι και παω στο παρασυνθημα.
Συναντηση ακρως ενδιαφερουσα η σημερινη.Με ατομα που δεν γραφουν στο σαιτ αλλα γνωριζουν προσωπα και καταστασεις.Ονοματα δεν αναφερω..παγια τακτικη μου ειναι να μην αναφερω πληροφοριοδοτες.Περιπου 4 ωρες κρατησε η συναντηση.Γνωριζετε πως οταν γραφω κατι το εχω τσεκαρισμενο.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ορισμενες κρος-τρανς στα πλαισια της δουλειας που κανουνε ανεβαζουν γυμνες φωτο στο σαιτ.Αλλες το προχωρανε παραπερα και ανεβαζουν φωτο την ωρα που κανουν σεξ.Αλλες το προχωρουν και ανεβαζουν βιντεο.Αλλες παραποιημενα αλλες με κανονικα τα χαρακτηριστηκα να φαινονται.
Μεχρι εδω καλα.Υποτιθεται πως εχουν τον ελεγχο για τ τι ανεβαινει.
Καποιες που μας το παιζουν θεουσες...αλλα στους πελατες στελνουν βιντεο...η φωτο και καποιες ενω κατηγορουν τις αλλες ι ιδιες ανεβαζουν τα βιντεο σε πορνοσαιτ...Να το σχολιασω;;;;
Αντε και στο βιντεο γαμιουνται...ενταξει...αλλα αν στο βιντεο κανουν και αλλα πραγματα που μπορει να εκτεθουν;;;;
Να ειστε σιγουροι πως θα επανελθω...αφορμη ψαχνω...