maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 86
- Πόντοι
- 6
κλαιω και γαμω τα σκηνικαχυνω και να την εχω απο γυρο γυρο με μια σακκουλα στο χερι μην σταξει καμια σταγονα κατω στο πλακακι και χαλασει το χρωμα
κλαιω και γαμω τα σκηνικαχυνω και να την εχω απο γυρο γυρο με μια σακκουλα στο χερι μην σταξει καμια σταγονα κατω στο πλακακι και χαλασει το χρωμα
οχι μωρο μου !!! καποιον μακρυμαλλη που με περνει ματι τις κυριακες ! ! ! ! και γουσταρο τρελα να του σκισω το καυλι στα δυο !!!moi? ενοεις?
χεστον εγω ειμαι πιο ομορφος ;)οχι μωρο μου !!! καποιον μακρυμαλλη που με περνει ματι τις κυριακες ! ! ! ! και γουσταρο τρελα να του σκισω το καυλι στα δυο !!!
καθε καυλακι !!! ειναι διαφορετικο !!!!χεστον εγω ειμαι πιο ομορφος ;)
εχεις ενα δικιο βρε κοπελλια εδω που τα λεμε.καθε καυλακι !!! ειναι διαφορετικο !!!!
Hi,,, kafti seksy trans me energopathitiko programa k me anesi xhronou,,,se perimenwwwwwww
[size=10pt] ( πολυ μου αρεσει οπως το γραφει. Να ητανε και ετσι θα ητανε ακομα πιο ωραια. )[/size]
[size=10pt]
Kαλημερα φίλοι μου. καλοί μου φίλοι. το πιο πανω λινκ παραπέμπει στην πιο τέλεια, στην πιο άριστη, στην πιο ξεφτίλα ξεπετα που υπαρχει στην θεσσαλονικη και γενικα σε ολο τον πλανητη.. κατεθετω εμπειρια χθεσινη. μιλαμε στο τηλ, ολα καλα ολα κανονισμενα. ταδε ωρα ερχεσαι και εχουμε τον χρονο μας και ολα τα σχετικα . οκ λεω . εισαι ενεργετικη ? παθητικη ? και τα 2? τι εισαι? ενεργππαθητικη μωρο μου, μου λεει, ωραια λεω. εσενα τι προγραμμα σε ενδιαφερει ? ρωταει το ατομο. ενεργοπαθητικο λεω. οκ σε περιμενω λεει το ξόμπλι. παω. με το που φτανω ανοιγει την πορτα βλεπω ενα πλασματακι σχετικα γλυκο. μπορω να πω ομορφη. κοιταω ολο το συνολο και βλεπω κατι μαλινες καλτσες μεχρι το γονατο σαν αυτα τα μανικια που φοραγανε οι λογιτες στην αμερικη το 1929.αμαν λεω μεσα μου, βλημα το ατομο. κανω βημα να μπω μεσα και μου λεει. ΣΤΟΟΟΟΠ εκει που εισαι. κοκκαλο εγω. τι εγινε λεω? εκανα κατι? βγαλε τα παπουτσια σου μου λεει εξω. συγνωμη αλλα δεν επιτρεπω μεσα με τα παπουτσια τους πελατες ειναι δικο μου το διμαερισμα και ξερεις μου λεει. το θελω καθαρο. οκ λεω ο ερμος ο χωριατης . πολυ καθαρο σπτακι αξια, αξια. πραγματαικα αστραφτε. με το που μπαινω μεσα μου λεει βγαλε τα ρουχα σου εδω στην καρεκλα διπλα απο την εισοδο. τα βγαζω. με το που ειμαι γυμνος μου λεει ελα ελα πιασε το υγρο πανακι (μαλλον μωρομαντηλο με αντισηπτικό) και καθαρισε τα χερια σου, επιασες τα παπουτσια και τις καλτσες . εχω ενα θεμα λεει με την καθαριοτητα. ααα σκεφτομαι δεν θα τα παμε καλα. ειμαι ετοιμος να την κανω. αλλα λιγο η μαστουρα λιγο η καυλα που ειχα λιγο το κωλαρακι της πολυ το βυζομπαλο της με κρατησανε. με το που συνερχομαι απο την στασιμαρα μου λεει δωσε το δωρακι μου . οκ λεω. 70 € τα βγαζω τα δινω και μου λεει θα κανοιυμε 20 λεπτακια . όπα όπα λεω, δεν ειναι μια ωρα το ολο σκηνικο? με 70 θελεις και μια ωρα μου λεει. οχι αγορι μου . λεω ξανα μεσα μου, ηρθες που ηρθες ξεκωλασε την την πεταμενη για να βαλεις μυαλο. πραγματι με περναει διπλα σε ενα κρεβατι στυλ ιατρειου απο αυτα που σηκωνεται η πλατη . ξαπλωνω η πλατη του κρεβατιου μισοσηκωμενη . προσωπικά δεν με βολευε. βγαζει τα βυζια εξω απο την βυζοθηκη της, σηκωνει λιγο το ολοσομο κολητο φουστανι της και ριχνει ενα άλλο αντισηπτικό υγρο στα χερια της για να μην παθει και χολερα η κοπελα απο μενα τον βρομύλο . περναει καποτα στο δειγμα πουτσας που και καλα λεει οτι εχει. και μου το δινει για να γλυψω εγω. μπαααα λεω ασε καλυτερα. και την κατεβαζω σε μενα. με αρχιζει στο τσιμπουκι, σχετικα καλο . της λεω βγαλτα ολα, κρυωνω μου λεει. δεν μπορω ετσι την λεω , ειναι σεξυ ετσι μου λεει, ρε βγαλτα σε λεω. δεν μπορω με λεει. σιχτηρ λεω. καλα να παθω ο μαλακας . στα τεσσερα λοιπον την ξεκωλαζω για κανενα τεταρτο . χυνω και να την εχω απο γυρο γυρο με μια σακκουλα στο χερι μην σταξει καμια σταγονα κατω στο πλακακι και χαλασει το χρωμα. προσεχε, εδω βαλε το χαρτι, εδω την σακούλα, ριξε μεσα την καποτα προσεκτικα μην σου πεσει καμια σταγονα κατω. και αλλα πολλα κουλά . την λεω κοπελα μου εισαι άρρωστη . εχεις προβλημα. και μου λεει ειναι δικο μου το διαμερισμα και η καθαριοτητα ειναι καλο πραγμα . η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ λεω . η αρρωστεια ειναι κακο πραγμα. τελος ντυνομαι μου ανοιγει βγαινω στην σκαλα να βαλω τα παπουτσια μου. με το που σκυβω να πιασω τα παππουτσια ακουω το καπανημα στην πορτα οπως την εκλεισε. μπραβοοο λεω ... αυτη ειναι υποδειγμα επαγγελματια. δενω τα κορδονια μου στο πλατυσκαλο και εφυγα σαν ενας μαλακας με γαλονια στρατηγου μαλακιας . αυτα εχει η ζωη οταν εισαι στρατηγος λεω . θα μπορουσα να γραψω σελιδες για την ξεφτυλοξεπετοβλαμενη αλλα μαλλον αξια θα την δωσω και αρκουμαι σε αυτα τα λιγα . ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ [/size]
Giannitswn vgainw me Opap...........................................toso ksepeta imoun ti itheles,na piname k kafe???? dil. ta exhw paiksei m afta pou grafete,,,,,i mia einai vrwmiara i alli einai etsi? i alli paei me giouvetsi, den kserete ti thelete...............................[size=10pt]Ειλικρινα δεν μου ειχε ξανατυχει τετοια ξεπετα. αλλά οπως λεω εγω ο σοφος μαλακας για ολα υπαρχει η δευτερη φορα. που θα μου παει ομως? καπου θα την πετυχω σε κανενα δρομο. αμα δεν την παρω σβαρνα την ξεπετα με το ντουντουτ μου σιχτηρ.[/size]
Τι μαρκα είναι το αντισηπτικό;Giannitswn vgainw me Opap...........................................toso ksepeta imoun ti itheles,na piname k kafe???? dil. ta exhw paiksei m afta pou grafete,,,,,i mia einai vrwmiara i alli einai etsi? i alli paei me giouvetsi, den kserete ti thelete...............................
[size=10pt]Kαι πολυ καλα μαλιστα μπορω να πω. με λιγα λογια φιλε μου εσυ που ρωτας (οχι εσυ μιχαλη μου) αν εισαι παθητικος θα σε ξεκωλιασει και με το παραπανω . αν εισαι ενεργετικος παλι καλα θα περασεις μιας και εχει μια ιδιαιτερα σφιχτη τρυπουλα. εγω περασα καλα σε και τα 2 επιπεδα. πολυ καλο παιδι. πραγματικα φιλοτιμο και αξιζει τα λεφτα της. ανετη σοβαρη καθαρη με ανεση χρονου προσγειωμενη και φυσικα σωστη επαγγελματιας. φιλικοτατη και ευγενικη. σέβεται τον πελατη . Αυτα τα λιγα[/size]
Καλημέρα συναγωνιστές από τη φιλόξενη Θεσσαλονίκη.
Επειδή θα βρίσκομαι για λίγο καιρό στην πόλη σας, παρακαλώ τα φώτα σας για τις
και
Αν κάποιος έχει εμπειρία ή άποψη, ας βοηθήσει έναν αδαή μπουρδελιάρη, να προκόψει κι εδώ στο βορρά.
Υ.Γ. Δεκτά και pm σε περίπτωση που δεν θέλετε να δώσετε το στίγμα σας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια
Giannitswn vgainw me Opap...........................................toso ksepeta imoun ti itheles,na piname k kafe???? dil. ta exhw paiksei m afta pou grafete,,,,,i mia einai vrwmiara i alli einai etsi? i alli paei me giouvetsi, den kserete ti thelete...............................
www.sherv.net/funny.burger.wagging.long.tongue-emoticon-2829.html] [/url][size=10pt]Καλα κανεις και βγαινεις γιαννιτσων κοπελια . δρομος ειναι απλα κριμα το κορμι και τα βυζομπαλα που εχεις. κριμα. ελα να σε παρω στην ξενητια να δεις τι σημαινει επαγγελματιας του ειδους σου.μαλλον οχι στην ξενητια. στειλε τον δικο σου να δοκιμασει μερικα καλα κοριτσια εκει . εχει και σωστες επαγγελματιες η ομορφη θεσσαλονικη. βλεπε[/size] [size=10pt]pamela tr, ΝΙΝΑ, GIOTAKI TRAN
, estellax, ALEXIA ROSSI,[/size]
[size=10pt]για να φτασεις τις υπηρεσίες τους εχεις δρομο ακομα . Το μονο κακο ειναι οτι δεν φταις εσυ. εμεις φταιμε που ερχομαστε. υπαρχουνε ακομα πολλοι τρελομαλακες σαν εμενα σε ολη την ελλαδα και στην περιοχη σου. αλλα ολα και ολοι καποια στιγμη τελειωνουν. βασικα εχεις ημερομηνια ληξης κουκλα. θα μου πεις, γιατι??? απλα εισαι άρρωστη . [/size]
αγαπητη κυρια επειδη κανω διαιτα ας αφησουμε ασχολιαστο το γιουβετσι ;)Giannitswn vgainw me Opap...........................................toso ksepeta imoun ti itheles,na piname k kafe???? dil. ta exhw paiksei m afta pou grafete,,,,,i mia einai vrwmiara i alli einai etsi? i alli paei me giouvetsi, den kserete ti thelete...............................
[size=10pt]Καλα κανεις και βγαινεις γιαννιτσων κοπελια . δρομος ειναι απλα κριμα το κορμι και τα βυζομπαλα που εχεις. κριμα. ελα να σε παρω στην ξενητια να δεις τι σημαινει επαγγελματιας του ειδους σου.μαλλον οχι στην ξενητια. στειλε τον δικο σου να δοκιμασει μερικα καλα κοριτσια εκει . εχει και σωστες επαγγελματιες η ομορφη θεσσαλονικη. βλεπε[/size] [size=10pt]pamela tr, ΝΙΝΑ, GIOTAKI TRAN
, estellax, ALEXIA ROSSI,[/size]
[size=10pt]για να φτασεις τις υπηρεσίες τους εχεις δρομο ακομα . Το μονο κακο ειναι οτι δεν φταις εσυ. εμεις φταιμε που ερχομαστε. υπαρχουνε ακομα πολλοι τρελομαλακες σαν εμενα σε ολη την ελλαδα και στην περιοχη σου. αλλα ολα και ολοι καποια στιγμη τελειωνουν. βασικα εχεις ημερομηνια ληξης κουκλα. θα μου πεις, γιατι??? απλα εισαι άρρωστη . [/size]
ο γιατρος λεει στα νεουδια να διαβαζουν τα θρεντ και να μην ειναι τεμπελαραδες και οκνηροιΠαρακαλείται θερμά ο καπετάν megaΑλέ όπως προσελθει στο βήμα για να συμβουλεύσει καθοδηγήσει και βοηθήσει τον αδαή αυτόν ψωλησάριο σχετικά με τις: κουήν καβλίν βικτώρια και υψωλοχαγό νατάσα .
www.sherv.net/sexy.girl.laughing-emoticon-2006.html] [/url]