Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
Η πρώτη είναι σε αγωγή και της λείπουν μερικά δόντια μπροστά. Αδύνατη. Καλή συμμετοχή. Μαζί με μια άλλη σε γνωστό πάνω από Εγνατία αντιγονιδών κοντά.

Η δεύτερη είναι μπάζο. Την είχα πάρει στο Καραβάν Σαράι όταν πρωτοηρθε.

Η τρίτη είναι για γέλια, δεν ξέρω ποιος δίνει 200αρια, σίγουρα παθητικοί.

Η τέταρτη προτιμάει παθητικο ρόλο αν και δουλεύει ε/π, δούλευε σε κρουαζιερόπλοιο, παίρνει PREP, δεν γουσταρει γυναίκες επομένως μην πάτε τσάμπα με τη γυναίκα σας καθότι κάνει αγγαρεία. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Πολύ καλό τυπάκι, στενή τρύπα ωραίος κωλος. Απολαυστικό φιλί.

Η Πέμπτη είναι μόνο παθητική και καλή περίπτωση αλλά ανέβασε κασέ και αμανέ.

Η έκτη είναι χρονια στην Ελλάδα και υπηρεσίες στούντιο άντε τελειωνε. Ντεμί. Τότε. Τώρα ίσως αλλαξε. Βυζί άθλιο, φαίνεται άλλωστε. Φιλάει αλλά συνεννοείσαι από πριν. Γιατί και η Αλισα που ήταν πριν λίγο καιρό εδώ ΔΕΝ φιλάει αν σε δουν ελαφρύ στο τσατ.

Τις έχω πάρει όλες ως ενεργητικός. Ότι άλλο θέλετε, ρωτήστε.
Κούτσες, στραβες, ξεδοντιαρες...τι να ρωτήσουμε.
ετσι είναι η κατάσταση . Να μας πει η Νίνα την συνταγή για το παστίτσιο να κάνουμε κάτι παραγωγικό.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
Κούτσες, στραβες, ξεδοντιαρες...τι να ρωτήσουμε.
ετσι είναι η κατάσταση . Να μας πει η Νίνα την συνταγή για το παστίτσιο να κάνουμε κάτι παραγωγικό...
:kiss-mark::kiss-mark:
Σήμερα πρέπει να έβαλα 5 κιλά μαζεμένα........το μισο ταψί έφαγα ...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Συνημμένα

• IMG_1424.gif
    IMG_1424.gif
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 24

travelosucker

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Με αυτο το μωρο, εχει καποιος εμπειρια? Φαινεται ψωνιο ή ιδέα μου είναι?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.984
Πόντοι
1.056

Δεν την έχω συναντήσει. Από κατά καιρούς σχόλια συναγωνιστών δεν έχει γραφτεί κάτι θετικό, μόνο αρνητικά

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21

Την πήρα με 50€...οι φωτογραφίες είναι πριν από 10χρ. Μεγάλωσε πλέον και αυτή...πίπα με προφυλακτικό έκανε.πολυ μέτρια πράγματα ...αλλά ούτε και ξεπετα κάπου ενδιάμεσα

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
Είμαι στον όγκο από μέση και κάτω....:booty::booty::assshake:
....
Κάθε χρονο και καλύτερα...:sunglasses:
Το ξέρω μωρό.σε πήρα πριν 4 -5 μήνες... Φωτιά Είσαι! Και από την μεση και πάνω βυζαρες.Μου είχες πει ότι θα πήγαινες αθηνα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
Το ξέρω μωρό.σε πήρα πριν 4 -5 μήνες... Φωτιά Είσαι! Και από την μεση και πάνω βυζαρες.Μου είχες πει ότι θα πήγαινες αθηνα
Οκτώβριο 2024 για κανα 5 μηνο ξανα για να μου έρθουν όλοι μαζεμένοι.........
Εδώ είμαι δεν εφυγα ........

Gio94

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0

Καλημέρα!!!έπεσα σε αυτήν εδώ την αγγελία είναι η Κρίστι από Θεσσαλονίκη που έχει το expose club και παλιά είχε το ts14...μάλλον ξαναγύρισε στα ραντεβού και θα ήθελα εάν κάποιος έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να παράθεση την γνώμη του για να προχωρήσω σε κατάθεση! Ευχαριστώ πολύ?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21

Καλημέρα!!!έπεσα σε αυτήν εδώ την αγγελία είναι η Κρίστι από Θεσσαλονίκη που έχει το expose club και παλιά είχε το ts14...μάλλον ξαναγύρισε στα ραντεβού και θα ήθελα εάν κάποιος έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να παράθεση την γνώμη του για να προχωρήσω σε κατάθεση! Ευχαριστώ πολύ?
μακριααα
2 μετρα υψος νταρντανα και ξεπετα πριν πολλα χρονια που ειχα δοκιμασει.
ακομα περιμενω την συνταγη της νινας να ξεκινησω το παστιτσιο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Επικοινωνεί αυτό το φυτο με το περιβάλλον;......που νομίζει ότι κανει βίζιτες στο μονακο;:jerking::jerking::jerking:

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα να ρωτήσω υπάρχει τρανς με περίπου 50 εύρω έστω και 70 γιατί διαβάζω ότι η τιμές έχουν πάει 100-150 και παραπάνω εύρω και πείτε ονόματα . Απαντήστε μου και σε ΠΜ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom