Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια κανενας να δωσει καμια πληροφορια για ....
φαινεται αστερι, πολυ ομορφη.. ξερει κανενας αν ειναι ενεργητικη παθητικη, λειτουργικα προσοντα και λοιπα??

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια κανενας να δωσει καμια πληροφορια για ....
φαινεται αστερι, πολυ ομορφη.. ξερει κανενας αν ειναι ενεργητικη παθητικη, λειτουργικα προσοντα και λοιπα??
παθητικη ειναι κατα βαση
αν ταιριαξει ομως ο παρτενερ πηδαει καμια φορα

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η ηλεκτρα ρε μαγκες που βγενει με το σμαρτακι στην 28ης εχει κανενα προφιλ στο ιντερνετ??  :think:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εγω εχω να πω  μετα το  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα  εγω εχω να πω   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και μη ξεχασω η ντομινος πιτσα εχει προσφορα 2+1 δωρο .
και το βραδυ σουβλακι στο βαρδαρη τιμη με το τεμαχιο   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 7IwRLOC4pt8j.jpg
    7IwRLOC4pt8j.jpg
    181,6 KB · Εμφανίσεις: 16

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα φιλοι μου!!!
ενα μεγαλο ευχαριστω σ ολους οσους ειδα κ συναντησα στη θεσσαλονικη σ αυτη τη μαγικη πολη που περασα μια υπεροχη εβδομαδα κ που με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναεπισκευτω!!!
Ευχαριστω ολα τα κοριτσια απο κει  που μ εκαναν κ περασα τελεια αυτεσ τησ μερεσ να τισ αναφερω κ ονομαστικα Αλεξια Ροσσι λατρεμενη μου φιλη, ντονα, στελλα, γιωτα,νικολ κ ολες τισ αλλες.
Επισης να κανω κ μια επισημανση για τη φιλη Λια που υπομηδιοντας κ ειρωνευοντας  χλευαζει σχολιο ενοσ φιλου μου κ που με πετυχε στο βαρδαρη να παρεα μ ενα πελατη της κ αρχισε να τζιριζει κ να γελαει σε σπαστικους ρυθμους..... ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι αγαπητη λια  κ οφειλουμε να τηρουμε καποιουσ κωδικεσ εχεμυθειας κ ευγενειας, ασχετα με την ιδεα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας. ηταν απαραδεκτο αυτο που εκανες κ να σου θυμισω οταν ηρθεσ στην αθηνα δε νομιζω καποια κοπελα να σου συμπεριφερφηκε μ αυτο τον τροπο. εξαλου με τουσ πελατες τη δουλεια σου κανεις απλα κ δεν τους παντρευεσαι. εμενα ηταν φιλος βασικα που πηγαμε μια βολτρα κ ενα ατομο που εκτιμω.  Συμβουλη μου να προσεχεισ την συμπεριφορα σου κ εδω τι γραφεις αλλα κ στην κοινωνια, δεν ξερεις ποτε πως θα αντιδρασει ο αλλος κ δεν σε διωρησε κανεις κριτης των παντων. μετα απο 14 χρονια στο χωρο το ζησα κ αυτο στη θεσσαλονικη.....
καλημερα!!!!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
καλημερα φιλοι μου!!!
ενα μεγαλο ευχαριστω σ ολους οσους ειδα κ συναντησα στη θεσσαλονικη σ αυτη τη μαγικη πολη που περασα μια υπεροχη εβδομαδα κ που με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναεπισκευτω!!!
Ευχαριστω ολα τα κοριτσια απο κει  που μ εκαναν κ περασα τελεια αυτεσ τησ μερεσ να τισ αναφερω κ ονομαστικα Αλεξια Ροσσι λατρεμενη μου φιλη, ντονα, στελλα, γιωτα,νικολ κ ολες τισ αλλες.
Επισης να κανω κ μια επισημανση για τη φιλη Λια που υπομηδιοντας κ ειρωνευοντας  χλευαζει σχολιο ενοσ φιλου μου κ που με πετυχε στο βαρδαρη να παρεα μ ενα πελατη της κ αρχισε να τζιριζει κ να γελαει σε σπαστικους ρυθμους..... ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι αγαπητη λια  κ οφειλουμε να τηρουμε καποιουσ κωδικεσ εχεμυθειας κ ευγενειας, ασχετα με την ιδεα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας. ηταν απαραδεκτο αυτο που εκανες κ να σου θυμισω οταν ηρθεσ στην αθηνα δε νομιζω καποια κοπελα να σου συμπεριφερφηκε μ αυτο τον τροπο. εξαλου με τουσ πελατες τη δουλεια σου κανεις απλα κ δεν τους παντρευεσαι. εμενα ηταν φιλος βασικα που πηγαμε μια βολτρα κ ενα ατομο που εκτιμω.  Συμβουλη μου να προσεχεισ την συμπεριφορα σου κ εδω τι γραφεις αλλα κ στην κοινωνια, δεν ξερεις ποτε πως θα αντιδρασει ο αλλος κ δεν σε διωρησε κανεις κριτης των παντων. μετα απο 14 χρονια στο χωρο το ζησα κ αυτο στη θεσσαλονικη.....
καλημερα!!!!
ο τυπος που τα εγραψε αυτα με πηρε ευτυχως τηλεφωνο (τραβεστολαγνος) και μου ειπε τι ακριβως συμβαινει μεταξυ σας.απλα δεν επρεπε να γραψει κριτικη κατα την δικη μου αποψη  και τελος αφου εισαι τοσα πολλα  χρονια στο χωρο πρεπει να εχεις μαθει πως αν εισαι καλη επαγγελματιας δεν πας δωρεαν με καποιον <πελατη>......αυτα φιλικα .τωρα για τα υπολοιπα τα περι βαρδαριου δεν ενδιαφερουν κανενα εδω μεσα και αν εχεις αποριες μπορουν να λυθουν με πμ

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
ο τυπος που τα εγραψε αυτα με πηρε ευτυχως τηλεφωνο (τραβεστολαγνος) και μου ειπε τι ακριβως συμβαινει μεταξυ σας.απλα δεν επρεπε να γραψει κριτικη κατα την δικη μου αποψη  και τελος αφου εισαι τοσα πολλα  χρονια στο χωρο πρεπει να εχεις μαθει πως αν εισαι καλη επαγγελματιας δεν πας δωρεαν με καποιον <πελατη>......αυτα φιλικα .τωρα για τα υπολοιπα τα περι βαρδαριου δεν ενδιαφερουν κανενα εδω μεσα και αν εχεις αποριες μπορουν να λυθουν με πμ
ενοειτει πως μας ενδιαφερει η συμπεριφορα σου σε πελατες εκτος δουλειας...οι προσφορες που κανετε και τα παζαρια με τους πελατες δεν μας ενδιαφερει...αν ειναι τακτικος πελατης και καλος...στα 5 γαμισια το ενα δωρο...επαγγελματιες ειστε και καλα!!!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
ενοειτει πως μας ενδιαφερει η συμπεριφορα σου σε πελατες εκτος δουλειας...οι προσφορες που κανετε και τα παζαρια με τους πελατες δεν μας ενδιαφερει...αν ειναι τακτικος πελατης και καλος...στα 5 γαμισια το ενα δωρο...επαγγελματιες ειστε και καλα!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφωνω απολυτα

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι αν ειναι τακτικος και καλος....το παιρνουμε και οτι ωρα να ειναι και οπου και αν ειμαστε....

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα βρε Λια δεν εχεις μαθει ακομα τα βασικα;Μηπως ζηλευεις λιγο;

Φιλικα τα λεω,δεν γνωριζω καμια σας προσωπικα.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
καλα βρε Λια δεν εχεις μαθει ακομα τα βασικα;Μηπως ζηλευεις λιγο;

Φιλικα τα λεω,δεν γνωριζω καμια σας προσωπικα.
ακριβως αυτο. που να τα ξερω εγω τα βασικα δεν εχω πειρα μεγαλη ...τωρα για το αν ζηλευω  ........ναι ναι το παραδεχομαι αφου τα βραδυα υπνος δεν με πιανει μεχρι το ξημερωμα στη δουλεια ειμαι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σημερα το μεσημερι μια δυσαρεστη εκπληξη με περιμενε....αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.....σε πηρα τηλεφωνο και τα ειπαμε.....το τι σου ειπα και τι μου ειπες δεν μπορουμε να το αποδειξουμε διοτι η συνομιλια δεν καταγραφτηκε.πεσμου κατι....κανεις μαθηματα επαγκελματισμου στην μαρκελλα ...αλλα...εκθετεις εναν υποψηφιο πελατη σου....αυτο που σε ενδιεφερε ηταν να προκαλεσεις.....εχεις ενα ατομο που δεν τον γνωριζεις μιλατε στο τηλεφωνο και σαν να ειμαστε κολληταρια σου ειπα τι και πως.....δευτερον....εισαι αδιαβαστη....πανε στο θεμα της μαρκελλας καμια 100 σελιδες πισω χριστουγενα.....γραφω οτι ηρθε 2 μερες πριβε.....ανφερω πως περασα τι εκανα και ποσο κοστισε.....ΕΡΩΤΗΣΗ...οταν τα εγραφα αυτα εσυ που εισουν;;;;;;;στην εξωτικη αθηνα η μηπως στο χωριο σου στην καβαλα;;;;;γιατι δεν βγηκες τοτε να πουλησεις επαγκελματισμο;;;;;;;;;μηπως επειδη εκδιδεσαι και ειδες ανταγωνισμο πηγες να κανεις μαγκια;;;;λοιπον....δεν θα προχωρισω παραπανω ......αυτοι που παρακολουθουν το θεμα της μαρκελλας μου στειλαν μυνηματα.......αλλοι με ρωτουσαν τι αλλοι πως......εσυ ομως;;;;;γραφουμε δημοσια σε ενα σαιτ και κρινομαστε γι αυτα που γραφουμε...

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ 100  ΣΕΛΙΔΕς ΠΡΙΝ????

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
σημερα το μεσημερι μια δυσαρεστη εκπληξη με περιμενε....αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.....σε πηρα τηλεφωνο και τα ειπαμε.....το τι σου ειπα και τι μου ειπες δεν μπορουμε να το αποδειξουμε διοτι η συνομιλια δεν καταγραφτηκε.πεσμου κατι....κανεις μαθηματα επαγκελματισμου στην μαρκελλα ...αλλα...εκθετεις εναν υποψηφιο πελατη σου....αυτο που σε ενδιεφερε ηταν να προκαλεσεις.....εχεις ενα ατομο που δεν τον γνωριζεις μιλατε στο τηλεφωνο και σαν να ειμαστε κολληταρια σου ειπα τι και πως.....δευτερον....εισαι αδιαβαστη....πανε στο θεμα της μαρκελλας καμια 100 σελιδες πισω χριστουγενα.....γραφω οτι ηρθε 2 μερες πριβε.....ανφερω πως περασα τι εκανα και ποσο κοστισε.....ΕΡΩΤΗΣΗ...οταν τα εγραφα αυτα εσυ που εισουν;;;;;;;στην εξωτικη αθηνα η μηπως στο χωριο σου στην καβαλα;;;;;γιατι δεν βγηκες τοτε να πουλησεις επαγκελματισμο;;;;;;;;;μηπως επειδη εκδιδεσαι και ειδες ανταγωνισμο πηγες να κανεις μαγκια;;;;λοιπον....δεν θα προχωρισω παραπανω ......αυτοι που παρακολουθουν το θεμα της μαρκελλας μου στειλαν μυνηματα.......αλλοι με ρωτουσαν τι αλλοι πως......εσυ ομως;;;;;γραφουμε δημοσια σε ενα σαιτ και κρινομαστε γι αυτα που γραφουμε...
εγω να ξέρεις δεν τρωω Πιτσα πρεπει να με δελεασεις άλλιως κατι σε σούσι θα προτιμούσα . Εντάξει πλακα πλακα παρα τράβηξε η κατάσταση εγω εκανα αναπαραγωγή όσων έγραψες και ειπα τι μου είπες στο τηλέφωνο απλα χιούμορ δεν εχεται καθόλου νομιζω εσείς της πρωτεύουσας . Και για να τελειώνουμε πελάτες του τσάμπα δεν θελω κρατά τα χρηματα σου  θα σου χρειαστούν 

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

[size=10pt]η απολυτη ξεπετα και η απολυτη ξεφτιλα στον ορο επαγγελματιας. το ατομο καμια σχεση με το αντικειμενο . απλα ενας θειος που τσιμπαει φραγκα τρελα στην πολη της λαρισας. απανταχου τραβεστολαγνοι.[/size] [size=10pt]Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!! ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ....[/size] [size=10pt]το 28 της ηλικιας ας το κανει 48. τουλαχιστον να ειναι και σε κατι ειλικινεις[/size]

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1

[size=10pt]η απολυτη ξεπετα και η απολυτη ξεφτιλα στον ορο επαγγελματιας. το ατομο καμια σχεση με το αντικειμενο . απλα ενας θειος που τσιμπαει φραγκα τρελα στην πολη της λαρισας. απανταχου τραβεστολαγνοι.[/size] [size=10pt]Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!! ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ....[/size] [size=10pt]το 28 της ηλικιας ας το κανει 48. τουλαχιστον να ειναι και σε κατι ειλικινεις[/size]
την ειχα πετυχει στην αθηνα λ.καβαλας, από τις πιο μεγαλες ξεπετες που υπαρχουν. το πρωτο πραγμα που κανει είναι να ζηταει παραπανω λεφτα από αυτά που θελει στην αρχη.... τελευταια βγαινει και συγγρου, και στις αγγελιες αλλαζει συνεχεια ονοματα, αλλα επειδή την εχουν καταλαβει ολοι, μαλλον εχει αρχισει περιοδειες... μην πετατε τα λεφτα σας σε αυτην.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom