n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Ξέρω ξάδερφε το γαμημενο το αλβανικό είναι σκάρτοοπα ρε ορθογραφε εσυ που τα ξερεισ ολα με την ορθογραφια γαμασ εχεισ στιλο και χαρτι και γραφησ
Ξέρω ξάδερφε το γαμημενο το αλβανικό είναι σκάρτοοπα ρε ορθογραφε εσυ που τα ξερεισ ολα με την ορθογραφια γαμασ εχεισ στιλο και χαρτι και γραφησ
στον βατραχο δεν του τη βγαίνει κανείς στη ορθογραφίαΑξίζει να μάθεις ορθογραφία πρώτα και μετά να πας να την γαμησεις....
Εκεί έσπασε το καλούπι.... ειναι και ασυντακτοςστον βατραχο δεν του τη βγαίνει κανείς στη ορθογραφία
ρε νουμερα εμενα η καταγωγη μου εινε απο το σουλι ουτε τουρκοσ δεν πατησε εκη εσησ ψαξτε να βρητε απο που κρατατε απο αλβανια απο βουλγαρια η τουρκακιαΞέρω ξάδερφε το γαμημενο το αλβανικό είναι σκάρτο
Πάνε ξανά σχολείο φίλε κ μετά έλα στο μπουρδέλα. Το μπουρδέλα είναι για αρχόντουςρε νουμερα εμενα η καταγωγη μου εινε απο το σουλι ουτε τουρκοσ δεν πατησε εκη εσησ ψαξτε να βρητε απο που κρατατε απο αλβανια απο βουλγαρια η τουρκακια
Βρήκες άκρη τελικά?Καλημέρα κύριοι.
Έχει βρεθεί κάποιος με την εν λογο τρανς, δεν έχει τηλέφωνο στην αγγελία της, και στο κανεσεξ δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου. Αν κάποιος έχει βρεθεί μαζί της ας πει πως πέρασε και όποιος έχει το τηλέφωνο της ας μου το στείλει σε μυνημα
Είμαι μόνη, χρειάζομαι τη βοήθειά σου…
TRANS κοπέλα με δικό της χώρο στη Θεσσαλονίκη για κάθε φαντασίωση! Αθλητικό σώμα, μεγάλοι γλουτοί και μεγάλο εργαλείο για ενερ/παθ προτιμήσεις . Μασαζ , φετιχ και συντροφιά είναι όλα στο πρόγραμμα και απολύτως ανθρώπινα . Δεν κοιτάω ποτέ το ρολόι! Θέλω να περάσω καλά!kanesex.com
Όχι δεν έχω βρει ακρηΒρήκες άκρη τελικά?
Τυπε το σάιτ είναι σοβαρό , αν είσαι από το Σούλι χρειαζόμαστε βεβαίωση από τον δήμαρχορε νουμερα εμενα η καταγωγη μου εινε απο το σουλι ουτε τουρκοσ δεν πατησε εκη εσησ ψαξτε να βρητε απο που κρατατε απο αλβανια απο βουλγαρια η τουρκακια
Εντάξει ρε φίλε! Μην το γαμάμε το θέμα. Και ένας πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ αρκείΤυπε το σάιτ είναι σοβαρό , αν είσαι από το Σούλι χρειαζόμαστε βεβαίωση από τον δήμαρχο
Νομίζω πρέπει να έχει την κρατική στρογγυλή σφραγίδα το έγγραφο φίλε...με κάθε επιφύλαξη πάντα!Εντάξει ρε φίλε! Μην το γαμάμε το θέμα. Και ένας πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ αρκεί
Ίσως να έχεις δίκιο. Ας απαντήσει η νομική υπηρεσία του bouΝομίζω πρέπει να έχει την κρατική στρογγυλή σφραγίδα το έγγραφο φίλε...με κάθε επιφύλαξη πάντα!
Μας έμπλεξε με δικηγόρους ο panos1411Ίσως να έχεις δίκιο. Ας απαντήσει η νομική υπηρεσία του bou
Πραγματικά είστε πολύ ωραίοι τουλάχιστον στα μπουρδέλα που πάτε γαματε η περνάτε δουλειά για το σπίτι με προσοχή παιδιά γιατί τιφλωνηΜας έμπλεξε με δικηγόρους ο panos1411
την είχα γνωρίσει στη πιάτσα της Συγγρού, αρκετά όμορφη και θηλυκή, μικρό πουλάκι κι απ ότι μου έδειξε καθαρά παθητική.. βέβαια με τέτοιο πουλάκι τι να το κάνεις το ενεργητικό τηςΑφροδίτη __
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 695 5420738 ❣️kanesex.com
Γνωμούλα;
Ξέρουμε τιμή;την είχα γνωρίσει στη πιάτσα της Συγγρού, αρκετά όμορφη και θηλυκή, μικρό πουλάκι κι απ ότι μου έδειξε καθαρά παθητική.. βέβαια με τέτοιο πουλάκι τι να το κάνεις το ενεργητικό της
στο instagram πρέπει να είναι ως nastazia papa. δες τοΌχι δεν έχω βρει ακρη
στο instagram πρέπει να είναι ως nastazia papa. δες τοΒρήκες άκρη τελικά?
ΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΣΤΑ...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ