karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
καποιος που εχει εμπειρια με τις 2 συγκεκριμενες ας γραψει.
απο σωμα ειναι καλη η ειναι ευσομηοι βικτορια φιλε εβγεναι παλιοτερα πριν 2 χρωνια που την ειχα παρεα απεναντι απο το τετραγωνω του οπαπ στο φαναρι.
την ειχα παρει στο αμαξι μου κ τοτε θυμαμαι μου ειχε παρει 30 ευρω κ ηταν σουπερ σε ολα με βυζαρεσ τεραστιεσ που τησ ειχα καταρουφηξη.
μετα εκανε υπερωχα πιπωματα κ την πηρα στα 4 οπου την εχυσα στον κολω τησ.
ειχε μια ασημι μερσεντεσ.
γεια σασ παιδεσ μηπως ξερεται μια που βγενει με ενα smart ζηταει 30 στο σπιτη τησ ειναι εχειρισμενη με μεγαλα βυζια νομιζω με ειπε οτι την λενε ζωη εχει κανεισ εμπειρια??κανε μια γυρα στην πιατσα καθωσ πεφτει το σκοταδι κ ολο και καπια θα βρεισ.
κοκκινο smart?γεια σασ παιδεσ μηπως ξερεται μια που βγενει με ενα smart ζηταει 30 στο σπιτη τησ ειναι εχειρισμενη με μεγαλα βυζια νομιζω με ειπε οτι την λενε ζωη εχει κανεισ εμπειρια??
την ειχα δωσει μια πιπα πριν λιγους μηνες...με 20ε,ηταν πολυ καλη....οντως ειναι καυλα...για σπιτι ζηταει 60 νομιζω,κανε παζαρια!!παιδια την γνωριζει καποιος,εχει εμπειρια μαζι της.παντως απο τις φωτογραφιες φαινετε πολυ καυλα.
ime 1.75 60 kila 18 xr kopela diaforetyiki apo tis ales pou ta kano ola xoris tabou ime andrea etimi na ikanopiso kafe epitimia sou se perimeno sto xoro mou telefonise mou min xanis xrono telefonise mou amesi sinandisiπαιδια την γνωριζει καποιος,εχει εμπειρια μαζι της.παντως απο τις φωτογραφιες φαινετε πολυ καυλα.
ime 1.75 60 kila 18 xr kopela diaforetyiki apo tis ales pou ta kano ola xoris tabou ime andrea etimi na ikanopiso kafe epitimia sou se perimeno sto xoro mou telefonise mou min xanis xrono telefonise mou amesi sinandisi
ρε δεν γινονται αυτα ΄΄΄ΤΕΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ΄΄ φοβερα πραγματα
τωρα και στην Λαρισα live
τωρα και στην Λαρισα live
χρηστο τραβα να την κανεις σεφτε γιατι δεν βλεπω να κανει τπτ εκει[size=10pt]Ρεσιταλ δινει στην καμερα μπροστα . [/size]