Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
καλημερα παιδες και καλο μηνα...δεν ασχοληθηκα ποτε με τρανς και μου καρφωθηκε η ιδεα εχθες, εκανα μια βολτα να δω τη παιζει αν και αφραγκιες αυτο το διαστημα ας παω να δω τι παιζει,πηγα μια βολτα απο γιαννιτσων ειχε κατι μαυρες δεν ηταν τρανς σιγουρα,αλλα βεβαια δεν ειδα καμια τρανς παρα μονο απο δικαστηρια οταν στριβεις 26ης εκει μπροστα στη σταση ειχε 2 τρανς αλλα δεν εκατσα γιατι ειχε ενα σκυλο εκει ημουν με μηχανακι λεω φυγε μην σ αρπαξει κανα ποδι ο σκυλος βραδυατικα και σου βγει ξινη η βολτα!για πειτε ρε καρντασια πληροφοριες γι αυτες που συχναζουν εκει στην σταση!
[move]ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

makis2015

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
καυτη σοκολατα ηλιοκαμενο κορμι απ τις παραλιες
μολις κατευθασε στην πολη :rockon: :rockon:
για το μπουτσο η κυρια
εχτες το βραδυ περασα και πηγαμε σπιτι 60εουρος,η το καυλι μου εχει μικρύνει η ο πατος της είναι για τρενα,
δεν εχυσα γιατι ηταν ο βρομοπουστας τοσο διεκπερεοτικος που μου γυρισε το μιαλο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μακουλη τοσο χαλια ρε ?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
για το μπουτσο η κυρια
εχτες το βραδυ περασα και πηγαμε σπιτι 60εουρος,η το καυλι μου εχει μικρύνει η ο πατος της είναι για τρενα,
:2funny: :2funny: :2funny:
ειναι λιγο βιαστικη....60ε για 10 λεπτα το πολυ...μετα την πιανει αγχος!!εχω να την παρω 2-3χρ..ετσι ηταν και παλια δεν αλλαξε καθολου

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
για το μπουτσο η κυρια

και επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε ευχαριστω για τα καλα σας λογια(αλλος θυμωνει γιατι τον εκραξα οταν ηρθε και μου πε να παω μαζι του με 40 αλλος παλι επειδη τρωω σκορδα λεσ και τον εβαλα με το ζορι να με φιλησει αλλου δεν του κανει κουκου η με βρισκει πολυ ανοιχτη  αλλος βιαστικη δεν σας πιανω πουθενα απλα θα ηθελα να μπει καποιος και να γραψει αν περασε καλα .....αλλλα που τετοιο πραγμα  .........ειμαι χαλια χαλια χαλια να στε καλα καλο καλοκαιρι......ραντεβου τον σεπτεμβρη

makis2015

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
και επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε αυχαριστω για τα καλα σας λογια .........να στε καλα καλο καλοκαιρι......
όταν αξιζει τα λογια θα είναι καλα,αμα δεν αξιζει ?
φραγγα και χρονο δηνουμαι
τραβα να ξεκουραστείς και τα λεμε παλι

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
όταν αξιζει τα λογια θα είναι καλα,αμα δεν αξιζει ?
φραγγα και χρονο δηνουμαι
τραβα να ξεκουραστείς και τα λεμε παλι

η δυναμη μου ειμαι εγω εσυ κατσε και κοιταμε

Συνημμένα

• 11823995_1632393610332799_281605028_n.jpg
    11823995_1632393610332799_281605028_n.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 20

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
και επειδη με εχετε κουρασει ειχα ξαναπει οτι δεν θα ξαναγραψω ....αλλα ε οχι και 10 λεπτα!!!!! .........δεν σταματατε ενταξει λεμε ευχαριστω για τα καλα σας λογια(αλλος θυμωνει γιατι τον εκραξα οταν ηρθε και μου πε να παω μαζι του με 40 αλλος παλι επειδη τρωω σκορδα λεσ και τον εβαλα με το ζορι να με φιλησει αλλου δεν του κανει κουκου η με βρισκει πολυ ανοιχτη  αλλος βιαστικη δεν σας πιανω πουθενα απλα θα ηθελα να μπει καποιος και να γραψει αν περασε καλα .....αλλλα που τετοιο πραγμα  .........ειμαι χαλια χαλια χαλια να στε καλα καλο καλοκαιρι......ραντεβου τον σεπτεμβρη
ασε μας κατω μωρη ξεπετα άιντε τωρα 

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
ασε μας κατω μωρη ξεπετα άιντε τωρα 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ .....ΦΙΛΑΚΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ VIEWS 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΤΥΧΑΙΟ ?????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Συνημμένα

• IMG_0853.jpg
    IMG_0853.jpg
    207,1 KB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_0854.jpg
    IMG_0854.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 18

makis2015

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ .....ΦΙΛΑΚΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ VIEWS 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΤΥΧΑΙΟ ?????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
συνεχισε ετσι και τα μονα views που τηα βλεπεις τηα είναι τις νινας και της φιονας παλιονταλικερη

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
συνεχισε ετσι και τα μονα views που τηα βλεπεις τηα είναι τις νινας και της φιονας παλιονταλικερη
παντως εχεις γουστο...... μου αρεσουν και εμενα οι νταλικεριδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0855.JPG
    IMG_0855.JPG
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
  Μην δίνει σημασία Λία μου είναι αληταράδες...τους ξέρω εγώ αυτούς τους τύπους.
Ακούς εκεί να ζητάς 60αρι την εβδομάδα που έπεσαν τα capital control και ολοι ψάχναμε τα ΑΤΜ μπας και δόσουν κανένα 50ρι και αυτοί οι γύφτουλες αντι να συμπληρώσουν και ένα 10αρι  για να γίνει 60 να σου κάνουν παζάρια για 50,00€ !!!!! Πρέπει να ζητήσουν συγνώμη (μαζί και εγώ) που σε κούρασαν και χρειάστηκε να τους μιλήσεις !!!! Έχεις δίκιο διακοπές άμεσα!!!! εσύ σωστά μου τα είπες απλά και όμορφα ο συναγωνιστής Μάκης φταίει που δεν διάβασε τα γραφόμενα μου. Σύ είπας "αν θές με πιο λίγα να πάς αλλού" εγώ σε άκουσα και πέρασα υπέροχα ουτε καν με τα μισά !!!!
Όσο για το πόσα hits έχεις απλά θα σου πω να βγάλεις τον σύνδεσμο που δίνεις στο ts-dating που δεν είναι άλλος απο το bou και έλα να τα ξανα πούμε το Σεπτέμβριο και για να το κλείσουμε το θέμα κανένας δεν είπε ότι δεν είσαι κορμί απλά αυτά που ζητάς σε συνδυασμό με αυτά που προσφέρεις μπορεί κάλλιστα κάποιος να τα βρει και σε υψηλότερη ποιότητα και σε χαμηλότερες τιμές.  ;)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  Μην δίνει σημασία Λία μου είναι αληταράδες...τους ξέρω εγώ αυτούς τους τύπους.
Ακούς εκεί να ζητάς 60αρι την εβδομάδα που έπεσαν τα capital control και ολοι ψάχναμε τα ΑΤΜ μπας και δόσουν κανένα 50ρι και αυτοί οι γύφτουλες αντι να συμπληρώσουν και ένα 10αρι  για να γίνει 60 να σου κάνουν παζάρια για 50,00€ !!!!! Πρέπει να ζητήσουν συγνώμη (μαζί και εγώ) που σε κούρασαν και χρειάστηκε να τους μιλήσεις !!!! Έχεις δίκιο διακοπές άμεσα!!!! εσύ σωστά μου τα είπες απλά και όμορφα ο συναγωνιστής Μάκης φταίει που δεν διάβασε τα γραφόμενα μου. Σύ  :rockon: :rockon:"αν θές με πιο λίγα να πάς αλλού" εγώ σε άκουσα και πέρασα υπέροχα ουτε καν με τα μισά !!!!
Όσο για το πόσα hits έχεις απλά θα σου πω να βγάλεις τον σύνδεσμο που δίνεις στο ts-dating που δεν είναι άλλος απο το bou και έλα να τα ξανα πούμε το Σεπτέμβριο και για να το κλείσουμε το θέμα κανένας δεν είπε ότι δεν είσαι κορμί απλά αυτά που ζητάς σε συνδυασμό με αυτά που προσφέρεις μπορεί κάλλιστα κάποιος να τα βρει και σε υψηλότερη ποιότητα και σε χαμηλότερες τιμές.  ;)
:rockon:πεστα αγορινα μου πεστα ......συμφωνω απολυτα την επομενη φορα με 50 κανονισε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177

Δηλαδή πρεπει να σε φιλήσει ο άλλος για να καταλάβει οτι έφαγες σκορδα και βρομοκοπας;
Ελεος σαν τα γεροντια κανεις που τρώνε καθε πρωι σκόρδο για την καρδιά,εκτως αμα μας κρύβεις κατι..

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Δηλαδή πρεπει να σε φιλήσει ο άλλος για να καταλάβει οτι έφαγες σκορδα και βρομοκοπας;
Ελεος σαν τα γεροντια κανεις που τρώνε καθε πρωι σκόρδο για την καρδιά,εκτως αμα μας κρύβεις κατι..
καλημερουδια ..........η σιωπη μου προς απαντηση σας

Συνημμένα

• 11805999_1632393706999456_581626849_n.jpg
    11805999_1632393706999456_581626849_n.jpg
    104,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom