https://kanesex.com/transsexual/tra...-thessaloniki-moynara-me-xontro-kayli_i972694
Έχουμε γνώμη για τν κοπελιά γτ έχω πάθει ζημιά
Nancy φαινεται δυναμη.Ισχύει η Νάνσυ είναι απίστευτη. Να προσθέσω σε αυτό ότι κάνουν και πρόγραμμα μαζί , και μιας και η Άννα είναι ενεργοπαθητικη για τους μερακλήδες είναι πολύ vfm.
Έκανα ραντεβού και με τις 2 μαζί στα 150 το οποίο είναι πολύ καλή τιμή για το τι παίρνεις
Να τον βάλεις , να στον βάλει ή και τα 2?Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα τν βοήθεια απο τους πιο έμπειρους γτ είμαι είμαι πρωτάρης . Υπάρχει κάτι που να πρότεινε για Θεσσαλονίκη καλό . Γτ η πρώτη φορά είναι έχει μεγάλη σημασία .
Τα πάντα δέχεται αδερφέ. Γαμαει και γαμιέται αβερτα. Αν θες μόνο να την πάρεις μίλησε το πριν μπεις μαζί τηςNancy φαινεται δυναμη.
Αννα ενεργοπαθητικη λες. Δεχεται και μονο να τον τρωει? Γιατι ειναι φοβερη ξεκωλιαρα απο σωμα.
Αδερφέ η Έλενα είναι κορυφή. Το δουλεύει 4χ4 το σύστημα και πραγματικά αξίζει. Απλά για εμένα, λίγο τσιμπημενη η τιμή. Όχι ότι δεν τα αξίζει βέβαιαhttps://kanesex.com/transsexual/tra...-thessaloniki-moynara-me-xontro-kayli_i972694
Γτ ποσο πάει και είναι τοσο τσιμπημεμη ?Αδερφέ η Έλενα είναι κορυφή. Το δουλεύει 4χ4 το σύστημα και πραγματικά αξίζει. Απλά για εμένα, λίγο τσιμπημενη η τιμή. Όχι ότι δεν τα αξίζει βέβαια
Και το 2 μισές δουλειές θα κάνουμε !!!Να τον βάλεις , να στον βάλει ή και τα 2?
Δύναμη και οι 2, ότι θέλεις απλά το συζητάς. Καλά παιδιά και συννενοήσιμες και οι 2, αναλόγως τα γούστα σου! Απλά όπως είπαν και άλλοι, μεταξύ αυτών και εγώ, έχοντας δοκιμάσει τη παρτούζα μαζί τους ανεβαίνεις level...Nancy φαινεται δυναμη.
Αννα ενεργοπαθητικη λες. Δεχεται και μονο να τον τρωει? Γιατι ειναι φοβερη ξεκωλιαρα απο σωμα.
Όμορφαντρα μου . Πες μιας και έχεις και εσύ εμπειρία , δεν έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους?έχοντας δοκιμάσει τη παρτούζα μαζί τους ανεβαίνεις level...![]()
Κουμπώνει τόσο καλά η μία με την άλλη που είναι απίστευτο!!!! Οποιος δεν το δοκιμασει απλά ΧΑΝΕΙ, αυτό!Όμορφαντρα μου . Πες μιας και έχεις και εσύ εμπειρία , δεν έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους?
Ρε τυπε στραβωθηκες από τις φωτό και δεν διαβάζεις την αγγελία? ??Γτ ποσο πάει και είναι τοσο τσιμπημεμη ?
Για να τον πάρεις προτείνω Αμάντα. Ειδικά αν ειναι από τις πρώτες σου φορές πιστεύω είναι ότι πρέπει. Από εκεί και πέρα για ενεργοπαθητικα και η Έλενα που έστειλες είναι καλή, και η Άννα από το δίδυμο Άννα Νάνσυ είναι καλή, και τέλος και η Ιωάννα είναι αρκετά καλή αν και έχει ακουστεί ότι είναι σε τι μέρα θα την πετύχεις την τελευταίαΚαι το 2 μισές δουλειές θα κάνουμε !!!
Για να τον πάρεις προτείνω Αμάντα. Ειδικά αν ειναι από τις πρώτες σου φορές πιστεύω είναι ότι πρέπει. Από εκεί και πέρα για ενεργοπαθητικα και η Έλενα που έστειλες είναι καλή, και η Άννα από το δίδυμο Άννα Νάνσυ είναι καλή, και τέλος και η Ιωάννα είναι αρκετά καλή αν και έχει ακουστεί ότι είναι σε τι μέρα θα την πετύχεις την τελευταια .
Σου έστειλα πμ με αναλυτικά στοιχεία.Θα μπορούσες να μου προωθείς τα προφίλ.
Ευχαριστώ πολύ .Σου έστειλα πμ με αναλυτικά στοιχεία.
Άστο καλύτερα φίλε μου. Δε θα σου συνέστηνα.Καλησπερα εχει κανεις εμπειρια με την Ασπα?
![]()
Το δωράκι μου για 4 βιντεο είναι 40 ευρώ
Γεια σας είμαι αυτός που βλέπεις στης φωτογραφίες εάν θες να βάλουμε κάμερα για μια ώρα το δωράκι μου είναι 50 € μέσω viber η Skype Τρόπος πληρωμής (Λεφτά στο λεπτό ) (western union) (PayPal) Εχεμύθεια ✔️ Εάν ξέρεις τι θέλεις σε περιμένω 6944254501 Επίσης διατίθονται και Βίντεο Να γάμαο Να τον...kanesex.com
Θενκς, ο λογος αν μπορεις να τον μοιραστεις?Άστο καλύτερα φίλε μου. Δε θα σου συνέστηνα.
εχει τικ τοκ δες την εκειΆστο καλύτερα φίλε μου. Δε θα σου συνέστηνα.
Δεν πα νάχει και μπαμ-μπουμ. Την έχω συναντήσει στο παρελθόν και είναι μάπα το καρπούζι. Βαριέται τη ζωή της, φόλα.εχει τικ τοκ δες την εκει