You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
manosthess23
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποια ειναι η τρελλη?καλα εκανες φιλος γιατι αν πηγαινες και λιγο ποιο κατω η αλλη η τρελη εχει (κοπαδι κανονικο) καμια 10αρια θα σε τρωγανε ζωντανο δικε μου :S
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
[move]ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ [/move]καλημερα παιδες και καλο μηνα...δεν ασχοληθηκα ποτε με τρανς και μου καρφωθηκε η ιδεα εχθες, εκανα μια βολτα να δω τη παιζει αν και αφραγκιες αυτο το διαστημα ας παω να δω τι παιζει,πηγα μια βολτα απο γιαννιτσων ειχε κατι μαυρες δεν ηταν τρανς σιγουρα,αλλα βεβαια δεν ειδα καμια τρανς παρα μονο απο δικαστηρια οταν στριβεις 26ης εκει μπροστα στη σταση ειχε 2 τρανς αλλα δεν εκατσα γιατι ειχε ενα σκυλο εκει ημουν με μηχανακι λεω φυγε μην σ αρπαξει κανα ποδι ο σκυλος βραδυατικα και σου βγει ξινη η βολτα!για πειτε ρε καρντασια πληροφοριες γι αυτες που συχναζουν εκει στην σταση!
manosthess23
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[move]ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ [/move]
για το μπουτσο η κυριακαυτη σοκολατα ηλιοκαμενο κορμι απ τις παραλιες
μολις κατευθασε στην πολη
εχτες το βραδυ περασα και πηγαμε σπιτι 60εουρος,η το καυλι μου εχει μικρύνει η ο πατος της είναι για τρενα,
δεν εχυσα γιατι ηταν ο βρομοπουστας τοσο διεκπερεοτικος που μου γυρισε το μιαλο
για το μπουτσο η κυρια
εχτες το βραδυ περασα και πηγαμε σπιτι 60εουρος,η το καυλι μου εχει μικρύνει η ο πατος της είναι για τρενα,
ειναι λιγο βιαστικη....60ε για 10 λεπτα το πολυ...μετα την πιανει αγχος!!εχω να την παρω 2-3χρ..ετσι ηταν και παλια δεν αλλαξε καθολου
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
για το μπουτσο η κυρια
και επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε ευχαριστω για τα καλα σας λογια(αλλος θυμωνει γιατι τον εκραξα οταν ηρθε και μου πε να παω μαζι του με 40 αλλος παλι επειδη τρωω σκορδα λεσ και τον εβαλα με το ζορι να με φιλησει αλλου δεν του κανει κουκου η με βρισκει πολυ ανοιχτη αλλος βιαστικη δεν σας πιανω πουθενα απλα θα ηθελα να μπει καποιος και να γραψει αν περασε καλα .....αλλλα που τετοιο πραγμα .........ειμαι χαλια χαλια χαλια να στε καλα καλο καλοκαιρι......ραντεβου τον σεπτεμβρη
όταν αξιζει τα λογια θα είναι καλα,αμα δεν αξιζει ?και επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε αυχαριστω για τα καλα σας λογια .........να στε καλα καλο καλοκαιρι......
φραγγα και χρονο δηνουμαι
τραβα να ξεκουραστείς και τα λεμε παλι
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
όταν αξιζει τα λογια θα είναι καλα,αμα δεν αξιζει ?
φραγγα και χρονο δηνουμαι
τραβα να ξεκουραστείς και τα λεμε παλι
η δυναμη μου ειμαι εγω εσυ κατσε και κοιταμε
Συνημμένα
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
ασε μας κατω μωρη ξεπετα άιντε τωρακαι επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε ευχαριστω για τα καλα σας λογια(αλλος θυμωνει γιατι τον εκραξα οταν ηρθε και μου πε να παω μαζι του με 40 αλλος παλι επειδη τρωω σκορδα λεσ και τον εβαλα με το ζορι να με φιλησει αλλου δεν του κανει κουκου η με βρισκει πολυ ανοιχτη αλλος βιαστικη δεν σας πιανω πουθενα απλα θα ηθελα να μπει καποιος και να γραψει αν περασε καλα .....αλλλα που τετοιο πραγμα .........ειμαι χαλια χαλια χαλια να στε καλα καλο καλοκαιρι......ραντεβου τον σεπτεμβρη
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
ασε μας κατω μωρη ξεπετα άιντε τωρα
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ .....ΦΙΛΑΚΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ VIEWS 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΤΥΧΑΙΟ ?????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Συνημμένα
συνεχισε ετσι και τα μονα views που τηα βλεπεις τηα είναι τις νινας και της φιονας παλιονταλικερηΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ .....ΦΙΛΑΚΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ VIEWS 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΤΥΧΑΙΟ ?????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
παντως εχεις γουστο...... μου αρεσουν και εμενα οι νταλικεριδεςσυνεχισε ετσι και τα μονα views που τηα βλεπεις τηα είναι τις νινας και της φιονας παλιονταλικερη
Συνημμένα
Μην δίνει σημασία Λία μου είναι αληταράδες...τους ξέρω εγώ αυτούς τους τύπους.
Ακούς εκεί να ζητάς 60αρι την εβδομάδα που έπεσαν τα capital control και ολοι ψάχναμε τα ΑΤΜ μπας και δόσουν κανένα 50ρι και αυτοί οι γύφτουλες αντι να συμπληρώσουν και ένα 10αρι για να γίνει 60 να σου κάνουν παζάρια για 50,00€ !!!!! Πρέπει να ζητήσουν συγνώμη (μαζί και εγώ) που σε κούρασαν και χρειάστηκε να τους μιλήσεις !!!! Έχεις δίκιο διακοπές άμεσα!!!! εσύ σωστά μου τα είπες απλά και όμορφα ο συναγωνιστής Μάκης φταίει που δεν διάβασε τα γραφόμενα μου. Σύ είπας "αν θές με πιο λίγα να πάς αλλού" εγώ σε άκουσα και πέρασα υπέροχα ουτε καν με τα μισά !!!!
Όσο για το πόσα hits έχεις απλά θα σου πω να βγάλεις τον σύνδεσμο που δίνεις στο ts-dating που δεν είναι άλλος απο το bou και έλα να τα ξανα πούμε το Σεπτέμβριο και για να το κλείσουμε το θέμα κανένας δεν είπε ότι δεν είσαι κορμί απλά αυτά που ζητάς σε συνδυασμό με αυτά που προσφέρεις μπορεί κάλλιστα κάποιος να τα βρει και σε υψηλότερη ποιότητα και σε χαμηλότερες τιμές. ;)
Ακούς εκεί να ζητάς 60αρι την εβδομάδα που έπεσαν τα capital control και ολοι ψάχναμε τα ΑΤΜ μπας και δόσουν κανένα 50ρι και αυτοί οι γύφτουλες αντι να συμπληρώσουν και ένα 10αρι για να γίνει 60 να σου κάνουν παζάρια για 50,00€ !!!!! Πρέπει να ζητήσουν συγνώμη (μαζί και εγώ) που σε κούρασαν και χρειάστηκε να τους μιλήσεις !!!! Έχεις δίκιο διακοπές άμεσα!!!! εσύ σωστά μου τα είπες απλά και όμορφα ο συναγωνιστής Μάκης φταίει που δεν διάβασε τα γραφόμενα μου. Σύ είπας "αν θές με πιο λίγα να πάς αλλού" εγώ σε άκουσα και πέρασα υπέροχα ουτε καν με τα μισά !!!!
Όσο για το πόσα hits έχεις απλά θα σου πω να βγάλεις τον σύνδεσμο που δίνεις στο ts-dating που δεν είναι άλλος απο το bou και έλα να τα ξανα πούμε το Σεπτέμβριο και για να το κλείσουμε το θέμα κανένας δεν είπε ότι δεν είσαι κορμί απλά αυτά που ζητάς σε συνδυασμό με αυτά που προσφέρεις μπορεί κάλλιστα κάποιος να τα βρει και σε υψηλότερη ποιότητα και σε χαμηλότερες τιμές. ;)
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
πεστα αγορινα μου πεστα ......συμφωνω απολυτα την επομενη φορα με 50 κανονισεΜην δίνει σημασία Λία μου είναι αληταράδες...τους ξέρω εγώ αυτούς τους τύπους.
Ακούς εκεί να ζητάς 60αρι την εβδομάδα που έπεσαν τα capital control και ολοι ψάχναμε τα ΑΤΜ μπας και δόσουν κανένα 50ρι και αυτοί οι γύφτουλες αντι να συμπληρώσουν και ένα 10αρι για να γίνει 60 να σου κάνουν παζάρια για 50,00€ !!!!! Πρέπει να ζητήσουν συγνώμη (μαζί και εγώ) που σε κούρασαν και χρειάστηκε να τους μιλήσεις !!!! Έχεις δίκιο διακοπές άμεσα!!!! εσύ σωστά μου τα είπες απλά και όμορφα ο συναγωνιστής Μάκης φταίει που δεν διάβασε τα γραφόμενα μου. Σύ "αν θές με πιο λίγα να πάς αλλού" εγώ σε άκουσα και πέρασα υπέροχα ουτε καν με τα μισά !!!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.778
- Πόντοι
- 38.177
και επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε ευχαριστω για τα καλα σας λογια(αλλος θυμωνει γιατι τον εκραξα οταν ηρθε και μου πε να παω μαζι του με 40 αλλος παλι επειδη τρωω σκορδα λεσ και τον εβαλα με το ζορι να με φιλησει αλλου δεν του κανει κουκου η με βρισκει πολυ ανοιχτη αλλος βιαστικη δεν σας πιανω πουθενα απλα θα ηθελα να μπει καποιος και να γραψει αν περασε καλα .....αλλλα που τετοιο πραγμα .........ειμαι χαλια χαλια χαλια να στε καλα καλο καλοκαιρι......ραντεβου τον σεπτεμβρη
Δηλαδή πρεπει να σε φιλήσει ο άλλος για να καταλάβει οτι έφαγες σκορδα και βρομοκοπας;
Ελεος σαν τα γεροντια κανεις που τρώνε καθε πρωι σκόρδο για την καρδιά,εκτως αμα μας κρύβεις κατι..
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
καλημερουδια ..........η σιωπη μου προς απαντηση σαςΔηλαδή πρεπει να σε φιλήσει ο άλλος για να καταλάβει οτι έφαγες σκορδα και βρομοκοπας;
Ελεος σαν τα γεροντια κανεις που τρώνε καθε πρωι σκόρδο για την καρδιά,εκτως αμα μας κρύβεις κατι..
Συνημμένα
ρε μαλακες το καωαλιοτικο mastif συνεχιζει, ρε θα τρελαθούμε τελιωςπεστα αγορινα μου πεστα ......συμφωνω απολυτα την επομενη φορα με 50 κανονισε
μη ρουφας τη κοιλια σου .καλημερουδια ..........η σιωπη μου προς απαντηση σας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K