Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα καλα τους εκανες...αφου τα ηθελε ο κωλος τους... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πιστεψε με λογο καθημερινου αθλητισμου ειμαι τρομερα ευλύγιστη και με τα 12ποντα !
να παιξεις και εσυ μπασκετ!
στοιχιματιζω θα εισαι ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ  ;) ;)
οχι να αποκλειζομαστε απο τους 16 απο αστοχα τριποντα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Νικο εσυ δεν ψαχνεις για κασκαντερ αλλα για μελοθανατο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(θα ηθελα να στειλω ενα φιλο αλλα δεν ξερω πια φοτο να του δειξω για να τον πεισω  :grin:  )

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Νικο εσυ δεν ψαχνεις για κασκαντερ αλλα για μελοθανατο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(θα ηθελα να στειλω ενα φιλο αλλα δεν ξερω πια φοτο να του δειξω για να τον πεισω  :grin:  )
αντε μαλακες στειλτε εναν να μαθουμε ποσα ρουφαει το μωρο :grin: :grin:
αλλιως καντε ενα ταμειο μαζεψτε λεφτα και παω εγω :2funny: :2funny: :2funny:
δεν πεταω αλλα λεφτα τελος.... οσα πεταξα πεταξα να πουμε :2funny: :2funny:
μαζεψτε ομως καμια 150 ευρα για να παω στο καπακι στη νινα για εξαγνισμο να πουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
2 δουλειες κανει το θηριο για να τα βγαλει περα;
τι εχετε δει απο κοντα;

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
φενεται καλο..ανανεωμενο..ξερουμε τπτ???

Φίλε μου στα του αγώνα δεν μπορώ να βοηθήσω (δεν έχει δοκιμασθεί ακόμα..).Την έχω δει από κοντά στο TS14 που δούλευε μπάρα εκείνο το βράδυ,και την έβλεπα από κοντά όλο το βράδυ.Οι φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα.Την επόμενη φορά θα τεστάρω και θα μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. ;)

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Φίλε μου στα του αγώνα δεν μπορώ να βοηθήσω (δεν έχει δοκιμασθεί ακόμα..).Την έχω δει από κοντά στο TS14 που δούλευε μπάρα εκείνο το βράδυ,και την έβλεπα από κοντά όλο το βράδυ.Οι φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα.Την επόμενη φορά θα τεστάρω και θα μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. ;)
να σαι καλα φιλος...δλδ δεν ειναι χοντρη?γιατι ετσι ειχα ακουσει....οθτε φενεται καμια γρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom