Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
57
Πόντοι
0
Καλημέρα εγώ την έβλεπα χρόνια στην Γιαννιτσών όταν είχε πρωτοβγει πριν 4 χρόνια νομίζω ήταν πολύ χάλια.
Στην πορεία άλλαξε και έγινε πιο ομορφη την έχω πάρει αρκετές φορές στην γιαννιτσων πολύ καλή ψυχή και στον αγώνα με συμμετοχή δεν είναι ξεπέτα γενικα καλα θα περασεις ειναι ευχάριστη. Εγώ την ξέρω αρια πάντως ούτε Άννα γενικά έχουν ένα θέμα με τα ονόματα οι τρανς
Ευχαριστώ! Αν είναι σχετικά φτηνό το μανίκι ίσως το επιχειρήσω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
Ευχαριστώ! Αν είναι σχετικά φτηνό το μανίκι ίσως το επιχειρήσω.
20 ευρώ ζητούσε στη Γιαννιτσών και πραγματικά δε μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι κοπέλα ή τρανς... εγώ για καιρό την ανέφερα σαν κοπέλα στις τσάρκες μου που έγραφα στο νήμα με τις πιάτσες

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
494
Πόντοι
21

Από τις πιο όμορφες τρανς που έχουν έρθει Θεσσαλονίκη, γυναικεία χαρακτηριστικά και τρομερά πόδια για ποδολαγνεία...καμία σχέση με τις άλλες. Με 80€ την έκλεισα και έχυσε.

Dash2523

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2024
Like
152
Πόντοι
0

Από τις πιο όμορφες τρανς που έχουν έρθει Θεσσαλονίκη, γυναικεία χαρακτηριστικά και τρομερά πόδια για ποδολαγνεία...καμία σχέση με τις άλλες. Με 80€ την έκλεισα και έχυσε.
80€ το μισάωρο να φανταστώ

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.648
Πόντοι
736

Όντως είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα την οποία την ξέρω εδώ και τέσσερα χρόνια όχι από Ελλάδα από το εξωτερικό αλλά έχουμε επικοινωνία. Φίλε μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες και μίλησα μαζί της. 80 € παίρνει μόνο για την πίπα. Και δεν υπάρχει περίπτωση και δεν το ‘χει κάνει να χύσει για 80 €.200 ακατέβατα παίρνει

Τεχνηέντως δεν έγραψες πολλές λεπτομέρειες είπες ότι την έκλεισες με 80 αλλά δε μας είπες αν έκανες σεξ ή όχι.

Θα πω κάτι το οποίο το έχω ξαναπεί πολλές φορές και σε άλλα νηματα

Αν ένας πελάτης πάει είτε σε αυτήν την κοπέλα είτε σε κάποια άλλη και αντί για 200 € δώσει 80 και πάρει ίδιες υπηρεσίες επειδή τον γούσταρε η κοπέλα η επειδή γαμάει καλά είναι τεράστια βλακεία να το γράψει εδώ γιατί όλοι θα πάνε να ζητήσουν τα ίδια. Εδώ γράφουμε τις στάνταρ υπηρεσίες.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
494
Πόντοι
21
Όντως είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα την οποία την ξέρω εδώ και τέσσερα χρόνια όχι από Ελλάδα από το εξωτερικό αλλά έχουμε επικοινωνία. Φίλε μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες και μίλησα μαζί της. 80 € παίρνει μόνο για την πίπα. Και δεν υπάρχει περίπτωση και δεν το ‘χει κάνει να χύσει για 80 €.200 ακατέβατα παίρνει

Τεχνηέντως δεν έγραψες πολλές λεπτομέρειες είπες ότι την έκλεισες με 80 αλλά δε μας είπες αν έκανες σεξ ή όχι.

Θα πω κάτι το οποίο το έχω ξαναπεί πολλές φορές και σε άλλα νηματα

Αν ένας πελάτης πάει είτε σε αυτήν την κοπέλα είτε σε κάποια άλλη και αντί για 200 € δώσει 80 και πάρει ίδιες υπηρεσίες επειδή τον γούσταρε η κοπέλα η επειδή γαμάει καλά είναι τεράστια βλακεία να το γράψει εδώ γιατί όλοι θα πάνε να ζητήσουν τα ίδια. Εδώ γράφουμε τις στάνταρ υπηρεσίες.
Τυπε έργα βγάζεις με το κεφάλι σου; Έγραψα για πίπα; Σεξ και ποδολαγνεία καναμε.200 την ώρα και 100 για 30 λεπτά και με παζάρι έπεσε στα 80. Αν εσύ δίνεις 500 δε μπορώ να κάνω κάτι. Τόσο πολύ σε πόνεσε που την ρώτησες;λες να ήξερε ότι γαμαω καλά και να με έκανε καλύτερη τιμή;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.648
Πόντοι
736
Τυπε έργα βγάζεις με το κεφάλι σου; Έγραψα για πίπα; Σεξ και ποδολαγνεία καναμε.200 την ώρα και 100 για 30 λεπτά και με παζάρι έπεσε στα 80. Αν εσύ δίνεις 500 δε μπορώ να κάνω κάτι. Τόσο πολύ σε πόνεσε που την ρώτησες;λες να ήξερε ότι γαμαω καλά και να με έκανε καλύτερη τιμή;
Λοιπόν διέγραψα το μήνυμα που έγραψα πριν γιατί δεν μπορώ τις αντιπαραθέσεις. Μπερδεύεσαι όμως γιατί δεν έγραψες τίποτα απολύτως για το τι έκανες μαζί της διάβασε λίγο το τι έχεις γράψει.

Είπες ότι είναι από τις πιο όμορφες που έχουν έρθει ότι έχει τρομερά πόδια για Ποδολαγνεία και ότι την έκλεισες για 80 και έχυσε

Δε γράφεις τίποτα για το τι κάνατε όχι περιγραφικά ούτε 1 2 3

Και παρότι σε ρώτησε ένα παλικάρι μετά δεν διευκρίνισες για το πόση ώρα την έκλεισες.

Και επαναλαμβάνω ακόμα κι αν είχες πάρει έκπτωση δεν θα ήταν σωστό να το γράψεις γιατί όλοι θα πάνε να της ζητήσουν 80 €

Και το τελευταίο που θα σου πω είναι ότι δε με πονάει καθόλου γιατί με τη συγκεκριμένη σου λέω ότι έχω προσωπική σχέση και δεν θα πήγαινα μαζί της επαγγελματικά παρότι είναι εξαιρετικά όμορφη

Καλή συνέχεια!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λαρωσε μπρο γιατί την προσέγγισα για 80 και ούτε που απάντησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom