καλημερα φιλοι μου!!!
ενα μεγαλο ευχαριστω σ ολους οσους ειδα κ συναντησα στη θεσσαλονικη σ αυτη τη μαγικη πολη που περασα μια υπεροχη εβδομαδα κ που με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναεπισκευτω!!!
Ευχαριστω ολα τα κοριτσια απο κει που μ εκαναν κ περασα τελεια αυτεσ τησ μερεσ να τισ αναφερω κ ονομαστικα Αλεξια Ροσσι λατρεμενη μου φιλη, ντονα, στελλα, γιωτα,νικολ κ ολες τισ αλλες.
Επισης να κανω κ μια επισημανση για τη φιλη Λια που υπομηδιοντας κ ειρωνευοντας χλευαζει σχολιο ενοσ φιλου μου κ που με πετυχε στο βαρδαρη να παρεα μ ενα πελατη της κ αρχισε να τζιριζει κ να γελαει σε σπαστικους ρυθμους..... ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι αγαπητη λια κ οφειλουμε να τηρουμε καποιουσ κωδικεσ εχεμυθειας κ ευγενειας, ασχετα με την ιδεα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας. ηταν απαραδεκτο αυτο που εκανες κ να σου θυμισω οταν ηρθεσ στην αθηνα δε νομιζω καποια κοπελα να σου συμπεριφερφηκε μ αυτο τον τροπο. εξαλου με τουσ πελατες τη δουλεια σου κανεις απλα κ δεν τους παντρευεσαι. εμενα ηταν φιλος βασικα που πηγαμε μια βολτρα κ ενα ατομο που εκτιμω. Συμβουλη μου να προσεχεισ την συμπεριφορα σου κ εδω τι γραφεις αλλα κ στην κοινωνια, δεν ξερεις ποτε πως θα αντιδρασει ο αλλος κ δεν σε διωρησε κανεις κριτης των παντων. μετα απο 14 χρονια στο χωρο το ζησα κ αυτο στη θεσσαλονικη.....
καλημερα!!!!