bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αυτες ειναι οι τραβεστι που κανουν και τους ομοφοβικους να τις σκεφτονται
δεν την εχω πετυχει ποτε απο κοντα? εχει κανεις αποψη για τη κοπελα?? μονο αυτη μπορει να συγκριθει με τη νινα πιστευωΚαλησπερα παιδες επειδη δεν μπορει να ειναι η εικονιζομενη ξερει κανεις τι παιζει;
Εισαι πανταχου παρων Αλαυτη ειναι η περιφημη Νανσυ-Μαριλενα που βγαινει στην 26ης Οκτωβριου διπλα στη Φιονα
Ρε μαν, λιγο πιο πάνω γραφει η ίδια στο σαιτ., στειλε τη PM, αφου μπηκες στο κόπο να γραψεις διαβασε κ τις προηγ σελιδεςπαιδια ενταξει ευχαριστω για την βοηθεια...τι να πω τι φορουμ ειναι αυτο;;;λες κ μιλαμε στο βροντο καμια απαντηση..
ξερω εγω για την νινα. πριν βαλει τα βυζια συστηνοταν και ως γεωργια, επισης ειναι υπερηφανη για τις της. τωρα περηφανα στεκουν τα της μετα το μπουγατσατσιδικο το επι 24ωρου ανοικτο, τα περισσοτερα βραδιακαλησπερα καλο μηνα...μα κανεις δεν ξερει κατι για την νινα;εχει τηλ; ας βοηθεισει οποιος μπορει..
εεε οχι και τα περισσοτερα .... πλεον σπανια .ξερω εγω για την νινα. πριν βαλει τα βυζια συστηνοταν και ως γεωργια, επισης ειναι υπερηφανη για τις της. τωρα περηφανα στεκουν τα της μετα το μπουγατσατσιδικο το επι 24ωρου ανοικτο, τα περισσοτερα βραδια
:-* :-* :-*γιατι ρε τζωρτζινα δεν δινεις το τηλ στο παλικαρι που σε ερωτευτηκε?
XΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ?σε συμπληρωμα αυτου που εγραψα πιο πανω μου ηρθε ενα συνθημα. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. φανταστειτε τον χαρτζιλικωμενο φοιτητη, τον παρτ ταημ σερβιτορο, τον αδειουχο φανταρο, τον βιοπαλαιστη, τον μικροσυνταξιουχο, το καθε εναν καυλωμενο που εχει ξεμεινει με 20-30 ευρω. βιαστης να γινει για να γαμησει κωλο??? γιατι ειναι κοινωνικο λειτουργημα η πορνεια??? ειναι γιατι ξαλαφρωνει ολες τις κοινωνικες ταξεις και δεν εχουμε εκρηξεις, ακροτητες και εγκληματικοτητα γιατι αναλαμβανουν οι ιεροδουλες να εξευμενισουν τον καυλωμενο για να μην εξοργιστει απο την αγαμια του.
σε συμπληρωμα αυτου που εγραψα πιο πανω μου ηρθε ενα συνθημα. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. φανταστειτε τον χαρτζιλικωμενο φοιτητη, τον παρτ ταημ σερβιτορο, τον αδειουχο φανταρο, τον βιοπαλαιστη, τον μικροσυνταξιουχο, το καθε εναν καυλωμενο που εχει ξεμεινει με 20-30 ευρω. βιαστης να γινει για να γαμησει κωλο??? γιατι ειναι κοινωνικο λειτουργημα η πορνεια??? ειναι γιατι ξαλαφρωνει ολες τις κοινωνικες ταξεις και δεν εχουμε εκρηξεις, ακροτητες και εγκληματικοτητα γιατι αναλαμβανουν οι ιεροδουλες να εξευμενισουν τον καυλωμενο για να μην εξοργιστει απο την αγαμια του.
ναι αυτο το ξερω αλ απλα πιστευα οτι δεν δουλευει στο σπιτι και ειδικα λαρισα. συν το οτι ολοι ψαχνανε το τηλεφωνο της και ξαφνικα εμφανιζεται.εκτος αυτου δεν ειναι παθητικη μονο ή κανω λαθος;νομιζα οτι ηταν καμια που εβαζε ψευτικες φωτο της νανσυς αρχικα αλλα ειδα οτι εχει και στο ts-dating αγγελια.
σε συγκεντρωση του Λεβεντη το σλογκαν ηταν : ψωμι -σαρδελα και τσαμπα στα μπουρδελατο γνωστό προεκλογικό σλόγκαν της Θεσσαλονίκης (εποχή 80-85):
ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ