Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.446
Πόντοι
736
Ισχύει η Νάνσυ είναι απίστευτη. Να προσθέσω σε αυτό ότι κάνουν και πρόγραμμα μαζί , και μιας και η Άννα είναι ενεργοπαθητικη για τους μερακλήδες είναι πολύ vfm.

Έκανα ραντεβού και με τις 2 μαζί στα 150 το οποίο είναι πολύ καλή τιμή για το τι παίρνεις
Nancy φαινεται δυναμη.
Αννα ενεργοπαθητικη λες. Δεχεται και μονο να τον τρωει? Γιατι ειναι φοβερη ξεκωλιαρα απο σωμα.

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα τν βοήθεια απο τους πιο έμπειρους γτ είμαι είμαι πρωτάρης . Υπάρχει κάτι που να πρότεινε για Θεσσαλονίκη καλό . Γτ η πρώτη φορά είναι έχει μεγάλη σημασία .
Να τον βάλεις , να στον βάλει ή και τα 2?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Nancy φαινεται δυναμη.
Αννα ενεργοπαθητικη λες. Δεχεται και μονο να τον τρωει? Γιατι ειναι φοβερη ξεκωλιαρα απο σωμα.
Τα πάντα δέχεται αδερφέ. Γαμαει και γαμιέται αβερτα. Αν θες μόνο να την πάρεις μίλησε το πριν μπεις μαζί της

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Αδερφέ η Έλενα είναι κορυφή. Το δουλεύει 4χ4 το σύστημα και πραγματικά αξίζει. Απλά για εμένα, λίγο τσιμπημενη η τιμή. Όχι ότι δεν τα αξίζει βέβαια

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Αδερφέ η Έλενα είναι κορυφή. Το δουλεύει 4χ4 το σύστημα και πραγματικά αξίζει. Απλά για εμένα, λίγο τσιμπημενη η τιμή. Όχι ότι δεν τα αξίζει βέβαια
Γτ ποσο πάει και είναι τοσο τσιμπημεμη ?

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.161
Πόντοι
481
Nancy φαινεται δυναμη.
Δύναμη και οι 2, ότι θέλεις απλά το συζητάς. Καλά παιδιά και συννενοήσιμες και οι 2, αναλόγως τα γούστα σου! Απλά όπως είπαν και άλλοι, μεταξύ αυτών και εγώ, έχοντας δοκιμάσει τη παρτούζα μαζί τους ανεβαίνεις level...:wink:

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.161
Πόντοι
481
Όμορφαντρα μου . Πες μιας και έχεις και εσύ εμπειρία , δεν έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους?
Κουμπώνει τόσο καλά η μία με την άλλη που είναι απίστευτο!!!! Οποιος δεν το δοκιμασει απλά ΧΑΝΕΙ, αυτό!

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Και το 2 μισές δουλειές θα κάνουμε !!!
Για να τον πάρεις προτείνω Αμάντα. Ειδικά αν ειναι από τις πρώτες σου φορές πιστεύω είναι ότι πρέπει. Από εκεί και πέρα για ενεργοπαθητικα και η Έλενα που έστειλες είναι καλή, και η Άννα από το δίδυμο Άννα Νάνσυ είναι καλή, και τέλος και η Ιωάννα είναι αρκετά καλή αν και έχει ακουστεί ότι είναι σε τι μέρα θα την πετύχεις την τελευταία

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Θα μπορούσες να μου προωθείς τα προφίλ.
Για να τον πάρεις προτείνω Αμάντα. Ειδικά αν ειναι από τις πρώτες σου φορές πιστεύω είναι ότι πρέπει. Από εκεί και πέρα για ενεργοπαθητικα και η Έλενα που έστειλες είναι καλή, και η Άννα από το δίδυμο Άννα Νάνσυ είναι καλή, και τέλος και η Ιωάννα είναι αρκετά καλή αν και έχει ακουστεί ότι είναι σε τι μέρα θα την πετύχεις την τελευταια .

Lovecost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
12
Πόντοι
0
Σε ποια site ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην πόλη από κορίτσια ?

sakis90salonica

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα εχει κανεις εμπειρια με την Ασπα?

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.361
Πόντοι
1.196
Καλησπερα εχει κανεις εμπειρια με την Ασπα?
Άστο καλύτερα φίλε μου. Δε θα σου συνέστηνα.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.361
Πόντοι
1.196

Stories

Νέο!