You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι?ονειρα?Janny Costa ενοω ξέρει καποιος
Αν είναι σαλονικα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
εδω δεν εχει παει καποιος?????
dominusfabulam
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Θεσσαλονικείς θελω την βοηθεια σας. Θα ανεβω σε λίγες εβδομάδες στην Θεσσαλονική και θελω να δοκιμάσω πρωτη φορα με trans/shemale . Σημειωνω πως δεν εχω εμπειρια στο θεμα (ουτε με αντρες εχω εμπειριες). Σημαντική σημειωση είναι πως καυλωνω πολυ με βυζαρες και μου ειναι αδιάφορο το μεγεθος του εργαλείου. Παρακαλω οποιος μπορεί να βοηθήσει μου απαντάει ή στέλνει προσωπικό μηνυμα εδώ ή στο ινστα (dominusfabulam)
Trelamenoa
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Κι εγω ειχα ρωτησει γι αυτην πριν μερες αλλα δν πηρα ποτε απαντηση... ψιλοfake φαινεταιεδω δεν εχει παει καποιος?????
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ΑμάνταΘεσσαλονικείς θελω την βοηθεια σας. Θα ανεβω σε λίγες εβδομάδες στην Θεσσαλονική και θελω να δοκιμάσω πρωτη φορα με trans/shemale . Σημειωνω πως δεν εχω εμπειρια στο θεμα (ουτε με αντρες εχω εμπειριες). Σημαντική σημειωση είναι πως καυλωνω πολυ με βυζαρες και μου ειναι αδιάφορο το μεγεθος του εργαλείου. Παρακαλω οποιος μπορεί να βοηθήσει μου απαντάει ή στέλνει προσωπικό μηνυμα εδώ ή στο ινστα (dominusfabulam)
Θεσσαλονικείς θελω την βοηθεια σας. Θα ανεβω σε λίγες εβδομάδες στην Θεσσαλονική και θελω να δοκιμάσω πρωτη φορα με trans/shemale . Σημειωνω πως δεν εχω εμπειρια στο θεμα (ουτε με αντρες εχω εμπειριες). Σημαντική σημειωση είναι πως καυλωνω πολυ με βυζαρες και μου ειναι αδιάφορο το μεγεθος του εργαλείου. Παρακαλω οποιος μπορεί να βοηθήσει μου απαντάει ή στέλνει προσωπικό μηνυμα εδώ ή στο ινστα (dominusfabulam)
Νίνα
Διαγραμμένο μέλος 239252
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα εάν γνωρίζετε κάτι για την tzeni gigi ή καταφέρατε να έρθετε σε επικοινωνία πλιζ πείτε πως!!Crossdreser ψάχνει παρέα
γνωριμια πρώτα από εδω Αλλιώς υπάρχει κ, Instagram : tzeni.gigi Facebook. : tzeni Gigikanesex.com
Υπάρχει άποψη;
Την δοκίμασες τελικά;δυνατό φαίνεταιΚαλησπέρα παιδιά καινούριος στην παρέα και καινούριος στην πόλη. Εχω τρέλα με κροσάκια (γουστα είναι αυτά). Έχω πετύχει μια Τζοανα Cross στο ινστα (cross.skg το εχει) πριν καιρό να κάνει live και αρρώστησα πιο θηλυκό και από τα θηλυκά. Θεσσαλονίκη λεει είναι... Έχει καιρό να ανεβάσει βεβαια… ξερει κανείς τι παίζει την εχει πάρει κανένας να μας πει ; Ελπίζω να το γράφω στο σωστό chat
Cross για δυνατά αρσενικά...
Την δοκίμασες φίλε τελικά;πΚαλησπέρα παιδιά καινούριος στην παρέα και καινούριος στην πόλη. Εχω τρέλα με κροσάκια (γουστα είναι αυτά). Έχω πετύχει μια Τζοανα Cross στο ινστα (cross.skg το εχει) πριν καιρό να κάνει live και αρρώστησα πιο θηλυκό και από τα θηλυκά. Θεσσαλονίκη λεει είναι... Έχει καιρό να ανεβάσει βεβαια… ξερει κανείς τι παίζει την εχει πάρει κανένας να μας πει ; Ελπίζω να το γράφω στο σωστό chat
Cross για δυνατά αρσενικά...
Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Κανένα κροσσακι από Θεσσαλονίκη?
Κεντρο τωρα
Ειμαι η Σοφιανα 22 χρονων τερμα ατριχη θυληπρεπης καυλιαρα με ορεξη για πολλα γουστα εντελως νεα στον χωρο ψαχνω αποκλειστικα αντρες ενεργητικους εχω δικο μου χωρο στο κεντρο και παιρνω MONO δωρακι καθαριοτητα διακριτικοτητα εχεμυθεια εννοουνται 6946328710 παρε με τηλ το viber δε λειτουργει μονο...
kanesex.com
Σύντομα έχετε και κριτική εκτός αν με προλάβεις
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Επιβεβαιώνω μετά απο προχθεσινό κασκαντεριλίκι πήγα με 70 είπε χύνει δε έχυσε , δε της σηκώθηκε ποτέ και έχει αυτή τη νοοτροπία που περιγράφει ο φίλος τα λεφτά μπροστά 2-3 στάσεις ίσα ίσα να τελειώσεις και τέλος.Φαβελοσυμπεριφορά, ξεπέτα, τα έχουμε πει. Θεσσαλονίκη έρχονται τα μπάζα. Ειχε ανεβει ξανα, πηρε τ @@. Πηγε Αθηνα, πηρε τ @@. Ξανα εδω, το πας μς παζαρι 70 μισαωρο φουλ ε/π. Ίδια είναι και η Ιζονα Μιζονα ή Ισις, ένα τραβέλι άσχημο με περούκα την είχα δει χωρις όταν πήγα να πάρω την Ιζαμπελι (φοντινελι) απ το σπίτι της περυσι και τρόμαξα. Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο.
Αξιόλογα υπάρχουν Αθήνα. Ιβη, Νασιμεντο, Ανγκελ, Καμμυ (ίσως η καλύτερη), κτλ.
Η δε Νανσυcg που ρώτησε κάποιος, επειδή βγαίναμε κάποτε, έβαλε βυζια, μάγουλα κτλ, είχε και ένα νταλαβέρι, τα μυαλά πήραν αέρα, καλή τύχη με τα 150-200, ίδιο βιολί βαράει η Εβελυν τώρα Θεσσαλονίκη και λογικά η Νανσυ θα έρθει και αυτή.
Μου είπε κιόλας αν ξανά πάω θα δώσω 50 γιατί της άρεσα εμφανισιακά, κοινώς ΞΕΠΕΤΑ
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
εδω αθηνα πανε κ μ 50 αλλα ξεπετες βαρεθηκα να τις ψινω ποια πεταμενα λεφτα ......
jacktrades
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Αυτή η Ιωάννα θα κατέβει ποτέ Αθήνα;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
οταν ηταν αθηνα οι περησοτεροι τ βρηζατε τωρα τ ψαχνεις ν βρεις ...τ χασαμε τ μωρο εξετιας σαςΑυτή η Ιωάννα θα κατέβει ποτέ Αθήνα;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Εγώ δεν έχω πει κακό λόγο... Κρίμα πολύ όμορφο μωρόοταν ηταν αθηνα οι περησοτεροι τ βρηζατε τωρα τ ψαχνεις ν βρεις ...τ χασαμε τ μωρο εξετιας σας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K