Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
!! ξαναηρθε η ditta? δεν ηταν να φυγει την δευτερα? :o

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εχεις να επιλεξεις η ωραια τρανς πληρωνωντας κατι παραπανω η cd dvd blu ray η οπως αλλιως θες πεστο με λιγοτερα να ξερεις ομως οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι ενα πραγμα οπως τα κερασια εχει και με 5 εχει και με 2,5 ευρω εσυ διαλεγεις δεν σε υποχρεωνει κανεις να πας καπου που δεν σου αρεσει τωρα αν ετυχες σε μια ασχημη στιγμη της ζωης μου μπορει να βιαζομουν μπορει να μην ειμουν καλα μπορει ακομη και να μη μου αρεσες τι να πω τα ειπε ολα ο castel παντος ας μη βγαζουμε συμπερασματα αμεσως γιατι ολα τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια γιατι οταν με περιμενουν και εμενα αλλοι 5-6 να τους εξυπηρετησω τι να κανω να γινω χιλια κομματια καποιος θα μεινει δυσαρεστημενος .αλλα και παλι δεν μπορω να μπω στο μυαλο σου ο καθενας σκεφτετε διαφορετικα και στα γουστα υπαρχει ποικιλια
λοιπον το σεχ δεν ειναι ουτε κερασια ουτε πορτοκαλια.
και επειδη με κουρασες αφανταστα και δεν βγαζουμε ακρη ετσι.τσαμπα διαφημηση τελος οταν θα συμορφωθεις στο κρεβατι τοτε θα ειμαστε εδω να τα ξαναπουμε για την ωρα σχολασαμε :idiot:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
οτι πεις ipanos ο γιατρος ειπε να λεμε ναι καλο βραδυ αφου σχολασες δεν ξερω αν πηρες τιποτα αλλα μαλλον ασεφτος εφυγες φιλια παω για ποτακι τωρα χι χι χι

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
FILOXENOUMENOS is missing ABER ALERT !!!!!  :huh: :huh:
συγγνωμη συγγνωμη συγγνωμη!!!!!
ξεχαστηκα εντελως χθες να γραψω τι εγινε...
αν και σχεδον δεν εγινε τιποτα.
πηγα στο γνωστο ξενοδοχειο ανεβηκα και πηγα στο δωματιο της Ditta . σε 15 λεπτα ηρθε και η μικρη.
ομορφουλα και baby face. ωραιο βυζι και απο εργαλειο καλη!
η Ditta  γνωστη οποτε δεν αναφερω τιποτα!
θα πληρωνα στο τελος της φασης. ξεκινησαν τα κοριτσια ενα τρανσλεσβιακο και εγω στην αρχη εβλεπα. μολις αρχισα να συμμετεχω χτυπησε το γαμοτηλεφωνο μου και επρεπε να φυγω. προς εκπληξη μου ενω εμεινα γυρω στα 20 25 λεπτα και με τις 2 και ειπα να δωσω κατι μου ειπαν να φυγω απλα!
παντως θα παω και θα το κανω το τριο...
ειναι πραγματικα σαν τριο με 2 γυναικες!!!

οσο για τη Nayla  2 ατομα σε pm μου ειπαν καλες εντυπωσεις. Ας ΤΙς ποσταρουν και εδω να ξερουν ολοι...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
συγγνωμη συγγνωμη συγγνωμη!!!!!
ξεχαστηκα εντελως χθες να γραψω τι εγινε...
αν και σχεδον δεν εγινε τιποτα.
πηγα στο γνωστο ξενοδοχειο ανεβηκα και πηγα στο δωματιο της Ditta . σε 15 λεπτα ηρθε και η μικρη.
ομορφουλα και baby face. ωραιο βυζι και απο εργαλειο καλη!
η Ditta  γνωστη οποτε δεν αναφερω τιποτα!
θα πληρωνα στο τελος της φασης. ξεκινησαν τα κοριτσια ενα τρανσλεσβιακο και εγω στην αρχη εβλεπα. μολις αρχισα να συμμετεχω χτυπησε το γαμοτηλεφωνο μου και επρεπε να φυγω. προς εκπληξη μου ενω εμεινα γυρω στα 20 25 λεπτα και με τις 2 και ειπα να δωσω κατι μου ειπαν να φυγω απλα!
παντως θα παω και θα το κανω το τριο...
ειναι πραγματικα σαν τριο με 2 γυναικες!!!

Sorry άσχημη είναι

οσο για τη Nayla  2 ατομα σε pm μου ειπαν καλες εντυπωσεις. Ας ΤΙς ποσταρουν και εδω να ξερουν ολοι...

NyxtoviosPerpatitis79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε φίλοι καυλιάρηδες!
Ήμουν πριν χρόνια στο site πριν ανανεωθεί και όταν ήταν όλο κι όλο ένα φόρουμ! Το τότε ID μου χάθηκε και πρώτη φορά ποστάρω εκ νέου! Σας συμβουλεύομαι συχνά όμως, οπότε θα ήταν χοντράδα να μην ενημερώσω κι εγώ την κοινότητα!
Επισκέφτηκα την Lady Ditta νωρίτερα! Υπέβαλα κριτική για λεπτομέρειες. Γενικά το κορίτσι λέει, εκεί καταλήγω!
Εγκρίνω!!!

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Χαίρετε φίλοι καυλιάρηδες!
Ήμουν πριν χρόνια στο site πριν ανανεωθεί και όταν ήταν όλο κι όλο ένα φόρουμ! Το τότε ID μου χάθηκε και πρώτη φορά ποστάρω εκ νέου! Σας συμβουλεύομαι συχνά όμως, οπότε θα ήταν χοντράδα να μην ενημερώσω κι εγώ την κοινότητα!
Επισκέφτηκα την Lady Ditta νωρίτερα! Υπέβαλα κριτική για λεπτομέρειες. Γενικά το κορίτσι λέει, εκεί καταλήγω!
Εγκρίνω!!!
Σε πιστέψαμε

NyxtoviosPerpatitis79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε φίλε, το βρήκες, είμαι undercover τραβελοπράκτορας ή τα παίρνω από την Ντίτα και την τραβελοκλίκα για να ανεβάζω θετικές κριτικές αδικαιολόγητα!
Α ρε τσακαλάκο πώς τα πιάνεις όλα!

Υ.Γ. Ο Πούτιν θα μας βγάλει από την κρίση και ο Βενιζέλος είναι πράκτορας των αμερικάνων και των εξωγήινων ταυτόχρονα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
καλησπερα...
θελω να ρωτησω κατι. πως θα μας φαινοταν αν οι κοπελες (γενημενες γυναικες ή εκ διορθωσης) εβγαζαν στη φορα τα κουσουρια και τις ιδιαιτεροτητες μας???
ελαφρα τη καρδία σπιλωνουμε κατα καιρους υποληψεις ειτε εχουμε ζησει κατι ή επειδη καποιος καπου κατι ακουσε και μας το μετεφερε.
ναι , το site  ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων προς αποφυγη αστοχων επισκεψεων αλλα διακρινω απο καποιους μια εμπαθεια σε συγκεκριμενες κοπελες. εμπαθεια που ωρες ωρες οδηγει το μυαλο καποιου σε σεναρια ανταγωνισμου κλπ κλπ ( πως οι κακιστες κριτικες υποκινουνται απο καποιον-α)

να δεχτω πως ατομα με 1,2,3 μηνυματα και με προσφατη ημερομηνια εγγραφης οντως ειναι "υποπτα" για κλωνοι καποιας κοπελας αλλα το φαινομενο επεκτεινεται και σε παλια μελη.

ας επικεντρωθουμε στη σωστη ανταλλαγη πληροφοριων και ας αφησουμε κατα μερους αστοχους χαρακτηρισμους...
ελπιζω να μη βραθει καποιος αδαης να με χαρακτηρισει κλωνο καποιας τρανς ή στημενο χειροκροτητη...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

φιλε μου τα γουστα ειναι καθαρα υποκειμενικα.
κατι που αρεσει σε σενα εμενα με αφηνει αδιαφορο και το αντιστροφο.
εγω τη μικρη την ειδα γλυκια και baby face  εσυ την ειδες ασχημη.
το ΣΕΒΟΜΑΙ πραγματικα.
τωρα αυτο το παληκαρι οντως ειναι λιγο παρεξηγισιμο αφου μολις εκανε εγγραφη εκθειασε καποια.
δεν ξερω αν ειναι ψευτικο προφιλ ( παρολο που για τη Ditta συμφωνω μαζι του) αλλα ολες οι κινησεις του ειναι κινησεις κλωνου.
ΔΕ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! Απλα λεω πως και ενας κλωνος θα εκανε το ιδιο.
στο δια ταυτα ομως, και επαυξανω σε οσα λεει ειτε ειναι αληθινο προφιλ ειτε οχι...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
φιλε μου τα γουστα ειναι καθαρα υποκειμενικα.
κατι που αρεσει σε σενα εμενα με αφηνει αδιαφορο και το αντιστροφο.
εγω τη μικρη την ειδα γλυκια και baby face  εσυ την ειδες ασχημη.
το ΣΕΒΟΜΑΙ πραγματικα.
τωρα αυτο το παληκαρι οντως ειναι λιγο παρεξηγισιμο αφου μολις εκανε εγγραφη εκθειασε καποια.
δεν ξερω αν ειναι ψευτικο προφιλ ( παρολο που για τη Ditta συμφωνω μαζι του) αλλα ολες οι κινησεις του ειναι κινησεις κλωνου.
ΔΕ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! Απλα λεω πως και ενας κλωνος θα εκανε το ιδιο.
στο δια ταυτα ομως, και επαυξανω σε οσα λεει ειτε ειναι αληθινο προφιλ ειτε οχι...

συμφωνω απολυτα FILOXENOUMENOS

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
χτες εκανε εγγραφη,χτεσ το πρωτο νημα κατα τα αλλα παλιος γνωριμος απο τα παλια α ναι ξεχασα και η γιαγια μου εχει @@

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Εγώ πάλι, αν και είμαι τρελά δύσπιστος και καχύποπτος, διαβάζοντας την κριτική του τον πιστεύω, γιατί από όλο το περιεχόμενο αυτής δεν διακρίνω κάποια υπερβολή στα λεγόμενά του.

Ίσα ίσα λέει ότι χάνει και λίγο στην εμφάνιση σε σχέση με τις φωτό και ότι στο σεξ δεν κάνει και κάτι διαστημικό.

Αντίθετα υπάρχουν άλλοι παλιότεροι, οι οποίοι γράφουν φανταστικές κριτικές έτσι απλά για να γεμίζουν το χρόνο τους.

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι, αν και είμαι τρελά δύσπιστος και καχύποπτος, διαβάζοντας την κριτική του τον πιστεύω, γιατί από όλο το περιεχόμενο αυτής δεν διακρίνω κάποια υπερβολή στα λεγόμενά του.

Ίσα ίσα λέει ότι χάνει και λίγο στην εμφάνιση σε σχέση με τις φωτό και ότι στο σεξ δεν κάνει και κάτι διαστημικό.

Αντίθετα υπάρχουν άλλοι παλιότεροι, οι οποίοι γράφουν φανταστικές κριτικές έτσι απλά για να γεμίζουν το χρόνο τους.

Συναγωνιστές, αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Είχα κυριολεκτικά χρόνια να ποστάρω αλλά ελπίζω ότι υπάρχουν ακόμη άτομα που με θυμούνται από παλιότερα (Ντέηβιντ, Καστέλ, Αλ Πατσίνο;;;). Δεν σας έχω ξεχάσει, διαδικτυακοί συναγωνιστές μου, απλά έχω πολύ καιρό που αποσύρθηκα από το άθλημα λόγω οικονομικών και προσωπικών μπλεξιμάτων! Μόνο κάνω λογκ ιν μία στο τόσο για να κοιτάω από περιέργεια τις εξελίξεις στην σεξοσκηνή της Θεσσαλονίκης, σε τρανς και όχι μόνο (αν και εκτός από τις τρανς δεν βλέπω σπουδαία κινητικότητα)!

Παρεμβαίνω, πάντως, για να σας πω ότι ο Δρακουμέλ είναι δικό μου άτομο, και προφανώς δεν είναι (όπως ούτε και εγώ φυσικά) κανένας νταβάς ή υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για κανέναν. Τον ξέρω διαδικτυακά εδώ και χρόνια από ένα άλλο σάιτ (δεν το κατονομάζω, αλλά είναι αθλητικού περιεχομένου, όχι μπουρδελιακού) και εγώ του είχα μάθει το bourdela.com προ αμνημονεύτων. Και σήμερα το πρωί που τον πετυχαίνω στο σκάιπ μου λέει "ρε μαλάκα, εγώ πόσταρα για να βοηθήσω τους δικούς σου και αυτοί με κράζουν".

Πάντως έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα. Σύμφωνοι, κι εγώ που δεν ασχολούμαι πολύ βλέπω ότι κυκλοφορούν (όπως κυκλοφορούσαν και ανέκαθεν) "ύποπτα" προφίλ και διάφοροι περίεργοι (πρόσεξα έναν τέτοιο που μάλλον πάει για αλλαγή επαγγέλματος σε σύμβουλο επενδύσεων γιατί λέει στον καθέναν πώς να επενδύσει τα λεφτά του και πόσα είναι σωστό να ξοδέψει και πόσα όχι) αλλά όχι να χρειάζεται κάθε νέο μέλος να έχει συστάσεις από παλιό για να αποδείξει ότι δεν είναι κλώνος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Σε λίγο θα γίνει σύλλογος εδώ μέσα.

Αυτά είχα να πω γιατί μου το ζήτησε ο φίλτατος. Συγνώμη για την παρέμβαση. Συνεχίστε να επιτελείτε το θεάρεστο έργο σας και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παλιούς συναγωνιστές.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Και σήμερα το πρωί που τον πετυχαίνω στο σκάιπ μου λέει "ρε μαλάκα, εγώ πόσταρα για να βοηθήσω τους δικούς σου και αυτοί με κράζουν".

οπς και αλλος σωτηρας?ελεος πια με αυτους τους σωτηρες

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Γεια σου ρε πρόεδρε Τιτανοπανμεγιστοτεράστιε... Όντως χρόνια και ζαμάνια, αλλά τελικά πόσταρες.
Ελπίζω να είσαι καλά αδερφέ μου.

SLK200GR στα πα αδερφέ ο φίλος ο δρακουμέλ είναι καθαρός, ας τα αφήσουμε όλα αυτά και ας ποστάρουμε κάτι πιο
σημαντικό και χρήσιμο για όλους εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom