Χαιρετώ την παρέα,
*ακολουθεί σεντόνι*
(μην με κάνετε bullying )
Λέω ύστερα από καιρό,
να επιστρέψω στο σπορ
In no particular order:
1)
Sexy Trans... 6942833306
2)
ΧΑΡΑ ΤΡΑΝΣ ΚΑΥΤΟ ΜΩΡΟ
3)
ΚΑΥΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΡΑΒΕΛΑΚΙ!!!
4)
Σε περιμένω να με πάρεις????
5)
Καλησπέρα μωρό μου είμαι η Χριστίνα 24χρονών παθητική πολύ καυλιάρα και παιχνιδιάρα!! Σε περιμένω να με απολαύσεις με πολλές αντοχές στο δικό μου χώρο καθαρό και περιποιημένο!!! Έλα να βγάλουμε τις καύλες μας και να περάσουμε τέλεια παρε με στο 6945059902για να τα πούμε άμεσα χωρίς βιασύνες
kanesex.com
6)
Καλησπέρα είμαι η Ζοζέ μία ξανθιά παρουσία με πλούσια προσόντα 18 και χοντρό είμαι 24 χρονών θέλω να πραγματοποιήσω κάθε φαντασία σας Πάρε με και δεν θα χάσεις Δεκτός και ζευγάρια 6955452169
kanesex.com
7)
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 698 5692107 ❣️
kanesex.com
8)
Γεια σου ειμαι η μαλεβη Ειμαι εδω για να σου δωσω καυλες ,φτανει να ξερεις να παιζεις με κοριτσια σαν κεμενα....Ειμαι .....μες την καυλα....Ξέρω τι θέλεις και μπορώ να σου το δωσω και να σε κάνω να ξεχαστείς για λίγη ώρα από τα προβλήματα σου. Εννοειται ότι είμαι ενεργητική μόνο με πλούσια...
kanesex.com
9)
Τρανς Νικόλ Αντωνίου από Θεσσαλονίκη! Σπέσιαλ ενεργοπαθητικό πρόγραμμα με προσόντα που δεν θα ξεχάσετε..... Δεκτές και ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις κατόπιν συνεννόησης! Για ραντεβού καλέστε στο 6.9.3.6.4.9.7.8.2.8. Αποκρ κ sms θα αγνοούνται!
kanesex.com
10)
Κορμαρα ενεργοπαθητικη τραβεστι για λιγες μερες στην πολη σας 6934138235
kanesex.com
11)
Είμαι Η demy ένα κορίτσι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα..κάνω ενεργοπαθητικο πρόγραμμα στο χώρο μου και ότι άλλο μασ καυλωνει.. Το δωράκι μου είναι στα 100€ Περιμένω τηλ. σου... 6934830634
kanesex.com
Διευκρινήσεις:
1) Σκοπεύω αύριο απόγευμα, άρα, οποιαδήποτε βοήθεια έως τότε άκρως εκτιμητέα
2) Ναι, ξέρω, οι περισσότερες είναι του περίεργου κλαμπ, αλλά, όσο είναι safe, κανένα πρόβλημα
3) Για την 5, επιβεβαιωμένο, μόνο παθητικό; Αν ναι, προσπερνάμε.
4) Για 6 άκουσα καλά λόγια.
5) η 7 μοιάζει ιντριγκαδόρικο μωρό
6) η 8 είναι το μόνο standard της λίστας, η θεά Μαλεβή!
7) για 9 και 10, έχω ακούσει ότι είναι φίνο ενεργητικό
8)
Είμαι βαθιά anal-υτικός με τρομερό FOMO.
Παρακαλείστε όπως επαρκώς κατά γνώσιν κατατοπίσατε!
9) Με τρελαίνει απίστευτα φώτο και περιγραφή του 1
10) Υπάρχει πάντα και η θεσπέσια Αμάντα (αν είναι ακόμα εδώ και δέχεται, καθώς δεν την βρήκα τελευταίο μήνα στο kanesex)
11)
Ιδανικά, πλήρη ώρα, χωρίς ρολόι, με υπομονή, ειδικά, αν τείνει προς gfe.
Σάς ευχαριστώ a priori για την εξαιρετικά πολύτιμη βοήθειά σας!
Μάκια και safe καύλες!