Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

misterkauliaris69

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
καλημέρα συναθλητες σαν ενεργητικος ποια από τις 3 συστήνετε για gfe κατασταση και ποιο καλη στο να περασεις καλα?Γνωριζω οτι η ιωαννα είναι πολλη καλη στο ενεργητικο αλλα θα ηθελα να ξερω αν είναι το ιδιο και ατο παθητικο. Ευχαριστω προκαταβολικα  :hi:

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
καλημέρα συναθλητες σαν ενεργητικος ποια από τις 3 συστήνετε για gfe κατασταση και ποιο καλη στο να περασεις καλα?Γνωριζω οτι η ιωαννα είναι πολλη καλη στο ενεργητικο αλλα θα ηθελα να ξερω αν είναι το ιδιο και ατο παθητικο. Ευχαριστω προκαταβολικα  :hi:
η ιωαννα γαμιεται καλα εξισου

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
ρε τσακαλια η μικρη αμαντα που χαθηκε οεο????

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
471
Πόντοι
21
11 δεκεμβριου θεσσαλονικη
ΞΕρετε που θα με βρειτε για επικοινωνια

Συνημμένα

• EDD24209-6FDE-47D9-AA0B-FCBDCBB5B619.jpeg
    EDD24209-6FDE-47D9-AA0B-FCBDCBB5B619.jpeg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 56

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Θα μπορούσα να έχω σε pm τηλ επικ απο Αμάντα? Ευχαριστώ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η Αμαντα ειναι αθηνα εδω και 2 μερες και θα μεινειι αρκετο καιρο εκει .

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Τραβεστολάγνε, αν θέλεις δώσε λινκ με τηλέφωνο Αμάντας, μήπως και την προλάβουμε πριν γυρίσει πάνω

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Αντε με το καλο να ερθει το αμαντακι να επιστρεψω εγω πισω επιτελους

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
με αυτην την αμαντα γινεται χαμος
μα τοσο καλα γαμιεται...

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1

Καμια πληροφορια για την κυρια εχουμε? Αν και νομιζω ειναι Αθηνα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ηταν ενα σκοτεινο βραδυ...αρκετα χρονια πισω...6 10 2011.Εκανε κρυο θυμαμαι εκεινη την ημερα και αποφασισα να κανω λογαρισμο στο σαιτ.Εψαχνα ενα ονομα...ενα ονομα που αμεσα θα προκαλουσε εντυπωση...τραβεστολαγνος.Απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι....εχω χαρει εχω στεναχωρηθει αλλα κυριως εχω γνωρισει πολυ κοσμο..ατομα που πλεον τους θεωρω φιλους.
Θα μου πειτε τωρα ρε λαγνε στα αρχιδια μας αυτα που γραφες..ενδιαφερουν κανεναν;;;Η απαντηση ειναι ναι και παω στο παρασυνθημα.
Συναντηση ακρως ενδιαφερουσα η σημερινη.Με ατομα που δεν γραφουν στο σαιτ αλλα γνωριζουν προσωπα και καταστασεις.Ονοματα δεν αναφερω..παγια τακτικη μου ειναι να μην αναφερω πληροφοριοδοτες.Περιπου 4 ωρες κρατησε η συναντηση.Γνωριζετε πως οταν γραφω κατι το εχω τσεκαρισμενο.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ορισμενες κρος-τρανς στα πλαισια της δουλειας που κανουνε ανεβαζουν γυμνες φωτο στο σαιτ.Αλλες το προχωρανε παραπερα και ανεβαζουν φωτο την ωρα που κανουν σεξ.Αλλες το προχωρουν και ανεβαζουν βιντεο.Αλλες παραποιημενα αλλες με κανονικα τα χαρακτηριστηκα να φαινονται.
Μεχρι εδω καλα.Υποτιθεται πως εχουν τον ελεγχο για τ τι ανεβαινει.
Καποιες που μας το παιζουν θεουσες...αλλα στους πελατες στελνουν βιντεο...η φωτο και καποιες ενω κατηγορουν τις αλλες ι ιδιες ανεβαζουν τα βιντεο σε πορνοσαιτ...Να το σχολιασω;;;;
Αντε και στο βιντεο γαμιουνται...ενταξει...αλλα αν στο βιντεο κανουν και αλλα πραγματα που μπορει να εκτεθουν;;;;
Να ειστε σιγουροι πως θα επανελθω...αφορμη ψαχνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom